Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Claudia Krijgt Straf

Dit is een verhaal uit de categorie Kort.
Tieners

Hoi ik ben Claudia een meisje van net 15 jaar ik zal je iets vertellen wat mij vorige woensdag is overkomen.

Ik kwam van school af had een zwarte jurk aan kort met hoge zwarte gelakte laarzen. Mijn pappa had mij niet naar school zien gaan. Want ik wist dat ik dat nooit van hem naar school aanmocht trekken.

Op school keken de jongens mij al de hele dag geil aan. Ik wist niet dat ik zoon grote aan trekkingskracht had, de leraar waar ik een beetje verliefd op was zat ook al een beetje op mij te geilen en kon zijn ogen niet van mij afhouden.

Ik was vergeten dat het woensdag was. Mijn vader werkt woensdags altijd thuis. En mijn moeder is altijd werken dan. Ik kwam op mijn fietsje aan en bedacht mij dat ineens ow jee ik moet mij snel omkleden voor dat mijn vader mij ziet. Ik reed pardoes met de fiets tegen de poort aan ongelukkig maakte ik een boel lawaai mijn pa zat binnen en ik hoopte dat hij mij niet hoorde.

Ik maakte de poort open en stapte van de fiets af. Maar nee heh ik zag de blik in zijn ogen ineens weg trekken van een lieve vader naar een boze vader. Ik liep naar de deur toe en hij begon mij uit te schelden. Vuile slet dat je er bent dat je er zo bij durft bij te lopen zo heb ik je niet opgevoed ik zal je is leren wat je daar van krijg.

En hij douwde mij met mijn buik tegen de bank. Haalde zijn broek uit zijn lul, duwde mijn stringetje op zijn en stopte zijn lul in mijn droge kutje. Hier vuile hoer zei die ik zal je leren wat denk je wel. En hij begon mijn kei hard te neuken. Mijn kutje was nog droog en dat voelde hij. Maar werd al gouw steeds natter want ik vond het stiekem toch wel lekker. In de tussen tijd dat mijn papa mij aan het neuken was stond Ome jan in de deur opening te kijken en was aan zijn zak aan het friemelen. Mijn papa zag Ome Jan en schrok even maar zei, hej moet je eens kijken hoe mijn dochter er bij loopt als een gore hoer leer haar maar een lesje. Mijn vader ging aan de ander kant van de bank staan en ik moest hem pijpen heel diep terwijl Ome jan zijn lul ook uit zijn broek haalde en zijn lul in mijn inmiddels natte kutje had geduwd hej zei Ome jan tegen mijn vader dat kutje van je dochter is gewoon nat haar kut sappen druipen er gewoon uit ze vind het ook nog is lekker wacht maar zijn mijn vader neuk haar maar in haar kontje zal ze wel ander piepen. Terwijl ik mijn pa aan het pijpen was schoot de lul van ome Jan in mijn kontje. Ow dat doet pijn schreeuwde ik terwijl ik mijn pa verder aan het pijpen mijn vaders zei niet zeuren jij leer het haar maar jan. Maar de pijn werd steeds lekkerder en mijn oom was mij geil in mijn kontje aan het neuken en behoorlijk hard ook. Ik was zelf bloed geil geworden. En was mijn vader stiekem geil aan het afzuigen en voelde zijn sperma bijna komen. Ik ga je spuiten riep die ja ik ga je spuiten en ja daar kwam zijn sperma uit zijn lul in mijn mond. Ik wilde het uit spugen nee wacht zijn mijn vader. Ome jan begon ook klaar de komen en spuit mijn rug onder. En nu slikken zij mijn vader door slikken vuile slet denk je wel. En ga je nu douche en je blijft op je kamer je hebt huisarrest!!!!!