Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Chantage In Turkije - 3

Dit is een verhaal uit de categorie Vakantie.
Zoals verwacht had de bang gemaakte Emma niks verteld aan haar moeder en hebben ze met z'n 3en een andere 4 persoons kamer geboekt in het hotel. De manager had flinke korting gerekend omdat hij erg 'meeleefde' met wat er met Emma gebeurd was. Feit was dat hij niet wilde dat deze heerlijke nieuwkomers naar een ander hotel zouden gaan. Zo watertanden hij vooral bij Liza, het jonge zusje van Emma, die met een stevige ronde E cup leuk ronddartelde door het zonnige stadje, daarbij iedere Turk zijn nek voor omdraaiend. De manager kon er ook zijn ogen niet vanaf houden. Haar mooie gezichtje met haar lange blonden haren.. lange slanke benen, strak buikje.. en die ronde kogels die op haar slanke frame ver vooruit prijkte. Ze droeg vaak strakke hemdjes waardoor de ronde huid nog verder opbolde en zo ver boven de dunne stof uitkwamen. Bij iedere stap deinde haar stevige tieten zachtjes op en neer.. Wat een ongelofelijk lekker wijf.. Hij moest en zal haar ook krijgen.

Die ochtend wilde ze aangifte gaan doen bij de politie. De sluwe manager had ze aangeraden naar een politiebureau te gaan dat in dit verkeer zeker een uur rijden was omdat het andere bureau zogenaamd gesloten was. Maar hij wist een snellere route en stuurde 1 van zijn schoonmakers erop uit om ze daar te brengen. Ding was wel dat hij een bestelbusje had dus er konden er maar twee mee.. Logisch gevolg dat Liza alleen achter bleef, die 'vermaakte' zich wel die paar uurtjes.

Zodra Emma met haar moeder weg was op weg naar het politiebureau greep de manager zijn kans.
Vrienden had hij niet dus hij had maar 1 iemand die hij kon bellen en van wie hij de voorliefde voor jonge meisjes en grote borsten geërfd had.. zijn vader.
Van hem had hij het hotel overgenomen en de belofte gemaakt dat, mochten er mooie 'exemplaren' binnen komen hij het zou laten weten om zijn vader er in mee te laten delen.
Dit had hij uiteraard nooit gedaan omdat hij te hebberig was en zijn geilheid niet wilde delen, en omdat het vaak niet lukte. Maar nu het de laatste dagen mooier was geweest dan hij ooit had durven denken, en het meisje boven alleen in de hotelkamer wel wat extra schrik om overtuigd te worden kan gebruiken belde hij de ouwe man op..
Die was er uiteraard binnen 10 minuten.

Toen de oude man binnen kwam zag het meisje achter de balie dat de manager nog iets geërfd had.. zijn slechte looks. Hoewel bijna onmogelijk, was de vader van de manager nóg dikker. Zijn pens hing zwaar over zijn broekriem heen waardoor hij moeilijk liep. Zijn hoofd was helemaal gerimpeld en kaal op wat grijze plukken haar aan de zijkant na. Zijn tanden waren geel van het vele gepruim en zijn huid zwaar gehavend en vol pukkels. Zozo, jij moet dat meisje zijn waar mijn zoon het al tijden over heeft grijnsde hij, zijn gele tanden tentoonspreidend. Het Turkse meisje lachte moeilijk en deed alsof ze druk bezig was. Al snel viel het haar op dat de oude man recht in haar blouse aan het staren was. De man van dik in de 70 deed geen enkele moeite zijn blik te verbergen en zat ongegeneerd naar het jonge lekkers te kijken. Hmmm, hij snoof even luid en zei: "waar is mijn zoon?" Hij wacht boven op u in zijn kantoor De man liep om de balie heen en keek nog eens goed naar de jonge wulpse assistente.

