Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Collega's - 1

Dit is een verhaal uit de categorie Werk.
Weer een dagje werken. Ben benieuwd wat het nu weer gaat geven. Ik heb een paar maanden als enige jonge vrouw (25 jaar) in een mannenwereld gewerkt. In de managementwereld zitten er spijtig genoeg niet veel vrouwen en zeker niet zo jong als mij. Maar ik ben altijd ambitieus geweest en heb me kapot gewerkt om te zijn waar ik nu ben. Mijn collega’s zijn allemaal mannen van 36 jaar en ouder. Allemaal (gelukkig?) getrouwd of in een relatie. Maar mannen blijven mannen en onschuldig geflirt zal er altijd zijn.

Een maand geleden ben ik gepromoveerd met als gevolg dat iemand mijn plaats moest innemen. En dat moest natuurlijk een aantrekkelijke vrouw zijn. Je kent het type wel… een vrouw die enkel met haar ogen moet knipperen en dan alles gedaan krijgt. Nee het is geen jong ding, maar een vrouw van 39 jaar. Gevolg is natuurlijk dat ze meer aandacht krijgt dan mij.

Door mijn promotie kwam ik op het kantoor met een nieuwe collega te zitten. Mijn eerste indruk was dat hij heel humeurig was en moeilijk om mee samen te werken. Maar hoe langer ik met hem begon te werken begon hij wat losser te komen. Hij bleek een 47 – jarige getrouwde man te zijn met 2 kinderen. De band die tussen ons werd gecreëerd is niet te beschrijven. Hij leerde me de kneepjes van het vak, we maakten plezier en hadden serieuze gesprekken. De ideale werkrelatie. Echt lelijke man is hij niet. Hij is een sportieve man voor zijn leeftijd waardoor hij ook een fit en knap lichaam heeft. Maar het aantrekkelijkste aan hem zijn nog altijd zijn helderblauwe ogen. De manier waarop hij me soms aankijkt, windt me nog altijd erg op. Verliefdheid kan je het niet noemen, maar wel seksuele aantrekkingskracht.

Op een dag vertelde hij dat zijn vrouw en kinderen 3 dagen naar hun familie in Duitsland gingen. Hij kon niet mee omdat hij een belangrijke vergadering had tijdens die dagen. Hij is het niet gewend om het hele huis voor hem alleen te hebben dus wou graag weggaan. Daarom dat ik voorstelde om bij mij thuis te komen eten. Ik was pas verhuisd dus dit was de ideale gelegenheid om het huis eens te laten zien. Omdat hij weet dat ik graag (en goed) kook, nam hij het aanbod aan.

Ik was heel zenuwachtig die avond. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Alleen moest ik mij nog omkleden. Ik ging naar de dressingskast en zocht een mooi kleedje uit. Ik twijfelde tussen een kleedje met een rolkraag of eentje met een decolleté. De gedachten dat wanneer ik mij vooroverboog hij gewoon mij borsten zou zien, wond mij enorm op. Ik schudde die gedachte van me af want ik wist dat er niets zou kunnen gebeuren. Maar het gevoel bleef toch overheersend. Ik deed mij oude kleren uit en zocht een sexy lingeriesetje uit. Ik bekeek me naakt in de spiegel. Ik mocht er wel wezen vond ik. Donkere ogen, zwoele lippen, een goed gevormde c – cup, een strakke buik en kontje, lange benen en alles mooi bij getrimd. Denkend dat ik zo meteen tegenover hem zou zitten, kijkend in zijn mooie helderblauwe ogen, deed me kreunen. Ik ging met mijn handen over mijn borsten en mijn tepels werden meteen hard. Ik kneep er even in en kreunde diep. Ik fantaseerde dat hij mijn borsten masseerde en met zijn tong over mijn tepels ging. Zijn hand ging richting beneden en zijn vingers raakte mijn gezwollen klitje aan. Hij begon zijn vingers op en neer te bewegen. Plagerig kuste hij mijn buik en ging langzaam naar beneden met zijn mond. Hij kuste mijn schaamlippen en mijn dijen. Wild ging ik met deze gedachte met mijn vingers over mijn clitoris en kwam heerlijk klaar. Nog nahijgend trok ik mijn sexy kleedje aan. Spijtig genoeg zou het enkel fantaseren zijn.

Klokslag 19.00u belde hij aan. Met een brede grijns stond hij voor de deur. “Ik kon toch niet komen dineren zonder een klein cadeautje mee te nemen hé” grijnsde hij. Hij had mijn lievelingswijn bij en een bos bloemen. “Dank je wel” en ik kuste hem op zijn wang. Hij bloosde een beetje en zei dat dit het minste was wat hij kon doen. Toen hij binnenkwam bekeek hij me van top tot teen. Zijn ogen bleven hangen bij mijn borsten. “Je ziet er prachtig uit” zei hij bewonderend. “Speciaal voor mij gedaan?” “Je weet toch dat ik er voor jou altijd goed wil uitzien” knipoogde ik.

