Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Buurvrouw & Dochter - 4

Dit is een verhaal uit de categorie Kort.
Extreem

Voordat ik mijn lieve schat ga ontmaagden, wil ik dat ze mijn pik eerst weer op oorlogssterkte brengt. Dat is haar wel toevertrouwd. Als we weer op de slaapkamer zijn, gaat ze dan ook daar eerst aan werken. Terwijl ze daar lekker geil mee bezig is, maak ik me zorgen. Ze is nog zo jong (16 jaar) en misschien nog wel erg nauw voor mijn stijve (groot en dik) pik. Ik wil haar geen pijn doen. Ik zal voorzichtig aan moeten doen, en waarschuwen voor de eventuele pijn.

Als ze klaar is met mijn pik op oorlogssterkte brengen, wordt het tijd voor de condoom. Voor Linda waarschijnlijk de 1e keer, maar ik laat haar haar gang gaan. Ik moet zeggen dat gaat haar goed af.

"Is je kut niet te nauw voor die dikke, grote stijve pik van mij. Ben je niet bang dat ik je pijn doe?" vraag ik haar.

"Nee hoor dat heb ik er graag voor over, en zo nauw is die kut van mij niet hoor. En ik doe jou er ook plezier mee"antwoordt Linda. "Kom maar boven op me, ik help je wel".

Als ik bovenop haar gekropen ben stuurt ze mijn pik (inderdaad net zoals op de WC) in de richting van haar kut. Al gauw is al duidelijk dat een glijmiddel niet nodig is. Haar kut is zo nat, dat het boven verwachting heel gemakkelijk gaat. Wat jammer dat ik tijdens het neuken haar borsten niet kan zien. Het zou me nog geiler maken, maar je kunt niet alles krijgen zoals je wilt. Terwijl ik bezig ben Linda te ontmaagden (rustig aan, niet in 1 keer doorstoten) ligt ze te kreunen van genot. Dit is voor mij een teken dat ik goed bezig ben, meer aanmoedigingen heb ik dan ook niet nodig om uiteindelijk door te drukken. Ik voel nog wat tegenstand, maar uiteindelijk aan Linda haar pijnkreetje te horen, is er een eind gekomen aan haar maagdelijkheid. Ze slaat haar armen om me heen en trekt me stevig tegen zich aan. "Bedankt lieverd. Blijf maar gewoon in me, dan gaan we zometeen verder, eerst wil ik hiervan genieten" zegt Linda. "We hebben alle tijd, mijn moeder is toch noch niet thuis, en anders komt ze er maar bij.

De geile donder. Haar wens is nu vervuld maar ik wil ook nog klaar komen in haar kut. Daarna is nog tijd genoeg om na te genieten. Dus ga ik eerst verder met haar te neuken. O wat is dat lekker zo'n jonge tienerkut. Ik kom al gauw klaar. Daarna is het tijd om samen na te genieten. Alleen al het naast elkaar liggen is heerlijk ontspannend. Ook dat is nog een van mijn wensen (1 nacht het bed delen met een vrouw). Wie weet komt dat nog een keer.

Na een uurtje wordt het tijd om weer wat kleren aan te trekken, want Laura zal zo wel thuis komen, Linda zorgt ervoor dat alles weer een beetje is opgeruimd. Toch onverwacht vroeg gaat de deurbel. Linda doet, alsof ze thuis is, de deur open. Het is haar moeder, "En was het gezellig" vraagt ze als ze naar binnen stapt. "Zo te zien wel, want je hebt het haar nog ruig op de kop staan.Ik was wat eerder klaar, dus ik denk ik kijk hier eerst even".

Dan ziet ze mij staan en begroet mij met een innige omhelzing. "ik wil je trouwens nog wat vragen. Volgend weekend ga ik met een aantal vriendinnen op stap in Amsterdam, doen we elk jaar. Mag Linda hier dat weekend van vrijdagavond tot zondagmiddag komen logeren?"

"Ja dat is prima. als Linda dat zelf ook wil" zeg ik een beetje plagend, maar het antwoord al wel wetend.

Als je weten wilt hoe dat weekend verloopt, zul je moeten wachten op het geile vervolg.