Eenmaal boven gekomen zat daar de manager. Ha pa, goed je weer eens.. jaja, voor de dag ermee. Dat je me nu pas ergens mee laat delen is belachelijk, dat was niet de afspraak. Ja sorry maar dit maakt alles goed, dat beloof ik.. kijk maar.. De manager draaide zijn monitor opzij en liet daarop de facebookpagina van Liza zien.
Op de profielfoto stond Liza samen met een vriendin, gemaakt tijdens de vakantie ergens op een strand. De foto begon halverwege beide meisjes' borsten. De vriendin was duidelijk 15 of jonger en had nog maar weinig te bieden maar Liza's bikini was overvloedig gevuld met een paar jonge borsten.
Oo, zeg me dat het die linkse is.. Ja dat is ze, wat denk je ervan.. hèhè
Allah heeft ons beloond zoon, laat me nog meer foto's zei de oude man, z'n lippen aflikkend.
Er staat niet veel op, bijna alles is geblokkeerd voor niet vrienden. Alleen deze dan.. De manager liet een paar foto's zien waarbij ze omringd was door jongens ergens op een stap avond maar weinig van haar lichaam liet zien. Even was het stil in de kamer.. Toen sprak de ruim 70 jaar oude man: "Ik wil haar nu, kan me niet schelen hoe, ik droom al veel te lang van zo'n meisje". Ok, we hebben ongeveer 2 uur.. De mannen grijnsde naar elkaar en liepen de gang op richting de kamer van de 3 rondborstige blondines.

De twee oude perverse mannen deden de deur open en liepen snel naar binnen.
Eenmaal binnen zagen ze hun prijs al snel zitten. Liza zat vanaf haar bed tv te kijken en sprong direct overeind. W-wat is er? Is er iets mis.. vroeg ze, de man al snel herkennend als de eigenaar maar geen idee wie de vieze oude versleten man naast hem was. Waarschijnlijk een conciërge ofzo, dacht ze.
Er is een probleem Liza.. een probleem dat vervelend is maar ook weer snel opgelost kan worden.
Liza schrok een beetje, o wat is er dan..? Terwijl ze dat zei viel het op dat de twee mannen zoals zovelen hun blik al snel op haar borsten lieten rusten. Getver dacht ze.. niet weer.
Op school was Liza dé sensatie onder de jongens. Waar veel meiden van haar leeftijd nog een jong meisjeslichaam hebben zonder vormen is Liza gezegend met een ferme E cup en een lekker kontje. Dit alles perfect gematched met lange blonde haren en haar fijne engelachtig gezichtje.
Iedere dag waren er gemiddeld zo'n 5 jongens van haar school die zich aftrokken met de gedachte aan haar. Geen jongen was haar echter goed genoeg dus bleef het voor iedereen dan ook bij een snelle aftrekbeurt.
Ze was trots op haar borsten al vond ze het vervelend dat iedereen er altijd direct naar staarde, zelfs leraren en familieleden hadden die neiging vaak. Zo kleedde ze zich vaak wat losjes zodat het niet echt opviel.
Op dit moment echter, had ze niet de intentie naar buiten te gaan en had ze slechts een strak hemdje aan zonder bh, die ze nu toch niet nodig had aangezien haar borsten nog zo jong en vol waren dat ze toch wel in een mooie positie blijven staan. Ze zakten vrijwel geen millimeter naar beneden.

Je moeder en zus zijn net opgepakt bij de politie omdat ze zelf verdacht worden van de diefstal..
Wat? Nee dit kan niet waar zijn!
Het ziet er naar uit dat ze daar in ieder geval tot morgen blijven. Aangezien er voor deze kamer nog niet betaald is zijn we genoodzaakt je buiten te zetten helaas… er zijn veel wachtende klanten die graag deze kamer zouden willen hebben.
W-wat.. m-maar.. ze slikte een prop in haar keel weg.. wat moet ik nu, de tranen stonden in haar ogen.
Hmmm we kunnen wel tot een overeenstemming komen denk ik zo. Wat dan, ik doe alles, maak schoon, doe de vaat, u zegt het maar! Liza kreeg weer de hoop op een goede afloop, al werd die al vrij snel aan flarden gepraat door de manager.
Zie je, mijn vader hier en ik willen in ruil voor jou verblijf wat plezier met jou hebben.. je bent een erg mooi meisje..
Liza trok wit weg, w-wat bedoelt u..
Ik denk dat je dat wel weet Liza, aan jou de keus. Op straat leven hier is geen pretje, zeker niet met al die criminelen en zwervers in deze buurt. Denk eens in wat ze je allemaal wel niet aan kunnen doen..
Liza rilde en wist dat hij gelijk had, en ze had geen idee waar ze was hier.
Maar.. ik wil dit niet.. laat me gaan.. ze liep richting de deur maar werd door het dikke postuur van de manager tegengehouden. Waar ga je heen? Het politiebureau? Dat is aan het andere eind van de stad en je hebt geen cent op zak. Het word al aardig donker buiten..
Liza was radeloos, ze deinsde wat terug voor de 2 dikke turken en haar keel werd kurkdroog.
Goed zo, dat lijkt er meer op.. grijnsde de manager.

