Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Cosmo In Bad - 3

Dit is een verhaal uit de categorie Dieren.
Ik pak Cosmo's lul weer vast en voel de puntige stam met daarachter een soort van bal, ik snap niet helemaal wat het is, maar ik pak hem achter de bult vast, daar voel ik Cosmo's huid terug en ik pak hem daar vast. Het voelt als een stuk van zijn penis binnen in hem, de basis. Ik trek eraan en Cosmo wordt rustiger in zijn bewegingen maar wilder in zijn gehijg. Ik stuur aan de basis van Cosmo's lul en ik mik op mijn kut. Ik wil hem diep in mij voelen en hem voelen beuken in mij en op mij. Ik voel zijn punt tussen mijn lipjes glijden en hij raakt met de bovenkant van zijn lul mijn G-spot en ik wordt half wild maar hou me in om Cosmo niet af te schrikken. Mijn hand houdt nog steeds de basis van de lul vast en mijn arm wordt nu geklemd tussen mijn lies en venusheuvel en Cosmo's lijf. Cosmo beweegt wild, hij voelt mijn diepe warmte. Met mijn andere arm grijp ik achter Cosmo om hem in me te duwen en in me te houden. Ik hou met mijn andere hand nog steeds de basis vast van Cosmo's lul en hij zit in me tot de bal en hij beweegt in me. Hij is helaas niet zo groot geschapen lijkt wel en hij zit helemaal niet zo diep in me, maar daar heb ik nu niet zo'n erg in.

Mijn hand haal ik weg van zijn basis en leg ook deze hand achter Cosmo om hem toch zo ver mogelijk in me te krijgen en er vooral voor te zorgen dat hij niet uit me gaat, want hij neukt me nu echt en steeds wilder. Mijn duwen tegen zijn kont met mijn handen zorgt dat hij niet uit me gaat. Ik duw hem steviger tegen me aan. Zijn vacht voel ik over mijn huid heen wrijven, zijn tong hangt uit zijn bek en ik wil dat hij mijn mond likt en steviger tegen mijn borsten komt. Zijn gekriebel met zijn huid maakt me gek samen met het in me voelen van zo'n wilde hondenpik. Terwijl ik probeer met mijn hoofd dichter bij Cosmo's mond te komen lijkt het of mijn kutlippen open gescheurd worden! Ik gil het uit van pijn maar ook van geilheid en heerlijkheid. MMMMMMM" Zijn bult is langs mijn lippen in me geschoten en wrijft nu hard tegen mijn G-spot en zijn puntige lul is nu wèl diep in mij en ik voel hem helemaal in mij. Cosmo's vacht van zijn onderbuik wrijft nu over mijn venusheuvel en ik voel het ook tegen mijn clit.

"Ahhhhh, ohhhhh Cosmo, neem mij, neem je vrouwtje hard en dieeeeep". Ahhhh ik ga komen!!"

Ik kom zoals ik nog nooit ben gekomen terwijl Cosmo diep in me beweegt en ik kronkel en niet weet waar ik ben of waar ik mee bezig ben. Ik duw Cosmo nu heel vast tegen mij aan en ik blijf komen. Het lijkt wel eeuwig te duren dit orgasme. Ik voel Cosmo dikker worden in me en ineens ben ik volledig opgevuld en lijkt de puntige lul ineens een boomstam diep in me die mij helemaal opvult en ik voel zijn kloppende lul zaaddiep in mij lozen" Ik voel hem tegen elke wand van mijn kut aan en hij wordt veel langer ook. "AAAAHHHHHHH, wat heerlijk ooooohhhhh" kreun ik, terwijl ik net aan het bijkomen was van mijn eerste reeks orgasmen brengt dit me opnieuw naar een hoogtepunt en ik heb het gevoel dat ik buiten bewustzijn raak. En net op dat moment voel ik Cosmo mij op mijn lippen likken en kom ik weer een beetje bij bewustzijn. "Mmmmm lekker beest, " zeg ik tegen hem, "jij en ik gaan nog leuke momenten beleven" beloof ik hem.

Mijn handen wrijven over zijn rug, langs zijn hals en over zijn oren. Hij zit nog steeds diep in me en hij is nog steeds groot. Ik geef hem een kus op zijn mond en kantel mijn bekken verder zodat hij diep in me blijft zitten. Ik wil hem zo lang mogelijk in me voelen. Ineens voel ik mijn tranen opkomen en begin ik te huilen: het lijkt erop dat ik mijn soulmate heb gevonden. En dat in een hond! We konden het altijd al heel goed vinden en we voelden elkaar altijd al feilloos aan, maar nu is alles compleet lijkt wel"