Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Chantage In Turkije - 1

Dit is een verhaal uit de categorie Vakantie.
De jonge Turkse vrouw betrad het kantoor. Ze was ongeveer 22, maar haar ronde, elfachtige gezicht met zijn brede, bijna zwarte, amandelvormige ogen en volle rode lippen maakte haar er jonger uitzien. Het was perfect omlijst door lang, donker haar dat tot haar schouders reikte.
Haar manier van kleden zou zijn beschouwd als volkomen ongehoord door de plaatselijke normen van de islamitische preutsheid. Haar witte topje was te krap om er een beha onder te dragen. In het westen, zou ze de nodige complimenten hebben ontvangen. Gevormd als mollige, rijpe sinaasappels had haar stevig jeugdige vlees geen steun nodig. De lage snit van haar top deed weinig om de volheid van haar borsten te verbergen, noch de trots, van de licht golvende tepels die erop prijkten. Zelfs in het groezelige licht van het kantoor waren de donkere gebobbelde aureolen, die haar tepels omringde, goed te zien door de dunne witte stof die worstelde om alles binnen te houden.
Haar strak zittende zwarte rok was kort, nauwelijks lang genoeg om de bovenkant van de donkere kousen die haar welgevormde benen bedekte te verbergen. Ze stond daar aarzelend. Uiteindelijk had ze genoeg moed verzamelt om te spreken.
"Je wilde me zien, meneer?"

Haar vraag was gericht aan de eigenaar/manager van het kleine hotel waar ze voor werkte, die zat achter een groot bureau. Hij was ongeveer zestig (geraden naar zijn leeftijd; waar ze dit niet precies weet en nooit had durven vragen). Hij had veel overgewicht. Te gierig om te betalen voor de reparatie van de airconditioning in het hotel, had hij zonder enige inspanning door de vochtige hitte veroorzaakte zweetdruppels op zijn kalende hoofdhuid. Hij reageerde niet op haar aanwezigheid. Terwijl ze wachtte op een reactie richtte ze haar aandacht op een zweetkraal die naar beneden druppelde in een van de vette grijs-zwarte bogen van ongekamde haren net boven zijn oren. Hij stak zijn hand in de zak van het groezelige linnen pak dat hij droeg, haalde er een gekleurde zakdoek uit en veegde het zweet weg.
Hij keek niet op, maar concentreerde zich op de papieren voor hem als hij sprak.
"Ik belde je tien minuten geleden. Waar ben je geweest? "
Het meisje schoof ongemakkelijk op haar voeten, zenuwachtig met haar dijen tegen elkaar.
"Het spijt me, meneer. Maar er waren gasten aan het in checken bij de receptie. Ik ben zo snel mogelijk gekomen.."
Hij gromde en keek omhoog. "Naar meer belangrijke zaken.. ik zag dat we een nieuwe gast hebben? "
De receptioniste had niet meer info nodig. Ze wist precies waar dit heen leidde. Ze haatte het om er deel van uit te maken maar ze had geen keus.
"We hebben een aantal nieuwe gasten."
Deze korte afleiding was, wist ze, zinloos. Maar het gaf enig gevoel van, nou ja, proberen.
De hotelmanager werd geïrriteerd door haar voor de hand liggende tijdrekken. Opkijkend naar haar maakte hij zijn toelichting duidelijk:
"Ja. Een meisje! Europees. Misschien Amerikaans. Blond. Waarschijnlijk niet meer dan een tiener."
De receptioniste zuchtte: "Ja, meneer. Ik denk dat ik weet wie je bedoelt, "(ze wist zijn smaak, en hij kon moeilijk iemand anders bedoelen). "Ze is een Nederlandse. Ze heeft 5 dagen geleden ingecheckt. "
"Welke kamer?"
"Nummer 23."
De managers ogen werden kleiner. "En ze is hier alleen?"
Het meisje zuchtte stilletjes. "Ja, meneer. Ze is alleen. "
De manager leunde achterover in zijn bureaustoel en grijnsde. "Uitstekend. Nou dan. Het lijkt erop dat we de kans hebben van een ander... "Hij zweeg even, voor de nadruk op het volgende,"... project op onze handen, niet? "
Het meisje keek naar beneden. Rustig zei ze: "Ja, meneer. Daar lijkt het op. "
"Goed," zei de manager. Hij stond op. Het meisje merkte dat, hoewel hij redelijk los zat, de voorkant van zijn slecht passende broek een duidelijk teken van zijn erectie liet zien. Het meisje zonk in elkaar. De gedachte van een ander "project" wond hem altijd enorm op.
Hij liep vanachter zijn bureau naar het meisje toe en ging dicht achter haar staan. Hij sprak zachtjes in haar oor. "Ja. Dit meisje is een heel goed project. Ben je het daar niet mee eens? "
Zonder te verplaatsten draaide ze haar hoofd naar hem toe.
"Je hebt de reserve sleutel van haar kamer?" Vroeg hij.
"Ja," antwoordde ze zachtjes.
Hij knikte en veegde het zweet van zijn kalende hoofd eens te meer met de zakdoek gebald in zijn handpalm.
Zijn andere hand legde hij op haar rechterborst waarbij zijn duim en wijsvinger de ronde huid boven de blouse aanraakten, even kneedde hij wat met de jonge vrouw's rechterborst alvorens terug te gaan naar zijn verhaal.
"Goed. Maar nu is er de kwestie van jou dat je te laat was.. "
'Het spijt me, meneer. Ik zei... "
Hij hief zijn hand om haar te bedaren. "Genoeg!"
Nonchalant voegde hij eraan toe: "Nu je rok omhoog en buig over het bureau."

Emma lag op het strand, gezicht naar beneden, haar ogen gesloten, genietend van de warme zon op haar stevige zache tiener vlees. Ze voelde de plotselinge koelte van een vallende schaduw, de verduistering van warmte, genoeg om op haar beurt om te draaien en haar ogen te openen. De schaduw was die van een man die boven haar stond, een van de vele locals die het strand ook bezochten. Het resort werd gebruikt door een aantal toeristen, maar vooral door de lokale mannen die vooral komen, wist Emma, om naar de Westerse meisjes in bikini te kijken. Ze had immers nog nooit een lokale vrouw op het strand gezien.
Ze kneep haar ogen wat dicht om aan het nieuwe licht te wennen op haar netvlies. Toen werd de man wat duidelijker en ze vermoedde dat hij waarschijnlijk ergens in de dertig was, maar hij zag er ouder uit. Nu ze wat meer begon te zien werd duidelijk dat hij ook nog eens heel lelijk was. Hij had een belachelijke korte string aan die zijn slappe romp en korte, behaarde benen accentueerde. Ondanks het feit dat er op het openbaar strand een heleboel mensen liggen te zonnen, voelde ze zich plotseling heel naakt in haar onthullende roomkleurige bikini. Ze rolde op haar kont. Daar zat ze met haar knieën opgetrokken helemaal opgevouwen naar hem te kijken. Het was een bijna instinctieve beweging, het beste wat ze kon doen om haar lichaam uit zijn overduidelijke blik te verbergen. Ze keek naar hem op.