Nu we een deal gemaakt hebben, kan jij jouw deel inlossen Liza..
Maar eerst willen wat dingen weten, iets waar ik al de hele dag benieuwd naar ben.. hèhè.
Hoe groot zijn jouw borsten Liza?
Liza snikte en kon geen woord uitbrengen.
Wat is je cupmaat?! Of wil je dat ik er zelf achterkom meisje..?
N-nee.. maar.. ik.. Nou dan! Vertel me hoe groot je borsten zijn.
75..E.. W-waarom wil je dat weten.. Omdat ik wil weten wat voor moois ik dadelijk in mijn handen heb..
Oo Allah, onze beloningen zijn nog lang niet over hèhè.. hijgde de managers vader.
De vader likte zijn lippen af.. een E cup.. en je bent pas 15 jaar? Ongelofelijk, Allah heeft je voor ons gezegend meisje..
Laat ze maar eens zien aan ons.. wat je onder je hemdje hebt zei de vader op strenge toon. N-nee alstublieft.. doe dit niet.. ik smeek u.
Ze had haar trotse maagdelijke borsten nog nooit aan een jongen laten zien, laat staan aan de twee goorste mannen die ze in lange tijd gezien had.
De twee mannen gingen op het hoge bed zitten waardoor ze nu precies op borsthoogte zaten. Zo zaten ze verlekkerd te kijken naar de grote rondingen onder haar strakke hemdje, haar strakke buikje en lekkere kontje dat in een loszittende trainingsbroek zat.
De oude man was het zat, zijn droommeid stond voor hem en zijn ruim zeventig jaar oude erectie was nog nooit zo hard geweest. Hij greep de onderkant van haar hemdje vast en trok haar naar zich toe. Ik zei: trek..uit! Liza werd bang en wist dat er geen weg meer terug was.
Hij liet haar los en keek haar aan met een blik waarin woede en geilheid samenkwam.
Met een glazige blik pakte ze haar hemd onderaan kruislings vast en begon hem langzaam omhoog te trekken.
Hierdoor kromde ze haar rug wat waardoor haar extreem grote tieten nog strakker en ronder tegen haar hemdje aandrukte. De twee mannen wreven over hun harde penis terwijl ze keken naar het geilste wat ze ooit gezien hadden. Het hemdje had nu haar borsten bereikt en de ronde welvingen werden nu langzaam zichtbaar. Het katoenen hemdje gleed behendig over de zachte romige huid.
De managers vader begon te kwijlen bij het aanzicht van de mooiste tieten die hij ooit had gezien. Hier kon geen website of magazine tegenop.. Het hemdje kwam over de punt van haar vrij kleine tepels heen en schoot nu over haar gezicht af.
Tot ieders verbazing kwam er geen deining, geen val van 15 centimeter of het uit elkaar vallen van beide borsten.. nee, ze bleven staan.. in een perfecte positie tegen elkaar aan.. ongelofelijk, kreunde de manager. De uurtjes onder de zonnebank hadden haar ook goed gedaan. Alles was egaal gebruind. Haar 2 gigantische ronde tieten stonden ver vooruit op haar slanke figuur. Dat ze nog geen rugklachten had ontwikkeld mocht een wonder genoemd worden. De zwaartekracht had geen enkele invloed op ze, al zal dat binnen een paar jaar wel gaan veranderen.
De 2 oude perverse mannen hadden daarom geen beter moment in Liza's leven kunnnen kiezen. Ze was op de top van haar schoonheid. Haar volle lippen, helder blauwe ogen en lange blonde haren waren pure eye candy. Maar dat is niet wat nu de aandacht trok. Dat waren deze twee stevige meloenen. Ferm vooruit wijzend, vragend om betast en belikt te worden.
Houd je armen hoog achter je nek zij de vader schor. Hij trok haar om haar heup wat dichter bij en rook haar zoete meisjesgeur.. Ooo Liza, jij maakt een oude man heel blij.. en hij lachte zijn rotte bek met tanden bloot.. Kwijl sijpelde langs zijn mondhoeken en Liza moest bijna kotsen toen ze zag wat de man, die ouder was dan haar eigen opa, van plan was.

