Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Dames & Honden - 4

Dit is een verhaal uit de categorie Dieren.
Ik ben Inge een vriendin van Bianca uit helmond. Ik ben ingewijd door vrienden van Bianca en haar man Ton in animal sex. Eigenlijk ben ik daar per ongeluk in beland, omdat Bianca graag vernederd wordt door haar man.
Ik heb mij vrijwillig laten mee leiden in de extreme sex van Ton en Bianca. Een vriend van hun met twee honden heeft Bianca en mij onder dwang laten neuken door zijn honden Karzan en Toran. Deze avonturen staan in de eerste delen. In het laatste deel kwamen we in aanraking met Piet en zijn vrouw Ellen.
Ellen bleek een echte animal slet te zijn, ze liet namelijk alles toe en is meerdere keren geneukt in haar kont. Ellen heeft ene forse kont, lekkere tieten en een mooie blonde geile kop.
Bianca heeft kleine tietjes, porno blond en heeft een lekkere geile kont en kut.
Ik ben middel matig met mooie volle tieten en bruin haar.
Van alles wat had de man van Bianca, Ton gezegd na de laatste sessie.
We hadden afgesproken met Erik en Ellen de laatste keer, dat we de volgende keer bij hun thuis komen experimenteren.
Erik had het een half af gehouden, maar Ton had gedreigd, dat we zijn zus zouden inlichten. We hadden namelijk de laatste sessie van dichtbij gefilmd. Zij zus werkt bij het ministerie en hij wilde geen problemen en maakte een afspraak met Ton.
Zaterdagmiddag zouden wij langs komen en de man van de honden had een nieuwe Dog gekregen en wilde deze testen. De naam van de man is mij nog onbekend.
Aangekomen bij Erik en Ellen zagen we dat de hondenman al aanwezig was. Ik zag de man zitten in een zetel en ellen zat half naakt op de bank.
Erik zat bij de achter tafel en mocht niets ondernemen. De man liet de kut van Ellen likken door zijn 3 honden, hij smeerde er pindakaas om op de nieuwe hond te laten wennen.
Ze werd goed gelikt, de slet, ze kreunde en begroette ons met een geile glimlach.
Ik stond naast Bianca te kijken naar Ellen en de likkende honden.
De bel ging, ja dames ik heb wat mensen geregeld voor vanmiddag. Ik wil namelijk een orgie filmen met dierensex en veel mannen.
Ton deed open en kwam met 6 mannen binnen. Dames dit zijn vrienden van hem, hij wees naar de man van de honden. Hun namen worden niet genoemd en ze mogen alles doen wat ze willen. Dat is namelijk afgesproken tussen ons. Ellen, Bianca en Inge, jullie moeten alles doen wat er van je gevraagd zal worden.
We werden uitgekleed, kregen een riem om en hoge hakken. Jullie zijn de sletjes van hem"..de man van de honden nam ons mee aan onze hals band naar buiten.
Buiten moesten we elkaar zoenen en strelen van de man. De andere mannen moesten kijken en keuren. Heren ik wil cijfers horen. Het werd allemaal gefilmd.
We kregen allemaal een 8 van de geile boeren. De honden liepen om ons heen en ik werd al weer zo geil als boter van de spanning.
De man liet ons namelijk lang wachten"we werden alleen gelikt door de honden.
Ik hoorde dat de mannen uit Belgie kwamen en op zoek waren naar 1 of 2 geile sletten uit Nederland voor hun jaarlijkse herders bijeenkomst in Zulvegum.
Er werd gelachen en gewezen door de mannen vooral naar mij. Ik was een gewild object van de mannen. De grootste kwam bij me staan en vroeg hoe oud ik was. Ik ben 34 jaar meneer. Hmm mooie leeftijd, slet, ik zal kijken of je wat kan, dan ben je alvast uitgenodigd voor 16 februari bij ons in Zulvegum.
Ik zei niets en dacht, ik ga zeker niet alleen. We werden 1 voor 1 naar binnen gehaald. Eerst Bianca"na 10 minuten moest ik komen. Bianca had 3 lullen in haar lichaam van de mannen. Ze werd gesandwicht en had een dikke lul in haar mond van de oudste man.
