Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Business Boy

Dit is een verhaal uit de categorie Bisex.
Een jaartje geleden schreef ik hier mijn eerste verhaal. Het is nu vervelend weer. Regen wind. Dus heb tijd genoeg om weer eens iets te schrijven. Uit verveling. Manuel is één van mijn nicknames. Ik ben nu dus eenentwintigjaar geworden. Blond halflang krullende haren. Ik ben 183 lang. Weeg nu 74 kilogram. Mijn peimelmans is 19 cm. Nog steeds 4.3 cm dik. Ik werk en woon vanaf mijn zeventienjaar in Amsterdam, R-dam, Den Haag. In mijn eerste verhaal hoe ik zo in dit werk verzeild raakte beschreef ik internet en clubs. Misschien wel iets belerend, wat ik allemaal beleefde en meemaakte. Maar nu met tijd zat, beschrijf ik maar zo voor de vuist weg.

Ik ben puur biseksueel ingesteld. Mijn hobby's is uiterlijke verzorging, fitness krachtsport, zelfverdediging. Ben avontuurlijk ingesteld. Jammer dat ik hier geen filmpjes of foto's kan bijplaatsen. Maar velen tippelen op mij uiterlijk. Ik heb inmiddels vele vaste klanten opgebouwd. Van doodgraver, grafdelver tot academici. Nadat ik mijn eerste verhaal had geschreven dacht ik nu eens afwachten of ik er reacties op krijg. En inderdaad één! Een gozer uit Volendam had de verschreven aanwijzing in dat verhaal begrepen. Ging naar mijn weblog. Waar ik op het internet meestal vertoef. Klantenbinding doe. Dat begon zo.

" Ben jij die gozer van dat verhaal op Oops seksverhalen. Ja dat ben ik antwoordde ik hem. " Jij zal wel niet zo zijn als jij zegt te zijn. Jij bent vast een oude kerels of een smerige homo flikker ". Ik ben geen homo maar biseksueel was mijn eerste reactie terug. Ben jij nog maagd dan vroeg ik hem. " Donder op flikker" was zijn reactie. Wie zoekt wie nu, vroeg ik. " Jij durft hier toch niet te komen " antwoordde hij weer. Waar niet, vroeg ik. In Volendam, was zijn antwoord. Geen probleem jochie jij mag best met mij stoeien, antwoordde ik. Nadat hij een soort bankgarantie had gegeven, maakte ik gelijk een afspraak met hem.

Hij zou zeventienjaar zijn. Wilde keihard op mij losgaan. Ik sprak telefonisch onderweg in de auto een plaats met hem af. De schippersknecht Marcel zou mij weleens een lesje leren. Mietje met je praatjes schreef hij mij. Flikkertje en nog meer van dat fraais. Je hebt de " Gay parade ", maar morgen moeten ze ook maar de " Loser pride " invoeren voor die discriminerende niksnutten. Mafkezen! Van welk soort ook. Die zichzelf wel mogen profileren maar kritiek op een andere menen te mogen hebben.

Toen ik aankwam aanrijden, zag ik een blond schriel gozertje rondhangen. Netjes aangekleed, " gepoetst & gebeft". Net een knaapje uit een kerkkoor. Zo op deze zondagavond vanuit de kerk de straat op geschopt. Ik zette de auto neer. Stak een sigaret op en slenterde naar de plaats van de afspraak. Ben jij Marcel vroeg ik toen ik hem passeerde. Ja hoezo vroeg hij dom. Nou omdat jij mij hier besteld hebt. Ben jij Manuel dan. Ja,.. dat ben ik. Dan klopt alles dus. Wat klopt er, vroeg ik hem. Hoe jij je hebt beschreven in dat verhaal. Ja natuurlijk, hoezo niet dan. Ik pinkte mijn sigaret weg. Heb jij een plaats vroeg ik. Hij werd zenuwachtig. Van heel dat stoere was ineens niks meer over. Zijn slanke tengere kinderlijke uiterlijk. Jochie van zeventienjaar waar ben ik aan begonnen houding. We kunnen wel naar " Van der Valk " opperde Marcel. Prima. Ik zocht in mijn telefoonagenda naar het nummer van het hotel. Ja er was een kamer. Dus geen probleem. Ik was daar tientallen keren geweest. Bij de receptie regelde ik snel alles.

