Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Dames & Honden - 1

Dit is een verhaal uit de categorie Dieren.
Laatst kwam ik onverwachts bij mijn vriendin Bianca thuis. Zoals gewoonlijk kwam ik achterom en zag in de huiskamer Bianca met lingerie en een riem om zitten op de bank. Ik bleef even staan en hoorde een man zeggen, en Bianca ben je klaar voor mijn hond. Ik zag Bianca knikken met haar hoofd. Ik herkende de stem van de man niet, op dat moment kwam de man van Bianca Ton de keuken binnen lopen en zag mij. Wat doe jij hier Inge? Ik kwam even op bezoek, maar ik denk dat ik ongelegen kom. Nou, niet bepaald, want we zijn net iets nieuwe aan ons spel aan het toevoegen. Bianca is normaal mijn onderdanige slet en vandaag wordt ze voor het eerst door een hond geneukt. Nu je er toch bent mag je kijken naar je vriendin, hoe ze die hondenlul ontvangt en van het baasje natuurlijk.
Ik zag Bianca kijken naar me en schaamde zich dood. Ik wilde weg, maar werd stevig vast gepakt door de honden eigenaar en de kamer in getrokken. Ik zag dat er twee grote honden in de kamer zaten. Hij zei, Jij gaat niet weg teefje. Jij gaat dit ook mee beleven met je geile kop. Ik kende man niet, maar deed toch wat hij zei. Ik was toch een beetje opgelaten van deze situatie. Bianca moest met haar benen wijd zitten en de man smeerde wat op haar kale kut. De hond begon als ene gek te likken aan Bianca haar kut. Wat een geil gezicht was dat. Bianca genoot er zichtbaar van. Ik Bianca over haar lippen likken en haar hoofd naar boven bewegen. De man van de hond liep naar Bianca toe en haalde zijn lul uit zijn broek en stopte zonder pardon zijn gehele lid in haar mond. Bianca hapte als een slet toe. Haar man Ton stond erbij en keek erna. Ton haalde ook zijn lul uit zijn broek en begon zich af te trekken in de huiskamer. Jezus dacht ik, wat ga ik nu beleven. Ik moest van de man naast Bianca op de bank gaan zitten en mijn slip uit doen. Dan kan het hondje er makkelijker bij. Ik zei, dat gaat niet bij mij gebeuren hoor. O, nee zei, de man, Dat zullen we nog wel zien. Ik zal het nog sterker vertellen, jij gaat geneukt worden door beide honden sletje van me. Ik wilde op staan, maar werd hard terug geduwd op de bank. Bianca zei, tegen me, dat ik rustig moest blijven anders gebeuren er rare dingen Inge. Bianca is toch mijn beste vriendin en die laat je niet vallen. Dan samen maar vernederd worden dacht ik.
De man zei tegen Ton, stop effe je lul in haar mond kan ze alvast wennen aan de geur.
De man ging voor mij staan haalde mijn rokje omhoog en knikte instemmend. Zo jij bent kaal en hebt een clit-piercing, dan moet je wel geil zijn vriendinnetje.
DE man begon mijn kut te likken en wreef over mijn sterretje met zijn duim. Ik dacht dat ik gek werd van geiligheid. Het vocht droop uit mijn kut. De man stond op smeerde mijn kut in en liet de andere hond mijn kut likken. Jezus dat was lekker. Een grote tong over je clit, heel snel. Ik kwam meteen klaar, ik gilde van genot en kreeg de hand van Ton op mijn mond. Hou je smoel teef, zei Ton. De buren kunnen het horen.!!
De man dirigeerde beide honden naar onze kutje, de honden likten aan onze kutje, maar wilde ook neuken. Ik kreeg steeds een poot op mijn been. Ik merkte aan de hond, dat hij mij omgekeerd op zijn hondjes wilde hebben. De man had dat ook door en liet ons beide omdraaien. Op je knieën hondjes van me, laat je nu verrassen door een lekkere hondepik in je lekkere kut. Ik voelde de poten om mijn heen en de hond wilde zijn pik in mijn kut stoppen. Het lukte na een aantal keer. De hond ramde zijn pik hard en snel in en uit mijn kut. De man hielp de richting van hun honde lullen. Bianca had de andere hondelul in haar lichaam. Ton stopte zijn lul in mijn mond en Bianca kreeg de lul van de onbekende man in haar mond gedrukt. Ze zoog net als ik hard aan de grote lul. Ik voelde opeens dat de hondelul groter werd in mijn kut en vervolgens voelde ik dat er veel vocht uit mijn kut droop. De hond was klaar gekomen in mijn kut. Jezus wat een bende dacht ik. De hond van Bianca was ook klaar gekomen, dat kon je zien, omdat ze weglopen na het klaarkomen.
