Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De Beloning

Dit is een verhaal uit de categorie Kort.
Tieners

Ik had me helemaal uitgekleed en ben op bed gaan liggen. Met mijn hoofd op mijn kussen en mijn kontje omhoog. Ik zat met mijn vingers aan mijn inmiddels al natte kutje. Het was een heerlijk gevoel om dat vocht op mijn kale kutje te voelen. Ik ben erg blij dat ik het toch helemaal geschoren heb, en als beloning mocht ik mijzelf nu de hele avond vingeren.

Met mijn vingers streelde ik mijn kutje, af en toe liet ik er een vinger in glijden. Ik voelde me steeds geiler worden. Met mijn ene hand kneedde ik mijn borsten, met mijn andere hand draaide ik rondjes over mijn clitje. Steeds sneller wreef ik erover. Ik kreunde zachtjes en genoot er heel erg van.

Ik stond op van het bed en pakte mijn camera, ik stelde hem in op de zelfontspanner en snel ging ik weer op het bed liggen met mijn billen zo ver mogelijk omhoog. De foto bekeek ik en ik vond het er enorm opwindend om mezelf met mijn kale kutje vanachter te zien.

Ik ging weer verder met vingeren en al snel voelde ik mijn orgasme komen, mijn lichaam begon te schokken en mijn kutspieren voelde ik samen trekken. Het was een heerlijk gevoel. Ik zakte in op het bed en bleef zo even nog na genieten.

Daarna pakte ik de balletjes die ik van te voren had klaar gelegd naast mijn bed. Eèn voor èèn duwde ik ze in mijn kontje, die nog steeds een beetje gevoelig was. Het voelde weer enorm lekker. Langzaam trok ik de 1e paar er uit om ze erna er weer opnieuw in te duwen.

Toen ze er allemaal weer inzaten ging ik langzaam over mijn clitje strelen. Het voelde nog erg gevoelig, maar toch wel lekker. Terwijl ik snel over mijn clitje wreef speelde ik een beetje met de balletjes die in mijn kontje zaten.

Een hele tijd heb ik over mijn natte, kale kutje gewreven en ermee gespeelt. Ik begon weer zwaarder te ademen en af en toe heel zachtjes te kreunen. Ik trok de balletjes er langzaam èèn voor èèn uit. Opnieuw voelde ik een orgasme komen.

Ik duwde mijn billen nog verder omhoog en mijn hoofd nog dieper in het kussen. Mijn spieren spande zich aan en ik had een heerlijk orgasme. Ik kromp ineen en bleef even zo liggen. Daarna heb ik snel mijn pyjama aan gedaan en ben ik in slaap gevallen.