Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Dames & Honden - 5

Dit is een verhaal uit de categorie Dieren.
Rinus reed de laatste keer met zijn Annemarie weg in hun BMW met een vol gevoel van Hondendrang. Ze moesten naar school, Annemarie en Rinus zijn leerkrachten op een RSG in Brabant. Rinus heeft zelfs een leidinggevende functie, maar hun liefde voor extreme sex heeft elkaar gebonden, letterlijk en figuurlijk. Rinus heeft Annemarie leren kennen op een manege waar zij mee dan gewoon aandacht had voor de hengsten van ome Wim de eigenaar. Rinus vertelde mij hun obsessie op de verjaardag van John. John werd 61 in maart en iedereen die zijn extreme wensen had uitgeprobeerd bij John en zijn broer Kees was uitgenodigd. Op het feest kwam ik, Inge in gesprek met Rinus en zijn vrouw Annemarie. De laatste keer had ik Annemarie laten neuken door honden, , mannen en grote dildo's. Annemarie vertelde mij, dat ze soms soppend in de klas stond, als ze een sessie zou hebben die avond. Ze vertelde, een niet te stille honger naar het onbekende te hebben, slavin zijn was haar hobby. Alleen slavin van extreme sex en niet zo zeer SM. Ik gaf te kennen, dat ik een zelfde soort gevoel in mijn lichaam had. Alleen ik ben 26 jaar en Annemarie is 43 jaar. Annemarie was niet stil te krijgen, nu snapte ik dat Rinus de meester was. Zij moet haar bek houden, als Rinus bepaalt, alleen ik had het de vorige keer over genomen van Rinus, waardoor hij de slaaf werd van mij. Ze gaven toe, dat het de eerste keer was dat ze beiden genoten hadden van het slaven spel. Rinus bekende, dat hij regelmatig getrokken had op mij, ik wilde alleen maar mijn lul in je lichaamgaten stoppen Inge. Nu zie ik je weer en ben ik zo geil op je. Nou Rinus jij gaat mij helemaal niet neuken, ik bepaal wie jij gaat neuken. Jij gaat de broer van John neuken, die ouwe vent daar en ik laat je wijf neuken door de hond en misschien wel door een varken. In ieder geval neuk jij je wijf niet en jij neukt mij ook niet laat dat duidelijk zijn miezerig leraartje. De trend was gezet en Annemarie kwijlde al weer van de geiligheid, vuile extreme animal hoer, snauwde ik haar toe. Op de verjaardag van John zou er veel uitgeprobeerd worden, John had dit allemaal gepland. Rinus ga jij je maar aftrekken op je vrouw. Ik nam Annemarie mee naar de stal en deed haar een halsband om, zo dan ben je echt mijn hondje, teefje van me. Annemarie was erg onderdanig ze vond alles goed.

Ik liet Annemarie kruipen door de smerige stal, haar knieën werden vies en haar rokje hing in de mest. John kwam de stal binnen en ik zei, dit is je cadeautje John een lekker smerig teefje klaar voor alles wat beweegt. Bedankt Inge, jij weet wat ik geil vind. Waar is die kerel van haar, die staat zich af trekken op andere geile wijven. Haal hem op samen met mijn broer, ik wil hem zien neuken met mijn broer voor de ogen van zijn vrouw. Mijn verjaardag moet uitlopen op een perverse orgie. Annemarie kreeg een bal in haar mond om niets te zeggen, ik vond het geil om toch weer die butplug staart in haar kut te stoppen, Annemarie ziet er dan zo goed uit een zwarte staart en een kwijlende mond, boven op haar hoofd het haar in een strakke knot. Rinus kwam aanlopen met zijn gulp open. John zei, tegen hem, Rinus mijn broer gaat jou neuken in je reet en je vrouw gaat kwijlend kijken of je nu wil of niet. John pakte Rinus vast en bond hem aan een stelling. Zo broer ga deze hengst maar even in zijn vette hol neuken. Dan kan ik zo zijn wijf neuken in haar geile bek. Rinus stond met zijn blote hol naar achteren en Kees zette zijn zwaar geschapen lul tegen het aarsje. Een beetje glijmiddel in het gaatje en op de grote lul en met gemak verdween de staaf in het nauwe gaatje van Rinus. Rinus probeerde geen geluid te maken, maar knorde wel. John stond met zijn lul in zijn hand en pakte Annemarie bij haar bal in haar mond. Zo teefje jij gaat mij even zuigen. Hij deed de bal opzij en duwde zijn grote lul in het leraressen mondje, zuigen teef snauwde John. Rinus kijk even naar je wijf, ze zuigt zo lekker dat teefje van je. Ik laat haar vandaag door veel lullen neuken, dat verdient zo'n wijf. John spoot zijn sperma in haar mond en Rinus keek haar aan, kort erna spoot Kees zijn sperma in de kont van Rinus.