Marcel had nu geen andere keuze meer dan braaf meelopen. Zijn aftershave stonk de gangen door. Op de kamer bleef hij bedremmeld staan. Zo jochie grote praatjes; ' sla mij maar alvast mijn bek kapot. Nu dat waren woorden geweest. Niets meer. Ik vertrouwde het niet namelijk, was zijn domme antwoord. Wilde het weleens met eigen ogen zien. Om eerlijk te zijn had ik ook niet verwacht dat hij het lef had om te komen opdagen. Of dat er een groep van die Voledammers op mij zou staan te wachten. Van die zeebonken. Marcel was " zo groen als het jonge gras" . Snapte niks van biseksualiteit. Ja ze hadden wel homofielen in het dorp. Maar dat waren mietjes naar zijn zeggen. Angsthazen. Nou opperde ik " als jij in Volendam uit de kast durft te komen,.. dan ben je om de donder niet bang ". Dat hield ik hem voor. Nou ja nee, maar hij deed dat toch maar niet. Daarom ben je biseksueel. Ja knikte Marcel zelfbewust. Dat moest dan maar. Stoer blijven hé hield hij mij voor. Ja, ja, oké, .. dat maakt mij niks uit. Jij betaald lachte ik. Het zou een lollige zondagavond worden. Beter gezegd, ' avond en nacht '. Toen ik mijn shirt uittrok , riep Marcel wouw Man. Mijn gebruinde gespierde bovenlijf maakte blijkbaar al grote indruk op hem. Als aan de grond genageld bleef hij staan kijken. Met wel hele grote ogen. Nou komt er nog wat van! Toen ik hem hielp met uitkleden. Als een braaf gozertje liet hij zichzelf door mij ontkleden. In zijn onderbroekje bleef hij braaf zitten kijken hoe ik mij verder uitkleedde.


Wouw "maan".. op zo'n toontje " goed luisteren ", Volendams spraakgebrek' dat noemen ze accent, ... anders versta je geen moer van hun gewauwel. Mijn slappe leuter vond deze kabouter wouw'. Naderhand alles overdenkende " hoe lang zou dit gozertje hebben gedroomd of gehunkerd naar een seksuele ontmoeting met een jongen of man '. Met grote ogen bekeek Marcel mijn naakte lichaam.

Zijn stijve piemel barste bijna uit zijn kleine strakke onderbroekje. Zo gozer toen hij bij hem ging liggen. Ik mijn arm over hem heen legde. Marcel duwde zijn lippen op de mijne. Bij het openen van zijn mondje, begon ik met hem te tongen. Als er al weerstand in zijn lijf had gezeten, ebde dat nu weg. Met zijn oogjes gesloten, verzuchtend, ontspande Marcel totaal. Ik streelde zijn lijf. Speelde met mijn vingers met zijn tepeltjes. Grommend, dit terwijl mijn vingers over zijn buikje speelde. Over zijn onderbroekje. Met zijn keiharde piemel. Grommend, verzuchtend. Rustig liggen vrijen, zocht zijn hand mijn lul. Onervaren begon Marcel die te betasten. Trok mij af. Haast alsof dat niet mocht. Zo even stiekem deed. Ik duwde al vrijende, spelende zijn onderbroekje naar beneden. Zijn keiharde jongenspiemel flipte zijn broekje uit. Bevrijd! Keihard. Spelend met zijn ballen, fluisterde ik in zijn oortje. " Biseksueel toch Marcel " . Mmm gromde hij bedenkelijk terug. Dus je wil de mijne straks in je jongenskut voelen.