"Wat wil je?" Vroeg ze.
"Je Anglazi,.. Deutsch? "
Emma haalde haar op schouderlengte glanzende blonde haren terug over haar oor en kantelde haar hoofd iets naar de ene kant om de man in de ogen te kunnen kijken. Vrijwel constant sinds haar aankomst in Turkije was ze lastig gevallen door lokale mannen en had al snel geleerd dat een directe weigering het beste werkte.
"Nee," zei ze met een zucht en hoopte dat haar gebrek aan belangstelling duidelijk werd bij de man. Toen voegde ze eraan toe: "Nederlands". Ze had meteen spijt van haar opmerking aangezien hij het als een uitnodiging zag voor een gesprek.
"Ah, Nederlands! Je vakantie? "Zijn gebrekkig Engels werd geleverd met een dik lokaal accent.
"Ja," antwoordde Emma proberend haar gebrek aan belangstelling duidelijk te maken.
'OK'. Is goed. Je ontmoet mij. Later. Van een drankje genieten? "Vroeg de man.
Hij bukte wat en trok zijn string onder zijn bolle buik. Zijn buik puilden uit en Emma realiseerde met een lichte afschuw dat zijn penis half hard was. Erger nog, hij wilde duidelijk laten zien aan haar hoe groot hij was. Ze zuchtte innerlijk. God, de lokale mannen waren vreselijk. Dachten ze nou echt dat ze een date konden krijgen met een westers meisje door hun edele delen te showen? Anyway, waarom denkt een engerd van zijn leeftijd dat zij wel eens geïnteresseerd zou zijn?
Emma kwam uit haar gedachten. "Nee, sorry, 'zei ze uiteindelijk, zo beleefd mogelijk als haar humeur toestond. "Ik heb het druk vanavond."
De man gromde en knipoogde raar, maar verroerde zich niet. Hij reikte achter zich en haalde een pakje sigaretten uit zijn broek. Hij nam er een uit en stak hem aan.
"Smoke?" Vroeg hij.
"Nee, dank je. Ik rook niet, "zei Emma, zwaaiend haar hand voor haar gezicht enigszins moralistisch om de rook te verdrijven.
"Vanavond. Later. Ik neem je mee naar de club. We hebben een goede tijd. "
Emma zag dat de man zijn blik had verplaatst van het kijken in haar ogen. Door het optrekken van haar knieën had ze zonder het te weten haar bikini tussen haar dijen wat meer in het zicht gebracht. Hij trok zich terug op zijn sigaret met de intentie ervan te genieten en per ongeluk tussen haar dijen te kijken. Dit hielp natuurlijk niets aan zijn semi-erectie die het nu nog krapper kreeg in de string van de man. Hij zag dat Emma het had opgemerkt. Verre van schaamte, probeerde hij zijn buik wat in te ademen en zijn heupen naar voren in een zielige poging om zichzelf aantrekkelijker te maken voor de mooie jonge Nederlandse.
"Neem me niet kwalijk!" Emma legde zichtbaar geïrriteerd haar benen plat in het zand.
Hij glimlachte alleen maar. "Ik neem je mee naar een feest van een vriend. Hebben geweldige tijd."
"Nee, ik heb u al verteld. Ik ben bezig! "snauwde Emma die haar hoofd wat naar achteren liet vallen waardoor haar blonde haren achter haar rug gleden en haar volle borsten een beetje op en neer deinden. De blik van de man fixeerde zich direct op de dubbel D cup van Emma. Het roze topje van zijn tong schoot over zijn lippen.
"Een vriend. Hij grote partijen. Veel Nederlandse Duits Amerikaanse meisjes gaan. Hij maakte een gebaar van het trekken van een joint uit zijn mond en met een knipoog toegevoegd: 'U houd van blowen? "
"Kijk!" Gilde Emma. "Ik heb u gezegd dat ik niet ben geïnteresseerd. Ik wil niet gaan. Ik heb al iets vanavond. "Dan, elk woord onderbrekend in een nabootsing van zijn gebroken Engels," doen... je... begrijpen... mij? "
Nu haalde hij zijn schouders op en trekkend aan zijn sigaret liep hij eindelijk weg.

Emma voelde opluchting bij zijn vertrek, maar ze had er genoeg van. Deze vakantie was echt verschrikkelijk. Ze was nog geen week hier en ze wilde al naar huis. Haar vliegtickets zijn alleen niet om te boeken, dus moest ze de 2 weken maar vol zien maken.
Ze had hard gewerkt in haar eerste jaar aan de universiteit en voelde dat ze een vakantie had verdiend. Ze wilde weg uit het saaie weer van Amsterdam, vooral na de break up met haar vriendje. Haar ouders waren heel bezorgd bij de gedachte van haar alleen in Turkije. Maar ze had aangevoerd dat het veilig was - een bekende badplaats (eigenlijk Emma wist dat het niet zo heel bekend was) en had verteld dat ze weg was met 2 vrienden. Dit was dus niet zo, alleen een leugentje om bestwil. Ze was wel van plan geweest om te reizen met twee vrienden, maar die hadden afgehaakt op het laatste moment als gevolg van te weinig geld. Emma was heel gelukkig met een kleine trustfonds nu ze achttien was. Toen haar vrienden hadden afgehaakt, had ze bijna zelf geannuleerd. Maar in een vlaag van overmoed had ze uiteindelijk besloten alleen te gaan.
Emma stond op en haalde haar korte zonnige jurkje uit het zand. Niet de moeite te nemen om de knopen los te maken stak ze haar polsen door de armgaten en hief het jurkje boven haar hoofd. Terwijl ze dit deed, zag ze de groep van de lokale mannen die om haar heen bijeengekomen waren in een bijna ononderbroken cirkel, die het niet ontgaan waren dat nu haar lange slanke benen, vrouwelijke heupen en grote volle borsten tot in perfectie te zien waren. Ze kreunde en snel gleed het jurkje over haar bikini, streelde haar handen over haar lichaam om de stof glad te strijken. Ze gleed haar voeten in haar pumps en pakte haar strandtas waar alleen wat zonnebrandcreme, water en haar sleutels in zaten. Om voorbij haar kring van bewonderaars te komen, moest Emma praktisch over een man van in de vijftig stappen die zich op zijn zij draaide en rustte op zijn elleboog. Toen ze dichterbij kwam spande hij zijn nek en positioneerde zijn hoofd zodat hij een goed en duidelijk zicht had onder haar jurk toen ze over hem heen liep. Ze gaf al niks meer op de lokale mannen daar.. Laat die eikels maar kijken. Ze kunnen een goede aftrekbeurt hebben straks als ze dat willen, dacht ze uitdagend. Eigenlijk was de gedachte aan de donkere lokale mannen die zich bevredigen met een beeld van haar voor de geest een vies idee.
Eenmaal voorbij de mannen nam ze de korte weg van het strand terug naar haar hotel.
Haar hotel! Emma voelde haar depressie nog wat erger worden. God, het was net zo vreselijk als de mannen. Ze had gekozen om het on-line te boeken, want het was dicht bij het strand en goedkoop. Emma herinnerde de derde leugen die ze had verteld haar ouders: "Nee het is niet een onafhankelijke hotel. Het maakt deel uit van een grote keten. "Het hotel zag er goed uit in de on-line foto's, maar in werkelijkheid was het een zootje en zelfs griezelig. Het was kleiner dan ze had verwacht met slechts ongeveer dertig kamers verdeeld over drie verdiepingen. Het was vies en van faciliteiten geen sprake. De airconditioning had nooit gewerkt en maakte van de kamers een dompig geheel met vochtige, plakkerig warmte.