Annemarie schreeuwde, Rinus vuile homo, perverse hond, je moet je smoel houden teef. Laat je maar lekker neuken door deze perverselingen. John had zijn handen om de mooie tieten van Annemarie en trok aan haar tepels. John ik ben je slavin mompelde ze, wat zei, je, ik ben je slavin John, doe met me wat je wilt. Ik laat alles toe, en zal jou als mastermeester gehoorzamen, wat je ook bedenkt. Annemarie kom mee, dan gaan we Karzan even opzoeken, een beetje hondensperma kan geen kwaad. Karzan stond in zijn hok en kwispelde met zijn staart bij het zien van Annemarie. Kijk hij wil je nu al bespringen, teefje van me. Annemarie werd bevrijd van haar staart en Karzan dook meteen in haar kruis. Karzan probeerde met zijn poten Annemarie op haar knieën te dwingen. Ze deed het met overgave, Rinus kwam ook binnen en keek naar zijn vrouw op de grond met een hond op haar rug. Goed zo, Annemarie,. Laat je man zien, dat je het fijn vindt om door een hond geneukt te worden. Rinus vond het natuurlijk goed en stond aan zijn lul t trekken, stop je lul even bij je vrouw in haar mond Rinus, zei John. Annemarie zat al weer met twee lullen in haar lichaam en John schreeuwde teef, jij bent een vette hondenhoer. Karzan zat vast in haar kut, dat betekende hondensperma in haar kut, Rinus moest zijn lul weer uit de mond van zijn vrouw halen. Oprotten Rinus we gaan haar laten neuken door mijn vrienden in de zaal. Annemarie werd meegenomen, nadat Karzan los was, met het hondensperma in haar kut werd ze op een tafel gelegd, lik deze slet even leeg commandeerde Rinus naar een andere vrouw, Lia. Hoorde ik later. Lia begon meteen te likken en John stopte zijn lul bij Lia in haar kut. Zo Lia kan die man van je genieten morgen als hij de film ziet. Kijk even naar de camera aan het plafond. Lia lachte en likte verder het hondensperma werd uit haar kut geperst en Lia nam het sperma vol overgave in haar mond en spuugde het in het gezicht van Rinus. John lachte, zo Rinus lekkere hondensperma uit die vette kut van je vrouw. Lekker doorslikken, want er komt nog veel meer voor jou teef Rinus. Ik ga haar nu laten neuken door 3 nieuwe leden, jongens kom even hier. Stel je even voor aan Annemarie met je lul, stop je lul maar even in haar zuigmondje. De mannen stopte hun vette lul in de schoolkut van Annemarie. Deze jongens hadden je leerlingen kunnen zijn, ze zijn 18 jaar en neuken een oude schoolteef in haar mond en spuiten hun zaad zo meteen in je openstaande spermasmoel. Rinus stond naast zijn vrouw en moedigde de jongens aan, stoot je pik diep in haar mond jongens, kan ze makkelijk hebben.

