Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Buurvrouw in volle glorie deel 2

Dit is een verhaal uit de categorie Plassex.
Vakantie zit erop. Bagage is uitgeladen. Het is avond maar ik kan geen slaap vatten. Het is bloedheet binnen en daarom heb ik al mijn kleren uitgetrokken en loop in mijn blootje door het huis en ga buiten op het terras zitten met een glas bier en een lekker spannend boek. Mijn gespierde lichaan ziet lekker bruin na de zonnige vakantie op het naturistenstrand van Cap d'Oeuil. Mijn geschoren pik en balzak hangen lekker koel te bengelen tussen mijn gespreide benen en mijn eikel is in volle vrijheid. De passage die ik bezig was te lezen was vrij zwoel waarin een geile vrouw met zwarte stay-up nylons en opengesperde kutlippen wordt gebeft door een neger met een megalul en een stierezak, mijn pik die toch ook geen onaardige proportie heeft kwam in opperste paraatheid en mijn eikel, waar ik bijzonder trots op ben, was gezwollen tot een diameter van 10 cm. Het verhaal had me zo uit mijn omgeving losgemaakt dat ik niet gezien had dat mijn buurvrouw Jacky voor me stond in een leuke outfit die niets aan de verbeelding overliet.
Hé Bob zei ze, terug van vakantie heb ik gezien, leek me leuk even dag te komen zeggen. Sinds het 2de verhaal weten jullie nu wel dat ze regelmatig bij me langskomt om haar kut te laten kaal scheren. Maar vanavond was ze daartoe niet gekomen, het was snikheet en haar kut was gloeiend en nat van het geil. Ze ging voor me zitten op haar knieën en begon me te pijpen en mijn ballen te likken en erop te sabbelen.
Dit is voor mij het ultieme genot en na een 5-tal minuten gepijpt te zijn waarbij mijn eikel in haar keelgat verdween, spoot ik een 5-tal vette stralen in haar mond wat ze proestend naar binnen werkte. Jacky is ook sterk in het bereiden als een gazelle van je pik en dit was de 2de zaligheid die ik die avond van haar kreeg aangeboden. Zij is gek op anale penetratie en plasseks. Gezien het zo warm was, had ik enkele 33cl’s pils naar binnen gewerkt en was mijn blaas goed gevuld. Jacky ging in het midden van het terras staan met haar kutlippen gespreid en ik richtte mijn halfslappe lul op haar klit en kutgat en spoot de volle ladiing warme pis op haar waardoor haar klit, die zoals jullie weten in erectie een micro-piemel is, zich dadelijk oprichtte en ze het uitschreeuwde van genot, ze begon hysterisch te schokken en te beven van het megaorgasme dat ik haar bezorgde. Toen ze wat bekomen was pakte ik haar vanachter en stak mijn terug stijve lul in haar poepgaatje dat ik vooraf met speeksel en mijn wijsvinger op de juiste temperatuur en vochtigheid had gebracht. Kontneuken is een zaligheid en met Jacky is het een hemelse zaligheid die je tot opperste extase brengt. Gezien ik zelf kick op zwarte hold-up nylons met een hoge kanten boord, vroeg ik Jacky om snel naar huis te gaan en het paar dat ik haar via een postorderbedrijf kocht aan te trekken samen met de parelstring die ik haar tesamen kocht. Ze kwam terug in die zwarte nylons met brede kanten bovenstuk en haar parelstring in zwarte kant en een dubbele rij parels het kruisje van de string uitmaken en voor een vrouw een echt genot om dragen is, gezien haar geschoren kut bij het stappen wordt gemasseerd door de parels die in de kutspleet bewegen. Mijn stijve lul stak ik tussen de rijen parels in haar kletsnatte kutgat en ik pompte er oplos het kwakte van het vocht dat uit haar kut dreef als ik mijn pik in en uit dreef. We zijn zeker nog een kwartier bezig geweest te neuken in alle leuke standjes en toen spoot ik me leeg in 1 van haar stay-up nylons waar mijn witte zaad mooi afstap tegen de zwarte kant en nylon die ik besproeide.
Jacky je bent een buurvrouw een vriendin en mijn opperste hoerige teef vooral in je zwarte stockings en je pearlstring.