Ze liep het hotel binnen en voorbij de receptie. Ze lachen even naar het mooie meisje achter de balie, die wat nerveus ogend terug lachte.
Emma pakte de lift naar haar 2e etage kamer. Ze liep door de gang voorbij een compleet verdroogde plant en bereikte deur 23. Ze stopte de sleutel erin en merkte op dat hij niet op slot zat. Ze begon zich nu wat ongemakkelijk te voelen. Ze was er zeker van dat ze hem op slot had gedaan. Toen ze binnenliep sloeg de paniek toe. Haar hele kamer was overhoop gehaald! Alles lag open, haar kleren verspreid over de grond en haar bed. Emma merkte op in haar paniek dat er wel wat orde was in de puinhoop. Haar ondergoed lag apart van de rest op een hoopje op het bed. Ze rende naar haar koffer die er gelukkig nog stond. Haar koffer was goed beveiligd dus ze hoopte op het beste. Toen ze de koffer beet pakte viel hij open op haar bed. De moed zonk in haar schoenen. De sloten waren nog goed maar de scharnieren aan de achterkant waren er afgesloopt. Wanhopig zocht Emma door haar koffer.. Leeg! Haar geld en creditcards waren weg! Zo ook haar paspoort en vliegtickets! Zelfs haar mobiele telefoon was weg.
Emma rende van haar kamer door de hal naar de lift. Ze ramde op de knoppen.. Die was nu buiten gebruik! Ze rende naar de trap waar ze met 3 treden tegelijk naar beneden liep. Ze liep naar de receptie waar het meisje nog stond. Die was bezig met een lokale man met een goedkoop pak aan. De man was duidelijk bezig het lichaam van het meisje uit te checken. Hij draaide ervan weg en keek naar Emma die aangelopen kwam.

"Alsjeblieft! Je moet me helpen! "
"Een ogenblik, alstublieft. Ik zal zo bij u zijn, "antwoordde het meisje.
Emma kreunde. Ze was in zo'n staat dat ze niet eens merkte dat het bandje van haar jurkje van haar schouder was gegleden en nu de linkerkant van haar bikinitopje zichtbaar was geworden. De man merkte dit meteen en nam geen schaamte bij de omschakeling van zijn aandacht van de receptioniste tot Emma's welgevormde en nu beter onthuld borst. Zijn ogen werden groter en zijn lippen droger toen hij zag dat de tienerborst een behoorlijke omvang had. Ze keek hem aan en trok de bovenkant van haar jurk terug over haar schouder en wendde zich weer tot het meisje aan de balie.
Het meisje gaf de grijnzende man zijn paspoort en wat kleingeld en hij vertrok.
"Hoe kan ik u helpen?" Vroeg ze.
"Alsjeblieft," hijgde Emma, haar adem kort, meer van de schok dan van haar inspanningen. "Mijn kamer is beroofd! Mijn tickets, mijn paspoort, mijn geld. Alles is weg. "
Het meisje zette grote ogen op met een blik van naderend onheil. "Oh, nee." Zuchtte ze. "Wanneer?"
"Vandaag. Eerder. Het moet zijn geweest toen ik op het strand lag. "
De blik van het meisje ging nu van afschuw naar meer wanhopig. Ze keek schichtig om zich heen om zeker te zijn dat ze alleen waren en keek daarna vastbesloten terug op Emma. Voordat ze begon te spreken reikte ze haar armen uit en legde haar hand op Emma's, nu plat op de receptie. Voorovergebogen, sprak ze rustig, alsof ze haar een geheim ging vertellen.
"Alsjeblieft, luister naar me. Ga nu. Snel. Je moet nu gaan. Ga naar uw consulaat. Hulp krijgen daar. Maar hier vertrekken. Verlaat dit nu. "
Het meisjes angstige stroom van advies werd onderbroken door een mannelijke stem uit de open deur van het kantoor achter het bureau. Het meisje leek geschokt en kromp zichtbaar ineen toen ze het hoorde. Ze liep weg van Emma, als of hun gesprek nooit was gebeurd.
"Ik denk niet dat dat nodig zal zijn Fatima," zei een gezette, kalende Turk van ongeveer zestig die nu verscheen uit het kantoor. Hij legde een hand op de schouder van het receptie meisje. Ze werd zichtbaar kleiner onder zijn aanraking.
"Ik zal dit wel regelen Fatima. Je hebt wel wat beters te doen, "zei hij.
"Ja, meneer," zuchtte ze en draaide haar hoofd naar beneden. Ze keek Emma nog 1 keer wanhopig aan alvorens weg te lopen.
Toen ze dat deed de man riep haar na. "Ik zal later wel met je praten, Fatima. Hoor je me? 'Het meisje draaide zich om en, met vermijden van Emma's blik, antwoordde ze: "Ja, meneer. Ik begrijp het. "
De man grijnsde, waaruit een reeks van slechte tanden zichtbaar werd. "Welnu, mevrouw. Ik ben de hotelmanager. Wat is je probleem?
Emma voelde een beetje opluchting met iemand te praten die de leiding had. "Ja, bedankt. Mijn kamer is ingebroken. Mijn spullen zijn gestolen. Belangrijke dingen. "
Het hotel manager keek streng naar haar. "Weet je het zeker? Ik weet niet hoe dit mogelijk is. Dit hotel is heel veilig. Niemand kan voorbij de balie. "
'Nou, dat is dus wel gebeurd. "
De man zette zijn kin in zijn vingers en dacht na.
"Hmmm... " Hij keek aandachtig naar Emma. "We kunnen dit beter bespreken in mijn privé-kantoor."
Hij liep achter de receptie vandaan en gebaarde haar, "deze kant op, alstublieft."
Emma liep nu achter de balie de man voorbij het achterkantoortje in.. Hij volgde haar naar binnen. Eenmaal binnen wees hij naar een lift.
"Mijn prive-kantoor zou het beste zijn. Volg mij, alsjeblieft. "
Emma stapte in de lift. Hij drukte op de knop en de lift ging omhoog. De lift was klein, claustrofobisch, de hitte nog zwaarder. Emma manoeuvreerde zich zo ver terug als ze kon. Zijn arm reikte omhoog en over haar schouder. Een muffe zweetlucht schokte haar neusgaten. Een sleutel verscheen uit zijn vingers.
"De vierde verdieping. Het is allemaal prive. Mijn kantoor is er onder andere. "Daarmee plaatste hij de sleutel in het paneel en draaide hem om. Emma merkt dat de lift geen vierde knop had en besefte dat alleen de manager kan gaan naar de vierde etage. Emma voelde zich alsof de reis naar de vierde verdieping voor altijd in beslag zou nemen.. De lift was traag, en zelfs gezien de geringe omvang van de lift, stond hij dichter bij haar dan nodig was. Emma was niet groot - ongeveer 1:74 ". Al was hij slechts ongeveer drie centimeter groter dan haar maakte zijn zwaar en dik voorkomen en hem een dreigende aanwezigheid.
Uiteindelijk stopte de lift en hij duwde de deur open. Emma stapte uit met enige opluchting en keek nu recht in zijn prive-kantoor. De inrichting was minimaal. Een groot bureau domineerde de kamer. Aan de voorzijde van het kantoor was een oude Oosterse bank, de lage brede zitting liep door in een hoge, houten bijgesneden achterkant.

