Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Brusselse Hond

Dit is een verhaal uit de categorie Dieren.
Ik werk al jaren als gastvrouw op beurzen en nu had ik besloten om eens op een antiekbeurs te gaan staan om de spulletjes die ik in de loop der jaren heb verzameld te verkopen. Als ik saaie dingen kan verkopen voor anderen dan kan ik ook mijn eigen spulletjes verkopen. Ik was al vroeg in Brussel en zoals gewoonlijk kleedde ik me netjes alsof het echt werk was. Ik had mijn hond meegenomen zodat ik niet helemaal alleen zou zijn.

Ik maakte al direct kennis met mijn buurman en ook hij had zijn viervoeter meegenomen, gelukkig konden de hondjes en de baasje het goed vinden en rond het middag uur vroeg ik of ik de honden even uit zou laten en mijn buurman vond het en goed idee, maar waarschuwde me om zijn hond kort te houden anders zou ik hem niet kunnen houden aangezien ik op redelijk hoge hakken liep. na een half uurtje buiten gelopen te hebben zocht ik de warmte van de hal op en schopte ik mijn hakken uit en masseerde mijn voeten een beetje. Ik had fel rode panty’s aan en dat ontlokte een reactie van mijn buurman. Ik had hem al vaker naar mijn benen zien gluren maar nu had hij een excuus om wat te zeggen. Hij gaf me een compliment over mijn sexy voeten en zei dat ik er maar zuinig op moest zijn. Hij voegde er aan toe dat hij mijn voeten wel wilde masseren maar dat dit misschien erg vrijpostig was, voordat hij rood kon worden legde ik mijn voeten tussen zijn benen en liet ze heerlijk masseren. Hij was goed en wel begonnen toen er iemand bij mij om inlichtingen kwam vragen, ik stond op maar kon zo snel mijn hakken niet aantrekken en stond zo op mijn kousenvoeten achter mijn kraampje. De hond van mijn buurman loerde al naar mijn voeten vanaf het moment dat ik ze tussen de benen van zijn baasje legde en nu begon hij ze te likken terwijl ik een mogelijke klant hielp.

De hond luisterde niet naar zijn baasje die hem wilde laten stoppen en ik liet het gewoon verder gaan. De dame was nieuwsgierig en vroeg of ik er de volgende dag ook nog zou zijn, ik antwoordde dat ik nog een hotel moest boeken maar als dat lukte zou ik er de volgende dag ook nog zijn. Terwijl ik weer ging zitten liet ik de hond nu de onder kant van mijn voeten likken dit tot tevredenheid van mijn buurman die het allemaal gadesloeg. Ik legde uit dat de hond het zout op likte en dat het wel een ontspannen gevoel gaf. Heel voorzichtig beet de hond in mijn grote teen en dat wond me op, al mijn ex-vriendjes wisten dat ze alles gedaan kregen als ze zachtjes in mijn tenen beten en mijn voeten likten.

Voorzichtig polste mijn buurman of ik al een hotel had gevonden en ik antwoordde dat de meeste vol zaten of verschrikkelijk duur waren. Hij antwoordde dat je beneden de 500 euro geen kamer in Brussel kon vinden en na lang om de hete brei heen draaien vertelde hij dat hij een groot huis had waar hij een lege verdieping had, ik mocht er gebruik van maken als ik hem de eer gunde om met hem te gaan eten. Ik vertelde dat ik hem geen overlast wilde bezorgen maar dat ik aan hem zou denken als ik voor het sluiten van de beurs niets had gevonden. Het werd steeds drukker en ik kon niets vinden op een hotel na waar geen huisdieren in mochten en ik schoot 5 minuten voor het einde van de beurs mijn buurman aan. Hij glundere van oor tot oor toen ik vroeg of zijn aanbod nog gold. Hij stelde voor dat ik eerst maar eens een andere panty moest hebben want zijn hond had met zijn gelik en gebijt een grote ladder veroorzaakt. Ik vroeg of het goed was als ik op het toilet een andere panty kon aantrekken zodat we daarna in de stad nog even kon kijken of er een kousenzaak open was. Toen ik terugkwam gaf ik de man mijn kapotte panty die hij in zijn zak deed. Hij vertelde dat we in Brussel absoluut van die mooie rode panty’s konden kopen. we liepen de hal uit en volgens de man konden we in 10 minuten in het centrum zijn. We lieten de honden uit in een prachtig park tegenover een paleis en voordat ik het wist waren we in het Centrum.