Plagend spelend met hem. Het was heel geil toen ik met zijn lul speelde. Zijn roze geile gesloten jongenskutje. Ik begon hem heftig te rimmen. Marcel gromde, kreunde zeer heftig. Ik werd er werkelijk bloedje geil van zijn verdomd geile hol. Zijn zachte billetjes. Zijn gesloten jongenskut waren verdomme een hele geile uitdaging. Zijn eikeltje was zo rood. Zijn blanke lijf. Witte piemel. Zo grappig. Keiharde lul waar zijn eikeltje grappig naar buiten keek zijn voorhuidje wegduwde. Ik heb weleens met knapper gozertjes in bed gelegen. Maar Marcel was werkelijk gewoon grappig. Lekker geil gozertje.

Toen ik zijn geile lul de eerste keer in mijn mond nam, helemaal achterin mijn keel, was het pijpen geil. Hij kronkelde als een paling. Even dacht ik; " dit word te heftig voor hem '. Alle ongekende gevoelens werden in hem wakker geschud. Zijn prachtige ballen, maar vooral zijn super geile maagdelijke jongenskut was heel bijzonder. Ik wilde er zolang mogelijk met hem spelen. Hem zolang mogelijk maagdelijk houden. Van het kattende lefgozertje was niks over. Snakkend naar adem toen ik echt los ging. Vrijend, tongen, heftig zwoel geil met hem speelde. Marcel begon zijn kontje steeds aan te bieden. Ik rimde hem graag. Zo'n maagdelijk geil kontje is echt het einde als je hem goed ontmaagd. Net als je een meisje ontmaagd wil hij dan steeds jou in zijn holletje vangen.

Als waarschuwing geef ik mee; " rimmen van de anus of ook wel baffen genoemd, is niet helemaal ongevaarlijk ". Als je met je tong gemakkelijk in de anus kunt,.. dan moet je oppassen dat je geen darminfecties oploopt. Het is verstandig om bij het rimmen of baffen van de anus een befdoekje te gebruiken beschermend rimmen dus.

Marcel zijn gesloten aars, kringspier, leverde geen enkele bacteriologisch gevaar op. Met een gladde vingers speelde ik aan de buitenkant met zijn anus. Je moet niet zo plompverloren gelijk zo'n jonge maagd gaan neuken. Je moet hem zorgvuldig daarop voorbereiden. Dat vraagt ervaring. Door eerst heel voorzichtig de kringpier te laten wennen aan een tegendraadse beweging. Door het persen is de darm gewend aan uitscheiding. Omdat Marcel bijzonder opgewonden was, ook graag wilde ejaculeren, daar naar hunkerde, zat er veel spanning in zijn lijf. Marcel gelet op zijn hitsigheid kon gemakkelijk meerdere keren ejaculeren. Dus hem te laten klaarkomen, voordat ik hem zou ontmaagden, dat was geen enkel probleem. De eerste keer was zijn sperma ook kleurloos slijmerig. Dat gebeurd heel vaak bij dergelijke jongens. Er is dus niks vreemds aan. Vaak krijg je een hele krachtige ejaculatie. Dit omdat de prostaat, ballen, erg opspelen. Dit door de heftigheid willen jongens dan zo snel mogelijk verrast door die heftige ejaculatie het ejaculeren afbreken. Dat kun je voorkomen, door heel rustig en niet te heftig, heel rustig een eerste keer te laten ejaculeren. Je als het ware diegene dus zelf laten klaarkomen. Masseer diegene zijn penis dan gewoon met tweevingers. Ik duwde ook zijn penis tegen zijn strakke buikje. Masseerde zijn keiharde piemel met mijn vingers. Waarna Marcel gelijk heel heftig ejaculeerde. Blijf dan gewoon doorgaan. Dit totdat diegene totaal ontspant.


