Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Canarische Avontuurtjes 1

Dit is een verhaal uit de categorie Vakantie.

(Fanny en Fedor uit Kroatische stranden 1 en 2 zijn een weekje op een van de Canarische eilanden)

Fedor staat op het balkon van het appartement, dat ze voor een week gehuurd hebben op een van de Canarische eilanden, en overziet de binnenplaats van het kleinschalige complex. In het midden een zwembad en aan de zijkant daarvan een jacuzzi, die nu al vol zit met vakantiegangers uit allerlei landen. Beneden hem lopen twee schoonmaaksters voorbij, de èèn met kort donker haar en de ander met blond haar dat in een knotje op haar hoofd zit. Fedor sist zachtjes tussen zijn tanden, ze kijken beiden op, maar direct weer voor zich. Ze zeggen iets tegen elkaar en kijken dan weer even om. Hij denkt bij allebei een vage glimlach te zien.
"Begin je nu al, we zijn er nog geen uur", hoort hij ineens de stem van Fanny achter zich. Ze slaat haar armen om hem heen en hij voelt haar forse borsten tegen zijn rug drukken. Fedor lacht en zegt zich van geen kwaad bewust te zijn, maar Fanny weet wel beter. De glimlach die ze net bij die twee zag, voorspelt een spannende week. Haar hand glijdt naar beneden en ze aait over het kruis van Fedor, gehuld in een wijde korte broek. Ze voelt een lichte bobbel die langzaam groeit als ze blijft aaien en een zoen in zijn nek drukt.
Op het balkon schuin tegenover hen verschijnt een lange, wat oudere, vrouw met grijs-blond halflang stijl haar. Ze heeft erudiet gezicht, uitgesproken van vorm, eigenlijk wel mooi voor haar leeftijd. Ze kijkt naar de twee mooie dertigers, maar wendt haar hoofd af als ze ziet waar Fanny's handen zich bevinden. Fedor heeft haar opgemerkt en ziet dat ze het toch niet kan laten nog even slinks een blik op hen te slaan. "Oma is nieuwsgierig", zegt hij lachend tegen Fanny, die nog net ziet dat de vrouw snel naar binnen loopt. Ze kennelijk niet veel gewend, beaamt Fanny en ze loopt het appartement in, richting douche. "Ik schat haar zeker 60", zegt Fedor, terwijl hij achter haar aanloopt, "dan ziet ze er niet slecht uit voor die leeftijd". "Interesse?", roept Fanny vanuit de badkamer, je kritisch vermogen wordt minder!
Fedor hoort de straal van de douche kletteren en kleedt zich uit, loopt naar de badkamer en stapt bij Fanny in de douchecabine. Ze is net bezig zich in te zepen en hij neemt de shampoofles van haar over. Langzaam glijden zij handen met de shampoo over haar lichaam, waarbij haar grote borsten en stevige billen veel aandacht krijgen. Fanny streelt intussen zijn pik, die in grootte toeneemt, naarmate ze er harder overheen gaat en ze ook zijn ballen kneedt. Ze slaan hun armen om elkaar heen en hun lichamen glijden soepel tegen elkaar aan door de shampoo. Fanny pakt de douchekop en spoelt zich dan af, waarbij ze de straal langdurig tegen haar spleetje houdt en met haar vingers erover heen strijkt en steeds even een vingertje naar binnen laat gaan.
Fedor kijkt haar geil aan en neemt zijn steeds groter wordende pik in zijn hand en begint er aan te trekken. Zo staan ze een tijdje tegenover elkaar en kijken elkaar verlekkerd aan, tot ze het niet meer houden en elkaar weer stevig beet pakken. Fedor drukt zijn harde lul nu tussen haar dijen en begint heen en weer te bewegen, terwijl hij haar billen stevig kneedt. Fanny drukt haar onderlichaam zo hard mogelijk tegen Fedor aan, zodat ze zijn erectie langs haar spleetje voelt glijden en haar klitje telkens de onderkant van de stam van die harde pik raakt.
Ze begint te kreunen en als ze bijna aan haar hoogtepunt is, schuift ze een hand tussen Fedors kruis en haar onderlichaam en wrijft heel kort en hard over haar klit tot ze hijgend klaarkomt. Fedor stopt met bewegen, doet een kort stapje naar achter en rukt zich in een paar trekjes af. Zijn zaad spuit tegen Fanny's buik en loopt langs haar kutje naar beneden. Hij pakt de douchekop en spoelt haar nog eens schoon. Dan drogen ze zich af en kleden zich zwijgend, maar voldaan aan.
Ze gaan op zoek naar een rustig naturistenstrandje om zich weer lekker helemaal bruin te laten bakken. Twee dagen lang laten ze zich verwennen door de zon, verwennen ze elkaar en genieten van het eten in de gezellige restaurantjes. En 's avonds zitten ze roezig op het balkon met een drankje. Als ze aan het eind van de middag nog even aan het zwembad liggen of in de jacuzzi zitten, zijn ze een soort trekpleister voor andere gasten en het personeel. Fanny met haar lange blonde haren, de fraaie grote borsten, die ze onbedekt laat en haar strakke figuur, Fedor met zijn blonde manen en zijn gespierde lichaam.
De grijsblonde vrouw blijkt een Duitse te zijn, die met haar dochter, schoonzoon en twee kinderen vakantie houdt. Ze doet er alles aan zijn aandacht te trekken, maar Fedor doet net of hij niets ziet. De schoonzoon gaat elke keer "toevallig" als Fanny in de jacuzzi zit, ook een bad nemen. Af en toe lopen de twee schoonmaaksters langs, meestal gniffelend tegen elkaar en slinkse blikken slaand op Fedor.

