Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Collega's - 2

Dit is een verhaal uit de categorie Werk.
Ik kon de afgelopen avond maar niet vergeten. Zijn handen strelend over mijn borsten, zijn stijve penis voelend door zijn broek, zijn heerlijke manier van kussen, zijn helderblauwe ogen en…. het telefoontje van zijn vrouw. Pffff wat een domper. Hij was zo geschrokken van het telefoontje dat hij vertrok. Het begon juist leuk te worden. Maar ik wist dat de volgende morgen geen pretje zou zijn.

2 uur verstreken en hij was nog altijd niet aanwezig op het werk. Plots kreeg ik een mailtje van hem dat hij zijn vergadering had moeten verzetten en dat hij later op het werk zou zijn. De manier hoe de mail schreef was zo kil en professioneel. Ik was ervan geschrokken. Maar ik wou het niet mijn werk laten beïnvloeden dus ik probeerde zo goed als ik kon door te werken.

Om 13.00u kwam hij opeens ons kantoor binnen. In plaats van de deur dicht te doen om de warmte binnen te houden, liet hij de deur open. “Goedemiddag” prevelde hij. Hij durfde me niet aan te kijken en richtte zijn blik direct op de computer. “Hoe is de vergadering gegaan?” vroeg ik aarzelend. “Goed goed.” Antwoordde hij kort.

Ik kon er niet meer tegen. Ik ben zowiezo iemand die stiltes haat. Dus ik stond op en deed de deur dicht en op slot. “Ok ik kan hier niet tegen. Praat met me.” zei ik stilletjes. Hij keek me nog altijd niet aan. Ik liep naar hem toe, draaide zijn stoel naar me toe en tilde zijn hoofd op zodat hij me aankeek. Ik keek diep in zijn helderblauwe ogen en moest mijn best doen om niet te smelten door zijn blik. “Het spijt me. Ik wou je niet in problemen brengen. “ fluisterde ik. “Maarja, je kan me niet kwalijk nemen hé. Dan moet je maar minder lief en aantrekkelijk zijn” glimlachte ik om het ijs wat te breken. Het bleek toch te werken want eindelijk zag ik een glimlach. Ik zag hem naar woorden zoeken. Eindelijk deed hij zijn mond open en zei “Het is niet enkel jou schuld. Ik had je niet moeten vragen om me te kussen. En ook de wijn en gezelligheid speelde een grote rol.” Ook al vertelde hij me net dat het niet had moeten plaatsvinden, toch voelde ik een soort van opwinding bij hem. Ik kon er echt niets aan doen maar ik gaf hem een kus op zijn mond. Hij sputterde tegen maar het kon me echt niets schelen. Ik nam zijn gezicht vast en kuste hem opnieuw. “Wacht, dit kan niet. We kunnen dit echt niet maken” kreunde hij. Ik voelde al wat minder tegenkant bij hem dus ik gaf hem een tongzoen. Ik streelde mijn tong langzaam tegen de zijne. Hij begon zacht te kreunen. Ik voelde zijn laatste tegenstand verdwijnen. Hij trok me op zijn schoot en bleef me passioneel kussen. Zijn handen gingen over mijn rug richting mijn kont. Hij streelde mijn kont en duwde hierbij mijn onderlichaam meer naar zijn kruis toe.

We werden abrupt onderbroken door een geklop op de deur. Snel stond ik op en fatsoeneerde mijn kleren. Ik deed de deur open en een collega kwam binnen. “Amaai wat zijn jullie heethoofden. Zo warm is het hier toch niet” lachte hij. Onze hoofden werden nog roder. Toen de collega weg was stamelde hij “Waarom kuste je me nu. Ik kan me niet bedwingen als je me de hele tijd blijft kussen”. Ik moest wat lachen en zei: “Wil je dat ik ophoud met kussen? Want als je dit wil, stop ik. Wel met heel veel moeite, maar ik zal stoppen.” Hij keek me lang aan. “Ik weet het niet”. Hij nam me vast bij mijn heupen en trok me naar hem toe. Hij deed een lok haar uit mijn gezicht en streelde met zijn hand over mijn wang. “Je bent ongelofelijk aantrekkelijk, weet je dat” fluisterde hij. “Ik hou van mijn vrouw, echt waar. Maar je doet iets met me. Ik kan het niet beschrijven.” Ik begon te blozen over zijn woorden. Waarom moest hij toch zo lief zijn. Het maakte dat ik hem nu nog meer wou.