Hij liet zijn tong uit zijn mond glijden en legde deze onderaan de zachte heuvels neer. Nu ging hij naar boven toe en liet zijn natte lap over de hele lengte van haar linkerborst glijden. Hij draaide wat rondjes om de tepel heen alvorens zijn hele mond op haar borst te planten en met zijn uitgedroogde huid met speeksel zoveel mogelijk zacht tienervlees naar binnen te nemen.. zo een lang slurpend geluid ten gehore laten brengen dat Liza kippenvel bezorgde. Het smerige gevoel aan haar linkerborst werd verdubbeld toen de manager zich ook niet meer in kon houden en ook zijn afstotelijke gezicht ook overgaf aan een 15 jarig meisjes borst.
Ze wierp haar hoofd in haar nek en sloot haar ogen, niet wetend dat de manager diezelfde ochtend een camera plaatste en nu alles opnam wat zich er afspeelde. Door de viewfinder van de handicam was nu duidelijk te zien dat een mooi jong Nederlands meisje met haar ogen dicht en een gezicht vol afschuw met haar armen in haar nek stond, terwijl twee dikke oude Turkse mannen zichzelf tegoed deden aan de grote tieten van de tiener. Ze zogen en likten als bezetenen, daarbij met hun handen haar borsten meeknedend en de andere in haar kontje knijpend door de trainingsbroek heen. Hmmm, slllrrpp, smak, slobber, mmmjamm, beide perverts genoten van het jonge stevige vlees. Hehe, hoe heb ik haar zo snel weten te belazeren dacht de manager.. ik ben zo goed, en zo slecht tegelijk grijnsde hij terwijl hij een tepel tussen zijn lippen nam en er lang en hard op zoog.

Toen duwde de vader zijn zoon aan de kant.. weg jij, je hebt me al genoeg ontnomen! Nu help me met dit prinsesje.. Ja vader, zij hij enigszins verontwaardigd. De vader hield even op met zuigen en ging wat verzitten zodat hij tussen haar benen inzat. Liza.. zei de manager.. neem mijn vaders hoofd in je handen en druk hem tussen je borsten. Liza snikte alleen maar.. een harde klap op haar achterwerk deed haar zich bedenken en ze legde haar handen op het kale zweterige achterhoofd van de bejaarde man. Jaaa, offer jezelf en je jonge ballen aan me, lekker blondje.. hèhè..
Met trillende handen duwde Liza het oude zwetende hoofd van de man tussen haar volle borsten. Liza's jeugdige boezem nu helemaal omringd om het oude gezicht maakte de man nu in extase. Hij snoof haar jonge lucht naar binnen en pakte beide borsten beet. Ooo wat zacht.. hmmm wat heerlijk zacht.. en zo stevig en rond.. maar wat zacht ben jij meisje. HIj begon haar tieten nu ruw te kneden en de tepels tussen zijn vingers te rollen. De tienertieten zaten helemaal onder het kwijl van de twee oude mannen.