Op de derde ochtend wordt er rond een uur of tien op de deur geklopt. Fanny ziet op het balkon te ontbijten en Fedor komt net uit de badkamer. Hij trekt snel een broek aan en opent de deur, waarachter de donkerharige schoonmaakster verschijnt. Ze verontschuldigt zich, maar Fedor zegt zo goed als het gaat in zijn gebrekkige Spaans, dat ze over een half uurtje weg zijn. Ze glimlacht bijna verlegen naar hem en zegt dat ze dan wel terugkomt. Als ze zich wil omdraaien mompelt Fedor in half Engels, half Spaans, dat ze de volgende ochtend om half elf dit appartement maar moet komen schoonmaken.
Wie was dat, vraagt Fanny, als Fedor op het balkon bij het ontbijt aanschuift. "De schoonmaakster", zegt hij neutraal, "ik heb gezegd dat we over een half uurtje weg zijn, dan kan ze hier de boel komen doen". Welke was het, vraagt Fanny een beetje treiterig. De blonde liegt Fedor en neemt een grote slok koffie zodat hij niet verder hoeft te praten. Fanny kijkt hem aan en ziet zijn ogen glinsteren, ze kent hem langer dan vandaag. "Dan moeten we niet te ver weggaan", zegt ze achteloos en ze staat op om nog een stukje toast te pakken.
Op het balkon er tegenover verschijnt de oudere vrouw weer. Ze heeft een zwarte, wijde, lange broek aan met daarboven een strak wit truitje, dat laat zien dat haar borsten een fraai formaat hebben, maar een beetje platter zijn geworden in de loop der jaren. Ze kijkt naar Fedor en draait haar hoofd niet weg, als die haar minzaam toeknikt. Pas als Fanny het balkon weer op loopt, kijkt ze snel de andere kant op. "Nog steeds geïnteresseerd in oma?", vraagt ze Fedor met een beetje smalend. Zij meer in mij geloof ik, antwoordt hij kortaf. Het gezeur over die dame is hij een beetje zat, hoewel hij wel nieuwsgierig is geworden.

