Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Buurvrouw & Dochter - 3

Dit is een verhaal uit de categorie Kort.
Extreem

Als ik languit op bed lig, komt ze naast me liggen "Ontspan je maar, Laat me mijn gang maar gaan. Ik denk dat ik zo langzamerhand wel weet wat je lekker vind'' zegt Linda. Ze ligt heerlijk tegen me aan, Ik voel gewoon hoe geil ze is. Dat straalt ze gewoon uit. Warmte (hoezo heet). Ik voel hoe ze met haar mond, tong en handen, langzaam van beneden naar boven gaat. Overal kusjes gevend en likken, overal voelend. Ze slaat bijna niets over. Behalve mijn pik en mijn ballen met inhoud, die willen we bewaren voor later. Tergend langzaam gaat ze richting mijn tepeltjes. Omdat ik niets kan zien, is het heerlijk om te voelen hoe ze bezig is mij langzaam op te geilen. Eerst bereiken haar handen mijn tepeltjes. Linda weet inderdaad precies wat ik lekker vind. Ondertussen moedig ik haar aan, vooral door te gaan, en vertel ik haar hoe lekker ik het vind. Ik sla een arm om haar heen, om haar nog dichter tegen me aan te voelen. Van mij mag ze het werk aan mijn tepeltjes wel voortzetten met haar mond en tong. Zo goed als ze is, voelt ze dat goed aan, en doet dat dan ook. Eerst likken, dan zuigen. En als afsluiting er een beetje op knabbelen. Nee niet bijten. O heerlijk is dat. Ik had niet verwacht dat 1 van mijn wensen op sexgebied, ooit nog eens zou uitkomen (en dan nog wel door een jonge meid van16 jaar.). Ik heb er dan ook lang op moeten wachten.

Eigenlijk overbodig maar toch vraagt Linda nog: ''En was het lekker?"

"Ja heerlijk, was dat dan niet te horen'' vraag ik.

"Jawel dat was inderdaad te horen. Je mag wel oppassen voor de buren, anders gaan die nog klagen over geluidsoverlast" zegt ze lachend. Maar heb je nog meer wensen waar ik je mee kan helpen".

"Ja eigenlijk wel, maar dat is wel een hele bijzondere. Ik moet naar de wc om te plassen. Dit doe ik altijd zittend. Maar zou jij mijn pik willen vasthouden en helpen met richten. Dat lijkt me erg geil." vraag ik.

"Ja natuurlijk wil ik dat wel proberen. Als het niet goed gaat (de helft er naast) dan ruim ik hetzelf wel op" biedt Linda aan. "Kom maar mee."

Gelukkig voor Linda is mijn pik niet meer zo stijf, dus is het richten ook wat gemakkelijker voor haar. "Zo dat ben ik kwijt, maar zoals je wel weet we zijn nog niet klaar in de slaapkamer" zeg ik.

"Ja, dat weet ik, ik heb niet voor niets condooms meegenomen"

Willen jullie weten hoe Linda door mij ontmaagd wordt, zul je moeten wachten op het vervolg.