Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Buurvrouw & Dochter - 10

Dit is een verhaal uit de categorie Kort.
Extreem

We kunnen allebei bijna niet wachten. Dus besluiten we toch naar huis te gaan. Het terras blijft wel staan en er komen nog genoeg dagen met mooi weer (tenminste dat hopen we).

Hardlopen lukt natuurlijk niet, maar ik geloof dat ik nog nooit zo snel thuis gekomen ben. Laura is natuurlijk een geweldige begeleidster. Ze weet wat ik, haar meester, nodig ben.

Linda komt morgen pas terug, dus we hebben nog even het rijk alleen. Stilletjes hoop ik dat ook zij mee wil doen in ons SM-spel als slavin. Jeetje wat een voorrecht zou dat zijn, 1 meester met 2 slavinnen. Maar dat is nog even afwachten.

Voordat ik het weet, hoor ik het geluid van de vibrator. Ook Laura kan blijkbaar niet wachten. Ik ook niet maar ik weet niet waar ze is (wel een vermoeden), waarschijnlijk in de slaapkamer. Het is gelukkig in mijn eigen huis, dus ik kan de weg ernaar toe (blindelings) vinden. Onderweg wordt het geluid alleen maar sterker, dus mijn vermoeden klopt.

In de slaapkamer loop ik meteen door naar het bed. Daar vind ik mijn slavin Laura, al spelend met haar (onze) vibrator. Ik voel dat ze niet eens de moeite heeft genomen zich helemaal uit te kleden.

"Zo, kon je niet wachten op je meester, liet je mij alleen in de kamer?" vraag ik op een kwade toon.

''Nee meester, ik ben zo geil, ik kon niet langer wachten ik moest even uitproberen. Ik weet het, dat is niet lief van mij. Ik moet denken aan de wensen van mijn meester. Ik weet nu ook dat ik straf verdiend heb" antwoord ze een beetje verdrietig. Want ze weet er komt even een einde aan het intense genot/gevoel van een vibrator in je kut.

Ik geef haar opdracht eerst de kleren (eerst die van haar zelf, en dan die van mij) uit te doen. Daarna is het tijd voor ouderwetse billenkoek maar dat laatste weet ze nog niet.