De rest van de dag verliep vlotjes. Ik probeerde hem wat te vermijden want ik vreesde dat ik hem anders toch maar zou bespringen.

Op het einde van de werkdag vroeg hij of ik bij hem wou langskomen voor iets te eten. Hij zou dit keer koken. Hij bekeek me en gaf me de liefste lach ooit. Ik smolt gewoon. Ik knikte en ging gauw door voordat iemand mijn rood gezicht opmerkte.

Manmanman waarom nodigde hij nu uit voor een etentje bij zijn thuis? Ik was nog nerveuzer dan gisteren. Zijn reactie eerder die dag had me in de war gebracht. Wil hij nu met me vrijen of niet? Wil ik dit wel? Mijn lichaam zegt overduidelijk ja! Ik was nog nooit zo nat geweest en dacht dat bij 1 enkele aanraking ik klaar zou komen… Maar mijn hoofd zei nee. Hij gaf al aan dat hij van zijn vrouw houdt en ik wist al dat hij zijn vrouw niet zou verlaten voor mij. Daarvoor hield hij ook teveel van zijn kinderen om hen dat aan te doen. Ik bekeek me in de spiegel en begon mezelf een peptalk te geven. “Kom op meid. Het is maar een etentje… met waarschijnlijk seks… Het is geen levenslange verbintenis. Als er iets gebeurt, geniet er dan van.” Ok… echt veel helpt het niet. Ik bekeek me naakt in de spiegel en ik zag wat stoppeltjes beneden. Dit moest er toch wel helemaal af. Ik ging naar de badkamer, zette mijn voet op de bandrand waardoor ik overal goed bij kan. Ik nam scheerschuim en smeerde me in. Met mijn vingers masseerde ik mijn kutje en ik moest me inhouden om niet direct klaar te komen. Dus stopte maar direct met insmeren en begon me te scheren. Het resultaat was heerlijk. Ik was lekker glad en het voelde heel erg goed toen ik opnieuw met een vinger tussen mijn schaamlippen wreef. Ik kon het toch niet laten dus ik ging met mijn vingers over mijn gezwollen klitje. Ik dacht gewoon aan die helderblauwe ogen en kwam gelijk schreeuwend klaar. Toch was ik nog niet bevredigd. Ik dacht in mijn eigen “Rustig meid, straks komt misschien nog meer plezier.”

Rond 20.00u kwam ik bij zijn thuis aan. Ik kende het huis al want zijn vrouw had me al eens gevraagd voor een kop koffie te komen drinken. Ze wou de collega eens ontmoeten waar haar man dikwijls over praatte. Ik merkte die avond al veel jaloezie. Blijkbaar terecht bedacht ik me.

Ik had snel een fles wijn meegenomen vanuit mijn wijnkast. Dus ik hoopte dat hij deze lekker vond. Ik belde aan en met een brede glimlach opende hij de deur. “Kom binnen” zei hij terwijl hij me van top tot teen bekeek. Ik had een rok aan met zwarte pumps eronder waardoor mijn benen er extra sexy uitkwamen. Als bovenstuk had ik zijden hemd aan waarvan ik een paar knoopjes had opengelaten. Door de blik in zijn ogen wist ik dat het een geslaagd outfit was. “Wauw” was het enige dat hij kon uitbrengen. Ik kon een lach niet onderdrukken en gaf hem vluchtig een kus op zijn wang.

Toen hij me naar binnen leidde zag ik dat de keuken met eetkamer verlicht was met kaarsen. Er stond een bos bloemen in een vaas op de tafel. Net zo romantisch als in de films. “Omdat je geen goede ervaring hebt met relaties en leuke dates, wou ik je op deze manier verassen. Vind je dit ok?” fluisterde hij onzeker. “Het is heel erg leuk! Dank je! Vind ik erg lief van je!” glimlachte ik.