Ton haar man zat er naast".Ik werd overal betast en kreeg 3 lullen voor me. Ik moest aan de pikken trekken en zoenen met de gasten. Ik werd gezogen aan mijn tepels en genoot met volle teugen van de aandacht.
Ellen kwam binnen lopen met twee honden. Buk schatje zij de man tegen Ellen. Ze moest de lullen die ik trok zuigen. Ze zoog aan de pikken en de honden stonden naast ons te kwispelen en drukte hun snuit in de kut van Ellen.
De mannen wilde klaar komen in haar mond. Deze slet gaat sperma slikken hoorde ik de man van de honden zeggen. Spuit haar mond vol mannen. Geniet van deze geile vrouwtjes, zo zie je ze niet veel. De mannen trokken hun pikken leeg inde mond van Ellen. Ellen moest van de man sperma in haar mond houden voor mij. Ellen zorg dat Inge ook wat Belgen zaad krijgt. Vervolgens werden ik onder gekwat door Ellen, de teef".van Erik.
Kijk heren nu gaat het gebeuren. Ik zag Karzan al tegen de kut van Ellen aan bonken. Kijk die grote lul van Karzan ga ik in brengen in deze blond stoot. Zij kan alles hebben, haar reet is groot genoeg voor dikke pikken en zeker voor honden pikken.
De man hielp Karzan en toen de pik in haar dikke kale kut zat ramde de hond zijn pik hard in Ellen. Ellen schreeuwde van pijn en genot. De mannen klapte voor Ellen.
Karzan kwam klaar en beef steken met zijn pik, heren dat is altijd zo, honden kunnen niet meteen uit een kut komen. Even laten zo en dan kunnen we zien hoeveel sperma Karzan ik de kut van Ellen heeft geloosd.
Onze Inge zal het sperma eruit persen en door slikken. Ik ging onder Ellen liggen en liet het sperma in mijn mond lopen. Ellen ging op mijn gezicht zitten de teef, ik likte en slikte alles. De mannen joelde, Jezus wat een geile wijven"..
Bianca werd nog steeds geneukt door de 3 mannen, ze ruilede van plaatsen vervolgens werd ze weer geneukt in al haar gaten"Ton haar man spoorde haar aan om beter te pijpen. Bianca pijpen, hoer, pijpen moet je".Laat ze komen in je geile bek"sperma moet je slikken hoer".Ton was druk met zijn vrouw. Ton stond met zijn pik in zijn hand te kijken naar zijn vrouw.
Ellen werd ondertussen geneukt door de 3e hond en Ton spoot zijn zaad over Ellen haar gezicht. Ton schreeuwde zo wil ik je zien Ellen, overal sperma en geneukt worden door een hond in het bijzijn van je man en zijn hufterige vrienden.
Ellen je hebt te lang af gehouden, daarom neuken we alleen jou, jij hebt namelijk sperma te goed!!!
Ellen liet zich neuken door Bobby de nieuwe hond en ook deze hond wist hoe het moest. Hij spoot zijn zaad in haar kut en Ellen moest aan de mannen op tafel laten zien, hoeveel sperma er in haar kut was gespoten. Ze lag met haar benen wijd op haar eigen tafel en liet het zaad naar buiten lopen.
Jezus Ton wat veel zaad zei de leider van de Belgen. Ellen keek met haar geile kop naar de mannen en Bianca. Bianca werd net onder gespoten door de 3 mannen en Ellen liep naar Bianca.
Ze nam een paar pikken over en likte ze allemaal schoon. Ellen deed alles wat we wilden. Ze was een echte mollige slet. De man van de honden wilde weg met zijn mannen, omdat hij nog een meting had. Ellen stond naakt midden in de kamer met haar kop vol sperma en een hondenband om.
De leider van de Belgen keek naar Ellen. Pakte haar band vast. Jij gaat mee Ellen, mee naar de volgende sessie. We gaan je voeren aan meer dieren.
Ellen deed alles en Erik haar man probeerde ze tegen te houden. Oprotten zei de man. Het is je vrouw toch niet meer. Ze is nu van ons..
Ze gingen weg met Ellen, naar een onbekende bestemming.