'Alsjeblieft, ga zitten, "zei de manager, wijzend met zijn arm naar de bank toe terwijl hij ging zitten achter het bureau.
Emma zat in het midden van de bank. Terwijl ze zat zag ze met een beetje afschuw dat de rode en goudkleurige stof vol rare vlekken zat. Ze ging wat naar voren zitten. Terwijl ze dit deed, viel haar jurkje open over haar been waardoor haar bovenbenen en de lagere-V van haar bikini slip te zien waren. Ze keek op en zag dat de nog half staande hotel manager naar voren leunde om haar zo beter te bewonderen. Snel verzamelde ze de rok om het wat strakker om haar heen te trekken en zo laag mogelijk. Ze sloeg haar handen naar voren op haar knieën om haar borsten met haar bovenarmen te bedekken. Ze concludeerde dat dit de meest bescheiden houding was die haar luchtige jurkje te bieden had.
De hotelmanager gleed zijn jas uit, hing het over de rug van de bureaustoel en ging zitten. "Nu, vertel me wat er gebeurd is."
Vermoeid begon Emma haar verhaal te herhalen: "Deze ochtend, ongeveer tien uur, denk ik, ging ik naar het strand. Toen ik terug... "
"Wanneer zou dat zijn?"
"Rond de middag ging ik terug naar mijn kamer... "
"En dat is?"
Zijn onderbrekingen begonnen Emma te irriteren. Ze vervolgde:
"Nummer 23. Toen ik terug kwam was de kamer ontgrendeld. Hij was beroofd. Al mijn spullen zijn gestolen... "
"Welke dingen?"
Emma keek kribbig. : "Alles! Geld, credit cards, mijn paspoort, vliegtickets. Mijn telefoon, camera. "
"Maar u zegt dat uw kamer niet op slot was?"
"Nou, ja. Maar dat was het wel toen ik wegging. "
"Maar je bent niet zeker dat je de deur op slot hebt gedaan?"
"Ja! Nou, ik weet zeker dat ik dat gedaan heb."
"Maar niet helemaal?"
"Nou, nee, niet helemaal zeker. Ik bedoel, ik ben er zeker van... "
"Dus het is heel goed mogelijk je wegging zonder het vergrendelen van je kamer?"
"Kijk, iemand is binnen gekomen en heeft alles weggehaald. Dat is wat telt! "
"Hmm... Maar er is de kwestie van verantwoordelijkheid om te overwegen."
Emma's irritatie begon weer op te komen. "Kijk, het kan me niet schelen wie hier verantwoordelijk is, de klootzak van een dief is verantwoordelijk! Ik wil dat er gewoon iets aan gedaan word!"

De hotel manager keek naar beneden en dacht na voor een tijd. Toen keek hij omhoog.
"Dus... je kunt de rekening niet betalen voor uw verblijf?"
"Neem me niet kwalijk!" Emma antwoordde scherp. "Nee! Natuurlijk niet. Niet op het moment. Zoals ik al zei:. Mijn geld en credit cards zijn weg " Emma kon niet geloven dat de rekening van hotel het belangrijkste was voor dat dikke varken.
"Ja, dat heb je me verteld. En uw paspoort, vliegtickets en... "Hij zwaaide met een afwijzende hand,"... en ga zo maar door. "
"Ja. Wat ga je eraan doen? "Emma gilde.
De manager leunde achterover op zijn rug, hief zijn ellebogen en handen, vingers geknoopt, geplaatst achter zijn nek. Emma keek met afschuw naar de zweet vlekken op zijn shirt onder zijn oksels.
"Ik ben verbaasd dat je dit een zaak vind voor mijn hotel."
Emma staarde ongelovig naar de man, en voegde hij eraan toe:
"Wat wel een zaak is voor mijn hotel is het probleem van uw factuur."
Voor een moment was Emma sprakeloos. Uiteindelijk lukte het haar om te zeggen:
"Dit is ongelofelijk, onverstelbaar... "
De hotelmanager schudde zijn hoofd.
Emma wuifde afwijzend met haar armen. "Dat is het. Ik heb genoeg gehad. Ik wil dit melden aan de politie. "
"Inderdaad, dat zou je kunnen doen. Met de politie kan het echter een probleem zijn, en ik vind het vervelend om te zeggen maar.. het is niet de eerste keer dat een westerse toerist hier verblijft, gebruik maakt van mijn gastvrijheid en vervolgens niet betaald omdat ze zogenaamd is bestolen.. dat excuus zullen ze niet geloven"
Emma's woede laaide op.
"Ik. kan het.. gewoon... niet... geloven..dit!"
De hotelmanager schudde zijn hoofd met een uitdrukking van gedwongen teleurstelling.
"Ik begrijp dat je overstuur bent, liefje. Maar u moet ook wat begrip hebben voor mijn positie. "Toen stond hij op. Hij bewoog zich van het bureau naar de bank en ging naast Emma zitten. Toen zijn zware pens neerkwam op de bank gleed ze bijna weg. Hij richtte zich tot haar en zei:
"Kijk. Deze kwestie is heel jammer. Maar het hoeft... "Hij zweeg monetair en kneep zijn ogen,"... niet nog vervelender te worden dan nodig is. "
"Vervelend?"

