Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Dag Aan Het Strand

Dit is een verhaal uit de categorie Dieren.
De kust van Noord Holland herbergt een aantal prachtige naaktstranden, die Betty en Robert frequent bezoeken in de maanden juni, juli en augustus. Vorige zomer namen ze hun nieuwe hond Rex mee om hem kennis te laten maken met de zee. Betty en Robert stapten uit hun Saab op de parkeerplaats en laadden hun spullen op hun bolderwagen. Dat is een ware vooruitgang vergeleken bij het door het hete zand slepen van hun lading spullen. Meestal hebben ze een half uurtje nodig om een plekje te vinden tussen de andere naakte zonaanbidders en eerst moet je over een smal paadje door de bosjes en langs de lui met hun in zwemkleding ingepakte lichamen.

Betty en Robert zijn voyeurs en ze houden ervan om dicht bij zonaanbidders te zijn waarbij te verwachten valt dat ze enig vermaak zullen bieden. Vandaag waren ze vlakbij een jong stel dat klaarblijkelijk net arriveerde. De jongeman stond al snel in zijn geboortepak, de jongedame had iets meer tijd nodig. Ze ontdeed zich van haar topje en onthulde een lieflijk paar vrij grote, puntige borsten dat Robert deed watertanden. Vervolgens liet ze, met haar achterste naar Betty en Robert gekeerd, langzaam haar broek omlaag glijden, een string onthullend. Robert was meteen teleurgesteld, vrezend dat ze haar venusheuvel verborgen zou houden. Echter, ze draaide zich om en poef, de string was in een flits verdwenen.

Nu was het tijd voor het jonge stel om zich in te richten. Eten, drinken, een radio en een parasol verschenen snel. En natuurlijk verscheen als laatste de zonnebrandolie. Het zien van de olie bracht een glimlach op Robert's gezicht, alsof hij kon voorzien wat er stond te gebeuren. De jonge vrouw begon de rug van haar man in te wrijven. Ze oliede zijn nek en schouders en werkte zich omlaag langs zijn lichaam. Het inwrijven gebeurde langzaam en doelbewust. Toen ze zijn achterste bereikte, zorgde ze ervoor dat ze hem krachtig tussen zijn benen inwreef en werkte toen zijn benen af. Toen hij zich omdraaide, kon Betty zien dat zijn lul al half overeind stond en bijna gereed leek voor actie.

De jonge vrouw begon toen aan zijn borst en bewoog tergend langzaam omlaag naar zijn vrij grote lid. Betty likte over haar lippen toen ze bedacht naar welke omvang dit grote monster zou groeien. Er werd olie over de penis gegoten en hij kreeg een inwrijfbeurt voor zichzelf. Het monster groeide tot wel twintig centimeter, of meer, en danste op en neer tegen zijn buik. Toen ging de jongeman op zijn rug liggen, voordat hij explodeerde.

Terwijl ze keken, ontkleedden Betty en Robert zich en richtten zich in op hun deken, met Rex languit liggend, slapend in de zon. Hun buren op de volgende deken glimlachten en stelden zichzelf voor.

"Hallo, wij zijn Kate en Bill. Het is echt heet vandaag, niet waar?" zei Kate.

"Ja, en jullie lijken helemaal klaar te zijn voor de zon met al die olie!"

"Nou ja, we letten erop dat alle speciale delen zeker goed zijn beschermd, " antwoordde Kate.

Nu had Robert ook een erectie en Betty oliede zijn achttien centimeter lange staaf in.

Kate merkte toen op: "Dat is een schattige hond, is hij vriendelijk?"

"Oh ja, " zei Betty, "hij is graag bij mensen. We moeten hem iedere morgen ongeveer uit bed schoppen. En hij probeert zijn neus altijd ergens te stoppen waar hij niet thuishoort. Ik weet niet wat hij zoekt, maar hij raakt altijd zeer opgewonden."

"Misschien is hij alleen maar hongerig en wil hij een kleine traktatie. Geef je hem iets te eten in bed, Betty?"

"Nee, ik kan niet zeggen dat ik dat doe, en soms, als Robert en ik in een heftig partijtje verwikkeld zijn, begint hij te janken en aan de dekens te krabben, " antwoordde Betty.