Nu liet hij zich vallen op het bed en trok zijn broek omlaag, een oude gerimpelde penis kaarsrecht omhoogstaand tentoonspreidend. Nou, kom eens lekker op mijn oude lul zitten schoonheid..
Liza's ogen werden groot, nee ik wil dit niet! niet dit.. ik ben.. nog maagd.
Haha, de manager lachte vals.. een geschenk uit de hemel ben je Liza.. na vanavond ben je geen maagd meer..
Nee alsjeblieft, ga weg.. niet d.. Kop dicht! De manager ging achter haar staan en pakte met beide handen ruw haar borsten beet en tilde haar eraan op. Auuuwwww, neee! Laat los… Liza werd nu verplicht om haar knieën op het bed te zetten en de handen te volgen die haar tieten zo ruw behandelde. Zo balanceerde ze nu boven het oude geslachtsdeel dat hongerig omhoog stond naar haar jonge kutje gemikt. Nu, zakken jij! Neee, schreeuwde Liza, terwijl de manager hard op haar schouders duwde zodat Liza bezweek onder de kracht en naar beneden gedwongen werd. Zo werd ze langzaam op de oude lul gedrukt. Voor de eerste keer kwam er een penis in haar jonge vagina, en een bejaarde lul nog wel.. Zo kwam ze er helemaal op te zitten en ze slaakte een gilletje. De oude man begon nu langzaam op en neer te bewegen, het jonge lijf van Liza mee dragend op zijn lid. Ooojaaa, wat ben je strak, zo jong en strak. Wat een heerlijk kutje heb jij.. De dikke pens van de man lag helemaal verspreid over het bed. Een grote vetrand kwam onder zijn blouse uit samen met veel haar en pukkels. Liza walgde van em. Hmpf, hmpf, hmpf, hmpf, hmpf, het neuktempo ging langzaam omhoog. Liza kon alleen maar tranen terwijl ze wat naar het plafond keek. De oude man daarentegen, keek heel ergens anders naar.. Liza's cup E borsten deinden zacht op en neer op het neukritme van de bejaarde.
Haar strakke buikje kronkelde moeizaam met de grote lul in haar kutje.
Hij probeerde de tieten te grijpen maar kwam er niet bij waarop de manager besloot zijn vader wat te helpen.
Met zijn broeksriem sloeg hij hard op Liza's rug, klets! Auw! Laat jezelf zakken sletje.. beval hij.
Liza liet zich door de klap al voorover vallen waardoor haar jonge massieve borsten in het gezicht van de managers vader kwam die meteen zijn mond open deed om een deel tienerborst naar binnen te laten glijden. Hmmpf, slrrrp, slrrrrppp, hij smakte, likte en zoog aan haar tepels. Wat een.. lekkere tieten.. heb jij Liza, zei hij met een mond vol borst.
En wat een heerlijk geil wijf ben jij.. Hij bleef haar maar doorneuken totdat hij zijn lading sperma diep in kutje schoot. Dit was zoveel dat het al snel overliep en de sperma overal op de lakens zat.
Moet.. nog.. meer.. De oude man hijgde en kwam moeizaam overeind. Hij wierp Liza van hem af zodat ze naast hem op bed kwam te liggen. Hij gunde zichzelf geen rust want hij wist dat dit nooit meer zou gebeuren.
Al overleed hij nu ter plekke, het kon hem niks schelen. Hij wilde dit bloedmooie tienertje neuken tot hij erbij neerviel.

Liza viel neer op het zachte bed naast de oude man. Haar grote borsten zakte even in door de druk maar golfde weer wat omhoog zodat Liza haar eigen voeten niet eens kon zien.
De vadsige oude man stortte zich weer vol op haar en terwijl hij zijn rechter hand diep in Liza's zachte genotsheuvels drukte en er hard in kneedde likte hij over haar wangen. Aaaah neee, hou…op.. alstublieft.. blhp. Liza moest bijna kokhalzen van de lucht die uit de man zijn mond kwam. Jaaaa slrrrrrp, mijn, mijn, je bent van mij.. Hij klom nog verder over zodat hij met zijn volle gewicht op haar lag. ZIjn grote pens hing nu recht voor haar gezicht terwijl ze dieper in het matras werd gedrukt. Zijn dikke penis kwam zo in het walhalla terecht toen hij zijn geslacht tussen de tieners stevige tieten liet schuiven. De 2 borsten waren zo stevig en stonden zo dicht tegen elkaar aan dat het een hele opgave was om zijn penis ertussen te krijgen. Ooo perfectie… Je borsten zijn zo stevig en groot.. nu begon hij met moeite zijn lichaam naar voor en naar achter te bewegen zodat zijn lul tussen de 15 jarige voorgevel heen schoof. Doordat zijn buik in de weg zat kon hij met zijn handen niet eens bij haar borsten. Maar door de ongelofelijke stevige structuur van Liza's begeerde boezem was het niet eens nodig ze tegen elkaar aan te houden. Zijn oude verschrompelde lul zat klemvast tussen de in speeksel gedrenkte tienertieten.
Het bed kraakte terwijl de 150 kilo wegende bejaarde man vol genot op een 15 jarig meisje zat met zijn lul tussen haar jonge borsten.