"Ja.. Logeren in een hotel, dat u niet in staat bent om te betalen is een ernstige zaak in mijn land. Is dat niet in de jouwe? "
"Kijk. Ik kan de rekening niet betalen op het moment. Maar zodra ik mijn spullen terug heb, of op zijn minst de tickets geannuleerd en vervangen, zal ik in staat om uw verdomde rekening te betalen. "Ze sloeg elk woord eruit.
"Dat kan enige tijd duren. Maar op dit moment, kun je niet betalen. We snappen elkaar over die kwestie, ja? "
Emma gooide haar hoofd achterover en zuchte. "Fijn, maak je geen zorgen. Ik zal met de politie contact opnemen.
"Zoals ik al verteld heb, zou dit wel eens een zaak voor de politie kunnen zijn. Maar ik zal er natuurlijk op aandringen dat je worden vastgehouden in een politiecel totdat de zaak is opgelost en uw schuld aan mij is afbetaald."
Emma schudde langzaam haar hoofd in ongeloof. "Wat... ?"
"Dat zou een zeer ongelukkige manier zijn om om te gaan met deze zaak, op zijn zachtst gezegd. Ik denk dat we een alternatief moeten bespreken. "De ontuchtige grijns die was verspreid over het gezicht van de hotel manager liet er voor Emma geen twijfel over wat hij in gedachten had. Ze staarde hem ongelovig aan als hij vervolgde:
"Je bent erg mooi. Ik zou graag een beetje plezier hebben in wijze van betaling. "
Ze voelde zijn handpalm landen op haar been, net boven haar knie. Zijn hand gleed onder haar jurkje door richting haar dij. Ze greep zijn pols en trok hem weg terwijl ze van de bank veerde.
"No way! Absoluut niet! "Riep ze. De hotel manager keek verbaasd omhoog naar haar.
"Je verbaast me. Veel vrouwelijke gasten in uw positie zijn vaak heel blij om te hoeren voor hun rekening.
Toen begon het Emma te dagen dat ze werd opgelicht. Had hij haar kamer beroofd? Hoe vaak had hij... ? "Emma wees de gedachte af als te bizar. Boos dat ze was, schreeuwde ze:
"Jij vuile klootzak! Denk je dat ik... Dat ik zou willen... Met jou?"

"Welnu, er is nog altijd de politie. De keuze is aan jou. Maar voordat je die maakt, laat me je iets vertellen over de gevangenissen hier. Die voldoen niet aan de normen die u zou kunnen vinden in uw eigen land, ben ik bang. De bewakers zijn slecht betaald. Een van de weinige 'voordelen' die zij hebben is vrije toegang tot de vrouwelijke gevangenen. Ik denk niet dat ik nog hoef toe te voegen dat een mooi jong Westers meisje een zeldzame prijs zou zijn voor hen. Ik kan u verzekeren dat u zal worden verkracht met de grootst mogelijke inspanning. Je zou nog van geluk mogen spreken als ze nog genoeg discipline hebben om je één voor één te doen.
Emma's mond viel open. Ze kon geen woord uitbrengen, alleen een gewurgde zucht.
Ik zou kunnen toevoegen dat het enige waar de bewakers bij de politie-gevangenis nog meer bekend om staan is hun corruptie. " De hotel manager grijnsde. "Ik denk dat na een paar dagen in hun handen je me zou smeken om ze te betalen voor uw aflevering aan mij… waar dan mijn bevrediging zou komen als een opluchting. "
Emma slaakte een zucht van ongeloof. "Dit is walgelijk. U bent een vieze - oude - pervert! "Emma draaide zich om en keek naar de lift. Plotseling drong het tot haar door dat, zonder de sleutel, ze hier gewoon is opgesloten!
Hij verwierp de beledigingen met simpel handgebaar. "Het zij zo. Maar heb geen twijfel liefje. Mijn invloed op de politie is groot. Als u mij afwijst, wil ik je in hechtenis hebben genomen. Ze zouden niet kunnen wachten om uw verhoor te beginnen. "Achteloos voegde hij eraan toe," Ik heb gehoord dat ze vaak met een stripsearch beginnen.
Emma keek hem ongelovig aan. Even was het stil.
Scherp voegde hij eraan toe: "En nu zitten!"
Dat deed ze, haar benen gevouwen terwijl de energie uit haar wegliep.
Hij boog schuin over haar heen. "Dat is beter. Ik zie dat je al wat verstandiger gaat zijn."

Emma wist dat de vieze oude bok haar had. Dat ze niet uit zijn kantoor weg kan komen en dat hij haar in de gevangenis kon krijgen. Ze wist genoeg over het land dat, eenmaal in de gevangenis, herhaalde verkrachtingen door de bewakers onvermijdelijk was.
Zijn volgende aanraking verlamde haar van angst. Hij legde zijn hand in haar nek die hij begon te strelen, heel zachtjes. Hij boog wat verder en rook de lekkere zoete lucht in haar haren. Toen daalde zijn hand af naar de bovenste knoop van haar jurkje. Behendige vingers maakte deze vluchtig open. Toen de volgende. Hij pauzeerde even om de jurk open over haar gebruinde schouders te trekken. Zijn ogen nu gefixeerd op haar grote stevige borsten, als twee flinke tegen elkaar gedrukte vlezige stressballen, nu slechts nog voorzichtig bedekt door haar onthullende bikini top.
"Nee, alsjeblieft, niet... Niet dit..., " kreunde ze.
"Ahh... wat handig, "zuchtte hij toen hij merkte dat slechts een strikje de twee touwtjes aan de voorkant van haar bikinitopje alles op zijn plaats hield. De punt van een mollige, bruine vinger schoof tussen haar stevige borsten door en omvatte het koortje in het midden. Een snelle ruk eraan was genoeg om hem los te krijgen waardoor beide cups noodgedwongen aan de kant vielen zodat haar prachtige grote gebruinde borsten zichtbaar werden voor de vieze oude man.
"Oooh jaag..! Allah beloond me goed vandaag ", gniffelde hij terwijl hij haar borsten in zijn handpalmen nam en ze stevig begon te kneden. Het zachte en stevige tienervlees werkte als ecstasy in zijn handen. Kwijl begon zich langs zijn mondhoeken te vormen. Hij kneep haar tepels hard tussen duim en wijsvingers, dwingend om ze in zijn handen harder te laten worden. Emma keek naar beneden. Zijn handen leken bijna zwart, in tegenstelling tot haar licht gebruinde boven en onder haar tan lijn romige, bleke vlees. Ze begon te snikken.
"Alsjeblieft, Stop nu. Houd nu op en ik zal niemand vertellen over dit.."
De hotel manager lachte alleen maar en intensiveerde zijn wellustige exploratie van haar tiener lichaam.
"En zeggen wat..? Wie zou de leugens van een witte hoer geloven? Ik zorg er gewoon voor dat laster is toegevoegd aan je misdadenlijst voor de bewakers neuk-veroordeling."
Tranen begonnen te rollen over Emma's gezicht. "O je bent zo mooi, lekker westers blondje.. en helemaal van mij.."
Hij trok de bikini cups wat meer opzij en boog zijn zweterig kale hoofd naar voren..
Gesnik werd nu zacht gehuil toen ze zag wat hij van plan was. "Nee alstublieft, laat me gaan.. niet meer.. niet dit"
"Hmmm wat ruik je lekker," De hotel eigenaar opende zijn mond, zijn gele tanden werden zichtbaar met rondom speeksel gekleeft en liet zijn tong langzaam naar buiten komen. Hij trok de bikini nu nog wat verder opzij waardoor hij haar mooie rechtopstaande borsten voor het grijpen had en hapte gulzig Emma's linkerborst naar binnen. Nu was hij niet meer te houden. De dikke oude man pakte haar borsten vast en kneep er hard in waarbij hij afgewisseld op beide tieten zoog. De grote DDcup tienertieten die in zijn gezicht drukten maakte zijn lul enorm. Emma huilde nog steeds zachtjes en keek weer naar beneden waar ze bovenop zijn vettige kale kop keek die bezig was haar mooie borsten te verkrachten. Ze voelde vol afgrijzen hoe hij hard op haar tepels zoog en het lik en smak geluid wat daarbij kwam kijken maakte dat ze bijna over haar nek ging.
Plotseling stopte hij met haar te betasten.
"Het lijkt alsof ik al het werk doe. Ik verwacht meer dan dit als betaling voor je schuld. "

