Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Chantage In Turkije - 2

Dit is een verhaal uit de categorie Vakantie.
Meteen was Emma de douche ingesprongen nadat ze weer terug op haar kamer kwam. Nog natrillend en half huilend had ze bijna een uur geprobeerd alles van de vieze man van zichzelf af te spoelen.

Hoe stom kon ze zijn geweest, hoe had ze zichzelf zo kunnen laten chanteren. Maar ze had geen keus.. toch? Wat kon ze anders doen.. Wat moesten ze thuis wel niet van haar denken, dat ze dit zo makkelijk liet gebeuren. Maar ze was ten einde raad geweest, zo erg zelfs dat ze die vieze oude man haar mooie lichaam had laten misbruiken. Haar grootste nachtmerrie was werkelijkheid geworden. Ze rilde nog wat na met de aanblik van zijn dikke behaarde lichaam die zich nog geen 2 uur geleden ruw in haar stootte.

Ze spoelde zichzelf helemaal uit en zeepte alles goed in zodat er niks meer van hem te zien was op haar lichaam. Emma draaide de douchekraan dicht en ging voor de badkamerspiegel staan. Ze bekeek zichzelf met nog wat betraande ogen aan. Het viel haar op dat op haar borsten nog wat rode striemen zaten van het harde gekneed van de hotelmanager. Ze pakte haar borsten even beet en tilde ze wat op, de zware ballen wegend in haar handen. Ze draaide een kwartslag en liet haar blik over haar strakke bolle kontje gaan, naar haar platte buik en over haar boezem naar boven waar haar lange blonde haren nog ruikend naar conditioner haar mooie gezicht bedekten. Ze wist van zichzelf dat ze mooi was, erg mooi zelfs en ze walgde er daarom nog meer van wat die vieze perverse man met haar gedaan had. Ze had al zoveel jongens afgewezen die 100 keer beter waren die ranzige hotelmanager..

Ze liet haar borsten los die daardoor wat licht naar beneden vielen maar naar een korte deining weer stevig vooruit stonden. Haar borsten waren enorm gegroeid de laatste paar jaar waardoor ze nu bh's met cupmaat DD moest aanschaffen. Naast het feit dat ze er wel erg trots op is vind ze het ook vaak irritant dat bijna alle mannen haar niet in haar ogen kijken tijdens een gesprek maar gewoon naar haar borsten staren. Zelfs sommige familieleden en leraren hebben die neiging vaak. Zo was haar dat ook opgevallen bij de hotelmanager, maar dat hij dit zou doen had ze nooit kunnen denken.

Ze pakte een witte hotelbadjas en trok hem aan. Ze rolde een handdoek door haar haar en strikte het koord aan de voorkant vast. Emma liep nu de badkamer uit en pakte de telefoon, ze zuchtte diep en belde naar huis..

Beneden in de lobby stond de receptioniste haar werk te doen toen ze ineens opschrok omdat de manager achter haar uit de deur verscheen. Zo.. zei hij, bedankt voor je hulp.. ik kan je verzekeren.. het was meer dan de moeite waard hehe. De griezel lachte een valse lach daarbij zijn rotte tanden blootstellend. De receptioniste rilde. Dit was de beste die ik ooit gehad heb en helaas waarschijnlijk ooit zal krijgen. Daarom wil ik dat je in de gaten houd wat ze gaat doen en wat haar plannen zijn. Ze is te lekker om er niks meer mee te doen. Hmmmm, hij kreunde inwendig waarbij hij zijn mollige handen op de buik van de receptioniste legde en zijn half slappe penis wat tegen haar aanwreef.

Niet doen, mensen kunnen ons zien zo.. ze keek moeilijk om zich zeen in de hoop dat er nu iemand aankwam zodat hij stopte haar te betasten. Dit was helaas niet zo en dus intensiveerde hij zijn grijpende handen op haar buik naar boven en pakte beide borsten vast. Weet je, ik dacht altijd dat niemand betere borsten kon hebben dan jij maar die Nederlandse spant te kroon.. nog groter en ronder, en zo mooi gebruind ook.. Misschien moet jij ze nog wat groter laten maken zodat jij de mooiste bent.. hmmm? wat vind je daar van? Hij bewoog zijn linkerhand nu onder haar topje en pakte haar rechterborst beet. Niet doen alsjeblieft, iedereen kan ons zien zo.. Ach welnee! Laat mij m'n gang gaan of jij bent je baan en je toekomst kwijt! Hij kneedde nu wat harder in de jonge Turkse vrouw haar borst en kneep in de tepel. Op dat moment zag de receptioniste dat er vanaf het Nederlandse meisjes haar kamer gebeld werd.. Er word gebeld vanaf Emma's kamer meneer.. Wat? De manager stopte met kneden en pakte de telefoon op, verbind me met haar kamer zodat ik mee kan luisteren. En snel een beetje, ik ben bang dat ik haast moet maken om nog meer plezier te hebben met ons Nederlands modelletje hehe..

