Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Buurmeisje Zwemmen - 1

Dit is een verhaal uit de categorie Vakantie.
Ik (Erik) ben 41 en heb vakantie. Aangezien het zo warm was, plaatste ik het zwembad achterthuis, waar je lekker languit in kunt liggen. Nadat het gevuld was en er de zon een dag op had geschenen, was het water van lekkere temperatuur. Ik werd 's ochtends wakker en het zonnetje scheen al weer behoorlijk. Het beloofde weer een warme dag te worden. Ik waste me, kleedde me aan en deed mijn ding in huis. Toen ik de slaapkamer had gestofzuigd, keek ik toevallig uit het raam en zag mijn buurmeisje (anita) achter thuis liggen. Zij is 18 jaar en van buitenlandse afkomst. Ze lag in bikini achterthuis en zag er goed uit.

Spontaan begon er wat te steigeren bij me en ik dacht bij mezelf, ga in het zwembad om wat af te koelen.

Dus ik deed mijn zwembroek aan en ging in het water liggen. Anita hoorde me en begon een praatje. Ze stond op een stoel over de schutting naar me te kijken en vroeg of het water lekker was. Ik antwoordde, van kom het maar proberen, waarop ze zei, is goed ik kom eraan.

Ik het water uit om de deur te openen, toen ze aanbelde en ik liep achter haar aan naar buiten. Zo had ik een mooie kijk op haar achterste. Mijn fantasie sloeg op hol, mag ik wel zeggen. Wat zou ik dit jonge ding graag eens willen verwennen en er groeide weer wat in mijn broek. Snel het water in dus en Anita kwam er ook in liggen. Zo lagen we een poosje in het water te kletsen over van alles en nog wat en Anita begon steeds gewaagder vragen te stellen. Ik zei tegen haar, of deze vragen allemaal wel konden in hun cultuur en ze begon te blozen. Nee, zei ze, als mijn ouders dit horen dan zwaait er wat, maar die zijn gelukkig de hele dag weg en komen vanavond laat pas thuis. Vandaar, knipoogde ik en begon te lachen. Ik vroeg haar hoever zij al was gegaan met een jongen en ze antwoordde van dat ze alleen nog maar gezoend had.

Ze lag naast me en haar benen raakten steeds de mijne. Ik dacht dat het per ongeluk was, maar nadat ik iets was opgeschoven, voelde ik ze nog. Ik dacht, probeert ze me nu te versieren of hoe zit dit? Aangezien ik niet vies ben van een jong blaadje, wou ik wel eens kijken hoever ze zou gaan. Dus ik schoof weer iets haar kant op en spetterde haar nat. Hierop deed ze het bij me terug, waarop een stoeipartij volgde om elkaar onder te drukken. Precies wat ik wou, want nu kon ik per ongeluk haar op plaatsen raken, waar ik niet zo mijn handen op kon leggen. Ik greep haar van achteren beet onder haar borsten en begon haar onder te duwen. Dit lukte half en mijn handen gleden naar boven toe, zodat ik opeens haar borsten vasthad. Ze zei niets, waarop ik ze bleef vasthouden en verder ging met stoeien. Zij probeerde haar handen naar achteren te doen en me bij mijn benen te pakken, maar ze greep iets te hoog en zat in mijn kruis. Sorry, zei ze blozend en ik antwoordde geeft niets. Dacht dat ze de handen wel terug zou trekken maar dat deed ze niet en ik had het gevoel dat ze erover heen wreef. Ik liet haar los en ging weer naast haar zitten.

Mijn hand ging onder water nu naar haar been en ik wreef erover. Ze sloot de ogen en mijn handen gingen hoger. Toen ik bij haar broekje aankwam, keek ik even naar haar, maar ze lag nog met gesloten ogen naast me. Heel voorzichtig wreef ik over haar broekje en ik hoorde haar zuchten. Toen was ik niet meer te houden en ik ging langzaam met mijn hand haar broekje binnen. Met mijn vinger ging ik over haar clit en ze begon wat harder te zuchten. Hierop ging ik door en stopte ook een vinger bij haar naar binnen. Wat heerlijk, dacht ik bij mezelf. Lig ik hier mijn eigen buurmeisje te verwennen. En ze vindt het nog lekker ook. Ik ging door en probeerde er nog een vinger bij in te krijgen. Na enkele seconden lukte dit, want ze was behoorlijk krap. Ze begon iets te kronkelen en ik kreeg het idee,dat het niet lang zou duren voordat ze kwam. Ik verhoogde het tempo en ze beet op haar lip om niet te gillen. Ze keek me met van die donkere ogen geil aan en zei zachtjes: Buurman, ga door, laat me komen.

