Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Cosmo En Ik

Dit is een verhaal uit de categorie Dieren.
Dit verhaal is een vervolg op eerdere verhalen geschreven door mij...

Ik ben me eigenlijk nu pas bewust dat ik nog niet veel over mijzelf heb verteld. Niet dat jullie veel van mij moeten weten, maar misschien toch leuk om een beeld van mij te hebben. Ik ben een vrouw van 30 jaar met bruin halflang haar en bruine ogen. Ik ben ongeveer 1.70 meter lang en heb een sportief figuur. Ik ben alleenstaand en woon samen met Cosmo, mijn Golden retriever van 4 jaar. De voorgaande drie verhalen (Cosmo in bad -1, 2 en 3) is het verhaal van mijn eerste seksuele ervaring met Cosmo ongeveer twee jaar geleden. Sinds die tijd zijn Cosmo en ik nog verder naar elkaar toe gegroeid en zijn we elkaar àook op het gebied van sex- steeds beter aan gaan voelen. Zo wil ik nu mijn verhaal vertellen over de afgelopen kerstvakantie.

Ik werd wakker op èèn van de laatste dagen van 2007. Cosmo lag naast me op bed en keek mij aan en begon te kwispelen nu ik wakker was. Ik lachte en zei "dag lief jongetje, heb je goed geslapen?" Hij geeft me een lik over mijn hand die vlak bij zijn kop ligt en ik aai hem achter zijn oor. In gedachten dwaal ik terug naar gisteravond toen ik naar bed ging. Voor het slapen had ik met Cosmo nog sex gehad en als ik zo terug denk raak ik weer opgewonden en kijk ik ondeugend naar Cosmo. Ik heb zin en ik wil het lief en rustig. Hij ligt op zijn zij en met mijn hand dwaal ik over zijn lijf. Hij weet al wat er gaat gebeuren en kwispelt en kijkt me lief aan. Ik duw hem een beetje tegen zijn borst en hij laat zich gewillig omrollen op zijn rug zodat zijn buik open en bloot ligt. Ik zie al een rood puntje uit zijn schacht. Ik kom wat omhoog zodat ik Cosmo met twee handen kan aaien en mijn handen dwalen over zijn zachte vacht en huid. Hij laat alles met zich doen en geniet duidelijk van de aandacht. Mijn ene hand aait zijn nek, kop en borst en mijn andere hand aait over zijn onderbuik en zijn achterpoten. Die hand wrijft ook over zijn schacht en ik masseer hem een beetje heen en weer, alsof ik hem met vlakke hand af trek. Mijn hand gaat naar beneden en zijn huid gaat een stukje naar achter zodat zijn lul een stukje verder bloot komt. Met mijn hand masseer ik Cosmo's ballen zachtjes en wrijf ik naar beneden naar zijn staart. Kriebelen net onder zijn staart vindt hij ook heel fijn. Dan gaat mijn hand langs zijn ballen weer terug naar zijn pik en nu trek ik hem heel rustig af. Mijn andere hand aait nog steeds zijn nek. Cosmo's pik is nu zover uit de schacht gekomen dat ik er iets mee kan doen. Ik richt mij op en ga over Cosmo heen zitten, zonder zijn pik los te laten. Aan weerszijden van Cosmo heb ik nu èèn been. Ik laat mij iets neer zakken en voel de hand waarmee ik Cosmo's lul bewerk tegen mijn kutlipjes komen. Terwijl ik Cosmo verder aftrek wrijf ik ook met mijn hand tegen mij aan en ik voel dat ik al wat vochtig ben en het gewrijf voelt heerlijk aan"

Met mijn andere hand hou ik op Cosmo te aaien en die hand zet ik op het bed, naast de kop van Cosmo, als steun. Nu concentreer ik me om het puntje van de lul langs mijn lipjes te wrijven. Como ondergaat dit alles gewillig, hij heeft in de afgelopen twee jaar geleerd dat hij in dit standje zo min mogelijk moet bewegen. Cosmo wordt, nu hij mij hitte voelt nog wat groter en ik beweeg zijn lul tussen mijn lipjes en laat me over hem heen zakken voor zover mogelijk, want zo groot issie nog niet. Hooguit 4cm die in mij kan nu. Ik haal mijn hand tussen ons weg en duw me helemaal op hem. Ik voel hem nu in me en ik beweeg hèèl rustig een beetje heen en weer zodat hij niet uit me gaat. Dit bewegen maakt dat Cosmo's lul verder groeit in me. Mijn andere hand zet ik nu ook naast Cosmo's kop en ik bol mijn rug op zodat ik stevig tegen zijn buik aan zit met hem zo diep mogelijk in me en dat ik toch naar zijn kop kan buigen. Ik krijg een lik van hem op mijn lippen en ik open mijn mond. Nu likt hij mijn tong en kussen wij àtenminste zo noem ik dat. Hoe groter Cosmo in me groeit, hoe meer ik beweeg en hoe grover mijn bewegingen worden. Ik voel hem nu niet alleen tussen mijn lippen maar ook echt in me, soms met zijn lul tegen mijn G-spot aan en dan krijg ik een elektrische schok.

Ik begin te kreunen van opwinding. Ik ben niet heel geil maar ik wil gewoon lieve en lekkere sex. Ik voel dat de lul van Cosmo nu ongeveer uitgegroeid is en ik voel de bal onderaan zijn pik tegen mijn lipjes. Maar die wil ik nu niet in me hebben, en in deze houding is dat ook moeilijk. Cosmo likt opnieuw mijn mond en terwijl we nu zoenen begin in op en neer te wippen en rijd ik op zijn pik. Eerst rustig en naarmate ik vertrouwen erin heb dat hij in me blijft zitten steeds iets heftiger. Ik voel Cosmo nu heel dicht bij me, heerlijk in me met zijn lul en met zijn kop bij me. Zijn vacht voel ik kriebelen tegen mijn huid, mijn borsten raken zijn borst soms, vooral mijn tepels. En ik rijd steeds feller op de pik, en soms duw ik mezelf helemaal over hem en beweeg ik voor en achteruit, dat vind ik zo heerlijk, want dan voel ik hem juist tegen allerlei plekken in me. En dan rijd ik weer verder, op en neer en steeds wat steviger en ik voel hem steeds beter in me en ik voel zijn vacht mij overal prikkelen. "Ahhh, Cosmo lekker dier, ik wil dat je in me komt" zeg ik tegen hem. En ik richt mijn rijden op hem nu helemaal op zijn orgasme. Cosmo begint nu ook met zijn onderlichaam mee te stoten, maar veel sneller dan ik, dus ik zet mezelf stil, ietsje van zijn lichaam en hij ragt in me" "Hmmm heerlijk, stoot maar diep in je bazinnetje. Geil beest!" En ik voel Cosmo opzwellen in me en ik voel warme stralen zaad in me spuiten. Ik duw me terug op Cosmo en ik richt me op. Ik zit nu recht boven Cosmo en ik voel mijn kut helemaal om zij lul spannen, heerlijk! "Ahhh, lekker dier, ben je fijn klaar gekomen in je bazinnetje he" zeg ik tegen hem en ik voel me heel blij. Ik ben niet gekomen, maar dit is alles wat ik deze ochtend wilde hebben. Lieve, rustige sex met Cosmo.