Emma legde de telefoon neer en was opgelucht. Ze had haar moeder verteld dat haar spullen gestolen waren en ze nu geen kant meer op kon. Het verhaal met de manager had ze uiteraard niet durven te vertellen maar door haar radeloze stem en sporadisch gehuil had haar moeder al door de vingers gezien dat ze toch zo stom was geweest om alleen te gaan en zou nu de eerste vlucht naar Turkije pakken. Deze zou de dag erna gaan dus moest Emma het nog 1 nachtje alleen uitzingen daar. Ze kon niet wachten om haar moeder en haar zusje van 15 te zien die het ook wel leuk leek een paar dagen Turkije te plakken aan haar vakantie. Dan moest ze nog een goede smoes bedenken om naar een ander hotel te gaan want no way dat ze nog 1 nacht extra hier moest blijven.

Ze had haar deel nu betaald dus ze hoopte vurig de manager niet meer te zien. Jammer van haar paspoort en geld, dat zou ze dan maar opnieuw moeten aanvragen. Ze liep nu terug de badkamer in en haalde de opgeknoopte handdoek uit haar haren die nu al wat droger waren. Ze drapeerde haar lange blonde lokken over haar rug en veegde nog wat tranen uit haar gezicht. Nog even doorzetten dacht ze, dan vergeten we gewoon dat dit ooit is gebeurd.

Op dat moment hoorde ze de deur dichtgaan in de kamer. Ze liep naar de badkamerdeur die, voordat ze de klink vast kon pakken, uit zichzelf plots openzwaaide en ze bijna tegen de hotelmanager aanliep. Ze schrok en kon niks meer uitbrengen, haar adem stokte wat. Gaan we ergens naartoe mooie Miss Nederland? Heb je al opgelost wat je met je schuld tegenover mij doet? Emma zocht naar woorden waarbij ze haar badjas strak over lichaam gesloten hield. J-ja.. morgen komt mijn moeder met geld en is alles opgelost. En waarom zou ik dat geloven? Je schuld loopt nog steeds verder op.. ik ben nog steeds genoodzaakt de politie hierover te informeren vrees ik.. M-maar ik heb je toch gegeven wat je wilde! Het is toch opgelost zo! Tut tut, er is nog niks opgelost, als jij niet op straat wil slapen vannacht of in een politiecel doe je gewoon nog steeds wat ik je zeg.. heb je dat begrepen?!

Nee, nee alsjeblieft, niet weer, morgen heb je je geld, ik beloof het.. Emma's net weer bijeengeraapte moed verdween als sneeuw voor de zon toen de hotelmanager zijn dikke lichaam de badkamer in drukte. De enige uitweg was achter hem.. maar wat moet ze dan doen, mocht ze dat überhaupt bereiken..? Wij zijn nog niet klaar met z'n tweeën jong sletje hehe.. En anders beland je vanavond alsnog in de cel.. is alles voor niks geweest.. dat zou je ook niet willen, toch? Emma wist dat hij gelijk had, haar radeloosheid was weer helemaal terug en haar weerstand gebroken. De hotelmanager kwam dichterbij en likte zijn lippen, zijn blouse was nat van het zweet en borstharen kwamen tussen de knopen door. Zijn dikke buik kwam er zelfs nog wat onder vandaan en verborg gedeeltelijk de weer opgekomen erectie in zijn broek. Hij stond nu vlak voor Emma en rook haar schone shampoo lucht. Zijn blik rustte zoals gebruikelijk op haar decolleté die grotendeels verborgen zat onder de dikke badjasstof. Je dacht toch serieus niet dat we klaar waren hè.. zo'n mooi meisje als jou kan ik moeilijk laten lopen. De verse zeep en shampoo lucht in de badkamer werd langzaam vermengd met zweetlucht van de hotelmanager. De zweetdruppels liepen van zijn bijna kale hoofd over zijn gezicht z'n blouse in. Hij likte weer wat zweet van zijn lippen toen hij met zijn handen naar voren ging richting het koord van Emma's badjas.

