Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De Bassist

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Ik speelde jaren geleden als bassist in een band, en in die tijd speelden we heel veel in buine kroegen hier in de omgeving.

Op een avond speelden we in een klein café en de stemming zat er al snel in, mede door het prachtige weer. Het zal zo rond 22.00 uur zijn geweest, toen er ineens een jonge vrouw de kroeg binnenstapte waar ik mijn ogen niet vanaf kon houden. Ze was jong, niet dik, maar gezet, had rood haar, donker opgemaakt, en had een spijkerbroek aan, met een t-shirt, en daar overheen een kort jasje.

Ik probeerde oogcontact met haar te maken, en dat lukte heel snel al, en telkens als ze met iemand danste bleef ze alleen maar naar mij kijken, waardoor ik tamelijk opgewonden werd.

We moesten tot 3.00 uur spelen, en dat betekende dat ik nog een uurtje moest, toen ze naar me toekwam en me complimenteerde met mijn basstijl. Ik bedankte haar voor het compliment, en comlimenteerde haar op mijn beurt met haar figuurtje en kleding, en zei dat ze me behoorlijk geil had gemaakt en vroeg haar hoe het nu verder moest. Ze zei met een glimlach dat zij het ook niet wist, maar dat we daar straks nog wel een boompje over op konden zetten. Hoe heet je eigenlijk vroeg ik. Marieke zei ze. Na een beetje doorvragen, kwam ik erachter dat ze 17, bijna 18 was, en moeizaam met haar ouders overweg kon, en dus op kamertraining zat. In deze kroeg kwam ze niet zo vaak zei ze, maar daar zou door de gezellige muziek verandering in komen.

Toen we klaar waren met het optreden, en de spullen opgeruimd hadden, ging ik aan de bar zitten, en meteen kwam ze naast me zitten om te vragen hoe het inmiddels met mijn geilheid was. Ik zei haar dat ze daar zelf maar achter moest komen, en ik voelde meteen haar kleine handje over mijn stijve pik wrijven, waardoor ik nog veel geiler werd natuurlijk. Als je me zo naar huis brengt wil ik wel kijken wat er aan te doen is zei ze, en ik rekende gelijk af, liet mijn drinken staan, en zei, kom op dan, we gaan.

In de auto ritste ze onder het rijden mijn broek los, en haalde mijn lul eruit. Bewonderend keek ze ernaar, en zei dat hij er lekker uitzag. Ze boog naar mijn schoot, en nam mijn dikke neukstaaf in haar mondje, en begon me goddelijk te pijpen, en ik moest alle zeilen bijzetten om niet meteen mijn lading in haar mond te lozen. Gelukkig waren we bij haar huis aangekomen, en dus stopte ze even met pijpen.

Natuurlijk kon ik het niet maken om verder te gaan, want ik was inmiddels 30, en het leeftijdsverschil vond ik toch te groot, en ik besloot het hierbij te laten, en niet verder te gaan als alleen een beetje vingeren en kussen. Op haar kamer aangekomen vroeg ze of ik iets wilde drinken, maar ik zei dat ik niks wilde, want ik ging zo weer weg. Ze kwam naast me zitten, en zei, je gaat niet eerder weg als dat je helemaal leeg bent, en ze haalde mijn jongeheer weer uit mijn broek. Terwijl ze me weer aan het pijpen was, kneedde ik haar forse borsten, en ging mijn hand langzaam naar beneden, naar haar broek. Toen ze mijn hand daar voelde, stond ze op, en deed haar spijkerbroek, en haar laarzen uit, en zei dat ik er zo beter bij kon. Dit verrastte me enigszins, want zo direct was ik het niet gewend.

Ik voelde door haar slipje heen haar inmiddels natte kutje, en het duurde niet lang of ze had een natte plek in haar kruis zitten, die telkens groter werd. Aangezien ik nog niet wilde spuiten trok ik mijn pik uit haar mondje en knielde voor haar neer, tussen haar benen. Ik trok haar slipje uit, en gewillig tilde ze haar kontje op. Tussen haar benen zag ik een vuurrood toefje schaamhaar, wat me erg opwond. Ik begon haar kutje te kussen, en snoof haar geil op. Ze deed haar benen nog verder uit elkaar, en ik zag haar mosseltje opengaan. Met mijn tong begon ik haar kut te bewerken, elke keer haar klit negerend waardoor ze helemaal gek werd, en me smeekte om haar te laten komen. Ik tilde haar benen in de lucht, en ging met mijn tong naar haar sterretje, en begon daar zacht aan te likken, opeens voelde ik haar verkrampen, en wist dat ze ging komen. Ik duwde een vinger diep in haar gaatje, en kreunend kwam ze klaar. Ik keek op en zag haar met een vuurrode kop zitten, wow, zei ze, dat was heerlijk. Nadat ik haar even bij had laten komen begon ik weer, en ging met 2 vingers op zoek naar haar g-spot, die ik al snel vond, en begon die flink te stimuleren, dit gevoel had ze nog nooit gehad zei ze, en na enkele minuten kwam ze weer klaar, en haar vocht spoot gewoon over mijn hand.

