Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Buurvrouw & Dochter - 2

Dit is een verhaal uit de categorie Kort.
Extreem

Ik kan haast niet wachten op het moment dat Linda bij mij voor de deur staat. Zou ze het aandurven. Alleen met zo'n oude man. Nou maar even afwachten, wanneer ze komt, we hebben nog niets afgesproken.
Als ik op een middag boodschappen heb gedaan met de huishoudelijke hulp en daarna even achter de computer zit, heb ik een mail ontvangen van Linda. "Waar was je vanmiddag? Ik wilde langskomen maar je was er niet. Is het goed als ik morgenmiddag kom? Alvast veel geile kusjes van mij en mijn moeder."
Mijn antwoord heb ik gauw klaar "Ik was aan het boodschappen doen. Morgenmiddag is prima. Ik kan haast niet wachten op die geile kusjes. Kom je alleen? Groetjes van geile Peter"
De volgende middag staat ze om 2 uur voor de deur. Alleen dus. "Goedemiddag Linda, ben je alleen?"
"Ja, mijn moeder is aan het werk, komt vanavond pas laat weer thuis. Ze had er graag bij willen zijn, maar ze vertrouwt ons wel. Alles mag, zelfs neuken als we maar een condoom gebruiken. Die heb ik voor alle zekerheid maar meegenomen.". zegt Linda.
''Ja dat is goed. Kom er maar gauw in. Hier bij de deur staan we ook ze te kijk.''. Als ze binnen is en de jas uit heeft, loopt ze gelijk voor me aan naar de slaapkamer. "Zo dame, jij hebt haast".
"Ja maar, je mailde dat je bijna niet kon wachten" verontschuldigt ze zich.
"Ja dat is waar". Ik kan inderdaad bijna niet meer wachten en pak haar flink beet. Als ik alle geile plekjes op de juiste manier begroet en "gezien" heb, stel ik voor dat ik haar eerst helemaal uitkleed, (nou ja zoveel is dat niet, want ik heb al "gezien"" dat ze geen BH en geen slipje draagt), en daarna mag ze mij helemaal uitkleden.
Uiteraard vind ze dat goed, Ze zal wel moeten, want ik ben al begonnen. Terwijl ik op het bed zit, staat ze voor me. Eerst de trui, zodat haar lekkere stevige borsten te voorschijn komen. "Ja pak ze maar, ze zijn helemaal voor jou." Meer aanmoedigingen heb ik niet nodig. Mijn mond en tong gaan gretig op zoek naar haar borsten en tepels. Ze laat me er lekker mee spelen. Ook mijn handen blijven niet werkeloos. Ze heeft tenslotte 2 borsten en tepels. Lekker zuigen en likken, strelen en kneden. "O wat doe je dat lekker. Ik was al geil, maar nu nog erger. Vergeet je de rest van de kleding niet".
"Nee schat, maar ik ben nu eenmaal gek van jonge vrouwen met grote borsten. Maar ook vind ik het fijn als je straks het zelfde doet met mijn tepels." zeg ik.
"Ja dat komt goed, maar je moet nog even wachten, geile donder"
Ik ga toch maar verder met het uitkleden van haar. Eerst de schoenen, zodat de broek ook uitkan en haar kutje te voorschijn komt. Ik vraag me af of ze nog maagd is.
Het is net of ze me hoort denken want ik krijg meteen antwoord. "Ja ik ben nog maagd. Op school zijn er genoeg jongens die wat met me willen, maar dat zijn allemaal van die pubers, en ik val gewoon meer op oudere mannen, zoals jij."
Inmiddels zijn mijn vingers op zoek gegaan naar haar, waarschijnlijk natte gleuf. Inderdaad haar erg natte gleuf. Mijn vingers kunnen er wel in zwemmen. Maar dat laat ik over voor straks aan mijn pik.
"Zo lieve Peter, ben je zover, mag ik je gaan uitkleden" vraagt Linda.
"Ja graag want mijn pik komt al aardig in de knel te zitten" zeg ik
"Ja dat is te zien, zal ik die eerst maar eens bevrijden".Zonder mijn antwoord af te wachten, laat ze me even opstaan en trekt me de broek en onderbroek in 1 keer van de kont. Mijn pik springt tevoorschijn, en wordt meteen beetgepakt door Linda, gevolgd door geile kusjes, gezuig en gelik. Ik waarschuw haar dat ik niet meteen al mijn kruit wil verschieten. Maar ik moet zeggen voor een meid van 16 jaar doet ze het erg goed. Als ze mijn trui uit heeft getrokken, moet ik op bed gaan liggen.
Hoe ze met mijn tepeltjes speelt, en ze door mij wordt ontmaagd, komt in het volgende deel.