"Ik denk dat ik weet wat hij wil, Betty, en ik denk dat jij het ook weet!" zei Bill. "Onze kleine Rolf thuis kan Kate's kutje urenlang verslinden. Soms denk ik dat Kate liever heeft dat de hond aan haar spleetje likt dan iemand anders ter wereld."

"Kate, vind je het niet vies om de hond aan je kutje te laten likken? Ben je niet bang dat je een ziekte of een infectie oploopt?" vroeg Betty.

"Rolf is een goed verzorgd dier, hij wordt goed onderhouden en geparfumeerd. Hij ruikt net als een madam. Trouwens, we doen dit al jaren, zonder nare gevolgen, " zei Kate, haar ogen schitterden bij de gedachte aan Rolf zijn tong diep in haar spleetje.

"Als we thuiskomen, Robert, moeten we eens bekijken welke talenten Rex bezit! Misschien kunnen we hem op de een of andere manier aanmoedigen."

"Daar hoef jij je niet druk over te maken, Betty. Ik weet zeker dat Rex er heftig naar verlangd om zijn tong in jouw kutje en kontje te krijgen, " zei Kate.

"In mijn kontje? Wel, zelfs Robert komt daar niet in!" riep Betty uit.

"Ik denk dat de meeste mannen gefascineerd zijn door onze kontjes en er heftig naar verlangen om hun tongen erbij en erin te krijgen. Het enige dat ik liever heb dan Bill die mijn kontje likt, is om Rolf's lange tong in mijn kleine bruintje te voelen binnendringen. Hij is zo zacht en lang, ik kan terplekke klaarkomen als ik eraan denk!"

Inmiddels waren de lullen zo hard en stijf, dat zelfs de lichtste aanraking hen zou laten exploderen en de spleetjes liepen over. Bill richtte zich tot Robert en zei: "Weet je, we hebben een bijna verlaten deel van het strand uitgezocht en als we onze dekens goed hangen, worden we bijna compleet afgeschermd voor nieuwsgierige ogen."

"Waarom niet, " zei Robert en legde met Bill's hulp een afscheiding aan.

"Betty, " vroeg Kate, "heb je er iets op tegen als ik een poosje met Rex speel? Hij kijkt alsof hij wel enige aandacht kan gebruiken."

"Ga je gang, maar je bent gewaarschuwd, hij raakt snel opgewonden!"

Kate haalde Rex met een smakelijk uitziende knakworst over om bij haar op de deken te komen, en al snel lag hij op haar schoot en likte hij haar gezicht. Toen hij te wild werd, leunde Kate gewoon achterover op de deken. Rex was verward en begon Kate te besnuffelen terwijl ze achterover leunde, haar benen gesloten houdend. Rex hield blijkbaar van de geur van iets tussen Kate's benen en probeerde zijn snuit diep in haar kruis te duwen. Toen ging Kate op haar zijde liggen en maakte een weg naar haar kutje vrij voor Rex.

"Kijk hoe dat kreng haar kutje uitlikt! Hij is een geboren kuthond, " zei Robert, zijn stijve lul in zijn hand houdend.

Uiteindelijk kon Kate het niet langer meer verdragen. Ze ging liggen en spreidde haar benen zo ver mogelijk uiteen, waardoor haar lipjes uiteen weken en haar vochtige opening en keiharde klitje duidelijk zichtbaar werden. Rex voerde het likken aan haar kutje op. Na enkele minuten kreeg Kate een reusachtig orgasme, onder de jaloerse blikken van de drie overigen.

Betty kon haar ogen niet geloven toen ze zag wat Rex deed en hoe Kate ervan genoot. Kate zei: "Hierbuiten in de zon en de wind is het nog lekkerder dan thuis in bed. Trouwens, ik ben een beetje een exhibitionist en ik geniet ervan om voor jullie beiden te pronken. Klaar om een stukje van Rex's tong te proberen, Betty?"

Daarop ging Betty liggen, terwijl de anderen haar probeerden af te schermen voor nieuwsgierige ogen. Even later zag Rex een knakworst in Betty's kutje steken en hij begon er meteen van te eten. De bewegingen van de knakworst die werd opgegeten, bezorgden Betty al snel een huivering en ze verlangde naar die lange roze tong. Zo gauw de knakworst was opgegeten, dook Rex in Betty's kruis. Ze voelde zijn lange zachte tong snel over haar klit en rond haar kutlipjes likken. Toen duwde hij zijn neus in haar kutje en likte hij haar diep. Zijn tong bereikte plekjes waar nog nooit iemand eerder was geweest. Het leek wel of hij het urenlang kon doen.

