Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Buurvrouw & Dochter - 8

Dit is een verhaal uit de categorie Kort.
Extreem

Als we liggen bij te komen de volgende dag van een wilde avond/nacht krijg ik een geil ideetje. Hoe kunnen we Linda (Laura haar moeder) betrekken bij ons sm-spel.

Voorzichtig pols ik bij Laura hoe zij erover denkt. Laura twijfelt, maar we kunnen het altijd proberen zegt Laura. We besluiten die middag bij een sex-shop langs te gaan. Laura weet wel een goede. Na de brunch besluiten we meteen op pad te gaan. Laura is niet gewend om met mij te lopen, maar het is dichtbij zegt ze.

We zijn er al gauw. We worden vriendelijk begroet. Er wordt niet gevraagd naar Laura haar leeftijd. Als begeleider van iemand die blind is heb je natuurlijk bepaalde voorrechten.

Al gauw komt er iemand (ik neem aan van het personeel) naar ons toe om te vragen, of ze ons kan helpen.

Als we te kennen geven dat we dingen zoeken voor ons SM-spel worden we meegenomen naar een aparte afdeling. Ik mag alles voelen. Als we het eerst willen uitproberen, dan is er ook nog een aparte sm-kelder. Het is erg rustig in de winkel, het personeelslid neemt dan ook alle tijd voor ons. Al gauw heeft Laura wat gevonden: blinddoeken, (ook voor haar moeder) handboeien, tepelklemmetjes. Maar zoals een goed verkoopster betaamt, laat ze ons nog meer sm-artikelen zien/voelen. Van dildo's/vibartors tot zweepjes.Ik weet dat dit laatste Laura te ver gaat. Maar kleding met gaten voor haar tieten en kut, vinden we allebei erg geil. Ik kan bijna niet wachten op het moment dat Laura het aanheeft. Laura staat er op dat zij alles betaald, maar dat we het eerst uitproberen. Ik stel voor dat ze de blinddoek alvast omdoet an dat we dan naar de SM-kelder toegaan om het een en ander uit te proberen. Op deze manier hebben we geen van beiden een idee hoe deze eruit ziet. We laten ons begeleiden door de verkoopster. Eerst gaat Laura mee.

Het duurt even maar als ze terugkomt, neemt ze ook mij aan de hand. Blijkbaar verneemt ze dat ik een beetje gespannen ben, `Rustig maar, noem me maar Carolien`. Als we beneden zijn, kan ik me niet meer beheersen en wil ook haar voelen. Wetend dat dit in aanwezigheid van Laura gebeurt.

`Ja toe maar, je slavin L. kan nog wel even wachten` Al voelend-tastend ontdek ik dat Carolien helemaal in het leer is gekleed, maar bij haar zit alles op de goede plek.

Bent u benieuwd hoe dit verder gaat, dan moet u wachten op deel 9