Heftig lachte ik, toen Marcel helemaal onder het kleverige doorzichtige sperma zat. Ook hij had zijn ejaculatie willen afbreken. Maar ik bracht hem ertoe zichzelf helemaal te ontladen. Wat ik ook met hem deed. Ik pijpte hem, masseerde, hield hem stevig in bedwang. Marcel kronkelde het bed door heel heftig kwam hij klaar. Verstarde even om vervolgens zichzelf helemaal te laten gaan. Ontspannen lag hij nu onder mij. Vrijend, strelend, liet ik hem ontspannen. Even kreeg Marcel een katterig gevoel. Maar ook dat, dat is zeer kort en heel tijdelijk dat Marcel wilde stoppen. Even aftrekken of pijpen is dan al voldoende hem opnieuw geil te maken. Gelijk worden dan in zijn lichaam heftige seksuele gevoelens opgewekt. Na zijn eerste ejaculatie bewerkte ik bewust zijn anus. Vrijend, spelend, wat rimmen. Met een voor die tijd klaargelegde spuitje met dikke vaseline. Ik smeerde eerst wat glijmiddel tegen zijn anus. Masseerde zijn maagdelijke jongenskutje. Alles was er nu op gericht Marcel zo opgewonden te maken dat hij zelf zou vragen te worden ontmaagd. Dat aanbieden van zijn geile jongenskut deed Marcel al snel. Mijn keiharde lul waarmee hij speelde nam hij eerst zelf in zijn mond. Ook wilde hij mij wel rimmen. Ik hield dat af. Ik speelde met hem. Ga jij mij neuken Manuel, vroeg Marcel geil heel opgewonden. Stoer loog hij dat hij dat zo geil vond. Dan neuk ik jou straks wel zij hij heel stoer en zelfverzekerd kijkend.

Als het echt een klootzak was geweest, had ik mijn lul zonder blikken of blozen in zijn hol gejenst. Dan had ik hem zo gedist, zonder blikken of blozen. Een gozer die ik in een trio had gepikt met Marleen, Marleen die mijn eerste verhaal niet kent ", is een vriendin prostituee. De gozer was van de zelfde leeftijd als Marcel. Deze bezocht in een groep de seksclub waar ik en Marleen ook werken. Toen ik hem in een trio neukte schreeuwde deze zo'n beetje de hele club bij elkaar. Dit toen ik mijn lul in zijn jongenskut jenste. Marleen en ik treden in de club vaak samen op. Op toneel. Beide zijn wij goed op elkaar ingespeeld.

Terwijl Marcel opgewonden was, met mijn lul speelde, was deze zo lief maar ook onervaren " groen als het jonge gras ". Zuchtte heftig. Dit toen ik heel bedeesd en heel rustig in zijn maagdelijke jongenskut binnendrong. Vaseline, met name dikke vaseline, is echt het beste voor de eerste keer. Pak gewoon een leeg spuitje van 15 cc. Spuitjes de dikke vaseline in de darm. Breng die vaseline heel vroeg in. Laat het wel een tijdje zitten. Speel verder. Pijpen, likken, vooral lang vrijen.

Duw dan meer onverwacht heel rustig jou al ingesmeerde penis tegen de anus aan. Gebruik weinig kracht. Maar duw wel door. Niet steeds je penis " erin of eruit halen ". Niet gaan prutsen. Constant gewoon rustig je penis zo diep mogelijk in de jongenskut brengen. Dan heeft diegene even pijn,... maar dat ebt gelijk weer weg. Als jij de kringspier bent gepasseerd. Dus dat is evenzeer bij meisjes zo. Beweeg niet te veel. Draaiende bewegingen heel rustig. Daarna kun je iemand gewoon neuken zonder dat die pijn heeft. De heftige bewegingen of tegenstribbelen is meer genot. Dus gewoon in iemand blijven. Je lul niet meer eruit en erin halen. Bij ervaren mensen kun je gerust ploppen. Maar bij de jonge jongens moet je dat dus absoluut niet doen. Tip: " zorg dat iemand comfortabel kan liggen '. Eerste keer nooit een jongen in een kleine ruimte neuken, zoals in een auto ' tje. Op een stoel, daar dus nooit aan beginnen.

