Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Buurmeisje Zwemmen - 2

Dit is een verhaal uit de categorie Vakantie.
De eerste 2 weken gebeurde er niets en werd er gewoon over en weer hallo gezegd. Toch was de spanning voelbaar tussen Anita en mij. We zorgden er wel voor dat het niet opviel als haar ouders erbij waren. Na 2 weken werd ik uitgenodigd op de koffie bij de buren. Als een goede buur betaamt, ga je natuurlijk op de uitnodiging in, zodat ik daar lekker achter een bak koffie zat met baklava. Het gesprek ging zijn gangetje en over de vakantie.

De buren vertelden me, dat ze graag naar familie in Duitsland wilden voor een weekend, maar dat Anita niet mee wilde. Ze konden zich dit voorstellen, want de familie in Duitsland was al op leeftijd en hadden geen kinderen.

Ik stelde voor dat Anita in huis zou blijven en dat ze bij mij zou kunnen eten. Anita keek me glimlachend aan en knipoogde. Na enig overleg vonden haar ouders dit goed en er werd besloten direct dit weekend weg te gaan. Ze zouden vrijdagmiddag wegrijden en zondagavond terugkomen.

Hmmm, dacht ik, een heel weekend met Anita en er onstonden al allerlei lekkere spelletjes in mijn hoofd. Volgens mij kon Anita mijn gedachten lezen, want ze kreeg een rood hoofd en ging gauw naar binnen.

Het werd vrijdag en ik en Anita zwaaiden haar ouders uit. Pas je goed op mijn meisje, zei de buurman nog en ik antwoordde dat ik haar niet uit het oog zou verliezen en greep haar quasi nonchalant om de schouders. Mooi zo, zei de buurman en ze vertrokken. We zwaaiden ze uit totdat ze uit het zicht vertrokken waren en liepen gearmd terug naar mijn huis.

Daar vroeg ik wat ze wou drinken en ze antwoordde; doe maar een wijntje.

Zo zaten we gezellig naast elkaar op de bank en wisten allebei wat er zou komen. Na enige tijd begon ze met haar hand over mijn been te gaan en keek ik haar aan. Ik zei, weet je dat dit heel gevaarlijk is, wat je nu doet. Ja hoor, buurman, na de vorige keer ben ik naar de dokter gegaan en ben nu aan de pil. Wat zeggen je ouders ervan. Zij denken dat het voor mijn maandelijkse problemen is, maar wij weten wel beter zegt ze lachend en begint me te kussen. Zo staan we daar een poosje te tongen en glijden onze handen over elkaars lichaam. Dan beur ik haar op en leg haar op de grote hoekbank in de kamer. Langzaam trek ik haar kleren uit en kus haar over het hele lichaam. Dan gaat mijn hoofd langzaam naar beneden en kus ik haar voorzichtig op haar geschoren poesje. Hmm, kreunt ze en drukt mijn hoofd stijver op haar poes. Ik begin voorzichtig te likken, haar wel pestend door steeds de binnenkant van haar dijen te zoeken. Ze begint steeds natter te worden, merk ik en ik ga door met haar plagen. Buurman, gilt ze, houdt op me te pesten en verwen me. Wil je dat graag, zeg ik, vraag het dan eens lief. Met een klein, lief en geil stemmetje, zegt ze alstublieft en ik zeg; Vooruit dan maar. Ik begin haar nu goed te verwennen met mijn tong en ga lekker over haar clit en probeer met mijn tong bij haar naar binnen te gaan. Ook ga ik wat lager zodat haar andere gaatje ook wat bewerkt wordt. Ze begint steeds harder te kronkelen en ik merk dat ze zo gaat komen. Ik verhoog mijn tempo en ze komt sidderend klaar. Ze valt achterover in de bank en sluit haar ogen. Hierdoor ziet ze niet dat ik mij uitkleed en over haar heen ga hangen. Mijn ondertussen keihard geworden jongen zet ik voorzichtig tegen haar kutje aan en wrijf er zo even over heen. Als ze haar ogen opent, zegt ze; doe je voorzichtig buurman en ik antwoord dat ik heel voorzichtig zal zijn. Ik druk iets door totdat mijn eikel in haar zit en laat haar even wennen. Als ik merk, dat ze het kan hebben duw ik in 1 x door totdat ik diep in haar zit. Ze begint iets te huilen maar vraagt wel door te gaan. Ik moest haar ontmaagden, zegt ze. Daar droom ik al van vanaf mijn 16e. Dit maakt me nog geiler en ik begin langzaam in haar te stoten. Ze begint weer te kronkelen en is duidelijk aan het genieten. Op sexgebied is dit een natuurtalent mag ik wel zeggen, want elke keer als ik naar voren stoot, knijpt ze mijn lul met haar spieren lekker vast. Na een poosje zo door te zijn gegaan, wisselden we van positie en zette ik haar op handen en knieen voor me om haar lekker van achteren te pakken. Dit vond ze heerlijk, vooral omdat ze hem nu goed voelde. Ondertussen had ik natuurlijk een heerlijk uitzicht op haar achterste wat iets open stond. Die ga ik ook nog verwennen, dacht ik en stootte even lekker diep in haar kutje door.

Ik wil bovenop je zitten buurman, ik wil in je ogen kijken als je mijn ontmaagde kutje volspuit. Ze klom bovenop me en begon me als een volleerde amazone te berijden. Haar borsten deinden lekker op en neer en ik greep haar tepels vast en kneep er even in. Dit vond ze best lekker merkte ik, want ze voerde het tempo nog verder op. Ik kon het niet meer vol houden en met een schreeuw spoot ik lekker in haar. Ze bleef nog even lekker op mij liggen en we knuffelden nog wat. Ze stond op en vertelde dat ze even naar het toilet moest. Toen ze terugkwam, ging ze naast me zitten en gaf me een zoen. Het was heerlijk zei ze en gleed met haar handen over mijn lichaam. Mijn lul was nog steeds hard en ze vroeg; is dat altijd zo? Ik antwoorde dat hij even tijd moest hebben om af te zakken. Maar dat laat ik nog niet gebeuren zegt Anita en pakt hem vast en trekt er aan. Ik doe net of het me zeer deed en ze zegt sorry. Nu moet je er een kusje op geven zeg ik en ze zakt met haar hoofd naar beneden en likt er een keer over heen. Zo zegt ze en kijkt me weer lekker aan. Nee, antwoord ik het is nog niet over. Dit keer neemt ze hem iets in de mond en ik kreun. Is het nu over vraagt ze, maar ik duw haar hoofd iets naar beneden ten teken dat ze nog even door mocht gaan. Ze begint me heerlijk te pijpen en te likken. Haar tong gaat over mijn gaatje en ik wordt weer heerlijk geil. Ik wil dat je mijn mondje volspuit, buurman, zegt ze en begint me met overgave te pijpen. Steeds dieper neemt ze hem in de mond, totdat ik met mijn ballen tegen haar kin zit. Dit houdt ik niet lang vol en ik pak haar hoofd vast, zodat ze niet kan terugtrekken. Met een kreun spuit ik haar mondje vol en ze slikt keurig alles door en likt mijn lul nog even schoon.

We liggen nog even na en drinken nog wat. Ze vraagt of ze even mag douchen en ik antwoord dat dit goed is en dat ik mee zal lopen om handdoeken te pakken. Of kom je erbij onder, vraagt ze.

Maar hoe dat afloopt vertel ik de volgende keer, bij goede reacties.