Nee, alstublieft, kunnen we er niet op een andere manier uitkomen, stamelde Emma, maar de hotelmanager keek met een enge geile blik naar haar kwetsbare lichaam en begon het koord los te knopen. Emma's eerste reactie zijn handen weg te trekken kon ze nog net weerstaan omdat ze wist dat het zinloos was. Ze kneep haar handen tot vuisten en liet haar armen stijfjes langs haar lichaam hangen. O Allah is me zo goed gezind vandaag gniffelde de oude pervert toen hij de knoop los had en de 2 helften van elkaar liet vallen. Emma's grote borsten kwamen langzaam weer wat vrij onder de zachte stof en de hotelmanager wachtte geen seconde om met zijn vluchtige vingers de bovenkant van de badjas vast te pakken en de witte stof over haar zachte schouders te laten glijden tot het op een hoop op de vochtige badkamervloer terecht kwam.

Het jonge 18 jarige meisje stond nu weer naakt voor de vieze oude hoteleigenaar. Haar grote borsten nog slechts een paar centimeter verwijdert van zijn grijpgrage handen. Oo wat een heerlijk lijf heb jij toch mijn mooie miss Nederland.. hehe.. haar lichaam licht glanzend van het vocht dat er nog opzat van de douchebeurt. Kwijl liep uit zijn mondhoeken terwijl hij zijn blouse wild uittrok en zijn vettige behaarde buik voor haar tentoonspreidde. Zijn handen pakte haar borsten beet en kneedde het jonge vlees terwijl zijn mollige vingers gretig haar tepels bewerkte. Kijk me aan! Met haar grote betraande ogen keek ze naar de oude man die zijn mond open deed en zijn tong in haar mond naar binnen duwde.. hmmpfff, Emma wilde tegenstribbelen maar daar was het al te laat voor. Zo tongde ze met de manager die wild zijn tong in haar mondje liet rondgaan.

Ondertussen kneedde hij haar tieten steeds ruwer. Hij stopte met tongen en liet haar borsten ook even met rust. Leg je armen in je rug en druk je tieten naar voren, beval hij.. Emma deed met een glazige blik wat er gevraagd werd en legde haar armen achter haar en kromde haar rug waardoor haar grote meloenen nog ronder en strakker naar voren stonden dan daarnet. Ooo jaaa.. perfectie.. Met grote ogen en zijn tong half uit zijn mond hangend bukte hij naar voren en slobberde 1 borst zo ver mogelijk naar binnen. Hmmmjam, slurp, shhhlrrp, wild zuigend op haar tepels en zijn tong hevig ronddraaiend om zoveel mogelijk tienerborst gelikt te hebben kneep Emma haar ogen dicht in de hoop het te verdringen. Maar het zuigende gevoel aan haar voorgevel en het smak en slurp geluid wat de badkamer vulde maakte dat ze alsnog bijna moest overgeven. Zijn vettige kalende hoofd overgevend aan 1 dubbele D cup en zijn rechter hand wild knedend in de andere waande de hotelmanager zich in de hemel.

Hij pakte haar billen vast, kneep er wat in en tilde haar op. Emma slaakte een gilletje en werd met haar kontje op de brede wastafel neergezet. De manager liet zijn broek zakken en liet voor de tweede keer die dag zijn vettige penis aan de mooie blondine zien die vol afgrijzen het stijve ding onder zijn zware buik tevoorschijn zag komen. Hij pakte haar slanke benen en trok ze wijd uit elkaar zodat hij er tussenin kon gaan staan. HIj pakte Emma's rug beet en trok haar iets verder naar zich toe totdat ze de kop van zijn penis tegen haar kutje aan voelde drukken. Door al het vocht in de lucht en de douchebeurt van daarnet zal het nu geen enkele moeite zijn naar binnen te komen dacht ze.. Zo zal het nog sneller gebeurd zijn. Hmpfff ojaaa, wat lekker strak ben je toch mooi tienertje hèhè.. De hotelmanager drukte zijn penis diep in de tienervagina van Emma die een gedempte kreun liet horen. Toen begon hij haar langzaam te neuken, Emma met haar rug tegen de spiegel aanduwend, steeds harder en ruwer met het opzwellende sopgeluid van zijn voorvocht in haar smalle kutje. Haar grote tieten gingen op en neer en haar natte haar zat nu overal aan haar vastgeplakt. Haar mooie blauwe ogen gesloten waande ze zich nu ergens anders.