“Mmmm, hier ruikt het lekker”. “Ja toch moet je nog even wachten! Ik moet nog een paar dingen in orde brengen”. Ik schonk hem een glas wijn uit. “Op een gezellige avond!” “En op ons ook hé. Ben blij dat je mijn collega bent geworden” zei hij en gaf me een kneepje in mijn arm. Ik begon de laatste ingrediënten toe te voegen aan het eten. “Dat moet je me toch eens leren”. Hij stond achter mij en liet zijn handen over mijn rug gaan. Ik rilde van genot. “Je hebt het toch niet koud hé”.” Nee hoor. Ik het het gewoon graag als iemand over mijn rug wrijft”. “Oeioei” lachte hij, dan moet ik nog oppassen”. Toch begon hij verder met masseren van mijn schouders. “Je leidt me af hoor. Zo kan ik niet koken”.” Sorry, maar je ziet er gewoon erg goed uit. Dan kan ik niet van je afblijven.” “Och slijmbal. Ga maar zitten want het eten is klaar” knipoogde ik.

Tijdens het eten praatten we over het werk en de andere collega’s. Hij merkte dat ik niet echt positief was over de nieuwe vrouwelijke collega. “Waarom ben je zo jaloers op haar?” vroeg hij. Damn dacht ik…hij kent me veel te goed. “Geen idee… het is gewoon raar met een vrouw erbij. Al dat haantjesgedrag van de mannen om haar is niet echt leuk” antwoordde ik. “En ook omdat ze nu geen schunnige taal naar jou uitten en wel naar haar? Kijk, het is nu eenmaal verleidelijk om te geilen op een vrouw als zij de hele tijd met haar borsten aan het schudden is. ” zei hij lachend. “Ah dus jij kijkt ook?” vroeg ik onzeker. “Nee schat, ik heb genoeg aan jou mooie donkere ogen en glimlach” glimlachte hij. Ik vond het zo lief dat hij dit zei dat ik hem zonder nadenken een kus gaf (per ongeluk) op zijn mond. Hij schrok maar durfde niets te zeggen. Spanning hing in de lucht. Gelukkig bestaat er nog iets als wijn zodat het gesprek toch terug wat loskwam.

Na het eten gingen we in de woonkamer zitten en begonnen te praten over ons leven. Ik vertelde hem dat ik niet geïnteresseerd was in jongens van mijn eigen leeftijd. Ik weet niet waarom…het klikt gewoon niet. Ook op seksueel vlak konden zijn mij niet geven wat ik nodig had. Hij vond het spijtig dat ik geen goede ervaring heb gehad op vlak van relaties. Lachend vertelde hij dat oudere mensen ook niet altijd een goede relatie hadden. Hij vertelde dat hij van zijn vrouw hield maar dat hij dingen miste bij haar. Zijn vrouw toont geen genegenheid en liet ook niet merken als ze iets leuk vindt bijvoorbeeld bij een kus of een massage. Hij hoort graag een vrouw genieten. Naar het schijnt kuste ze zelf niet eens passioneel. Dit maakte hem onzeker of hij wel goed kon kussen. Opeens vroeg hij of ik vond dat hij goed kon kussen. “En op wat moet ik mij baseren?” lachte ik. “Wel, je hebt me net toch een kus gegeven” zei hij verlegen. Lekker los van de wijn en gezelligheid (en opgewondenheid:D) zei ik dat ik het niet meer kon herinneren en dat hij me maar opnieuw een kus moest geven. Hij glimlachte en keek me diep in mijn ogen. Hij streelde met een vinger over mijn wang, nam me vast en kuste me op mijn mond. Op dat moment was ik zo opgewonden dat ik dit genoeg niet vond. Ik pakte zijn hemd vast en trok hem terug en kuste hem opnieuw. Dit keer deed ik mijn lippen wat open en liet mijn tong in zijn mond glijden. Hij schrok en keek me aan met zijn helderblauwe ogen. Ja, ik moest toch nagaan of je goed kon kussen. Je weet toch dat ik nooit half werk doe glimlachte ik. Hij glimlachte terug en vroeg of hij me nog eens mocht kussen (ja hij is een man van de oude stempel… Zalig :D). Hij duwde me ditmaal dieper in de zetel en kuste me passioneler en heftiger. Een kreun ontsnapte aan mn lippen. “Dus ik kan goed kussen?” Durfde hij nog te vragen. “Minder praten gekkie” kreunde ik. Wat kon hij dit toch goed.

Zo lagen we elkaar een tijdje te kussen. Gevolg dat ik vreselijk opgewonden was geworden. Ik moest en zou hem vanavond diep in me voelen. Ik begon tegen zijn kruis te schuren. Hij kreunde en ik voelde zijn penis stijver worden door zijn broek. Ik wou ook graag zijn handen op mijn lichaam voelen dus ik leidde zijn handen langzaam naar mijn borsten.

Plots rinkelde zijn telefoon. Hij schrok op en maakte zich los uit onze omhelzing. Shit, zijn vrouw. “Hoi schat… ben thuis iets aan het eten… jaja het lukt wel hoor… hoe is het met de kinderen…o fijn…ahja ga maar…doe de kids de groeten… hou ook van jou.” Tijdens het kussen was mijn bandje van mijn jurk naar beneden geschoven. Hij deed dit terug omhoog en keek me met droevige ogen aan. “Sorry, ik kan dit niet. Ik moet gaan voordat we nog verder gaan” zei hij. Hij deed zijn jas aan en vertrok.

Damn, hoe gaat dit morgen op het werk zijn…