Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Canarische Avontuurtjes 3

Dit is een verhaal uit de categorie Vakantie.
Wat deed je eigenlijk zo lang in die jacuzzi, vraagt Fedor aan Fanny als ze 's avonds heerlijk zitten te eten in een klein visrestaurantje aan de haven. "Je nieuwe avontuurtje voorbereiden", zegt ze cryptisch, maar dit keer zal ik er op mijn manier ook van genieten. Hij kijkt haar vragend aan, terwijl hij geconcentreerd een grote gamba blijft pellen. "Als je die AA-cup bedoelt, die ik bi inschat, daar heb ik geen zin in, die trekt mij totaal niet", vervolgt hij.
Nee, zegt Fanny en ze begint te vertellen over Duitse Omi. Ze is inderdaad iets over de zestig en haar man is een jaar of zes geleden overleden. Sinds die tijd heeft ze echte seks meer gehad, alleen een beetje handwerk. Eerst had ze er ook geen behoefte aan, maar het laatste jaar wordt de drang steeds sterker. Ze heeft al eens wat geprobeerd via het internet, maar dat leverde niets op. Toen heb ik gezegd dat daar wel iets aan te doen was, ze vindt jou een ontzettend leuke man. Ik heb haar beloofd er met jou over te praten of je haar niet een keertje gelukkig kan maken.
Fedor kijkt haar verbijsterd aan: "Je bent gek. Wat moet ik daarmee?". Strelen, beffen en neuken, zegt Fanny en erg lief voor haar zijn, zo lelijk is ze niet, integendeel, ze ziet er goed uit. Fedor aarzelt, want hij merkt dat hij enige beweging in zijn kruis voelde, toen Fanny erover zat te praten. Het trok hem niet echt, maar het windt hem wel enigszins op. Het kan natuurlijk best een aparte ervaring zijn. "En wat is jouw aandeel dan?", vraagt hij, "daar heb jij toch niets aan". Fanny lacht en zegt dat ze het dolgraag zou willen zien. En dan ontvouwt ze haar plan.
Tegenover het voeteneinde van het bed, staat de kledingkast met een schuifdeur. Als ze daarin gaat zitten en ze laat de deur een klein eindje open, heeft ze vol uitzicht op het bed. Ze wordt al bijna nat bij het idee dat ze hem met die oudere vrouw aan het werk zal zien. En zij zal er niets van merken, want vanaf het bed zie je niet dat er iemand in de kast zit, bovendien zal ze veel te opgewonden zijn. Fedor dacht dat hij zijn vriendin goed kende, maar ze verrast hem toch elke keer weer. Hij zegt dat hij erover na zal denken, maar Fanny dringt aan dat het de volgende dag moet gebeuren, want de dag erna gaan de Duitsers weg. "Ik kom haar morgenochtend wel een keer tegen en dan zal ik zeggen dat ze precies om twee uur op ons appartement moet zijn", stelt ze zonder af te wachten vast.

Fedor heeft een wijd zittende zwembroek aan en zit op het balkon te wachten, Fanny draagt alleen een lang T-shirt en drentelt door het appartement. Ze is al een paar keer in de kast gekropen en heeft de kleding zo gehangen dat ze voldoen zicht houdt op het bed zonder dat ze gezien wordt en bovendien geriefelijk kan staan. "Houd wel rekening met mij en ga zodanig te werk, dat er goed zicht blijft", zegt ze tegen Fedor, die meer gespannen is, dan hij had verwacht. Zeker als hij ziet dat Angela, zo heet Omi, de over steek van haar appartement naar het hunne maakt. Hij wenkt Fanny dat ze de kast in moet.
Fedor opent de deur en Angela stapt langs hem heen naar binnen. Ze draagt de bruine bikinislip met daarover het bijna doorzichtige, donderbruine, zijden hesje, waaronder haar borsten zijn nauwelijks zichtbaar zijn. Ze is iets langer dan hij had verwacht, vooral door haar slanke benen. Als ze bij het bed staat, draait ze zich om, glimlacht naar Fedor en zegt dat ze erg nerveus is. Maar Fanny had overtuigend geklonken en haar duidelijk gemaakt dat Fedor haar erg aardig vond en best een spannende middag wilde hebben; nou, dat wilde zij ook wel. Ze verontschuldigt zich en loopt naar de badkamer. Fedor gaat op de rand van het bed zitten en kijkt naar de kleine opening van de kast. Hij ziet niets, maar hij gaat ervan uit dat Fanny hem wel ziet.
Ze horen dat het toilet wordt doorgetrokken en er water in de wasbak stroomt. Dan gaat de kraan dicht en komt Angela naakt uit de badkamer. Statig als een pauw loopt ze op haar lange benen naar het bed en gaat ze voor Fedor staan. Hij kijkt omhoog naar haar keurig gekapte schaamhaartjes in dezelfde grijs-blonde kleur als haar hoofdhaar; het lijkt wel of ze daar dezelfde spoeling gebruikt heeft. Haar binnenste schaamlipjes komen iets naar buiten, maar het geheel ziet er verbazend strak uit voor een vrouw van 60+. Langzaam gaat zijn blik omhoog, via haar redelijk platte buik naar de iets hangende borsten, die verraden, dat ze er in het verleden stevig en rond uitgezien moeten hebben.
