Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Costa Rica

Dit is een verhaal uit de categorie Vakantie.
De deuren van het vliegtuig gingen open en de warmte kwam ons als een warme deken tegemoet. Heerlijk eindelijk samen weg en lekker genieten.

Enkele weken geleden hadden we samen op internet gekeken en we waren er samen uit. Via een paar websites hadden we onze droom vakantie gevonden. 8 dagen Costa Rica in de jungle. We hadden er een week extra bij geboekt om lekker nog met z’n tweetjes na te genieten. De eerste 8 dagen zaten vol me excursies en we waren er aan toe om er daarna gewoon nog even lekker met z’n tweetjes er op uit te gaan zonder al die mensen.

Na een lange, warme busrit van 3 uur kwamen we eindelijk bij het ressort aan. Het waren houten hutten en best groot. Er stond niet veel in, een bed, een zit gedeelte en een klein keukentje met een wasmachine en een hangmat, maar het was meer dan genoeg voor ons samen. Samen, eindelijk samen zonder de dagelijkse sleur van werk en gewoon van elkaar kunnen genieten. Zonder druk, zonder verplichtingen alleen ik en mijn meisje en het land waar we waren.

Ik stond nog even door het raam te kijken en te genieten van het uitzicht. Toen ik opzij keek om mijn vriendin te roepen om te komen kijken zag ik haar al druk bezig te zijn met uit pakken. Daar stond ze, mijn meisje. Een glimlach kwam op mijn gezicht toen ik haar bezig zag. Ze is zo mooi in haar witte jurkje, haar donkere haren die worden verlicht door de zon die weerkaatst op haar lichaam. Haar blanke huidje waar kleine zweet druppeltjes naar benden rollen die er uit zien als kleine parels door de schittering van de zon. Elke keer als ze bukte om wat weg te leggen zag ik de rondingen van haar heerlijke billen. Heel af en toe als ze diep genoeg bukte zag ik precies de rand van haar billen onder het jurkje uit komen. Een uitzicht dat mij zeker niet onberoerd liet. De glimlach werd alleen maar breder.

Na dat moment kon ik toch nog haar naam roepen en vroeg of ze even bij me kwam staan om te kijken naar het uitzicht. Ze zag de brede glimlach op mijn gezicht en ze glimlachte terug. Je bent mooi, zei ik. Haar glimlach verbreedde en ze bekeek me van top tot teen. Toen ze naar mij toe liep en tegen over me stond voelde ik haar hand over mijn kruis heen gaan waar inmiddels en redelijke bobbel zat. Ze leunde voor over en kuste me intens. Haar hand wreef tegelijk over mijn, inmiddels, harder wordende kruis. Zacht fluisterde ze in mijn oor, en wat heb jij hier zitten doen terwijl ik aan het uitpakken was? Ze gaf me een knipoog en liet haar hand los. Even zonder woorden kon ik alleen maar kijken in haar mooie blauwe ogen en een glimlach die zelfs mij deed smelten.

Zonder een woord verder uit te spreken ging ze voor me staan, draaide zich om en voelde ik hoe ze haar kont naar achter duwde tegen mijn kruis aan. Ik sloot mijn armen om haar middel en kuste zacht haar nek. Zachtjes voelde ik hoe ze haar kontje langzaam tegen mijn harde pik aan het aan rijden was. Zelfs door mijn broek heen voelde ik de warmte van onze lichamen die dicht tegen elkaar aan drukte. Langzaam liet ik de bandjes van haar jurkje van haar schouders afglijden. Ik kuste haar nek en schouders terwijl ik het jurkje steeds verder naar beneden liet glijden. Haar ronde borsten kwamen onder de stof vandaan. Voorzichtig nam ik ze in mijn handen en liet mijn vingers over haar tepels gaan. De zon scheen op haar lichaam, op haar mooie bleke huidje. Ik liet mijn handen over haar buik gaan en liet het jurkje langzaam verder zakken. Ik voelde haar mooie heupen en ronde billen. Het voelt zo lekker om mijn meisje te strelen en te zoenen. Ik nam haar heupen in mijn handen en liet haar zich omdraaien. Ik keek haar in haar mooie blauwe ogen. Ik wilde maar één ding en zij wist het.