Terwijl dit zich afspeelde ging de manager aan het voeteneinde staan. HIj tilde de slanke benen van Liza op en legde ze in zijn nek. Nu had hij mooi zicht op haar jonge kutje, nog nadruipend van zijn vaders zaad. Dit boeide hem niks. Hierop liet hij zijn broek zakken en zijn stijve penis direct in de vochtige schacht van Liza glijden. Hmmm wat ben jij strak kleintje hèhè.. Hij begon nu ruw te stoten waarbij Liza korte gilletjes liet horen. Ze sloot haar ogen om de grote behaarde vleesberg bovenop haar niet te hoeven zien. Hmmm ooojaa, oo ja.. jaaa.. Ik ga weer komen! Op dat moment schoot de bejaarde man zijn oude zaad hard tussen de grote borsten door in haar nek en op haar kin.
Haar grote blauwe ogen gingen weer even open om te zien dat de managers vette behaarde buik zichzelf langzaam omhoog tilde en de penis tussen haar borsten uitschoot. Een sproeier van zaad loslatend dat nu tegen de muren aanzat.
De manager beukte nog even door maar blies ook al snel een stroom van oud Turkenzaad diep in het jonge Nederlandse meisje.
Daar lag ze dan, vernederd, gechanteerd tot seks met deze vieze dikke oude mannen.
Haar maagdelijkheid bruut van haar weggenomen. Ze zou nu geen jongen meer bij haar in de buurt laten komen..

Op dat moment werd de manager gebeld door zijn secretaresse dat Emma met haar moeder weer binnen waren gekomen en nu onderweg waren naar de kamer. Kleed je snel aan, je moeder en zus zijn er weer!
M-maar ik dacht.. dat ze.. Tja blijkt dat ze toch eerder weg konden dan gedacht lekkertje hèhè.
Ik zou je mondje maar dicht houden anders kunnen jullie allemaal wel eens heel erg in de problemen komen. Oja, zei hij.. hij pakte de camera uit de hoek waar een jas overheen lag. Kijk eens, als je wat zegt zetten we deze beelden op het internet. Kunnen al die jongens van je school je mooie lichaam zien.
Liza trok haar broek aan en stak snikkend haar hoofd door het hemdje heen. Op dit moment kwam de managers vader nog 1 keer zijn behoeftes halen bij het jonge ding. Op het moment dat ze haar armen en haar hoofd door de gaten van het hemdje gestoken had in de lucht greep hij weer gretig naar haar borsten.
Hij woog de zachte ballen in zijn handen.. hmmmm hier ga ik nog vaak aan terug denken lekkertje.. Hij kneep nog 1 keer in de tieners E cup borsten en liet haar toen los. Tot zien Liza.. en de 2 mannen liepen weg.
Op de gang kwamen de Emma en haar moeder tegen.. En is alles gelukt mevrouw? Ja hoor, morgenochtend vertrekken we weer. De hotelmanager keek eens goed naar de mooie vrouw van achterin de dertig en grote neptieten. Hij likte even zijn lippen af wat Emma's moeder zich ongemakkelijk deed voelen.. Euhm wij moeten weer terug naar onze kamer. Dank jullie wel.
De manager keek ze na en wist dat er nog 1 prijs gegrepen moest worden.