Na dat gezegd te hebben bukte hij en reikte naar de door vet overlopen taille van zijn broek, maakte de knopen van zijn gulp los, en met het iets verhogen van zijn romp gleed hij hem af tot aan zijn kuiten. Eenmaal bevrijd kon hij zijn knieën wat spreiden.
Emma zag de persische, olijf bruine pik als een groteske vreselijke duiveltje uit het doosje. Emma was niet ervaren, maar hij was veel groter dan die van haar vriendjes ". Dikke kloppende aderen liepen over zijn licht gebogen penis. Een opgeblazen paarse eikel, getipt door een vuil kijkend oog completeerde het monsterlijke verkrachtingsgereedschap. Ze wist dat hij van plan was om hem in haar te steken. En met dat de inhoud van de hangende, gerimpelde scrotum nu buigend onder het gewicht van zijn geslacht. Gal rees in haar maag.
"Zo, nu is het jou beurt om eens iets te doen lekkertje."
Emma wist dat ze nu geen alternatief had. Enige twijfel die ze nog had dat hij serieus was, was nu compleet verdwenen. Haar geest gevuld met het vooruitzicht van het lot dat haar wachtte in de handen van de bewakers in een lokale politie cel en haar huidige situatie… Ze woog de verachtelijke alternatieven in haar gedachten af. Ze maakte een besluit. Ze nam de lul in haar vingers en begon strelen.
'OK'. Ik zal je aftrekken als dat is wat je wilt. Maar alleen als je me laat gaan daarna. "
Emma hoopte dat dit hem tevreden zou stellen. hem aftrekken was walgelijk. Maar het was beter dan hem in haar te hebben. Ze had met tegenzin een paar vriendjes gemasturbeerd als een troostprijs na het weigeren van echte sex. Ze waren allemaal tevreden gesteld bij haar aanrakingen. Herinnerd aan de techniek die ze snel had geleerd, bouwde ze haar tempo op. Dan weer wat trager en daarbij wat knijpen en draaien aan de penis, gevolgd door een weer wat sneller tempo. Zo herhaalde ze de cyclus van haar plezier-massage. Binnen de kortste keren kwam er een dun straaltje vloeistof voort uit de eikel. Het zien van zijn voorvocht gaf Emma een ziek gevoel, maar in ieder geval betekende dat dat hij nu niet lang meer had. Haar beproeving zou spoedig voorbij zijn. Ze bereidde zich voor op de ejaculatie die (wat ze hoopte) vrij snel over haar vingers zou spuiten. Nu moest ze het af maken ook. Ze haatte het idee om hier vrijwillig aan mee te doen maar ze was nu bijna klaar. Ze stak haar vrije hand onder zijn ballen, nam ze in haar vingers en begon ze te rollen in haar handpalm. De hotel manager kreunde van waardering voor haar extra aandacht.
Goed. Zeer goed. Je bent erg vaardig, "zuchtte hij. "Laten we nu eens zien of je hoer-vaardigheden goed genoeg zijn om je rekening af te lossen." Emma stopte plotseling haar gestreel.
"Nee.., " kreunde ze bij het besef van wat hij nu van haar wilde.
De hotel manager plaatste zijn handpalm naar de achterkant van haar nek. Hij trok haar naar beneden, zachtjes, maar stevig.
"Pijp me," zei hij. "Pijp me als de mooie Miss Nederland hoer die je bent!"
Emma's mond viel open van afschuw. Hij duwde haar nek harder.
"Nee.. ", kreunde ze zachtjes. "Ik zei dat ik je alleen zou aftrekken!"
"En ik zei: Pijp me!!"
Emma voelde zich misselijk worden in haar maag. Ze wist dat ze geen keus had. Gevangen in zijn blik, vol van lust, gaf ze hem een laatste smekende blik alvorens met tegenzin haar hoofd te laten begeleiden naar zijn kruis. Voorvocht werd over haar lippen uitgesmeerd toen ze haar mond om de gezwollen eikel plaatste. Ze begon te pijpen met een langzame, korte zuigende beweging. Het was niet voldoende. Ongeduldig duwde hij haar hals verder naar beneden totdat de harde pulserende schacht tot achter in haar keel zat. Haar tong proefde een vieze zoute smaak en de lul zat inmiddels zo diep dat niet eens kon kokhalzen.
Terwijl ze hem afzoog voelde ze hem met zijn handen over haar rug naar beneden gaan. Zijn handen maakten contact met haar dijen en trok haar benen nu wat verder uit elkaar op de bank. Hij ging met zijn handen naar de onderkant van haar jurk en trok hem wat omhoog tot over haar middel. Zijn vingers gleden langs de binnenkant van haar dij, en vervolgens, met zijn handpalm rustend op haar kont, vonden ze hun weg tussen haar benen. Daar streelde hij haar kutlipjes door de dunne stof van haar bikini broekje heen en voelde ze zijn vingers glijden onder de rand van het materiaal. Elke kreun die ze maakte als een mollige vinger zijn weg vond in haar vagina werd gewurgd door de dikke lul in haar keel. Terwijl ze bleef zuigen, gebruikte ze haar vrije hand om haar open jurk terug naar boven te trekken over haar borsten heen in een vergeefse maar vastberaden daad van bescheidenheid. Ze voelde tot afschuw dat haar mooie borsten nog plakten van het vieze speeksel dat de oude pervert op haar achter had gelaten.
"Blijf ook met je hand bezig!," beval hij. Ze deed dat, nu wanhopig om snel van deze kwelling af te zijn. Ondanks dat de lul tot achter in haar keel zat, was er nog genoeg mannenvlees over om haar slanke vingers omheen te krijgen. Als ze wat meer controle had kon ze misschien op tijd haar gezicht wegtrekken als hij klaar kwam. Zo zou alles in haar gezicht komen wat altijd nog beter was dan in haar mond.