Ton nam Bianca en mij meer naar huis en liet Erik alleen achter in zijn met sperma besmeurd huis.
Thuis gekomen vroeg ik aan Ton wat er nu met Ellen ging gebeuren. Ton wist het ook niet en was bang voor het ergste. Ik denk dat ze nu gebruikt gaat worden door vele mannen en dieren".Ton vertelde dat hij de man met de honden niet vertrouwde.

Ik bleef slapen bij Ton en Bianca. De volgende dag was ik vroeg op. Ik had nog even hardgelopen in de buurt en kon Ellen en de mannen niet uit mijn hoofd zetten.
Bianca bracht mij naar huis en vertelde, dat ze wist waar de man met de honden woont. Ik wilde er heen gaan om te kijken wat er met Ellen zou gebeuren.
Bianca ging met me mee. Hij wond ons enorm op.
We wisten niet wat we gingen aantreffen bij de woning.
We reden het grindpad op en zagen 2 mannen lopen op het erf.
We werden begroet en de man van de honden kwam aan lopen. Hij had ons verwacht zei hij..>??/ We liepen met hem mee naar een vertrek naast de woning.
Ik zag een vrouw en 3 mannen in de ruimte staan. Ellen stond geblinddoekt in het midden van de kamer. Met een heupketting, hals ketting en hoge naaldhakken.
We zijn Ellen aan het inwijden in de dierensex, vertelde de man.
Ik zag de vrouwen met een emmer lopen. In de emmer zaten twee palingen. Deze palingen gaan we in haar kut en kont stoppen. Dat is een geweldig gevoel dames"..Het is wel vies al dat slijm in je kut"maar dat wassen we er wel uit.
Nu jullie hier zijn wil ik dat jullie de palingen inde kut van Ellen gaan inbrengen.
We keken naar elkaar en glunderde van voor pret.
De honden kwamen ook binnen en we werden begroet door Karzan en Targo.
Doe je slip maar uit sletjes. Dan kunnen de honden ook nog wat snuffelen in dit vertrek.
Bianca had gene slip aan en ik trok hem over mijn pumps heen. Zo lekker geil dames, drie getrouwde vrouwen in mijn huis zonder mannen.
Wat wil een gefrustreerde man zoals ik nog meer., zei hij nors.
Ik kreeg de emmer met de dikke palingen. Het waren levende palingen van ongeveer 70 cm en 5cm dik.
Ik kon ze niet eens pakken, zo glad. Ze waren wat tam gemaakt door een middeltje. Ze leefde wel maar kronkelde niet heel erg.
Ik liep naar Ellen en zoende haar lief. Ellen we gaan je kut vullen met paling, geniet ervan"..Ik deed handschoenen aan om de paling beter te pakken. Ik duwde de staart van de paling in de dikke kale kut van Ellen. Ellen begon te bewegen bij het inbrengen. Ze wat je voelt, zei ik.
Ik voel me onderdanig geil Inge. Goed zo Ellen zei, ik want het nog veel geiler worden. Bianca stopt de 2e paling in je dikke reet.
Ik duwde de paling door, er zat zeker 20 cm in, toen ik hem los liet. De paling gleed meteen uit haar kut. Ik pakte de paling en de man van de honden liet Ellen liggen op de bank. Zo kan je de paling beter inbrengen Inge zei hij"..Ik keek hem aan en duwde gelijk de paling diep naar binnen. Ze kon veel hebben onze Ellen. Ik duwde gewoon door en zag de paling bewegen in haar kut.
De man liet Ellen op z'n hondjes zitten en Bianca moest de 2e paling inbrengen.
Er stond steeds een man te filmen, van heel dichtbij maakte hij close ups van het geile spel. Mijn kut stond er ook op met een snuffelende hond.
De man wilde onze kutjes goed op zijn film hebben. Telkens zat hij onder ons om close ups te maken. Van de natte grotjes.
Bianca moest van de man zelf haar paling in haar kut brengen. Bianca de slet deed de paling met de kop naar binnen. Eng gezicht, vond ik. Ze gilde het uit, toen er 20 a 25 cm paling in haar kut zat. Ze schreeuwde, en kreunde van genot. De mannen in de ruimte klapte"..Bianca liet de paling in haar kut kronkelen. Ik zag de staart bewegen en het paling slijm zat rond haar kleine kutje.
