Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Cosmo In Bad - 1

Dit is een verhaal uit de categorie Dieren.
Hij stond op de rand van het bad met zijn voorpoten en likte mijn buik. Ik vond het kietelen en leuk en ik liet hem begaan en waste zijn voorpoten verder. Zijn kop zakte naar beneden en ik voelde hem door mijn schaamhaar snuffelen. Nu werd ik toch wat meer oplettend en ik liet Cosmo los en zei tegen hem terwijl ik zijn kop wegduwde: "Nee Cosmo, dat is niet voor hondjes." En stiekem lachte ik, een beetje beschaamd. Ik duwde Cosmo terug in bad en spoelde hem af. Ik zette de kraan uit en nu kwam het moment waarom ik bij het wassen van Cosmo altijd mijn kleren uit deed, hij schudde zich namelijk direct droog zodat de spetters water in het rond vlogen. Ik pakte snel een handdoek, legde deze op de rug van Cosmo en begon hem een beetje droog te wrijven. Eerst zijn kop, toen zijn rug en toen zijn borst. Ik kon aan Cosmo zien dat hij genoot van de aandacht die hij kreeg van mij. Toen kwam ik bij zijn buik. Ook al had ik Cosmo bijna drie jaar, toch voelde ik wat spanning in mijn lijf. Mijn handen wreven over zijn buik en ik dacht terug aan toen ik Cosmo samen met mijn vriend kocht, hij was een 10 weken oude Golden Retriever pup, klein en donzig en hulpeloos. In de tijd dat Cosmo volgroeid was waren mijn vriend en ik uit elkaar gegaan. Nu stond ie volgroeid, sterk, mooi en lief voor mij en ik voelde me nu raar en ik merkte ineens dat ik in gedachten verzonken zijn piemel aan het aaien was. Snel haalde ik mijn hand weg onder Cosmo zijn buik en droogde snel zijn poten af. Toen mocht Cosmo uit bad komen.

Kwispelend stond Cosmo voor mij en ik ging op mijn knieen zitten en omarmde hem. Cosmo likte mijn hals en ik gaf m kusjes in zijn hals en beet speels in zijn oor, toen liet ik hem wat los en ging met mijn neus tegen Cosmos' neus wrijven. Cosmo likte mijn lippen en uit een reflex opende ik mijn lippen iets en Cosmo zijn tong raakte mijn tong. Blijkbaar vond Cosmo dit lekker want hij ging ineens heel snel likken, alsof ie water aan het drinken was. "Hihi, gekkie" zei ik tegen hem en ik liet hem los. Als een speer rende hij de gang op en maakte zich droog door tegen muren aan te wrijven en over het tapijt te rollen.

Ik voelde me heel raar en verward en vooral opgewonden. Ik ging op de rand van het bad zitten en ik ging met mijn had tussen mijn benen en met mijn wijsvinger gleed ik tussen mijn lipjes. Ik kon me niet herinneren ooit zo nat te zijn geweest! Met mijn ringvinger wreef tussen mijn lipjes en bij mij naar binnen. Ik draaide rondjes met mijn vinger, mijn vinger zo diep mogelijk in mij, langs de wanden van mijn vagina, dat vind ik een heerlijk gevoel. En dan als het geduld op is, moet ik verder. Ook toen, ik liet mij op de grond zakken en mijn ringvinger boog ik tegen mijn g-spot aan en met mijn andere hand begon ik mijn clitje te masseren. Ik voelde vanuit een diepte een orgasme in me opkomen en steunend kwam ik klaar, op de natte handdoek op de badkamervloer, en ik bleef maar komen, keer op keer op keer. Mijn hand die mijn clitje had bewerkt liet ik over mijn buik en tepels glijden en mijn ringvinger diep in mij liet ik wat ontspannen. Zo bleef ik nog een tijdje met mezelf naspelen. In de achtergrond hoorde ik Cosmo rollebollen door de gang en de woonkamer heen: hij was blijkbaar nog niet droog.