Ik trok mijn shirt uit en ze liet haar handen over mijn borst en buik gaan. Nog steeds keek ze me diep in mijn ogen en ik voelde mijn harde pik kloppen in mijn broek. Plagend maakte ze mijn riem tergend langzaam open. Ik werd bijna gek van verlangen. Ik wilde mijn meisje en ik wilde haar nu! Ik pakte de handen van mijn meisje en leidde haar naar het bed. Ik liet haar zitten op de bedrand. Ze ging verder met het openmaken van mijn broek. Maar het ging met niet snel genoeg. Zo snel ik kon maakte ik mijn broek open en liet hem naar beneden zakken. Mijn meisje haar ogen begonnen te glinsteren toen ze zag wat ze veroorzaakt had. Mijn pik stond recht overeind. Voorzichtig pakte ze mijn pik en kwam met haar gezicht wat dichterbij. Ik voelde haar warme adem tegen mijn ballen. Mijn pik kloppend in haar hand. Ze gleed met haar tong over mijn ballen en nam ze in haar mond. Het voelde zo lekker om haar mond om mijn ballen te voelen. Ze gleed met haar tong over mijn harde pik naar boven en likte mijn kloppende eikel. Ik wilde haar mond om mijn hele pik voelen. Ik verlangde zo naar de warmte en vochtigheid van haar mond. Naar haar lippen strak om mijn harde pik. Ik voelde hoe ze langzaam met haar mond over mijn harde pik gleed. Steeds dieper in haar mond. De warmte van haar mond sloot zich om mijn harde pik. Zachtjes zoog ze aanmijn pik, langzaam heen en weer bewegend steeds sneller en dieper stoot mijn harde pik naar binnen. Ze stopte en liet haar tong terug glijden over mijn harde pik. Zachtjes en langzaam bleef zij trekken aan mijn harde, warme pik terwijl haar tong verder terug gleed naar mijn ballen. Ik voelde hoe ze speelde met ze, een voor een nam ze mijn ballen in haar mond. Langzaam bewoog ze zich weer terug om hoog. En liet mijn pik diep in haar mond glijden. Toen ze los liet keek ze me diep en gewillig aan in mijn ogen, neem me, neem me nu, bracht ze uit.

Ze bewoog iets verder naar achter en lag op haar rug op het bed. Haar ogen nog steeds gericht op de mijne. We lieten elkaar niet meer gaan, we waren gevangen in elkaars ogen. Een glimlach sierde haar gezicht. Ik pakte haar been en tilde hem omhoog. Ik kuste haar voet en langzaam al kussend dwaalde ik verder af naar beneden. Mijn benen een voor een op het bed tot ik op mijn knieën voor haar zat en mijn lippen inmiddels haar dijen raakte. Zachtjes hoorde ik haar kreunen van genot en plezier. Haar lichaam reageerde op elke aanraking die mijn lippen maakte. Ik voelde de warmte van haar kutje dicht tegen mijn gezicht. Met mijn tong draaide ik langzaam om haar kutje heen. Haar bewegingen en ademhalingen werden intenser, haar lichaam riep me. Met mijn tong streelde ik haar kutje van beneden naar boven. Ik voelde haar vocht glijden over mijn tong. Met de aanraking verliet een kreun van genot haar lippen. Langzaam liet ik mijn tong naar binnen glijden. Haar bewegingen werden intenser, haar ademhaling versnelde. Steeds sneller bewoog ik mijn tong heen en weer, diep naar binnen en weer er uit. Even stopte ik en kuste haar buik en bewoog langzaam omhoog steeds verder naar haar borsten en omsloot haar tepel met mijn lippen. Mijn harde pik stoten tegen haar warme natte kutje aan. Mijn lippen gingen verder omhoog en kuste haar nek, haar lippen. Zachtjes fluisterde ik in haar oor, wat wil je mijn meisje? Met mijn harde pik wreef ik zachtjes tegen haar kutje aan en voelde haar vocht over mijn eikel glijden, heel af en toe liet ik hem een klein stukje naar binnen glijden. Zeg het maar, fluisterde ik haar toe. Ik voelde dat ze het bijna niet meer hield. Neem me, riep ze volmondig uit, alsjeblieft nu!!…. en voor ze de zin kon afmaken stoten ik mijn harde pik diep in haar warme natte kutje. Een kreun en een gil van genot gleed over haar lippen. Haar benen omsloot mijn middel, haar voeten drukte tegen mijn kont aan waarmee ze me nog dieper naar binnen duwde. Ongecontroleerde ademhaling nam bezit van ons beide. Heviger en intenser, gekreun nam de overhand. Diep stotend steeds sneller. We sloten de handen in een, ik kuste haar lippen. Haar lichaam verstijfde, ik kom, riep ze vol uit. Sneller en heviger begon ik te stoten mijn harde pik gleed snel en diep in en uit haar natte warme kutje. Ook ik riep het uit, ik kom, en voelde hoe de warmte uit mijn pik schoot, diep in haar, mijn meisje. Even leek er geen einde aan te komen, haar lichaam en de mijne trilde na. Een glimlach sierde op beide gezichten terwijl we in elkaars armen lagen. Zachtjes fluisterde we elkaar toe, ik hou van jou…

We lagen naast elkaar zij met haar hoofd op mijn borst. Heerlijk na te genieten en haar hand ging over mijn buik. Mijn handen streelde door haar, haar. Zacht fluisterde ik toe:

Dit word een heerlijk vakantie……