Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Dames & Honden - 2

Dit is een verhaal uit de categorie Dieren.
Ik was thuisgekomen en ben zonder iets tegen mijn man te vertellen, na het douchen, naast hem gaan zitten op de bank. Ik gaf hem een dikke zoen en dacht net had ik nog een grote lul in mijn mond van een onbekende hondebezitter. Het was eigenlijk wel een geile gedacht vond ik. Even op de koffie bij je beste vriendin en door 2 honden en 2 mannen geneukt worden.
Ik kon het idee niet loslaten. Ik dacht steeds aan Bianca en haar sex avonturen. Ik wist dat zij alles deed wat god verboden heeft. Bianca heeft mij al veel verteld over haar onderdanige positie bij haar man en Ton de over buurman. Ik had mij dar nog nooit toe laten leiden. Ik heb er wel vaak op gevingerd en over gefantaseerd hoe het zou zijn door vreemde kerels geneukt worden. Nu was het wel heel extreem geweest, geneukt door twee kerels en 2 honden. Ik was voor mijn gevoel meteen ingewijd in het wereldje van Bianca. Ik had een beslissing genomen na gister om mij niet meer af te vragen hoe en wat. Ik wilde mij ook laten leiden door anderen net als Bianca. Ik werd er zo geil van, dat ik mij wil moest laten neuken bij Bianca thuis. Mijn geiligheid in mijn lichaam overheerst mijn gezond verstaand.
Mijn man heeft niets door gehad en ik werd die avond nog geneukt door hem en ik lag in gedachten over de vooravond na te denken.
Ik belde Bianca de week erop en vertelde mijn gedachten van de laatste belevenis, zie je wel Inge het huisje boompje beestje kan wel samen. Je moet je alleen laten gaan op momenten van spanning en gelegenheid.
Ik vroeg wie de man was, dat zou je wel willen weten Inge vuile slet.
Ik kom je wel even ophalen Inge, gaan we even een rondje rijden. Doe wat luchtigs aan en maak je klaar voor een kennismaking met nieuwe vrienden.
Een klein uurtje laten haalde Bianca mij op, ik was nu al zeiknat. Bianca keek mij aan en zag mij een in een doorschijnend zomerjurkje aan komen lopen. Inge ik ben geen man, maar ik wil je zo gaan neuken. Bianca rijden met die slee van je en verras me.
We reden naar een verlaten huis achter in de polder. Kennelijk had Bianca aangekondigd dat we kwamen, want we werden verwelkomt door de man met de honden. Hij stelde zich voor als Kees. Zo Inge een beetje genoten van de laatste keer vroeg hij. Ik knikte en vertelde Kees, dat ik het niet mee uit mijn gedachten kon halen. De spanning is mij te veel geworden en mijn lichaam wil meer van deze spanning. Kees, knikte en zei, ik weet genoeg Inge. Ik zal jou geven wat je wil, maar ook geven wat je niet wil. Dat noem ik slavin zijn van genot wat ge gaat krijgen. Het moet onverwachts zijn, anders ga je je instellen op wat gaat komen.
Bianca en ik moesten meelopen naar een stal. Ik zag daar de honden lopen, waar ik en Bianca door geneukt zijn. Ze doen niks teefjes van me, loop maar door. Ik werd meteen besnuffeld door de grootste hond. De snuit van de hond ging meten onder mijn rokje. Geeft niet hij kent het kunstje, dat weet je toch. We moesten bij een soort stelling gaan staan. Kees pakte mij vast en bond mij vast aan een soort rek. Zo teefje kan je niet weglopen. De hond begon mijn kut te likken, wacht Karzan snauwde Kees. Bianca werd op haar knieën gezet en moest mijn kut likken. Bianca werd vervolgens door Kees betast en trok haar rok omhoog. Pakte Karzan en zette hem tegen haar op. Ze werd meteen geneukt door Karzan. Niet veel later kwam de hond klaar, Kees hield een trog onder de kut van Bianca om het honde sperma op te vangen.
Hij liep naar mij toe en bood de trog aan, opdrinken Teef, helemaal leeg drinken.
Ik deed wat er werd gevraagd en vond het niet vies. Ik likte het hele bakje leeg en keek Kees geil en onderdanig aan. Goedzo teefjes een mooi begin van de middag dacht ik zo. Bianca werd mee genomen door Kees en ik bleef alleen vastgebonden achter in de stal met de twee honden. De honden liepen om mij heen en zochten mijn gaatje. Ik werd besnuffeld en gelikt en al gauw hadden ze mijn kut gevonden. Ik werd door de honden gedwongen om met kont achteruit te gaan staan. De honden gaan met hun poten langs je lichaam en je moet je eigenlijk gewoon met je kont keren naar de honden. Karzan ging tegen mij op staan en probeerde zijn lul in mijn kut te stoten. Dat ging niet zo makkelijk ik moest er alles aan doen om mijn kut zo goed mogelijk aan te bieden. Ik voelde mij een echte teef, ik werd geneukt door twee honden in een stal wat een geile belevenis dacht ik. Ik genoot er echt van. Ik kreeg de lul van Karzan uiteindelijk in mijn kut en ik voelde af en toe de lul per ongeluk tegen mijn sterretje stoten. Karzan kwam klaar en de andere hond begon mijn kut leeg te likken en die hond wilde mij vervolgens ook neuken. Op dezelfde manier werd ik nogmaals geneukt en het sperma voelde ik uit mijn kut druipen. Bianca en Kees waren niet meer aanwezig en ik voelde mij een echte animal teef, ik kon ook niets anders doen dan mijn kont aanbieden. Ik werd zeker 4 keer geneukt door de honden. Het deed zeer aan mijn lichaam. De poten kraste mijn jurk kapot. En ik stond als een afgeneukte teef met mijn jurk op mijn knieën vast aan de stelling.