Dan vangen zijn ogen haar blik, die nog steeds nerveuze trekjes heeft, al probeert ze dat glimlachend te camoufleren. Fedor steekt zijn handen uit en streelt haar benen en weegt haar billen, die niet slap zijn, maar nog stevig achteruit steken. Ga maar liggen, zegt hij zacht en ze stapt langs hem heen op het bed. Ze ligt op haar rug met haar armen strak naast zich. Fedor draait zich om en slaat terloops een snelle blik op de kast. Dan schuift hij haar benen iets uit elkaar en begint haar dijen te strelen. Langzaam kruipen zijn handen richting haar spleetje en daar aangekomen wrijft hij even over de schaamlipjes en aait door haar schaamhaartjes. Angela rilt, maar zegt verder niets. Fedors mond komt nu ook bij de vagina en teder begint hij met zijn tong door de spleet te likken tot hij haar klitje vindt en daar aan begint te zuigen.
Weer rilt Angela even en heel zacht komt er een kreuntje uit haar mond. Fedor kijkt snel omhoog en ziet dat ze haar ogen gesloten heeft en haar handen zich samenknijpen tot een vuist. Zijn tong is nu haar kutje binnen gedrongen en met zijn handen streelt hij haar buik en dan haar borsten. Hij voelt haar tepels hard worden en als hij ze tussen zijn vingers laat rollen, komen er meerder geluidjes uit haar mond. Met een hand kneedt hij haar borst verder en met de ander opent hij haar kutje volledig, zodat zijn tong helemaal vrij spel heeft en er ook gemakkelijk een vinger bij kan. Dan herinnert hij zich Fanny weer.
Fedor schuift opzij en doet de benen van Angela wijd uit elkaar, Fanny moet nu een prachtig uitzicht op de geopende schede hebben. Met èèn en vervolgens twee en zelfs drie vingers gaat hij heen en weer in het al wat oudere geslachtsdeel. Omi hijgt steeds harder en er komen steeds meer onsamenhangende geluiden uit haar mond. Ze kreunt, ze kirt, ze slaakt kleine schreeuwtjes, kortom ze geniet van het vingeren van Fedor. Haar ene hand ligt nu in een krampachtige vuist en met haar andere kneedt ze haar beide borsten beurtelings.
Fanny staat met haar benen iets uit elkaar in de kast van het schouwspel te genieten. Haar ene hand streelt haar forse borsten en met de andere hand gaat ze snel heen en weer over haar kutje. Ze bewerkt haar klitje en ze heeft moeite doodstil te blijven, want het liefst zou ze net zulke genotsgeluiden maken als Angela nu doet. Ze voelt haar kutje drijfnat worden bij de aanblik van Fedors vingers die nu snel en soepel in Angela's kut heen en weer gaan. Ze ziet dat het lichaam van de Duitse steeds meer gaat draaien en ze voelt bijna zelf de lange kus die Fedor nu op het Duitse klitje drukt.
Dan ineens met een langgerekte kreet komt Angela klaar. Ze duwt haar onderlichaam hard tegen Fedors mond, ze knijpt hard in haar eigen borst en ze blijft langdurig doorhijgen. "Dass war herrlich", zegt ze na een paar minuten, terwijl Fedor nog rustig met een vinger door was gegaan het natte spleetje te penetreren. Hij ligt nog steeds schuin op bed met zijn zwembroek nog aan, maar daar is nu een grote bobbel verschenen, want dat vingeren en beffen heeft hem behoorlijk opgewonden. Met een schuin oog kijkt hij naar de kast en hij verbeeldt zich dat hij een heel zacht gehijg hoort uit die richting.
Hij trekt zijn zwembroek uit en zijn stijve pik springt bevrijdend omhoog tegen zijn buik, dan gaat hij op zijn zij naast Angela liggen. Terwijl hij haar lichaam streelt en haar borsten weer een beetje kneedt, kijkt zij hem vertederd aan en zegt nogmaals dat het heerlijk was. Ze tilt haar hoofd iets op en kijkt naar de trillende pik van Fedor, die vlak naast een dij van haar ligt. Dan zegt ze: "Ich will dein Schwanz". Ze vertelt dat het meer dan 6 jaar gelden is dat ze een pik gevoeld heeft en draait zich ook op een zijde en pakt de harde staaf met èèn hand beet. Lichtjes begint ze trekkende bewegingen te maken en na enkele ogenblikken buigt ze haar mond er naartoe en zuigt ze even aan de glimmende eikel.
