Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Buurvrouw & Dochter - 5

Dit is een verhaal uit de categorie Kort.
Extreem

Natuurlijk is het antwoord "Ja, graag. Anders moet ik naar opa en oma, en dat is niet zo gezellig," Vrijdag is het zover. 's Avonds na het eten staat ze voor de deur. Ik laat haar gauw binnen, zodat het (geile) weekend kan beginnen. Laura was ook nog even meegelopen en wenste ons een fijn weekend. Linda en ik wensen haar het zelfde en ik waarschuw haar voor de mannen in Amsterdam. Dat kwam wel goed volgens haar.

Linda heeft wat spulletjes bij zich en stel voor dat ze die even naar de slaapkamer brengt. Ze heeft de keus, de logeerkamer of mijn slaapkamer. Uiteraard kiest ze voor mijn slaapkamer.

Ondertussen zet ik wat koffie. Onder het genot van een bakkie leut, praten we even wat bij en maken alvast wat afspraken over het komende weekend.

Ik vraag eerst wat haar ideeen zijn. "Zullen we morgenmiddag gaan winkelen. Ik weet een paar leuke winkeltjes. Zaterdagsavonds ga ik meestal op stap" stelt Linda voor.

"Oke, vind ik prima voorstel. als ik maar niet mee hoef te gaan stappen. Zo'n oude kerel als ik. Ze kunnen wel denken dat ik je vader ben. Morgenmiddag trakteer ik dan op een terrasje. Trouwens ik zou wel graag willen dat je redelijk op tijd thuis bent." stel ik voor.

`Ja dat lijkt me een goed idee. Ik ben dan voor middernacht weer thuis´. zegt Linda.

`Kom dan nu maar eerst even bij me zitten, dan kan ik `zien`wat voor kleren je voor vanavond aan hebt´. Linda zit nog maar nauwelijks naast me, als ik me bijna niet meer kan beheersen. Hier heb ik de hele week al naar toegeleefd. Volgens mij liep ik bijna de hele week met een stijve rond. Ik trek haar naar me toe en tegen me aan. Ik wil haar zien, niet alleen met mijn handen maar met heel mijn lichaam.

``Nou, doe maar rustig aan` zegt Linda, `we hebben het hele weekend`.

`Ja sorry´ verontschuldig ik me. ´ik moet me beter beheersen.´

`Weet je trouwens waarom ik niet zo graag naar mijn opa en oma ga. Mijn opa kan zijn handen niet thuis laten. En als ik niet meewerk, dan krijg ik ook nog eens billenkoek van hem. Dat alles waar mijn oma gewoon bij is.´ vertelt Linda.

`En vindt je dat niet lekker`vraag ik haar.

`Oh jawel soms wel. Een beetje softSM vindt ik wel lekker, Maar hij is zo ruw, en houdt geen rekening met wat ik wil` zegt Linda.

`Wat vind je dan lekker, voor wat betreft SM`` vraag ik Linda.

Voor haar antwoord moet u wachten op het geile vervolg van dit verhaal