Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Buurvrouw & Dochter - 11

Dit is een verhaal uit de categorie Kort.
Extreem

Zoals een goede slavin bataamt, doet ze dat meteen. Maar wel voor mijn gevoel tergend langzaam. Mijn pik smeekt erom om bevrijdt te worden (als mijn pik kon praten). Geduldig wacht ik. We hebben tenslotte nog de hele zaterdag verder. Haar moeder komt morgen pas weer terug.

Opeens hoor ik het geklik van de handboeien. Die had ik eigenlijk voor mijn slavin bestemd, maar ik vermoed dat zij andere ideeen heeft. Handig manouvreert ze mijn handen op mijn rug en in de boeien. Ik stribbel nog wat tegen en probeer te protesteren, maar ze is sterker dan ik dacht, en laat haar maar begaan. Op deze manier kan ik natuurlijk nergens aankomen, laat staan dat ik haar haar verdiende straf kan geven. Dus dat is even flink balen.

"Nou maak mijn handen nu maar weer los. Tenslotte ben ik de meester en bepaal wat er gebeurt en niet jij, slavin." zeg ik.

"Ja meester, u heeft helemaal gelijk. Ik wou u alleen maar plagen meester". zegt mijn slavin. Ondertussen worden de boeien weer losgemaakt.

Zo gauw als mijn handen bevrijdt zijn, pak ik haar in een stevige greep beet en leg haar over de knie. "Ja je hebt nog straf te goed voor zo straks. 10 klappen op elke bil en als ik je was zou ik maar meetellen, anders beginnen we weer overnieuw"

Zonder te wachten op haar antwoord, daalt mijn rechterhand neer op haar linker bil. Blijkbaar schrikt ze ervan, maar toch begint ze te tellen.

Ineens krijg ik het gevoel dat er nog iemand in de slaapkamer is en die naar ons staat te kijken. Eigenlijk vind ik dat wel geil, ook omdat ik niets kan zien. Zou het haar moeder zijn, die eerder terug gekomen is. Of hebben we de voordeur open laten staan en staat er een wildvreemde binnen.

Ineens vergeet mijn slavin verder te tellen en hoor ik haar schreeuwen. "Mam, wat doe jij hier?"

Voor het spannende en geile vervolg moet u nog even wachten op deel 12