Uiteindelijk was Betty's tijd gekomen. Ze kon het niet langer tegenhouden. Er was vuurwerk en er waren sterren toen ze haar orgasme kreeg met Rex's tong diep in haar. Ze voelde hoe haar sappen over Rex's tong sijpelden, het zorgde ervoor dat hij haar sneller likte. Ze dacht dat ze flauw zou vallen.

Toen ze naast elkaar lagen, zei Betty: "Het is een schande dat Rex niet is bevredigd. Hij zou beloond moeten worden omdat hij zo'n prachtig werkje heeft gedaan."

"Ik beloon Rolf altijd op een speciale manier, Betty, en ik kan je verzekeren dat hij het echt waardeert! Heb je er iets op tegen als ik Rex op dezelfde manier plezier?"

Betty schudde haar hoofd, benieuwd om te zien wat er zou gaan gebeuren.

Kate begon met Rex te spelen en reikte toen tussen zijn poten en greep zijn best mooi geschapen lid. Rex keek alsof hij op weg was naar de hemel toen Kate haar goed geoliede hand op en neer wreef over zijn lul. Om het zaakje nog erotischer te maken voor Rex, legde Kate hem al snel op zijn rug en begon ze nota bene aan zijn pik te likken. Voordat ze er erg in hadden, zat zijn pik tussen haar lippen en was ze eraan het zuigen.

Betty kon er niet langer meer tegen, ze kwam erbij en begon Rex zijn ballen te masseren en ze hield haar hoofd vlakbij Kate's op en neer gaande hoofd. Zodra Kate adem schepte, dook Betty fanatiek op Rex's lul. Als snel merkte ze dat Rex klaar was om zijn ballen te legen. Betty liet zijn spuitende lul los, maar Kate was er meteen boven, zijn sperma zoveel als maar mogelijk was in haar mond nemend. Toen Rex uitgespoten was, kuste Kate Betty en duwde ze iets van Rex's zaad in haar mond.

Betty was verbaasd dat het helemaal niet vies smaakte. Niet hetzelfde als Robert's zaad, maar helemaal niet slecht. Rex lag uitgeteld op de deken, maar twee andere mannen stonden op springen. Terwijl de dames elkaar vurig kusten, drongen Bill en Robert bij hun vrouwen naar binnen. Hun stijve lullen gleden in de kletsnatte gleuven als een mes in warme boter.

Terwijl ze beiden de stijve klitjes van de kreunende vrouwen streelden, neukten ze hen diep en hard. Het toekijken had hen al ver opgewonden en binnen enkele minuten spoten ze hun zaad in de natte, zuigende tunnels. Terwijl ze de laatste druppels eruit persten, zorgden hun vingers ervoor dat Betty en Kate nogmaals hun hoogtepunt bereikten.

Robert en Bill trokken hun verslappende pikken uit de druipende kutjes. Het sperma begon in lange slierten naar buiten te lopen. Bill duwde Kate op haar rug en spreidde haar benen. Vervolgens duwde hij Betty op haar buik, zodat de druipende spleetjes boven elkaar kwamen te liggen. De natte lipjes raakten elkaar net niet. Toen riep Bill Rex. Hij kwam naar hem toe gelopen en stak meteen zijn snuit tussen de dijen van de vrouwen. Bijna tegelijk begonnen ze te kreunen toen ze de lange tong in hun natte grotjes voelden.

Rex deed zijn uiterste best om al de sappen op te likken, maar er was geen beginnen aan. De kutjes bleven vochtig. En aan het gekreun te horen, beleefden de vrouwen hoogtepunt na hoogtepunt. Hun lichamen wreven over elkaar, hun tepels drukten in de borsten van de ander en de haartjes op hun venusheuvels verstrengelden zich in elkaar, net als hun tongen.

Maar aan alles komt een eind. Toen de zon in het westen begon te zinken, moesten de nieuwe vrienden op weg naar de parkeerplaats en naar huis. Adressen en telefoonnummers waren uitgewisseld en afscheid was genomen.

Maar de gebeurtenissen van de dag hadden de arme Rex compleet uitgeput, zodat hij naar de auto gedragen moest worden.