Als ze volgende ochtend op het strand liggen, zoekt Fanny naar het tasje dat ze altijd bij zich heeft. Er zitten tijdschriften in, een boek en wat smeerspulletjes die ze gebruikt tegen een al te felle zon. Ze vraagt Fedor of hij het gezien heeft, maar hij zegt van niets te weten. Fanny constateert enigszins verbaasd dat ze het vergeten zijn, dat gebeurt haar eigenlijk nooit. Fedor biedt aan het te gaan halen, lopend over het strand, zegt hij erbij.
"Dat is wel twintig, vijfentwintig minuten", zegt Fanny, "en dan terug nog een keer. Dan ben je bijna een uur weg". Geeft niet zegt Fedor, ik loop graag en hij trekt een zwembroek aan en surfschoenen. Hij gaat op pad, maar als hij om een rots heen is en uit het zicht, rent hij heel snel naar de auto en scheurt terug naar het appartement. Het is iets over half elf, hij berekent dat ze maar een half uurtje hebben, want dan moet hij zeker terug.
Als hij de deur open doet, staat de donkerharige met haar rug naar hem toe over het bed gebogen; ze trekt net het onderlaken recht. Fedor ziet dat ze een bol kontje heeft en lange slanke benen, gestoken in een strakke spijkerbroek. Ze draait zich om en lacht naar hem, net als hij de deur achter zich dicht trekt. Ze heeft, als meerdere vrouwen op de Canarische eilanden, een Noordafrikaans aandoend gezicht met mooie grote bruine ogen en een mond met parelwitte tanden. Door haar witte blouse heen ziet een paar stevige ronde borsten naar voren steken.
Hij loopt op haar af slaat zijn armen om haar en fluistert in haar oor dat ze niet veel tijd hebben. Ze knikt begrijpend en slaat ook haar armen om hem heen en drukt zich tegen hem aan. Hij voelt de stevige brosten tegen zijn blote borst, de tepels prikken bijna, ondanks de stof van de blouse en haar beha. Hij begint haar te kussen in haar nek en haar hals en schuift zijn mond naar boven, tot die hare vindt. Hun tongen beroeren elkaar een wijle, maar dan maakt ze zich los en gaat op bed zitten. Ze schopt haar slippers uit en maakt de knoopjes van haar blouse open. "Ik heet Manou", zegt ze achteloos.
Fedor heeft alleen surfschoenen en een zwembroek aan en die zijn snel uit. Zijn geslacht hangt nog enigszins naar beneden, maar is zichtbaar klaar om zich op te richten. Zeker als ze haar blouse uit gedaan heeft en haar beha los geklikt. Wat tevoorschijn komt, verrast Fedor behoorlijk: heel stevige, volkomen ronde, lichtbruine borsten, bijna als een kleine bruine voetbal, zo gaaf is de bolling. Maar nog mooier zijn de tepels: heel grote pikzwarte ronde knoppen op hele brede van donker- naar lichtbruin uitlopende tepelhoven.
Even blijft hij bewonderend staan kijken, terwijl zijn pik als een komeet omhoog komt en trillend tegen zijn buik blijft staan. Dan staat ze op en trekt haar spijkerbroek inclusief het slipje in een snelle beweging uit. Haar venusheuvel is bedekt met een brede strook zwart schaamhaar, dat als een donker lapje boven haar verder kaalgeschoren kutje ligt. Hij ziet de wat dikke schaamlippen aan weerszijde van het spleetje, dat zowaar al glinsterende plekjes vertoont.
Fedor buigt zich voorover neemt een van de fraaie borsten in beide handen, kneedt ze en begint hard aan de zwarte knoppen te zuigen, vervolgens herhaalt hij dat met de andere. Manou kreunt lichtjes, neemt zijn stijve pik in een van haar kleine handjes en begint er langzaam aan te trekken. Ze trekt de voorhuid naar beneden en schuift die weer over zijn eikel als haar hand weer naar boven gaat. Fedor voelt dat zijn eikel gaat gloeien van deze prikkelende bewegingen en duwt haar zachtjes achteruit op het bed, waar net een schoon strakgetrokken onderlaken op ligt.