Hij begon zijn heupen wat naar voren bewegen. Haar nek stevig vasthoudend terwijl hij haar in haar mond neukte. Ze voelde zijn spieren spannen en, wetend dat hij bijna zou komen, probeerde ze om haar hoofd terug te trekken. Maar dat had hij al verwacht. Zijn vingers grepen haar nek harder. Haar hoop zich te onttrekken aan zijn zaad verdween als zijn pik begon te pulseren; het golvende vlees dwong haar al gespannen lippen nog verder open. Ze bood geen weerstand meer aan wat leek een eindeloze uitbarsting van zaadcellen die hun weg direct haar keel vonden.
Hij ontspande zijn grip op haar nek en Emma was eindelijk in staat om haar hoofd weg te trekken. Haar met tranen bevlekte gezicht had nu een uitdrukking van walging en ze stond op kokhalzen. Ze dwong zichzelf te spreken via haar nu opzwellende maagzuur.
"Je hebt gehad wat je wilt. Nu, alsjeblieft... Alsjeblieft, laat me gaan. "
"Nog niet… Misschien als je schuld volledig is betaald. "Het besef dat haar mishandeling nog niet was afgelopen liet Emma weer hartverscheurend snikken.
"Zo, als je nu zou willen gaan staan meisje..
Emma voelde de kleine resterende kracht die ze nog had voor een nieuwe weerstand uit haar weg lopen. Ze had nu de hoop opgegeven om hem niet alles te geven wat hij verlangde. Rustig, stond ze op en keek hem aan. Zijn lul was opnieuw stijf geworden..
"Ik denk dat een beetje entertainment geen kwaad kan Miss Nederland!" Zijn gezicht spleet in een zelfvoldane grijns. "Een strip show, als het u belieft!"
Emma zou hem geen tranen meer laten zien, had ze besloten. Bevende vingers bukte om de overige knopen van haar jurkje los te maken. Doordat ze haar jurk weer had opgetrokken had de oude bok nog een keer het genoegen om de kleding van haar stevige borsten af te zien glijden. Toen ze alle knoopjes open had liet ze de koortjes van haar schouders glijden. Met ogen vol lust keek de hoteleigenaar hoe de oogverblindende tiener haar zonnige jurkje samen met haar al open gemaakte bikini over haar volle borsten liet glijden. De dunne stof bleef even achter haar tepels hangen alvorens voor haar voeten neer te dalen wat haar grote boezem even op en neer liet deinen. De 2 grote Dubbel D tieten van Emma waren onder haar mannelijke klasgenoten hét gespreksonderwerp. De 2 ronde ballen stonden ver vooruit, hadden geen enkele invloed van de zwaartekracht en waren lichtelijk meegebruind met de rest van haar lichaam. 2 middelgrote tepels maakte ze helemaal af. Bij deze tweede vertoning werd zijn lul zo mogelijk nog harder. Nu bukte ze om haar pumps uit te trekken.. "Nee! Laat je schoenen aan ", blafte hij.
Emma zette haar voet weer naar beneden. Haar armen hingen nu slap aan haar zijde. Wat overbleef van haar bescheidenheid werd nu nog slechts bedekt door haar bikini slip.
"Nu je slipje," hijgde hij.
Emma reikte naar de dunne koortjes die haar slipje op zijn plaats hielden over haar heupen. Gevoelloze vingers trok de koordjes open, eerst links dan rechts. Het bikini broekje viel nu ook op top van het jurkje en bikinitopje op de vloer. De doorzichtige V van haar panty tan line gidste zijn blik naar haar rijpe, jonge schaamlippen. Zijn ogen werden groot van geilheid. Emma had normaal wat fijn lichtbruin schaamhaar. Maar ze schoor zich altijd volledig als ze een bikini ging dragen. Nu was haar goede verzorging gewoon een bonus voor de lust van dit monster.
"Aaah…Allah's beloningen zijn overvloedig vandaag! Hij heeft je goed voorbereid voor mij! Toon je nu volledig aan me."
Emma hees haar armen naar de bovenkant van haar hoofd en draaide wat met haar heupen voor hem. Tot afschuw van Emma begon hij te masturberen. Zijn ogen nu gefixeerd op haar borsten die, doordat haar armen omhoog waren, nu nog strakker en ronder naar voren stonden.
"Ah..., " zuchtte hij," doe een goede hoerendans! "
De hotel manager liet zijn stijve penis los en duwde zichzelf met zijn armen van de bank af. Hij ging achter haar staan en legde zijn handen op haar welgevormde kont, gespreide vingers groeven zich in haar vlees. Haar zachte kontje voelde nog warm aan van de zon die er de hele dag op geschenen had.
"Nu naar de bank."

Hij duwde haar naar voren. De rand van het oude bankstel kwam nu tegen haar kuiten aan. Ze hief haar enkels op zodat ze nu half op de bank geleund zat. Hij positioneerde haar nu naar zijn eigen zin. Hij duwde haar schouders naar voren, zodat ze tegen de rugleuning werd aangedrukt. Hij greep haar polsen en trok ze weg van haar bovenlichaam om ze met haar armen volledig gestrekt langs de houten rand te leggen. Zijn handen grepen haar heupen en trok ze naar hem toe. Voor de grote finale duwde hij haar knieën onder haar weg zodat haar jonge vrouwelijkheid volledig aan hem werd gepresenteerd.
Het geluid van een plotselinge klap op haar linkerbil deed haar even gillen. Toen zijn andere handpalm op de rechterbil en toen weer de linkse.. "Kom nou, Als je je rekening wilt weg hoeren moet je me dat lekkere strakke blanke kutje van je toch iets beter laten zien. Nog een klap op haar kont maakte dat ze haar rug wat verder naar achter boog, haar lange blonde haren nu hangend achter rugleuning van de bank. "Goed, spreid nu je benen wat verder." Emma spreidde haar benen en lifte haar kontje wat omhoog.
"Dat is goed. Erg goed. "Hijgde hij. Emma voelde zijn ogen branden in haar jonge vlees. Ze wist wat ging komen en begon nu weer te huilen. Ze voelde hem vol van angst dichterbij komen. Haar schaamlippen stonden lichtelijk uit elkaar als zijn oprijzende eikel gretig op zoek gaat naar haar vaginale opening. De dikke behaarde buik hing over zijn scrotum heen en hij begon steeds heftiger te zweten. Een zweetdruppel van zijn mond aflikkend vond hij zijn vochtige prijs snel en gleed in haar met een flinke stuwkracht. Al snel vestigde hij zich in zijn ritme en voelde ze het gewicht van zijn dikke behaarde bovenlichaam drukken op het afgetrainde lichte gewicht van haar rug en de stinkende vochtigheid van zijn zweet terwijl hij zich om haar heen vouwde.
Emma besefte al snel dat de ene kleine barmhartigheid hij haar in haar mond had aangeboden - zijn snelheid - niet opnieuw werd gebruikt. Nu nam hij er de tijd voor. Zijn neukslagen diep, maar ontspannen. Dit om zich nog beter en ten volle bewust te zijn van het unieke en ultieme genot van het blanke tienermeisje. Zijn handen vonden nu haar billen. Hij masseerde ze ruw. Zijn vingers spreiden en scheidden haar kontje in twee. De plotselinge koelte van verdampend zweet vertelde Emma dat hij bezig was zichzelf een goede blik op haar nu volledig blootgestelde anus te geven. Ze kreunde toen ze voelde hoe zijn duim over haar gebobbeld sluitspier wreef. Nee, dacht ze. Niet daar! Ze had zelfs nooit toegestaan dat haar vriendje haar daar zou aanraken. Hij had het niet eens geprobeerd. Nadat hij zijn duim vochtig genoeg had gemaakt met haar eigen vocht drukte hij zijn duim in haar rectum.
Oh, God. Alsjeblieft niet daar. Alsjeblieft, laat hem me niet daar neuken… was de enige gedachte die door haar hoofd ging terwijl hij haar strakke kontje bewerkte met zijn duim. Ze voelde bijna opluchting als zijn stoten in haar vagina nog urgenter werden en vervolgens, kreunend van het harde werken, hij eindelijk zijn verse lading mannen-sap diep in haar baarmoeder spoot.
Hij trok zichzelf uit haar. Emma draaide zich om naar hem kijken. Ze zag de dikke vleeshomp van een man op zijn onderlip bijten, nog nagenietend van het beste orgasme uit zijn leven. Ze trok haar armen in op de voorbereiding om zich op te heffen. Een volgende slag van zijn handpalm prikten weer op haar bil.
"Ik heb je geen toestemming geven om te bewegen!"
"Maar, je hebt gehad wat je wilde. Je zei dat je me zou laten gaan... "
"Misschien zal ik je laten gaan als ik klaar met je ben. En ik ben nog niet met je klaar.. "
"Alsjeblieft …,"Jammerde ze.
"Nu, tijd voor het ultieme genot..., "