Op dat moment kwam Kees binnen lopen, zo teefje lekker geneukt door mijn lievertjes. Kees, maak me los ik kan niet meer. Nou, nou niet zo snel ik ga je nog even neuken in je kont sletje van me. Hij pakte mijn kont vast en duwde zijn grote lul in mijn kont en ramde zijn lul hard naar binnen. Tijdens het neuken pakte hij mijn tepels vast en zei, de hele tijd gore dingen, hoer, teef, vuile slet, neukhoer het ging maar door. Ik voelde mij een echter neukteef op dat moment. Kees kwam klaar en trok hard aan mijn haren en spoot alles naar binnen.
Ik moet eerlijk zeggen, ik vond het vernederend lekker. Kees nam mij mee naar de stallen er naast Bianca werd geneukt door twee grove mannen vlak bij een paard. Het paard stond op een bok een dummy, merrie te penetreren. Kees nam mij mee naar het paard en zei, jij krijgt zo het sperma van deze hengst om het te testen op smaak. Eerst Bianca even helpen om die twee heren even leeg te pompen. Ik liep naar de mannen en begon de man die Bianca in har kont aan het naaien was te tongen. Ondertussen werd ik betast door Kees. Kees pakte mijn tieten lekker beet en zoende mij in mijn nek. Ik raakte verstrengeld in een orgie met 3 kerels en Bianca. Al gauw kwam het sperma met golven onze mondjes naar binnen. Bianca wilde alle twee de lullen tegelijk in haar mond hebben. Dat lukte niet en het witte zaad kwam met slierten over haar gezicht. Ik likte het van Bianca haar gezicht af en slikte het door. De mannen lieten hun pikken nog even schoonlikken door ons.
Kees pakte mij vast en dirigeerde mij naar het paard. Hij haalde een zak uit de dummy-merrie in de zak zat heel wat zaad. We moesten van Kees meelopen naar een ruimte, inde ruimte stond een houten bok met twee gaten. Kees wilde dat we op onze knieën gingen zitten en we moesten onze hoofden door de gaten steken. Ik voelde me een echt gebruiksartikel. In de gaten zat rubber en het rubber hield mijn hoofd tegen als ik terug wilde gaan. We konden dus niks meer. Onze armen zaten achter het gat en ons hoofd was een soort kop van zaad geworden. Kees zei: dames dit is e grootste vernedering die je kan hebben. Je kan niets en je moet alles. Ik kreeg de lul van Kees in mijn mond, doe je best teefje van me, anders krijg je tikken. Hij deed zijn vingers bij zijn lul en ik kreeg kok neigingen. Proberen sletje, blijf proberen. Vervolgens deed hij hetzelfde bij Bianca. Zuigen Hoer, zuigen moet je. Jongens neuk die teven maar van achteren. Ik wil dat ze allebei in hun kont geneukt worden. Wissel zo vaak je kan. Ik hoorde meer mannen. Het waren er zeker vier. GVD dacht ik, we zijn nu echt een paar sexpoppen in een stal. Dames maak je geen zorgen zei, Kees, alles wordt opgenomen voor later. Daar zat ik dan vol lul, met mijn vriendin naast me ook gevuld met lul.
Geiler kon niet vond ik. Kees spoot zijn sperma in de mond van bIanca en ik moest zijn lul vervolgens school likken, dat deed ik met veel overgave. Likken teefje van me, likken zei, Kees zachtjes. Ik was zijn slavin en deed alles wat hij mij vroeg, zo voelde ik het ook.
Kees liep weg en kwam terug met de zak paardensperma. Hij goot het in een trog en begon Bianca en mij te voeren met een lepel vol zaad. Om en om kregen wij een lepel sperma. Ik slikte het met zaad met plezier door. Ik vond het lekker, ik wilde gewoon doen wat me werd op gedragen. Bianca had er ook geen problemen mee, zag ik. Zo teefjes van me, dit had ik niet durven dromen. In je kont geneukt worden door vreemde mannen en ook nog gevoerd worden met sperma door je meester. Goed zo, we gaan nog veel lol beleven de komende tijd.
Jongens afmaken die handen spuit je lul leeg in die kontjes of loop even om dan wordt je lul leeg gezogen door deze hoeren. De meesten liepen om en spoten hun zaad in ons gezicht, er werd weinig meer gericht. We zaten helemaal onder de sperma en Kees maakte alleen maar foto's en liet het filmen. De honden werden er nog even bij gehaald en deze ramde hun lullen in onze kutjes, al gauw spoten Karzan en Zeus onze opengerukte kutjes vol. We zaten er echt bij als twee teven gevuld met zaad van iedereen. Even een eindshot hoorde ik Kees zeggen. Lach even in de camera en zeg dat je het geweldig vond. Ik zei, Kees bedankt voor al het sperma, ik ben graag bereid tot meer. Bianca zei, Kees bedankt voor alle lullen die ik tot nu toe heb ontvangen van je, ik hou van je.
We werden los gemaakt en mochten weg. Met ons hoofden vol sperma stapte we in de auto van Bianca en reden weg. Bianca zei, ik dit kan niet. We stoppen er mee. Bianca keek mij aan en zei, Echt niet!