Ik versnelde het tempo en ze kwam heerlijk klaar. Ze trilde en schokte helemaal. Dit is de 1e keer, buurman, dat iemand anders me klaar maakt dan ikzelf. Dank U wel, het was heerlijk. Ik was natuurlijk zo geil als het maar kon, maar wou dit niet laten merken. Ik vroeg dus of ze wat drinken wilde en ging naar de keuken. Ik was bezig wat in te schenken en had haar niet horen binnenkomen. Ze greep me vanachteren vast en begon over mijn lul te wrijfen. Ik heb wel gezien dat hij hard was, hoor buurman. Ik liet haar haar gang gaan en ze gleed met haar hand mijn zwembroek binnen. Ze pakte mijn staaf en begon te trekken. Ze deed dit fantastisch, moet ik zeggen, maar ik wou wel eens kijken of ze verder ging, dus draaide me om. We begonnen te zoenen en al snel draaiden onze tongen om elkaar. Ze bleef me trekken en ik merkte dat het niet lang meer zou duren, als ze zo doorging. Ik stopte met zoenen en ze ging wat achteruit. Ze keek naar beneden en zei, dit is de 1e keer dat ik een harde zie. Ik zei voor de gein van, bekijk hem maar van dichterbij en duwde voorzichtig haar hoof naar beneden. Ze bukte zich en bekeek hem van alle kanten. Heeft U uw haar daar weggehaald, vroeg ze. Ik zei ja, dat vinden sommige dames mooier en lekkerder. Hierop keek ze me met een vragende blik aan en vroeg lekkerder?

Ja, antwoorde ik als ze pijpen, vinden ze die haren meestal niet zo lekker in de mond of weet je niet wat pijpen is, vroeg ik? Jawel, zei ze dan stop je de lul in je mond, maar dat heb ik nog nooit gedaan. Wil je het eens proberen, vroeg ik hoopvol, waarop ze haar mond opende en voorzichtig met haar tong over mijn lul ging. Hmm, smaakt zoutig, maar niet vies. Ik zei, zuig er dan maar op als een lolly, dan wordt hij nog lekkerder. Ze opende haar mond iets verder en stopte mijn eikel in haar mond, Hemels gevoel was dit en begon te kreunen, Dit was voor haar de aanmoediging om door te gaan en ze probeerde hem dieper in haar mond te laten glijden. Ik legde mijn hand op haar achterhoofd om zo het tempo te gaan bepalen, want wilde niet te snel komen. Hij gleed steeds verder naar binnen en ze keek me geil aan. Doe ik het goed, vroeg ze en ik antwoordde dat ze een natuurtalent was. Hierop ging ze nog fanatieker door en nam hem bijna tot aan mijn ballen in haar mond. Het voorvocht vloeide rijkelijk en dat likte ze steeds weg als ze met haar hoofd omhoog kwam. Ik voelde dat ik ging komen en dit zei ik netjes tegen haar. Ze stopte met pijpen maar zei, ik wil nu wel eens een man zien spuiten en ze begon te trekken. Ik zei ja geil, trek maar door dan spuit ik je onder. Doe je mond maar een stukje open dan kun je het ook proeven.

Dit deed ze en ik spoot wel 5 stralen in haar gezicht, mond, haren en over haar bikinitopje. Toen ik klaar was, keek ik naar haar en ze zei, van smaakt heerlijk, als ik dat zeggen mag, waarop ze hem nog even in haar mond nam om hem schoon te likken.

Nu ga ik me douchen,zei ze, want als men mij zo ziet, dan zwaait er wat thuis, maar mag ik nog een keer komen zwemmen, buurman., vroeg ze en keek me ontdeugend aan. Ik zei dat ze altijd welkom was en dacht bij mezelf van graag, want je hebt nog meer gaatjes.

Hoe die gevuld gingen worden, vertel ik als de reacties goed zijn