Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Buurvrouw & Dochter - 9

Dit is een verhaal uit de categorie Kort.
Extreem

Ik mag alles bij haar voelen/zien. Jeetje wat een lekker wijf

Maar ik weet er wacht nog iemand op mij. Langzaam brengt Carolien me naar mijn slavin L. Ik ontdek dat ze op bed ligt met de armen en benen gespreid. Inderdaad met de handboeien en touwen vastgemaakt aan het bed. Blinddoek om. Tepelklemmetjes op haar gevoelige tepeltjes.

Blijkbaar mag ik me nog niet uitleven op mijn slavin, Carolien vraagt of ik me niet eerst wil uitkleden, of ben ik zo geil/gehaast dat ik dat vergeet. "Wacht maar. ik help je wel.". Zonder op antwoord te wachten kleed ze me helemaal uit.

"Wat wil je eerst uitproberen. Wat dacht je van deze vibrator?" vraagt Carolien. Ze zet hem eerst even voor me aan. Daarna mag ik hem bij Laura uitproberen. Al die tijd heeft Laura niets gezegd, wachtend op de dingen die komen gaan."Zo, slavin, ben je er klaar voor?" vraag ik haar.

"Ja meester, ik lig vol spanning te wachten. Alstublieft meester, ik ben zo geil."antwoord mijn slavin L.

Ik zet de vibrator eerst op haar kietelaar. Al gauw begint Laura te kreunen en te kronkelen van genot Hoewel kronkelen. Door de boeien en de touwen heeft ze weinig bewegingsvrijheid. Ze smeekt me al gauw om losgemaakt te worden, maar zover is het nog niet. Terwijl de vibrator haar werk doet, speel ik ondertussen ook met de tepelklemmetjes.

Alles zorgt ervoor dat Laura al snel gillend klaar komt. Ik vrees dat het zelfs in de winkel te horen was, maar helaas dat is dan niet anders.

Er zijn vandaag meer klanten dan alleen wij, dus wordt het tijd om alles op te ruimen, ons aan te kleden en een beslissing te nemen wat we kopen. Dat laatste is ons allebei wel duidelijk. Handboeien, tepelklemmetjes, vibrator, blinddoeken. Ondertussen vertelt Carolien nog dat er op de vibrator verschillende standen zitten en dat we dat gewoon thuis uitproberen moeten.

Als we klaar zijn gaat Laura afrekenen en kunnen we naar huis.

Voor het vervolg zult u moeten wachten op deel 10.