Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Busrit - 1

Dit is een verhaal uit de categorie Kort.
Toen ik op een parkeerplaats stopte om koffie te drinken zag ik een wat oudere bus voorbijrijden die mij deed denken aan een voorval, enige jaren geleden toen ik als scholier met de bus van de plaats waar mijn school was, naar huis moest.

Ik zat toen op de mavo en deze was een aantal km verder gelegen dan waar ik woonde. Zoals iedere schooldag stapte ik in een halfvolle bus van school naar huis, zo ook deze dag. Bij een bushalte stapte een wat oudere man in en hij kwam naast mij zitten. Omdat wij op de voorlaatste bank zaten en er geen passagiers achter of naast ons waren, vond ik het verwonderlijk dat deze man juist naar mij ging zitten, maar goed, ik schonk er verder geen aandacht aan.

De man keek mij glimlachend aan en vroeg waar ik naar toe ging. Naar huis, was mijn antwoord en zo raakte we verder aan de praat. Op een gegeven moment liet de man iets uit zijn handen vallen, ik dacht een pen, en ging met zijn hoofd onder de bank om te kijken waar zijn pen lag.

Om onder de bank te kijken raakte hij met zijn hand mijn bovenbeen aan wat mij een soort rilling bezorgde. Omdat het zomer was en nogal warm had ik die dag een korte broek aan dus zijn hand op mijn bovenbeen gaf dat ongewone gevoel wat ik wel prettig vond.

Toen hij zijn pen had gevonden en zich weer oprichtte raakte hij opnieuw mijn bovenbeen aan.Maar nu liet hij zijn hand iets langer rusten op mijn been en keek mij wat vragend aan. Ik keek voor mij uit maar had het gevoel een rode kop te hebben omdat die aanraking eigenlijk wel lekker was. Dat viel deze man schijnbaar ook op en hij fluisterde in mijn oor of ik dat wel fijn vond. Voordat ik maar iets kon zeggen was zijn hand opnieuw op mijn been en streelde daar langzaam over. Nog steeds zei ik niets of kon niets zeggen omdat ik eigenlijk niet wist hoe ik moest reageren.

Zijn strelingen ging maar door totdat ik merkte dat zijn vingers langszaam mijn broekspijp ingingen en met zijn toppen van zijn vingers net mijn onderbroek aanraakte. Als jonge knul die net in zijn lichaamlijke ontwikkeling zat, zorgde deze aanrakingen er wel voor dat mijn pik begon te groeien. Ik begon het heel warm te krijgen door dit gevoel wat ook mijn buurman bemerkte.

Nog verder voelde ik de vingers in mijn broekspijp gaan en raakte nu mijn ballen aan en begon daarin wat zachtjes te knijpen. Dit gevoel wat mij overviel had ik nog nooit meegemaakt, zo lekker vond ik het, wat mij er toe bracht mijn benen verder te spreiden. Nu kregen de vingers meer ruimte en daar maakte de man dan ook dankbaar gebruik van door zijn hele hand door de broekspijp heen, zowel mijn ballen als mijn pik te masseren.

Ik vind jou een lekker geil jochie, hoorde ik hem in mijn oor fluisteren en hij begon aan mijn pik te trekken. Nu ging dat toch wel moeilijk,zo door de broekspijp heen, dus trok hij zijn hand terug. Een soort teleurstelling ging door mij heen wat niet lang duurde want zijn hand lag nu op mijn gulp en hij trok de ritssluiting naar beneden. Mijn pik was nu echt groot, althans voor mijn gevoel,en stond op springen. Hij friemelde door mijn gulp heen, trok aan mijn onderbroek en pakte met zijn hand mijn pik vast en begon te trekken. Dit vind je wel lekker, fluisterde hij weer en nu kon ik alleen maar ja knikken. Zijn hand ging sneller op en neer waardoor mijn onderlichaam wat begon te kronkelen. Dat gevoel wat ik had was zo lekker dat het voor mij wel heel lang mocht duren. Maar opeens trok hij zijn hand terug, drukte op de stopknop van de bus en stond op. Meekomen, zei hij tegen mij. Enigzins verdwaasd en onwetend, deed ik mijn gulp dicht, stond ik ook op en liep achter hem naar de uitgang. Ik zag dat de bus een paar haltes voor het dorp waar ik woonde, stopte en wij stapten uit. Nu was bij die halte een bushokje en daarachter was er een kleine bossage. En daar liep de man naar toe en...