Emma zakte in elkaar. Ze wist wat hij daarmee bedoelde. De hoop dat haar anaal ontmaagden niet een deel was van zijn walgelijke eisenpakket was nu gebroken. Geen weerstand was mogelijk toen ze hem haar voelde vastpakken bij haar heupen en ze de grote knop van zijn lul tegen haar sluitspier aan voelde drukken. Haar lichaam voelde hol: Een lege, bleke, mooie en jonge vleeshuls waarin hij zijn dikke donkere geslachtsorgaan in kon -en zou steken wanneer hij maar wilde. De kleine weerstand die haar sluitspier bood werd al snel gebroken door de brute kracht waarmee de grote lul naar binnen werd gedrukt. Eenmaal daar voorbij, vulde hij haar anus langzaam en duwde en draaide zijn mannelijkheid in haar. Toen hij z'n gewenste diepte had voelde ze zijn zware balzak tegen haar vulva aandrukken.
Hij hief zijn linker voet op tegen de bank om extra ruimte en genot te krijgen terwijl hij zich diep in haar kontje beukte. Terwijl hij dat deed, boog hij zich over haar heen en greep gretig naar haar borsten. De ronde tienerborsten deinde ondanks de stevigheid flink mee met de harde stoten in haar kontje. Zijn dikke plakkerige handen hadden nu beiden tieten vast en knepen er hard in als een pottenbakker zijn klei bewerkt. Zijn dikke buik nu volledig leunend op haar mooie gekromde rug groef hij zijn gezicht in haar blonde haren, kijkend naar beneden hoe de mooie jonge borsten door zijn handen vakkundig werden bewerkt. Emma hoorde het vieze gehijg van de hotelmanager nu dicht bij haar oor en moest bijna kokhalzen van de vieze zweetlucht gemengd met de stank van zijn adem. Daarbij waren zijn grote behaarde handen op haar zachte borsten een afschuwelijk gevoel.

Éen verdieping lager liep de receptioniste nog wat kamers langs toen ze in 1 van de lege kamers geluid hoorde van de verdieping erboven. Ze twijfelde geen moment. Het geluid van een langzaam verschuivende bank, en de korte kreun en hijg geluiden van haar baas gemengd met zacht gehuil.. De rillingen gingen over haar rug bij het idee van het mooie blonde westerse meisje dat verkracht werd door de dikke oude stinkende hotelmanager, slechts een verdieping boven haar. Ze wist dat dit ging gebeuren. Het meisje was gewoonweg te mooi om er mee weg te komen. En met zo'n stel borsten kom je niet weg bij een man met een borsten fetisj en een voorkeur voor jonge meisjes. Ze had haar willen waarschuwen maar het was al te laat. Nu was het jonge meisje overgeleverd aan de lusten van een oude perverse man die alles met haar mooie lichaam zou doen wat god verboden heeft.

Ondertussen stootte hij zichzelf genadeloos in haar, genietend van de bijzondere strakheid die haar maagdelijke kont aanbood. Hij versnelde het tempo terwijl hij knorrend van plezier zijn climax benaderde. Draaiend aan haar tepels en sabbelend op haar oorlel ving Emma stoot voor stoot op met haar gekruiste armen over de rugleuning van de bank. Met haar blonde haren gedrapeerd over haar rug was ze het ultieme genot en een fantasie die uitkwam voor de perverse hoteleigenaar die niets anders was dan een ordinaire verkrachter. Een man, te lelijk voor echte liefde, die zijn mooiste hotelgasten chanteerden om zijn lusten op hun jonge lichamen te botvieren. Sommige trapten er niet in en gingen alsnog naar de politie maar dit was perfect gegaan. Zijn hart stopte er bijna mee toen hij zijn mooiste prijs tot nu binnen zag lopen.. alleen! Mooi, blond, slank met een paar lange gebruinde benen en een stel borsten waarop hij de eerste avond na haar aankomst al 5 keer op klaar kwam in zijn handen. Dubbel D had hij nog in haar lingerie gelezen toen hij haar kamer leegstal. Zo jong en al zo'n grote borsten. Zijn fetisj had zijn hoogtepunt bereikt. En door zijn slim uitgedachte plan was deze populairste meid van de klas van volkomen onbereikbaar naar een slaaf getransformeerd waarin hij nu orgasme naar orgasme beleefde.

Toen voelde Emma de wrijving van zijn pik wat verslappen alvorens al zijn sperma diep in haar anus gespoten werd. Hij had nog een paar laatste stoten om zichzelf tot slot wat leeg te tappen. Ze voelde hem wat inzakken en kon met moeite zijn gewicht een tijdje tillen terwijl ze nog in de hondjes houding stond. Zijn handen nog steeds geklemd om haar jonge borsten die het zachte vlees nog wat nastreelden. Uiteindelijk tilde hij zichzelf omhoog en de plakkerige zweetbuik kwam langzaam maar zeker los van haar rug. Zijn grote penis gedrenkt in zweet, sperma en Emma's lichaamssappen hing nu vies omlaag.
Emma leunde nu langzaam op haar zij en liet haar lichaam glijden op de bank. Ze nam een foetale positie in, haar knieën opgetild tot aan haar kin en haar armen beschermend om hen heen. Tot slot gingen de tranen stromen. Door hen heen snikte ze:
"Alsjeblieft... laat je me nu gaan... ? Alsjeblieft... Je hebt alles gedaan... alles wat je wilt met mij... bij mij... Laat me gaan. Laat me gaan, nu... Alsjeblieft "
De hotel manager lachte.
"Waarom de haast, mijn mooie Miss Nederland? Je hebt nog twee weken te gaan. Genoeg tijd voor ons om elkaar nog beter te leren kennen. "Hij reikte naar haar toe en nam haar kin tussen zijn vingers. Hij trok haar gezicht naar de zijne. Ze proefde zijn zure adem en hij voegde eraan toe:
"Waarom, je vakantie is nog maar net begonnen..."