Hij stelde voor om de honden thuis t4e brengen zodat we rustig konden winkelen en daarna een hapje gaan eten. Hij woonde prachtig, hij pakte een grote deken voor mijn kanjer en voordat we het huis verlieten vielen de honden in een diepe slaap. Eenmaal in het centrum merkte ik dat het al wat frisser was geworden, inmiddels had de man zich voorgesteld als Camiel en stelde hij voor eerst de kousen te gaan kopen en daarna lekker een glaasje te nemen. We stapten een klein kousenboetiekje in waar ze vooral de duurdere merken verkochten. Ik vertelde dat ik blauwe en rode panty’s zocht omdat die het beste bij mijn outfit pasten. Ook vroeg ik wat dikkere panty’s omdat ik toch wel koude benen begon te krijgen. 150 Euro armer maar voldaan stapten we een trendy tentje in namen plaats zodat we lekker het passerende volk konden bekijken. Ik zag dat Camiel oog had voor vrouwelijk schoon. Vooral leek hij interesse te hebben in benen, alle vrouwen in korte rokjes keek hij na.

Camiel had champagne besteld en dat werd nu gebracht. Hij toastte op vrouwelijk schoon en ik vroeg hem of ik daar ook toe behoorde. Hij glimlachte vroeg of ik dacht dat hij altijd champagne dronk. Hij vertelde dat hij verbaasd was dat ik mijn voeten liet likken door een vreemde hond van een vreemde man. Ik stelde hem gerust door te vertellen dat ik hem niet zo vreemd vond, maar eerder een heer die wist hoe hij vrouwen moest plezieren. Hij lachte nu van oor tot oor en merkte op dat alleen zijn hond mij tot nu toe had geplezierd. Ik fluisterde hem toe dat de avond nog jong was en als het eten van het zelfde niveau zal zijn als het drinken we vast een fijne avond zouden hebben. Het duurde niet lang voordat zijn teksten doorspekt waren van sexuele toespelingen. Hij deed het heel fijntjes en werd nooit grof. Wel bleek zijn belangstelling richting de likkende honden uit te gaan. hij vroeg bijvoorbeeld of het klopte wat hij wel eens las over vrouwen die zich lieten likken door hun honden. Ik antwoordde diplomatiek dat als er geen man voorhanden is een hond een zeer goed alternatief is en dat mijn schatje wel eens meer dan mijn voeten heeft gelikt. Hij raakte nu mijn knie aan en vroeg of mijn schatje me dan wel eens boven mijn knie heeft gelikt en hij streelde daarna mijn dijbeen. Hij ging niet verder omhoog maar hield zijn hand wel tussen mijn dijen. Ik fluisterde of ik moest laten zien waar ik dan gelikt werd en onder tafel in het duistere hoekje waar we zaten duwde ik zijn hand verder richting mijn poesje. ik hield zijn hand daar vast en drukte één vinger van hem door de pantystof heen in mijn kutje. Ik kuste hem op zijn mond en pakte een glas om te proosten op een spannende avond, hij trok met spijt zijn hand terug om zijn glas te pakken. Ik vroeg hem om alles rustig aan te doen zodat we lang konden genieten van het voorspel. In het begin spraken we daarna over koetjes en kalfjes, Camiel leek een beetje geschrokken maar al snel herstelde hij zich. Hij probeerde het gesprek weer op gang te brengen. Ik hielp hem hierbij door een been op te trekken zodat hij mijn dijbeen in zijn geheel kon zien. Hij streelde mijn been alsof we al jaren samen waren. Hij ging net niet te ver maar toch verdacht ver. Hij stelde mij op de proef en ik hem. Ik ging naar het toilet en toen ik terugkwam had ik een knoopje van mijn blouse losgemaakt zodat je net mijn beugel BH kon zien, mijn lippen gestift en mijn haar losgegooid. Niet ontging hem en toen ik ging zitten zei hij dat ik er prachtig uit zag. Ik voelde me lekker en vroeg wat we gingen eten en of het niet leuker was om een tentje te vinden waar onze viervoeters ook mee naar toe mochten.

