Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Buurvrouw & Dochter - 6

Dit is een verhaal uit de categorie Kort.
"Nou, dat is eigenlijk best wel veel. Ik zou graag je slavin willen zijn. Van nature ben ik best wel een beetje ondeugend. Als slavin zou ik daarvoor gestraft moeten worden. Als het maar niet teveel pijn doet, en geen zichtbare sporen nalaat, dus geen zweepjes e.d. Maar een corrigerende tik op de billen moet kunnen." zegt Linda.
"Nou dan weet ik genoeg" zeg ik. "Vanaf nu ben je hier in huis mijn slavin. De gordijnen blijven dicht en ben je alleen maar naakt. Mij aanspreken doe je met "Meester". Voor de buitenwereld, ook voor je moeder, ben je gewoon het lieve buurmeisje, dat regelmatig bij haar blinde buurman op visite gaat.
''Dat is goed buurman, eh sorry MEESTER". zegt slavin L.
"Ja ik weet het, het is even wennen, maar om dat af te leren heb je de 1e straf al verdiend" zeg ik. "Maar waar is het wachten op, zijn de gordijnen al dicht, zijn de kleren al uit"
"Nee meester, ik zal het meteen doen." Zo te horen doet ze de gordijnen meteen dicht. Dit kan ik niet controleren.
"Als je klaar bent kom je maar mee naar de slaapkamer, voor de controle, en de beloofde 1e straf", zeg ik.
Even later "Ik ben klaar meester" hoor ik slavin L. roepen vanuit de slaapkamer.
"Ik neem aan dat je niet bedoelt, ik ben klaargekomen. Want geil zijn, en klaar komen mag je alleen maar met toestemming van de meester."
"Nee meester, ik bedoel ik ben klaar met gordijnen dicht doen en me uitkleden. Ik ben klaar voor mijn 1e straf." zegt slavin L. Ik meen een beetje angst in haar stem te horen.
Terwijl ik me ook uitkleed, probeer ik me voor te stellen hoe ze er nu bij staat of zit. Een beetje angstig, wachtend op de straf die komt.
Als ik ook naakt ben, geef ik haar opdracht bij me op schoot te komen zitten zodat ik haar kan controleren, Ze is inderdaad helemaal naakt. Nu ik toch alles onder handbereik heb zal ik meteen ook controleren hoe geil ze al is. Eerst speel ik wat met haar borsten en tepels. Dat mag ze straks bij mij doen. Dan zakken mijn handen af richting haar kut en kietelaar. Zoals te verwachten, na het spelen met haar borsten en tepels, is ze al behoorlijk nat. "Wanneer heb ik je toestemming gegeven om geil te zijn slavin?" vraag ik.
"Sorry meester maar dat gaat bijna vanzelf" antwoord slavin L.
''Oke, kom maar over de knie bij me, dan krijg je billenkoek. Omdat het de 1e keer is, krijg je 10 op elke bil. Ik wil dat je meetelt, zo niet dan beginnen we gewoon weer opnieuw.''
Zonder te antwoorden, staat ze op en gaat bij me over de knie liggen, kont omhoog, tieten naar beneden.
Ze ligt nog maar nauwelijks of ze heeft de 1e klap te pakken. Gelukkig voor haar begint ze meteen mee te tellen. Na de tiende is haar bil al aardig rood. Behalve wat jammeren en au houdt ze zich aardig goed. Dat maakt me aardig geil. Maar ze heeft nog een bil, die nu aan de beurt is. Zonder pauze ga ik dan ook met die bil verder. Helaas voor mij gaat het tellen goed. Haar pijngrens valt me erg mee, maar dat weet ik dan voor de volgende keer.
Als ik klaar ben, mag ze overeind komen en ga ik op bed liggen. Ik geef haar opdracht mij te verwennen, met speciale aandacht voor mijn pik en mijn tepeltjes.
Hoe ze dat doet kunt u lezen in mijn vervolg.