Fedor controleert of de opening in de kast het toelaat dat Fanny nog zicht heeft en dan draait hij zich op zijn rug en trekt Angela in haar volle lengte over zich heen. Hij verschuift zodanig dat zij precies voor de opening van de kast komen te liggen en pakt dan zijn pik en drukt die tegen de natte kut van Duitse Omi aan. Die tilt haar kont op en leidt het harde gevaarte soepel naar binnen. Langzaam schuift Fedors paal in de richting van haar baarmoeder en als hij er tot de stam in zit blijven ze even verlekkerd liggen.
Door haar bijna stille orgasme was Fanny even het zicht op het bed kwijt geraakt, maar nu heeft ze weer het volle uitzicht op de ver penstaande kut van Angela met de harde pik van Fedor erin, die langzaam heen en weer beweegt. Ze ziet dat Angela's kontgaatje open en dicht gaat bij de stoten van Fedor, ze hoort de weer hijgerige kreetjes van de Duitse vrouw en ze wordt er zelf weer bloedgeil van. Ze zakt iets oplaag tot ze met haar blote billen op de koffer komt te zitten die onderin de kast staat. Ze heeft nog steeds voldoende zicht en zo kan ze zich nog beter klaarvingeren dan daarnet staande.
Fedor stoot krachtig, maar niet snel in de nu erg soepel aanvoelende grot van Angela, hij wil voorkomen dat hij snel klaarkomt, maar dat wordt moeilijker als Angela op en neer gaat bewegen in het ritme van zijn stoten. Ze ploft steeds harder op zijn buik neer als hij omhoog stoot en zijn pik glijdt er bijna uit als zij omhoog komt om weer aan te zetten tot een nieuwe neerwaartse dreun. Ze lijkt nu door het dolle heen, ze zit rechtop en haar borsten zwaaien vervaarlijk op een neer. "Sneller, harder, dit heb ik zo gemist, ga door, ga door", roept ze, zonder echt te schreeuwen.
Ineens laat ze zich voorover vallen, ze plet Fedor bijna en drukt haar onderlichaam heel hard naar beneden. Fedor kan niet meer bewegen als de schaamlippen zich krachtig samentrekken tegen zijn pik, ze omknellen zijn eikel en zijn stam en hij voelt een stroom vocht erlangs lopen. Hij krijgt een borrelend gevoel in zijn ballen en als ze dit nog even volhoudt hoeft hij niet eens meer te bewegen om tot een ontlading te komen. Hij pakt haar billen beet en blijft die stevig tegen zijn kruis drukken. Het lijkt of ze bedoeling begrijpt en knijpt haar kut nog nauwer samen. Dan komt zijn zaadlozing, heftig en met meerdere golven achter elkaar.
Angela ligt naast Fedor met opgetrokken benen, waardoor er wat zaad uit haar opening loopt. Fanny is bijna aan haar tweede orgasme toe en schuift met drie vingers snel heen en weer in haar kutje. Ze knijpt haar lippen samen, want ze wil absoluut geen geluid maken, maar dat kost wel enige moeite. Dan begint Angela te praten, dat ze er zo aan toe was, dat ze Fedor bedankt, dat ze eerste nerveus was, maar omdat hij zo rustig dat snel overging. Dat ze al maanden verlangde naar een stevig pik in haar volgens haar zeggen bijna dorre kut. Door al dat geklets, hoort ze niet dat Fanny toch een kreetje slaakt als ze heftig klaar komt.

Als Angela is gaan douchen, komt Fanny de kast uit, nog natrillende van het genot, maar ook van de wat ongemakkelijke houding. Ze buigt zich voorover naar het bed en pakt Fedors al wat slappe lul beet en begint die schoon te likken. "Wat was dat een lekker gezicht zeg", murmelt ze er tussendoor, ik ben twee keer gekomen, zo geil was het. Fedor kijkt haar vertederend aan, terwijl zijn pik weer wat begint te groeien. Wat een heerlijke vriendin heb ik toch, bedenkt hij en hij geeft haar een lange kus in haar
nek. Dan horen ze Angela de douchekraan dichtdraaien.
Fanny schiet een broekje aan en gaat in de leunstoel bij de gordijnen zitten. Fedor zit nog rechtop in bed als Angela aangekleed weer binnen komt. Die schrikt als ze Fanny ziet, maar die zegt onschuldig hallo alsof er niets aan de hand is. "Ik hoop dat hij een beetje zijn best gedaan heeft", zegt ze. Angela bloost als een puber, maar geeft toe, dat ze erg genoten heeft. Je kunt aan haar zien, dat ze niet veel van de relatie van die twee begrijpt.

Fedor trekt zijn zwembroek over zijn schoon gelikte piemel en vraagt wat de dames willen drinken. Fanny trekt de gordijnen open en zwaait de balkondeuren naar buiten. De warme Canarische lucht stroomt naar binnen en ze proosten gedrieën op elkaar als Fedor de glazen wijn heeft gebracht.