Weer liepen we later over straat en hij bracht me naar een restaurantje waar hij me een glas wijn liet inschenken. hij excuseerde zich en vertelde dat hij de honden zou ophalen.15 Minuten later kwam hij binnen met twee uitgelaten honden ieder aan hun lijn. Hij kwam hier vaker, hierdoor kregen we waarschijnlijk ook het mooiste tafeltje van het restaurant. We zaten op een open tussenverdieping met uitzicht op de benedenzaal. ook keken we over een groot plein. We hadden gelukkig een grote tafel anders pasten onze 2 kanjers er niet onder, Camiel en ik zaten naast elkaar zodat we samen alles konden zien wat er zich op straat en beneden afspeelde. Het was druk en ik vermoedde dat de zaak was uitverkocht. Camiel vroeg of ik van vis hield en toen ik dat bevestigde bestelde hij een 5-gangen vismenu. Mijn vermoeden dat we oesters zouden eten kwam uit, een prachtige schaal met oesters op ijs werd op tafel gezet, Camiel hield me er een voor en ik slurpte het zo netjes als ik kon naar binnen. Normaal zou ik ze niet bestellen maar met een fijne avond in het verschiet liet ik me ze goed smaken. Ik hoefde niets te doen, Camiel bediende me en nadat de laatste was genuttigd kneep hij me met zijn naar oester ruikende hand in mijn dijbeen en makte een kleine afveeg beweging, hij vertelde erbij dat dit niet aan de honden voorbij zou gaan en voordat ik het wist werd mijn dijbeen grondig afgelikt waarbij mijn kruis niet werd overgeslagen. Camiel keek me triomfantelijk aan en ik beantwoorde zijn blik met een uitdagende lach. Ik pakte zijn hand en liet hem tussen mijn benen voelen. Ik was nu bloedgeil en wilde het liefst gepakt worden en keihard afgeneukt worden, niet van dat softe gedoe, maar genadeloos afgepaald door meerdere pikken.

Ik vroeg hem of die oesters echt hielpen om een smachtende vrouw aan haar trekken te laten komen. Hij trok het tafelkleed opzij en vroeg, wijzend op de honden, of twee van die grote hondenlullen haar niet op konden warmen totdat hij aan de beurt zou komen.

Ik zoende hem op zijn mond en vertelde hem dat ik twijfelde of het genoeg zou zijn maar dat ik het zou proberen, maar dat hij niet gek op moest kijken als ik zijn koelkast zou inspecteren op iets bruikbaars. Het eten smaakte meer dan voortreffelijk en het gezelschap boeide me bijzonder. Ik voelde me op mijn gemak en smachtte naar het ultieme toetje. Rond 23.00 uur verlieten we licht aangeschoten het restaurant en na een flinke wandeling kwamen we weer bij de woning van Camiel.

Op de trap naar de woonkamer voelde ik niet alleen de hand van Camiel tussen mijn benen maar af en toe werd er ook een natte neus in mijn kruis gedrukt. Het was een gezellige woonkamer waar Camiel direct de haard aan stak en ik me op de grond posteerde voor de haard. Ik deed mijn hakken uit en al direct werden mijn voeten gelikt. Weer beet de hond van Camiel in mijn tenen maar deze dikkere panty weerstond de scherpe tanden. Ook Camiel ging voor de haard zitten en drukte me vrijwel direct tegen de grond, mijn benen duwde hij uit elkaar zodat zijn hond vrijspel had. De hond krabde met zijn poten op mijn kruis alsof hij zeggen wilde dat ik mijn panty uit moest doen. Camiel brandde met een sigaar een groot gat in mijn panty zodat er geen ladders in kwamen, zo legde hij uit.

Ik trok mijn slipje opzij en werd meteen te grazen genomen door een grote tong die diep binnendrong in mijn kutje. Camiel begon mijn kutje nu ook te bewerken en zo had ik niet lang nodig om tot een eerste orgasme te komen. Ik hield me stil, ik ben niet zo´n giller, terwijl ik het wel uit zou willen schreeuwen van genot. Twee keer kwam ik klaar binnen enkele minuten en ik vroeg Camiel of hij me wilde neuken of dat één van de twee kanjers eerst zijn geile zaad in me moest spuiten.

Kennelijk kon Camiel het niet meer ophouden en zonder dat ik hem hoefde te pijpen haalde hij Zijn lul te voorschijn en ramde hij hem in mijn kutje en pompte hij in mijn kutje alsof we al jaren waren getrouwd. Voordat hij kwam haalde hij zijn lul uit mijn kutje en spoot hij zijn geile zaad in mijn gezicht en haren. En daarna propte hij zijn half slappe lul er op nieuw in en wonder boven wonder kon hij me weer neuken met een keihard geworden lul. Toen hij mijn verbazing op mijn gezicht zag vertelde hij dat dit door de oesters kwam. Althans daar geloofde hij in.