Marcel: " wat kun jij lekker vrijen Manuel. Mmm jij ook toch. Snel leidde ik mijn lul tegen zijn jongenskutje. Oho wat ben je lekker geil Marcel. Ben ik ook wel. Voel je hem hij wil in je. Mmm ja voel het. Adem maar diep in en uit. Doe ik altijd hoor. Goed zo voel je het. Ja nu is hij je sluitspier voorbij floep hij glijd er nu zo in. Doorademen hoor. Ja, ja doe ik. gek gevoel Manuel. Wend zo. Krijg je weer zo'n lekker geil gevoel. Hoe vaak ben je al geneukt Marcel. Ik vragend. Ja jij natuurlijk. Paar keer. terwijl ik hem afleidde duwde ik rustig mijn lul diep in zijn maagdelijke zuigende jongenskut. Beweeg maar Marcel zodat hij lekker in je hol zit. Wil je zo liggen of anders. Zo is wel goed Manuel. Zijn zuigende jongenskut verraadde dat er nog niemand in hem was geweest. Nu wil jij straks alleen mijn lul nog maar in je hol hebben Marcel. Mmm weet ik niet hoor. Maar ik wel. Voel je hoe stijf je lul is. Ja, ja verdomme. Hij zit wel goed hé. Oho Manuel wel een geil gevoel. Natuurlijk Marcel. Zit hij er helemaal in. Ja nu wel tot mijn ballen. Dieper kan niet. Nee dieper kan niet. Ontspan je maar Marcel. Mag ik wel bewegen Manuel. Ja natuurlijk wel. Geil zo terwijl hij zichzelf bewoog eigenlijk zelf neukte. Manuel. Ja. Ikke ikke krijg zo'n wee gevoel in mijn buik. Ik geloof dat ik zo ga spuiten weetje. Net als een meisje Marcel die komen ook klaar als je ze rustig neukt. Oho oho Manuel dit is zo heftig weetje. Geil bedoel je. Echt wel geil. Zijn jongenskut was zo strak zo zuigend dat ik hem helemaal niet heftig behoefte te neuken. Nu voel je dat ik wat feller ga neuken Marcel. Oké doe maar Manuel. Oho ja voel het. Nu neem ik jou strakke in mijn hand en ga jij zo spuiten Marcel. Laat je maar gaan. Probeer niet tegen te stribbelen ook als je een wee gevoel krijgt in je buikje. Oké Marcel. Ja, ja oké. Oho oho Manuel ik kom zo klaar. Heftig bewoog hij nu neukte ik hem feller. Ik kom ook zo Marcel. Jezus geile wat heb jij een geile jongenskut. Ja hé ik voel het ga zo spuiten. Oho oho Manuel ikke ikke kom schreeuwde Marcel heftig. Ik ejaculeerde in hem terwijl hij heftig klaarkwam. Kronkelde zichzelf aan mij vastklampte. Toen wij beide bezweet tegen elkaar aanlagen keek ik hem aan. Nu ben je geen maagd meer Marcel. Je wist het wel hé. Laat je hem erin Manuel. Lekker gevoel hé. Ja echt wel.