Ik ging voor haar staan met mijn stijve pik, en als vanzelf nam ze hem weer diep in haar mond. Ik begon haar in dat kleine bekkie te neuken, en al snel voelde ik dat ik het niet lang meer zou volhouden. Ik kom zei ik, en ze nam mijn pik nog dieper in haar mond. Dan moet je het zelf maar weten dacht ik, en ik spoot met enkele krachtige pulsen mijn warme zaad in haar mond. Ze hield haar lippen om mijn kloppende staaf en slikte alles door, iets wat ik tot dan nog nooit had meegemaakt Ik ging naast haar zitten, maar ze liet mijn lul niet met rust, begon er aan te trekken en likte over mijn eikel, waardoor hij in no time weer paraat stond.

Kom met dat lekkere ding in mijn kut zei ze me ongenegeerd. Ik dacht even aan het leeftijdsverschil, maar kon er geen weerstand aan bieden. ze ging op de bank liggen en ik keek naar dat mooie kutje van haar. Ik ging tussen haar benen liggen en dirigeerde mijn eikel naar haar kutje. langzaam duwde ik door, en merkte dat ze niet veel lullen gewend was, want ze was heel strak. Voorzichtig duwde ik mijn paal tot de basis in haar natte kut, en begon voorzichtig te pompen. Aan haar gezicht zag ik dat ze ervan genoot, en ik voerde het tempo iets op. Kreunend kwam ze al vrij snel weer een keer klaar.Omdat ik al gekomen was, kon ik nu veel langer doorgaan, en na een minuut of 10 neuken, in verschillende standjes, wilde ik weten of ik nog verder kon gaan, en zei haar om op haar knieen te gaan zitten, met haar hoofd naar de rugleuning van de bank. Ze vroeg wat ik van plan was, maar ik zei dat ze daar vanzelf achter zou komen. Ze deed wat ik vroeg, en ik had een heerlijk uitzicht op haar kont en haar dikke schaamlippen. Ik spreide haar billen, en zei haar om ze zo vast te houden. Voorzichtig stak ik een natgemaakte vinger in haar kontje, en ze bogon te kreunen dat ze daar nog nooit iets in had gehad, en dat ik voorzichtig moest doen. Steeds dieper ging mijn vinger, tot hij er helemaal in zat. Aan haar houding merkte ik dat ze ervan genoot, en dus zou ik proberen mijn lul erin te proppen. Ik maakte mijn pik nat, en duwde de eikel tegen dat strakke holletje. Auw, zei ze, het doet pijn, en meteen toen ze dat zei drong mijn eikel naar binnen, en slaakte ze een kreetje, waardoor ik dacht dat ze de hele buurt wakker had gemaakt. Probeer je te ontspannen zei ik, en geef jij maar aan wanneer ik verder kan. na een minuutje zei ze dat ik moest proberen om verder te gaan, en ik duwde langzaam mijn pik in haar holletje, tot hij er helemaal inzat. Ze had tranen in haar ogen, maar ze hield vol, en ik begon haar in haar kont te neuken.

Na een tijdje vroeg ze me of ik haar weer in haar kut wilde nemen, omdat ze dit toch prettiger vond. Ik haalde mijn lul uit haar reet, en duwde hem weer diep in haar natte kut. Natuurlijk kon ik het, omdat ik al een keer klaargekomen was langer volhouden, maar aan alles komt een eind, en na een paar minuten kon ik me niet meer inhouden, en spoot haar kut vol met mijn zaad.

Ze rolde opzij, en zei vuil neukbeest, je hebt me helemaal uitgewoond, zo ben ik nog nooit geneukt, en ik ben ook nog nooit zo heftig klaargekomen. Ik keek op de klok en zag dat het inmiddels 8 uur in de morgen was, kleedde me snel aan, en zei haar dat ik nog terug zou komen, maar ik had eerst om 10 uur een afspraak.

Na die keer leerde ik haar kennen als een echte nymphomane, want ze liet geen gelegenheid voorbij gaan om sex met me te hebben, en het liefst 4 tot 5 keer per dag. Ik heb een kleine 3 maanden een serieuze relatie met haar gehad, maar aan alles komt een eind, en dat eind was er toen ze me zei dat ze even sigaretten ging halen, en ik gebeld werd door iemand uit de kroeg, dat ze daar aan het geilen was met een andere vent. Ik ben naar die kroeg gegaan, en trof haar daar aan in een innige tongzoen met die kerel. Ik ben naar huis gegaan, heb haar kleren gepakt, en alles zo het raam uit gesodemieterd. Enkele slipjes hingen in de boom, die heeft ze er met een hark uitgevist.

Heb haar daarna nog 1 keer gesproken, en ze zei dat ze spijt had, en nog een kans wilde, maar ik kon het niet meer. Na die ene keer heb ik haar nooit meer gezien of gesproken...