Hij spoot zijn geil nu over mijn panty en kutje en ging nu naast me liggen. Zijn hartslag leek abnormaal hoog en hij bleef ook even nahijgen. Inmiddels was mijn ondergespoten lijf niet aan de aandacht van de 2 viervoeters ontsnapt want beiden likte me af, mijn gezicht, haren en panty vielen wel in de smaak. Nadat één hond zich zo draaide dat ik bij zijn lul kon komen, begon ik deze lul te likken, voorzichtig eerst het puntje maar niet veel later zoog ik zijn lul alsof het een mannenlul was. Toen ik wat zaad proefde vroeg ik Camiel mij te helpen om deze grote lul in mijn kutje te duwen. Ik wilde nu non/stop geneukt worden totdat al het geile zaad op was. Terwijl ik geneukt werd begon Camiel met me te tongen, hij kneep in mijn borsten alsof hij citroenen uitperste. Ik was van de wereld anders had ik het uitgegild van de pijn maar nu was ik in een soort roes. ik gilde nu van genot en gilde om meer. Plotseling ging de deur open en stapte er een man naar binnen. Ik schrok me wild want dat had ik niet verwacht, ik bedekte mijn borsten maar de neukende hond kon ik niet verstoppen. Camiel vertelde dat hij een asielzoeker onderdak had geboden en dat hij regelmatig klusjes voor hem deed. Ik kon zo snel geen nationaliteit vaststellen van de man maar al snel had ik door dat hij uit het oost-blok kwam. In een onduidelijk taal sprak Camiel tot de man en voordat ik er erg in had trok de man zijn broek uit en duwde hij zijn lul in mijn mond. Zonder protest zoog ik aan zijn lul en binnen een paar tellen spoot hij zijn geil in mijn gezicht. Hij pakte nu de hond van Camiel en liet hem zijn zaad oplikken. Langzaam kwam ik weer in mijn geile roes. De man liet zijn lul door mijn hond likken en duwde hem weer in mijn mond, ik moest hem weer klaar likken en ook nu kwam hij vrij snel klaar alleen nu spoor hij zijn geil in de mond van mijn hond die het gretig oplikte. Diep verdween zijn tong in mijn mond, al het zaad eiste de hond op.

Ik was nu totaal van de wereld en toen ik zag dat Camiel twee rookworsten had gehaald en deze uit de verpakking haalde wist ik dat ik verloren was. Hij duwde er één in mijn kut en één in mijn kontje. Héél diep penetreerde hij me en ik leek nu te zweven. Ik greep de asielzoeker zijn lul en begon hem weer te zuigen. Het duurde nu erg lang voordat hij kwam en het kleine beetje zaad slikte ik gulzig door. Camiel neukte me met de worsten totdat er eentje in tweeën brak, ik commandeerde dat hij het andere deel nu ook in mijn kutje duwde en zo was ik rijkelijk gevuld en werd ik klaargemaakt. De mannen leken wel een beetje uitgeteld en toen ik op de klok keek zag ik dat het al 3 uur was, ik was de tijd volkomen vergeten.

Camiel vroeg of ik genoeg had gehad of dat ik nog meer wilde. Ik antwoordde dat ik moe was maar dat ik nog niet voldaan was. In een oost Europese taal praatte hij met de man en die verliet de kamer om 15 minuten later terug te komen. Met hem zag ik 3 man en een aangelijnde pitbull. Camiel sprak de mannen toe en vroeg of ik me niet even op wilde knappen. Hij wees me de badkamer.

Ik trok een nieuwe panty aan en werkte mijn gezicht bij, de mascara was uitgelopen en mijn lippenstift was helemaal verdwenen. Beneden aangekomen zag ik dat de mannen de oude rode panty die ik aan Camiel had gegeven voor de neus van de pitbull hielden, alsof hij nog een spoor moest zoeken. Ik had mijn rokje en blouse weer gefatsoeneerd en werd nu voorgesteld aan de heren. De pitbull duwde direct zijn neus onder mijn rokje en begon stevig aan de lijn te trekken.

Langzaam deden de heren hun broeken uit en voordat ik het wist stonden de lullen in de rij om gepijpt te worden. Hardhandig werd er in mijn borsten en billen geknepen maar eigenlijk voelde ik niet veel meer behalve pure lust.

Wil je weten hoe dit afliep en war er de volgende dag op de antiekbeurs gebeurde lees ook het volgende verhaal