De manager legde zijn hoofd in haar nek en rook de zoete geur van haar lichaam vermengd met shampoo. Hij sabbelde aan haar oorlel en kneep met zijn handen hard in haar bovenbenen om zo met nog meer grip zichzelf naar binnen te stoten. Hmpf… hmpf…hmpf…hmpf.. oo jaaa, Hij voelde dat hij ging komen en verslapte zijn greep waarop hij een hele lading oude mannen sperma diep in Emma's jonge vagina naar binnen spoot. Hierop tilde hij haar weer omhoog en legde Emma op de natte badkamervloer neer. Haar grote ballen omhoog wijzend. Oo Allah heeft je voor mij gezegend Emma.. jou borsten zijn voor mij gemaakt.. ze zijn perfect en niemand anders dan ik mag er nu van genieten hèhè.. Hij ging met zijn dikke behaarde lijf boven haar hangen en Emma draaide vies haar hoofd opzij. Zweet druppelde haar lichaam op en de manager liet zich langzaam zakken met zijn dikke lul gemikt op haar volle boezem. Hij liet zijn penis tussen de 2 stevige globes inschuiven en slaakte een kreun van puur genot. De manager zetten zijn knieën aan weerszijden van Emma neer en pakte haar borsten met beide handen beet. Vervolgens drukte hij de zachte tienertieten nog dichter op elkaar zodat zijn penis nu omringd was door de stevige voorgevel van de 18 jarige tiener. Zo begon hij de rondborstige tiener tussen haar parmantige voorgevel te neuken terwijl hij met zijn handen haar tepels bewerkte. Emma werd nu ruw op en neer over de natte vloer geduwd terwijl de vatzige oude hotelmanager met zijn penis tussen haar borsten geperst zat. Oojaaa, mijn mooie miss Nederland.. Je borsten zijn zo groot en zacht..en zo stevig ook.. alleen borsten van zo'n jong meisje kunnen nog zo stevig en rond zijn.. Op dat moment begon hij te schokken en schoot weer een volle lading sperma over Emma's gezicht en tussen haar borsten. Hij kneep nog even hard in haar tieten en stond toen op.

Emma kon geen woord meer uitbrengen, ze voelde zich zo dom en vernedert. Ze kon het niet eens opbrengen om zichzelf nu te verbergen voor de vieze man. De manager trok zijn broek en blouse aan en keek naar het mooie lichaam van Emma op de badkamervloer. Wij zijn nog lang niet klaar mijn lekkere seksgodin..

De volgende dag stond de manager bij de balie toen zijn blik werd getrokken naar de ingang. Een meisje van een jaar of 16 en haar moeder van rond de 40 kwamen binnengelopen. Meteen was het voor hem duidelijk wie dit waren en waar Emma haar looks vandaan had. De vrouw was ook blond, wat lang gekruld tegen haar rug aan hing. Verder had ze een mooi gezicht, een beetje zonnebankbruinen kleur wat haar een beetje een cougar achtige uitstraling gaf, wat ze gezien haar dure kleding ook wel gewoon was. Haar borsten waren deels gekocht maar dat maakte niet uit, ze waren daardoor perfect rond en stonden stevig overeind in haar dure jurk met veel inkijk. Het jongere zusje van Emma leek als 2 druppels water op haar oudere zus. Haar gezichtje had nog een iets jongere uitstraling maar haar lichaam was haar leeftijd al ver vooruit. Haar mooie bruine benen onder haar jurkje lieten mensen allemaal omkijken maar het meest ongelofelijke was dat deze 16 jarige schone mogelijk nog grotere borsten had dan haar zus! Zeker vergeleken met haar slanke en kleinere figuur leken haar borsten gigantisch! De hotelmanager kreeg acuut een stijve bij het zien van deze jonge memmen. Toen ze voor hem stonden en vroegen naar Emma wist hij het helemaal zeker, dit was nog lang niet afgelopen..