Toen hij bovenop mij ging liggen, ben je nog boos op mij. Nee niet meer. Jij verdiend veel geld met dit hé. Hoezo dan. Dure auto. Ik lachte. Ik zou best vaste vriend met je worden. Dat kan niet Marcel. Nee snap het wel. Of wil je dat wel Marcel. In de wetenschap dat ik elke nacht met andere kerels in het nest duik. Ik ben niet zo jaloers hoor. Oké vaste vriend. Ik lachte kroelde door zijn haren. Zijn lul drukte tegen de mijne. Toen ik zo ontspannen met hem kroelde even vrijde heftig met hem lag te tongen, werd Marcel weer hitsig. Pak mij een keertje ruig Manuel. Ik zie dat weleens op filmpje op het internet. Nee niet in een hotel toch. Dan schreeuw jij het hele hotel bij elkaar. Oho Manuel toen mijn lul opnieuw diep in zijn jongenskut binnendrong. Oho oho ja doe maar oho kreunde Marcel geil. Soepel bewoog mijn lul in zijn geile ontspannen jongenskut. Voor een derde keer kwam hij klaar maar nu heel heftig. Hij kronkelde terwijl ik hem stevige neukte. Ikke ikke kom Manuel met open mond heftig bewegend. Marcel schokte heftig kreunde toen hij heel heftig ejaculeerde. Ik was kletsnat van het zweet. Dit vond ik bijzonder geil. Toen ik s' morgens vroeg tegen zesuur in de auto stapte stak hij zijn hand even op. Die week vrijdagavond belde hij mij op. Of ik eventueel tijd had. Ik zit vol Marcel. Zaterdagmiddag kan ik wel een paar uurtjes. Ik sprak met hem af bij het Centraal Station in Amsterdam. Hij had beteuterd gekeken toen hij die nacht had afgerekend. Ik had gedacht dat hij nooit weer contact zou zoeken. Ik claxonneerde toen ik hem op de afgesproken plaats zag staan langsreed. Marcel stapte snel in. Gelijk reed ik weg. In de parkeergarage stalde ik de BMW. In de lift naar mijn appartement drukte hij alvast geld in mijn hand. Is dat genoeg vroeg hij. Ik keek. Ja knikte ik. Nu was hij minder bedeesd. In de slaapkamer trok hij snel zijn kleren uit. Neuk mij maar Manuel. Ik wilde hem aanhalen. Nee neuk mij zoals jij je andere klanten neukt. Ik grinnikte jaloers gozertje ben je. heb de hele week aan je gedacht Manuel. Ja en. Ik voel jou lul nog in mijn hol. Lekker toch. Ik maakte mijn lul stijf. Ik had daar weinig moeite mee. Schoof een condoom om. Smeerde zijn hol met het bijgeleverde glijmiddel in. Godverdomme vloekte hij toen ik mijn lul in zijn hol jenste. Zo Marcel terwijl ik hem tegen het matras drukte stevige begon te neuken. Hij schreeuwde trachtte onder mij vandaan te komen. Nee jochie jij wil gepakt worden. Heftig heel heftig neukte ik hem. Hij kronkelde. Ikke ikke kom Manuel. Zie je wel Marcel zo geil ben jij nou op mijn lul. Oho gilde hij bijna, toen hij heel heftig ejaculeerde. Gelijk omvatte ik zijn lul begon hem heftig af te rukken terwijl ik in hem klaarkwam. Hij gilde wilde dat ik hem niet afrukte. Ik een zeer heftig omhelzing rolde ik met hem over mijn bed. Hij worstelde krabde zelfs. Ik duwde zijn benen omhoog duwde mij nog keiharde lul in zijn hol. Ik keek hem aan. Nou wil je mij. Ja, ja echt wel schreeuwde hij. Oké blijf maar dan. Hij was laveloos toen wij thuiskwamen. De hele nacht hadden wij uit geweest. Club, discotheek, kroeg in en uit. Ik vrijde heftig met hem in de darkroom toen een horde geile kerels hem aflikte. Kerels hadden hem gepijpt afgetrokken terwijl ik hem neukte. Zijn handen gleden langs de wanden om houvast te zoeken. Nu hing hij om mijn hals. Ik kwakte hem op bed. Hij was bezopen. Ik kickte er geweldig op dat hij gillend was klaargekomen toen de ene na de andere kerels hem pijpte. Vochten om zijn lulletje. Ik neukte hem stevig. Een eindje naar de auto had ik hem gedragen. Hij kon niet meer op zijn benen staan. Zondagmiddag laat werden wij wakker. Hij keek zevendagen de andere wereld in. Heftig Manuel terwijl hij om mijn hals hing. Ik nam Marcel mee naar een klant op de Veluwe. Gaf hem instructies. De gozer betaalde goed wist dat Marcel meekwam. Wilde dubbel betalen. Voor mij was die gozer van negenentwintig niet te groot geschapen. Hij was biseksueel ruig neukte je stevig. Kronkelend lag die middag Marcel onder hem. Hij werd stevige geneukt. Zijn slappe piemeltje lag re bedroevend bij. Maar gelukkig was die gozer hitsig. Kwam heel snel klaar. Betaalde waarop wij weg konden. En vroeg ik Marcel. Hij was stil toen wij naar Amsterdam terug reden. Bij Diemen draaide ik de auto van de weg. Gingen eten. Lang spraken wij met elkaar. Waarop ik hem afzette in Volendam. Nee ik heb nooit meer iets van hem gehoord.

