Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Croatie Het Naaktparadijs

Dit is een verhaal uit de categorie Vakantie.
In het jaar 2003 was ik voor de tweede maal in Croatie-Istrie op een camping in Umag.
Dan was de camping enkel voor textiel. Het jaar voordien was ik daar ook geweest en dan was er een gedeelte voorzien voor FKK. Toen ik aldaar aankwam werd mij gezegd dat het naakte gedeelte gesloten was en dat het nu allemaal textiel was.
Toen ik ging kijken naar het vroegere naakt gedeelte stelde ik vast dat er nog altijd veel naakte personen lagen te zonnen. Dus ging ik telkens naar daar om te zonnen en zodoende kon ik ook in mijn nakie zonnen. Op een bepaalde dag kwam er een veiligheidsagent rond en deze kwam zeggen dat we onze broek moesten aandoen. Dit gebeurde dan ook maar wanneer hij vertrokken was lag iedereen weer bloot te zonnen.
Op een bepaalde dag toen de veiligheidsagent daar terug kwam zag ik dat hij aan het discuteren was met een groepje duitse vakantiegangers. Een van de duitse vakantiegangers was een jonge vrouw met donker rood haar. Haar kutje was dan ook rijkelijk voorzien van het donker rode schaamhaar. Ik kwam er mee in gesprek en ik zegde haar als we verder weg gingen van de camping we daar zeker gerust zouden gelaten worden. Ze vroeg aan mij of ik deze plek wilde tonen. Voormij geen bezwaar en we trokken verder de rotsen op. Toen we op de rotsen waren ontdeden we ons van onze zwemkledij zodat we verder naakt gingen naar de bedoelde plaats. We stelden vast dat we zeker niet alleen waren en dat er nog vele blote mensen lagen. Toen we een geschikte plaats hadden gevonden legden we onze handdoek open en we legden ons in de zon. Wat mij opviel was dat het meisje haar benen redelijk wijd openspreidde om te zonnen. Ikzelf was intiem geschoren en ze vroeg aan mij of dat leuk was zo met een kale zak rond te lopen. Ik zei dat ik dat leuk vond. Enkele meters van ons kwamen er twee meisjes liggen en ook deze waren kaal geschoren. Ze vroeg aan mij of ik haar wilde insmeren wat ik met plezier wou doen. Ze had nogal grote tieten en flinke roze tepels. Deze werden dan ook goed onder handen genomen. Ook haar buik en billen. Toen ze zich omdraaide om haar rug in te smeren stak ze haar kont ietwat in de lucht. Algauw was haar rug ingesmeerd en toen ik aan haar kont kwam spreidde ze haar benen. Ik begon dan ook de binnen kant te smeren en ik kwam dan ook in aanraking met haar harige kut. Ze werd drijfnat van mijn gewrijf en het duurde niet lang voor ze een eerste orgasme kreeg. Dan was het mijn beurt om ingesmeerd te worden. Eerst werd mijn rug ingesmeerd en toen ik mij op mijn rug ging liggen stond mijn lul reed half stijf. Ze zei o ho daar moeten we iets aan doen. Hij werd dan ook zeer vakkundig ingesmeerd en mijn balzak werd niet vergeten. Dan zegde ze dat het wel leuk was een kale leuter in haar handen te hebben. Ze vroeg of ze mij mocht pijpen of dat ze mijn lul moest aftrekken. Ik verkoos gepijpt te worden. Toen ze mij aan het pijpen was speelde ik met haar poesje en ik kon makkelijk twee vingers in haar kut stoppen.
Zo bleven we enige tijd doorgaan. Ik had dan ook gezien dat de twee meiden welke niet ver van ons lagen ook bezig waren elkaar in het insmeren. Ik zag ook dat de tieten en kutjes goed behandeld werden. Terwijl ze bezig waren zat het ene meisje gedurig kusjes te werpen naar mij. Ik zei dat tegen de meid welke bij mij was en ze wierp ook kusjes naar de beide meisjes. Zo kwamen we in gesprek nadat we beiden klaar gekomen waren. Ik had mijn zaad in haar mondje gespoten en ze had bijna alles doorgeslikt. De twee meisjes waren ook belgische doch ze spraken beiden frans.
Ze vonden het heerlijk om toe te kijken naar mensen welke aan het sexen waren. Het duitse meisje zei dat ze dat ook heerlijk vond wanneer twee meiden met elkaar vrijden.
Ze waren echter niet 100% bi maar ze waren wel bischierig zodanig dat ze niet vies waren van aanrakingen door andere meisjes. Het duitse meisje zei dat ze ook bischierig was en dat ze het eens wilde proberen met een andere meid, maar dan wel in het bijzijn van een man. Ze wilde de twee tesamen proeven. Het duurde dan ook niet lang of de twee meiden lagen bij ons. De ene begon onmiddellijk aan de tieten te spelen van het duits meisje en het andere meisje aan haar poesje. Ik kwam met mijn keiharde lul boven het mondje van de duitse en ze nam hem dan ook tussen haar zachte lipjes. Ze begon er onmiddellijk aan te zuigen. Er werd redelijk veel van positie veranderd en zodoende had iedereen zijn goesting. We zijn dan ook allemaal een paar keer klaargekomen. Achteraf zeiden de meisjes dat het voor herhaling vatbaar was maar dat ze toch sex met een man de voorkeur gaven. We hebben het duise meisje dan ook kunnen overhalen om haar kutje kaal te scheren en dit werd gedaan door een van de belgische meiden. Dit gebeurde in de douches op de camping. Achteraf zei het duitse meisje dat het wel prettig aanvoelde zo een kale kut maar ze zou toch weer een beetje kuthaar laten groeien op haar heuveltje. Het haar tussen de billen zou ze voorgoed en altijd wegscheren. We hebben nadien nog vele hete namiddagen meegemaakt met ons vieren. Tot een volgende keer.