Ellen werd naar de man met de honden gebracht, Hij sloeg op haar dikke kont en nam haar mee naar de 5 mannen. Deze mannen gaan jou neuken in kut en kont, topt het sperma overal uit komen. Begin met deze ouwe lul een man van 70 jaar met een grote lul zag ik. De anderen gingen om Ellen staan met hun stijve pikken.
Ze begon te zuigen en te trekken aan alle lullen. Ik vond het een geil gezicht, zo veel mannen om 1 vrouw".De pikken stonden allemaal ophoog en ellen nam ze allemaal in haar mond. Bianca kwam erbij met haar paling. Ze moest de paling in haar kut laten zitten en begon mee te pijpen.
Goed zo sletjes van me".gewoon zuigen elke lul in dit vertrek is van jullie.
Ellen kreeg van de ouwe man zijn zaad in haar mond. Bianca kwam erbij en nam zijn spuitende pik over. Slikken sletten schreeuwde de man.
De honden liepen om ons en heen en ik moest op mijn knieën bij Bianca en Ellen gaan zitten. Inge jou kut kan wel even een hondenlul ontvangen, bukken slet"
De man duwde de hondenlul van Karzan in mijn kut en ik kreeg een andere lul in mijn mond. Die kerel ragde zijn lul tussen mijn lippen. En kwam gigantische klaar. Het zaad spatte tegen mijn gehemelte".wat een zooitje was het.
Gewoon 1 orgie met honden, palingen en veel dikke Belgische pikken.
Ik kreeg gelijk weer een pik in mijn mond en de hond kwam klaar. De pik van de hond bleef in mijn kut steken en bij het eruit gaan voelde ik het hondenzaad uit mijn kut druppelen.
Ellen stond ondertussen met haar dikke reet naar achteren. Ze pijpte een man en ik zag de oude man die als eerste klaar gepijpt was met een paling aan lopen. Ik zag hem de paling met zijn kop in e kont van Ellen drukken. De paling gleed diep in haar reet.
E man schreeuwde en sloeg op beide billen van Ellen.
Wat een wijf, mannen, wat een wijf is dit toch. Beetje dik maar heel geil en lekker.
Een echte sex lichaam voor mannen zoals wij. De paling zat diep in de kont van Ellen. Ellen draaide zich ven om, maar haar hoofd werd aan haar haar terug getrokken. Ze moet de het zaad van de overige mannen slikken. Ik hoorde de man van de honden zeggen, Ellen slik het zaad allemaal door. Gewoon door slikken niets aan de hand. De paling zit goed ik je dikke reet. De andere paling werd gepakt en de oude man duwde de 2e paling diep in haar kut. Paling hoer, gaan we je noemen. Paling hoer werd er geroepen, slikken en neuken, hoer.....k zag het zaad van de mannen spatten op haar gezicht, ze liet de mannen helemaal gaan. Ze vond alles goed en de palingen werden telkens terug geduwde, want ze kronkelde uit haar kut.
Het was zo geil, ik wist niet hoe ik me voelde. Ik had een raar gevoel in mijn buik. Ik was door sex overmeesterd en kon aan niets anders meer denken.
Gewoon alles was geil.....ik kon vroeger niet meer herinneren.
Het ging nu om Ellen en ook dat vond ik voor treffelijk. Geil.
Ellen werd helemaal vol gespoten en de palingen werden dieper en dieper in haar gaatjes gedrukt.
Ze kwam keer op keer luid gillend klaar, volgens mij alleen maar op die palingen in haar kut. Toen moesten we weg van de man.
Ellen blijft bij mij, ik wil haar houden zei de man.
Een lichaam met veel mogelijkheden wil ik volop gebruiken voor mijn animal films. Ik ga deze week de productie starten.
Ik moest weg met Bianca en we lieten Ellen zonder te groeten achter bij die schoft. Ik hoorde Ellen nog schreeuwen, Bianca ik red me wel...ja dacht ik geile hoer,....dat zal wel.