Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Buurvrouw & Dochter - 1

Dit is een verhaal uit de categorie Kort.
Extreem

Na de geile kennismaking met de nieuwe buurvrouw (Laura) en haar dochter (Linda) volgt hier het vervolg.

Ik was dus uitgenodigd om een week later bij hun langs te komen. Dat zag ik wel zitten. Op de afgesproken avond, sta ik bij hun voor de deur. Ik moet eerst op zoek naar de bel. Dat was niet zo moeilijk. Linda doet open. "Ha Peter, kom erin. Ik mag toch wel Peter zeggen he"

"Ja natuurlijk mag dat. Ik ben dan wel veel ouder dan jij, maar zo'n lieve meid als jij mag alles" zeg ik. Ze neemt mijn jas aan, en leidt mij naar de kamer. Eerst maar even op de bank. Daar krijg ik eerst een flinke knuffel (daar begint het opgeilen al) en daarna is het tijd voor een kopje koffie.

"Is je moeder er niet" vraag ik. "Nee, die moest plotseling weg. Maar als het goed is, komt ze er zo weer aan." "Nou" zeg ik, "we redden ons ook wel met ons 2tjes, of niet"

"Ja hoor dat is geen probleem, als ik deze keer ook maar wat voor haar over laat" zegt Linda lachend. "Oke dat is goed, ik zal er rekening mee houden. Als ze maar niet te lang wegblijft". antwoord ik. Als de koffie op is, komt ze naast me zitten. Blijven we eerst hier zitten of gaan we meteen naar de slaapkamer, vraagt Linda. Mijn moeder heeft de gordijnen al dicht gedaan, dus dat maakt niet uit.

Ik kan haast niet wachten, en stel voor eerst te blijven "zitten". Knuffelen op de bank als opwarmertje is ook lekker. Tijdens het knuffelen heb ik ook alles onder handbereik. Ik hoop dat ze een beetje makkelijke kleren aan heeft, zodat ik ook makkelijk bij haar lekkere borsten kan. Ik ontdek al gauw dat ze lekkere ruimzittende trui aanheeft. Een BH draagt ze niet. Dat maakt het alleen maar makkelijker. De lieverd heeft ook overal aan gedacht. Haar borsten/tepels krijgen eerst extra aandacht van mijn handen, mond en tong. We zijn zo druk bezig dat we Laura niet eens horen thuiskomen. "He je zou wat voor mij overlaten" hoor ik opeens achter mij zeggen. "Sorry"" zegt Linda, "we zijn alvast aan het voormenu begonnen. We konden niet langer wachten".

`Dat dacht ik al, Wat wil je ook met zulke geile donders" zegt Laura. `Zal ik je meenemen naar de slaapkamer Peter´´

`Ja dat is goed` zeg ik. Als ze me een hand geeft om me mee te nemen, trek ik haar eerst naar me toe voor een flinke knuffel. Maar laat me toch al gauw meenemen naar de slaapkamer. Daar gaan eerst alle kleren uit. Op bed zittend wacht ik op de dingen die komen gaan. Laura gaat eerst voor me staan. Ze pakt mijn handen en brengt die richting haar kut, Voel maar, zegt ze, hoe lekker nat en geil ik ben. Ik verlang gewoon naar die paal van je.

Ja en die paal van mij wil eigenlijk maar 1 ding en dat is die kut van je.

Ja dat zie ik, jeetje wat is die alweer stijf. Ze gaat naast me liggen. Ze wil dat ik boven op haar kom. Ze helpt me en leidt mijn pik naar haar kut. Linda had me al zo opgegeild, dat ik veel te vroeg klaar kom. Maar ook Laura is niet meer te houden, en komt klaar.

Linda heeft blijkbaar steeds zitten kijken-genieten, want opeens hoor ik haar vragen `en ik dan``°.

Misschien mag je een keer alleen bij Peter komen, dan heb je hem helemaal voor je alleen.

Natuurlijk mag dat, ze is altijd welkom, Jij trouwens ook Laura. Bij het afscheid krijgt ze natuurlijk nog wel een flinke uitgebreide knuffel van mij (een beetje als goedmakertje) want het was al weer laat geworden. Ik wens de dames allebei welterusten, en tot de volgende keer.