De jongens stootte hun pik in alle gaten, Annemarie werd geneukt als een echte teef en haar man vond het prachtig. Ze werd geneukt door 3 jonge jongens en ze kreeg elke lul in haar kut, kont en mond. Ze droop van het geil, ze was helemaal weg van pikken. Je kon het zien aan haar lichaamshouding, ze was gemaakt om geneukt te worden. Ze kreeg het sperma van de jonge bokken in haar kut gespoten. John kwam met twee honden aan lopen, Annemarie we gaan je laten neuken door de honden van deze jongen. De jongen die met zijn pik in haar mond stond riep Tarka en Bizon bij zich. John gaf de honden over aan Mick. Mick zei met harde stem, teef loop mee!! Annemarie liep met hem mee naar een hoek. Kijk hier gaan de honden je neuken in je kont, ik ga die pikken van Tarka en Bizon in je kont duwen. Ze ruiken het sperma van ons al. Zelf zal ik mijn pik nog een keer in alle gaten drukken als voorbeeld. Annemarie vond het allemaal goed en Rinus stond op een afstand te kijken naar zijn teef. Annemarie moest van Mick op haar knieën gaan zitten, ze willen alleen op zijn hondjes neuken laat je volstoppen met hun pik. Lia moest van John naast Annemarie gaan zitten, zo konden beide honden een kutje penetreren. Beide dames kregen een echte halsband om, wat het geheel nog geiler en overheersende maakte voor de toeschouwers. De honden werd gek van de kutlucht en hadden weinig nodig om hun hondenlul in de teven kutjes te stoppen. Het was weer een mooi gezicht, een kamer vol mensen en twee vrouwen die geneukt werden door 2 honden. Mick wist hoe het moest en bracht de lullen perfect in de kutjes, hij wilde wisselen maar de honden wilde niet. Ze waren zo geil, dat ze niet van de twee teven af wilde gaan. Ze ramde hun lul in het vrouwenvlees. De honden spoten hun zaad in de dames en nadat ze los hadden gelaten werden ze even weggezet door Mick. Rinus moest van John bij zijn vrouw komen en Lia neuken in haar kont. Neuk Lia in haar kont kan je vrouw even kijken naar jou neuk gedrag ten opzicht van andere teven.

Rinus pakte de grote tieten van Lia vast en drukte zijn grote lul tegen het sterretje van Lia. Ze kon hem makkelijk hebben, ze heeft al meerdere keren fist fucking gedaan schreeuwde John naar Rinus. Rinus haalde zijn lul langzaam heen en weer, Lia genoot van de geile lul, Annemarie werd klaar gezet voor de volgende aanval van de honden. Mick laat deze teef maar weer neuken, ze moet door beide honden geneukt worden. Mick pakte de andere hond en zette de hond achter Annemarie, hij pakte Annemarie bij haar halsband en trok haar hoofd omhoog. Haar lichaam bolde en de hondelul drong in haar kut. Mick kuste Annemarie op haar mond en zei, ik ga jou zo neuken in je hol. Ik wil graag een lerares neuken in haar hol, hard en diep. Annemarie kreunde alleen en zag haar man Lia neuken met veel gevoel. Lia keek Annemarie aan en zei, ik wil die kerel van jou ook af en toe thuis hebben om mij hard te neuken. Annemarie zei, dan neuk ik jou man vuile slet!!! Het spel was op de wagen, iedereen neukte met iedereen en de tweede hond stond alweer achter Lia te kwispelen. Rinus moest zijn lul uit Lia halen om plaats te maken voor de hond. Ook Lia kreeg weer een hondelul in haar lichaam, maar nu wel in haar kont. Wat een wijven dacht ik, en John genoot van het spektakel. Mick wilde zijn lul in beide dames stoppen om de dames nog meer teef te laten zijn. Mick liep om de vrouwen heen en gaf zijn pik aan beide dames en vervolgens spoot hij zijn zaad in de mond van Annemarie. Annemarie slikte het gretig door en genoot nog steeds van de hondepik. Ook de hond spoot zijn zaad in haar lichaam, nadat de hond losliet werd Rinus gepakt door John om beide kutten uit te likken. Rinus jij slikt het hondensperma door en dan mag je jou teef mee naar huis nemen. Ik kan er niks meer mee, dus verdwijn uit mijn huis met je teef. Rinus werd letterlijk uit huis geschopt en moest naakt met zijn teef oprotten. Annemarie droop af en Rinus wist niet hoe snel hij er achter aan moest gaan. Ze reden weg in hun mooie BMW. Ik wist zeker, dat ze terug kwamen op bevel van John.