Hij had heerlijk gekookt. Tijdens het eten hadden we gepraat over koetjes en kalfjes. Ik liet het gewoon over me heen komen Wat er ook zou gebeuren (of niet gebeuren), ik was gewoon aan het genieten van het moment.

Ik hielp hem met afwassen. We waren aan het lachen en op een bepaald moment pakte hij schuim en deed het over mijn haar. Ik porde hem en we begonnen te stoeien met elkaar. Hij pakte me vast bij mijn armen en probeerde meer schuim in mijn haar te doen. Onze gezichten kwamen gevaarlijk dicht tegen elkaar. En lap, daar gebeurde het. Onze ogen vonden elkaar en het lachen hield op. Onze ademhaling werd zwaarder. Hij boog zich naar me toe en gaf me een innige kus. Hij trok me dicht tegen zich aan en ging net zoals in de middag met zijn handen zalig over mijn rug. Zijn kussen werden heviger en ik begon te kreunen van genot. Dit keer ging hij verder. Hij liet zijn handen naar voren glijden en begon mijn hemd uit mijn rok te trekken. Hij begon tergend langzaam de knoopjes te openen. Met tegenzin stopte ik hem. “Weet je zeker dat je verder wilt?” vroeg ik hem. Als antwoord kuste hij me weer innig en met passie. Zijn handen gingen verder waar ze gestopt waren. Mijn hemd gleed van mijn schouders af en bewonderd keek hij naar mijn borsten. Hij drukte me ruw maar teder tegen de muur aan. Zijn handen gingen direct naar mijn borsten en begon ze zacht te masseren. Hij deed mijn bh los en gooide deze aan de kant. Hij bleef er voor een lange tijd naar kijken. Tergend langzaam omvatte zijn handen opnieuw mijn borsten en begon ze te masseren. Hij nam een tepel in zijn mond en begon er aan te likken. Af en toe beet hij er speels in. Ik kreeg er geen genoeg van en duwde me tegen hem aan. Ik voelde zijn onderlichaam duwen tegen de mijne en ik voelde zijn penis steeds stijver worden. Ik kon het niet laten om hem te strelen. Ik kreunde toen ik de grootte van zijn penis voelde. Hij voelde dat ik enorm opgewonden was. Zonder waarschuwing tilde hij me opeens op en bracht hij me naar zijn kamer. Hij legde me voorzichtig op het bed en richtte nu zijn aandacht op mijn rok en benen. Hij deed mijn rok uit en begon mijn onderbenen te kussen. Langzaam volgde hij de weg naar boven. Teder begon hij mijn dijen te kussen en wreef met zijn vingers over mijn slipje. “Je bent al erg opgewonden merk ik” grinnikte hij. “Oooohh wees niet zo gemeen. Je weet toch dat het onbeleefd is om een vrouw zolang te laten wachten” kreunde ik. Grinnikend trok hij mijn slipje uit. “Mmm, wat riek je lekker” zuchtte hij toen hij mijn benen uit elkaar deed. “Ben benieuwd hoe je smaakt.” Hij vond al snel mijn klitje en gaf er teder een kusje op. “Mmm dat smaakt al lekker” en begon opeens met lange halen mijn klit te likken. Ik dacht dat ik gek werd! Ik dacht dat dit een droom was. Het was zalig om hem tussen mijn benen te voelen. Af en toe zoog hij op mijn klitje alsof zijn leven er vanaf hing. Ik kronkelde onder hem en ik vreesde dat het niet lang meer zou duren. Na een paar minuten door te likken kwam ik hard kreunend klaar. Zo’n orgasme had ik nog nooit gehad. Ik voelde het zelfs door mijn benen! Hij bracht zijn gezicht terug naar boven en kuste me. Hij grijnsde van voldoening.

Maar dit was nog maar het begin van de avond. Ik wou meer!