Bianca moest het overige sperma uit mijn kut likken en Ton moest het bij Bianca doen van de man. Ton deed het ook nog, wat een onderdanige bende dacht ik. Ik pakte de haren vast van Bianca en schreeuwde likken HOER, likken. Vervolgens werden we op zijn hondjes gezet en kregen we ieder een andere hond de honden konden alweer neuken. Niet te geloven net klaar gekomen en ze begonnen weer van voor af aan. Ik werd nu geneukt door de zwarte hond. Het was hetzelfde gevoel. Al snel kreeg ik weer zaad van een hond in mijn kut gespoten. Goed zo Karzan hoorde ik de man zeggen. Zo Inge nu jij?? Ik keek hem onnozel aan. Nu moet jij de kut van Bianca leeg likken en alle sperma in slikken. Ik wilde het niet, maar deed het toch. De hondesperma was nog lekker ook ik likte kijkend naar de man mijn lippen af. Goed zo sletje, jij leert heel snel. Ik zie nu al dat jij alles kan hebben. Buk effe, dan kan ik je nog even neuken. Ik ging tegen de bank staan en de man ramde zijn lul in mijn natte kut, en na 2 stoten zette hij zijn lul tegen mijn sterretje en drukte langzaam zijn lul in mijn kontje. Ik vond het heerlijk en liet het weten ook. Neuk me, hard, neuk me hard schreeuwde ik. Ik kreeg de lul van Ton in mijn mond en werd voor de ogen van Bianca geneukt door twee mannen. Bianca begon te lachen. Jezus Inge, dit had ik niet van je verwacht.
De man haalde zijn lul uit mijn kont en spoot de mond van Bianca vol met zijn sperma voor mijn ogen en haar man. Ton spoot mijn mond kort daarna vol met zijn witte goed.
De honden begonnen weer hitsig te lopen en de man liet mij op de bank plaats nemen. DE man hielp de lul van de 1e hond in mijn kont. Het lukte ook nog een hondelul in mijn kont en vervolgens moest ik gaan liggen op de bank en kreeg de andere honden lul in mijn mond. Ton maakte foto's zag ik. Ik kon er niks van zeggen, ik zat vol en de man wreef over mijn lekkere lichaam. Het lukte niet lang en we werden weer naast elkaar gezet. Voor de derde keer werden Bianca en ik geneukt door de twee honden. Het was niet normaal.
De honden spoten voor de derde maal hun sperma in onze kutjes. De man pakte zijn honden en zei, tot de volgende keer dames.. Daar zat ik dan half naakt op de bank naast Ton en Bianca. Ik zei, tegen Bianca wat is dit?? Nou, ik wilde eens iets anders en Ton wist wel iemand. Dat was deze man, alleen hij wil anoniem blijven. Alleen ik wist niks van dierensex, ik hou daar niet van zei Bianca. Kon je niet weigeren, nee ik moest alles toelaten was de afspraak en dan kom jij binnen!
Bianca ik moet je eerlijk zeggen dit is weer eens iets anders dan een lul van je man. We lachte hard en ik kleede mij aan en kreeg een biertje van Ton. Ik zei, en jij Ton wat vond je er van. Nou, dit is eigenlijk niet wat ik wilde,. Ik wilde eigen 3 man voor Bianca in alle gaten 1 lul. Dat vond ik vooraf wel geil Achteraf zeg ik, dat het niet leuk is je eigen vrouw geneukt te zien worden en zeker niet door honden.
Ik keek Ton aan en bedankte Bianca en Ton voor het onderdanige plezier. Met een volgespoten kut fietste ik naar huis. Thuis aangekomen ben ik meteen gaan douchen en naast mijn man op de bank gaan zitten of er niks gebeurd was.