Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Buurvrouw & Dochter - 7

Dit is een verhaal uit de categorie Kort.
Extreem

Zoals beloofd zal ik in dit hoofdstuk vertellen hoe ik door slavin L. wordt verwend.
Mijn geile slavin komt naast me liggen. Eerst vraagt ze nog of ik een blinddoek heb, zodat we allebei niets kunnen zien.
"Nee niet echt, maar als je volgende keer weer komt, wil ik dat je een gekocht hebt" antwoord ik.
"Oke, ik zal er aan denken" zegt mijn slavin L.
Het verwennen wordt langzaam door haar opgebouwd. Ze is blijkbaar van plan het echt van top tot teen te doen. Eerst wil ze met me zoenen. Het duurt me allemaal wat te lang en trek haar tegen me aan. Ik wil haar voelen, haar hele lichaam. Het gewone zoenen gaat over in een lange tongzoen. Het initiatief hiervoor gaat van mij uit. Mijn tong probeert tussen haar lippen door te komen. Ondeugend als ze is (iets wat me erg opwind), laat ze dat niet meteen toe. Gelukkig duurt dat niet lang en kan mijn tong op zoek gaan naar haar tong.
Haar volgende aandachtspunt zijn mijn borsten en tepels. Die zijn natuurlijk niet te vergelijken met die van een vrouw, maar ook ik vind het heerlijk als ze gelikt en erop gezogen worden. Ik moet bekennen, zo jong en "onervaren" als ze is, zo goed doet ze het. Natuurlijk is haar dit als baby bij de (op)voeding mee gegeven (met de paplepel ingegeven).
Natuurlijk komt mijn pik als laatste aan de beurt. Eerst speelt ze met de handen met mijn pik en mijn ballen. Ze probeert de spanning langzaam op te bouwen. Uiteindelijk neemt haar mond het van haar handen over. Ook nu is het weer zuigen en likken. Uiteindelijk ben ik niet meer te houden, maar ze laat me dan ook helemaal gaan. Ze laat me flink spuiten. Haar mond is blijkbaar al gauw vol, ik voel het sperma gewoon op mij druipen.
Als ik helemaal leeg ben, wordt het tijd voor mij om bij te komen. Mijn slavin L. krijgt opdracht alles schoon te maken. Als ze klaar is en uitgeput naast me ligt, wordt het tijd om haar te bedanken. Ook haar heeft het hele gebeuren nogal opgewonden, zodat mijn vingers weinig werk hoeven te doen om haar klaar te vingeren, Ze komt zeer luidruchtig, intens klaar.
"Zo, het is genoeg voor vandaag. Voor de volgende keer wil ik dat je nadenkt over attributen die we kunnen gebruiken, Over de blinddoek hebben we het al gehad, maar misschien zijn er wel meer dingen die je geil lijken." is mijn opdracht.
"Ja meester, ik zal er over nadenken. Mag ik me aankleden meester, ik begin het koud te krijgen? vraagt Slavin L.
"Nou voor deze keer. het was tenslotte de 1e keer, en je hebt het heel erg goed gedaan". antwoord ik.
"Dank u wel meester" is haar antwoord en geeft me een kus als bedankje.
Als ik me ook aangekleed heb, is het weer Linda het buurmeisje dat het weekend logeert bij haar blinde buurman.
Wilt u lezen wat voor attributen Linda de volgende keer meeneemt, zult u moeten wachten op het vervolg.