Fijn dat je er weer bent Menuel. De oude man had naar mij uitgekeken. Ik kleedde mij uit. Waste me. Met glurende oogjes keek de vijfenzeventigjarige Hubert naar mij. Je ben zo prachtig toen ik naast hem was komen liggen. Ik schoof de condoom om zijn snikkel toen die uiteindelijk stijf was. Ik pijpte hem terwijl hij aan mijn stijve lul zoog. Ik kreunde zachtjes. Gemakkelijk neukte ik hem. Hij lag te kreunen. Ik nam de tijd voor Opa. Blij riep hij volgende keer hé jongen. Een volgende keer kwam niet. Hij overleed een paar weken later. Jammer t' was zo'n keurige man. De meeste mannen zijn ouderen wil ik er maar mee zeggen. Het maakt mij niks uit leeftijd. Iedereen heeft echt wel iets bijzonders. Veel eisende mannen zijn tussen de vijfendertig en vijfenvijftig. Eigenwijs eigengereid soms. Nee vrouwen heb je niet als klant. Diegene die dat zeggen liegen dat het gedrukt staat. Ik ken een gozer van vijftien die met een oudere vrouw een relatie heeft. Ik ben eerder door haar benaderd om een trio. Toen zij vertelde dat het gozertje vijftien was, dat triootje wilde, wees ik dat af. In de club maak ik vaak contact. Maar ook als het rustig is in bepaalde homo kroegen. Tal van kerels van buitenaf zoeken vertier. Alle nationaliteiten. Drie maanden geleden " Buikerslotermeerplein " vijfhonderd is prima. Ik belde aan bij het nummer. Een klein Marokkaans gozertje deed open. Sorry ben vast verkeert. Manuel vroeg hij. Ja antwoordde ik hem. Ben jij alleen thuis dan, vroeg ik hem. Ja knikte hij. Ik was voorzichtig. Heb je poen vroeg ik. Zonder blikken of blozen pakte hij een stapeltje bankbiljetten en betaalde. Ik wil dat jij mij keihard neukt Manuel. Misschien achttien negentienjaar, ouder zeker niet. Ik douchte mij bij hem. Toen ik naar zijn slaapkamer liep zag ik de foto's van zijn vrouw en kinderen. Hij bleek vijfentwintig te zijn. Zo kun je, je vergissen. Was getrouwd Marokkaans. Zijn vrouw was een paar dagen weg. Heftig neukte ik hem. hij had keiharde billen een lekker hol. Hij betaalde bij en die nacht ook nog. Voldaan stapte ik die ochtend zijn woning uit. Nadat ik verkeer was klaargekomen een geile nacht met hem had doorgebracht. Dat gebeurd vaak dus getrouwde kerels.