Manou schuift iets naar boven, zodat Fedor tussen haar geopende benen kan komen. Hij drukt zijn hoofd in haar kruis en begint haar spleetje te likken. De schaamlippen wijken door de druk van zijn tong en hij proeft haar zilte kutsap, dat zich in haar grotje gevormd heeft. Hij zuigt op haar klitje en beweegt met èèn vinger in haar spleet heen en weer. Met zijn andere hand kneedt hij een van de prachtige borsten en zelf trekt Manou hard aan haar andere tepel, ondertussen steeds geilere kreetjes slakend. "Fuck me, fast", roept ze ineens en ze probeert Fedor boven op zich te trekken. Maar die geniet met letterlijk volle teugen van haar heerlijke kutje en slobbert de sappen zijn mond binnen, tot hij zich op haar laat sleuren.
Zijn harde pik heeft geen enkele moeite het drijfnatte wijd openstaande kutje binnen te glijden. Bij de tweede, zachte stoot begint Manou al te draaien en te hard te kreunen. Ze drukt haar onderlichaam omhoog en beweegt sneller heen en weer dan Fedor kan bij houden. Zijn ballen klotsen tegen haar billen en hij voelt haar puntige tepels hard tegen zijn borst prikken als ze zich helemaal tegen hem aandrukt. Ze komt zo heftig klaar dat Fedor even denkt dat ze zijn lul en zijn ballen vermorzelt tussen haar schaamlippen en haar dijen, die hem omknellen. Het duurt wel een minuut voor hij weer kan bewegen en haar, nu kleffe, kutje helemaal kan penetreren. Hij neukt haar snel en concentreert zich op het zo spoedig mogelijk lozen van zijn borrelende zaad tot in haar baarmoeder. Hij laat een lang sissend geluid tussen zijn tanden door horen als zijn warme sperma na enkele forse stoten zijn ballen en zijn lul verlaat.
Ze blijven een paar minuten dicht naast elkaar liggend, strelend en af en toe een kus drukkend op een van hun hete lichaamsdelen. Nog even zuigt Fedor aan die grote zwarte bolletjes op haar tieten, dan staat hij op en loopt naar de badkamer. Ze volgt hem en ze douchen samen, een beetje kletsend in twee gemengde talen. Als hij weggaat, geeft ze hem nog een lange zoen op zijn mond. Alles bij elkaar heeft het nog geen half uur geduurd, dus hoeft hij niet echt hard terug te rijden.

"Het is toch wel een eind lopen met die warmte", zegt Fedor, als hij het tasje met de spullen van Fanny in het zand naast haar zet en op zijn handdoek neerploft. Ze kijkt hem ondeugend aan en vraagt dan: "Wie was het, die blonde of die donkere? Ik denk de laatste, want je loog laatst te snel over die andere, ik had haar net beneden zien lopen". Voor de zoveelste keer voelt hij zich betrapt, zonder dat ze iets gezien heeft. Maar hij weet ook, dat ze het niet erg vindt, zolang ze elkaar maar blijven verwennen en zij ook aan haar trekken komt.
Hij zegt dat ze gelijk heeft en beschrijft het fraaie lichaam van de donkere Canarische. "En je hebt geluk", zegt hij er achteraan, "want die andere, die blonde, is ook bi, net als jij. Als je het goed aanpakt, beleef je ook een heerlijk Canarisch avontuurtje. Manou zal het voorbereiden, dan ga ik morgen wel alleen, lopend naar het strand, Dan kan jij later de auto nemen". Fanny kijkt hem glimlachend aan, zo kent ze hem weer, hij denkt toch ook weer aan haar genoegens.

(wordt vervolgd)