Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De Binnenvaartschipper 4

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Op een gegeven moment stond Hans op en zij dat het tijd was om ons samen eens heerlijk te gaan wassen. Aan boord kon dit niet, maar Hans wist wel een sauna waar wij ons heerlijk konden wassen en samen nog even ontspannen van elkaar konden genieten.

Het was al vrij laat toen we vertrokken met een taxi richting Rotterdam. Hans vertelde dat we naar een gay sauna zouden gaan. Er zou daar veel homoseks zijn, echter wilde hij zich concentreren op samen. Onze liefde en de heerlijke seks die hieruit volgde. In de sauna aangekomen kregen wij bij de bar beiden een sleutel van onze locker. Het was sauna Finland in Rotterdam zuid. In de locker ruimte kleden wij ons om. Als eerste namen wij beiden een douche. Ik nam wat zeep en begon Hans heerlijk in te zepen. Ik begon met de zeep uit te smeren in zijn gebruinde nek en masseerde de zeep langzaam naar beneden over zijn gespierde V rug naar beneden. Zijn stevige strakke kontje masseerde ik met zeep en vergat beslist zijn bilnaad niet. Heerlijk dat harde ronde kontje van Hans zo mogen te bevoelen. Na de warme douche gingen wij in het bubbelbad. Al snel hadden wij veel bekijks en nog twee mannen namen plaats in het bubbelbad. Hans en ik hadden echter alleen oog voor elkaar. Wij zaten in het bubbelbad dicht tegen elkaar aan. Ik voelde Hans zijn vingers over mijn dijbeen glijden richting mijn kruis. Zelf draaide ik mij half en gaf Hans ene zoen op zijn lippen en baande mij een weg tussen zijn lippen door om weer een heerlijk tongen spel te starten. Hans bewerkte zachtjes mijn ballen en ik voelde hem vervolgens met zijn vingers onder mijn ballen door glijden. Zijn wijsvinger bewerkt in het bubbelbad zachtjes mijn gaatje. Ik voel me opgewonden, maar besef dat de anderen niet kunnen zien wat er gebeurd. De bubbels ontrekken deze handelingen aan het zicht. Mijn pik staat al weer strak omhoog tegen mijn buik aan.

Op een gegeven moment vraagt Hans of ik zin heb mee te gaan in het stoombad. Als wij hier binnen stappen zien wij geen hand voor ogen en nemen plaats aan de rechterzijde. Na een tijdje zien wij dat er tegenover ons een oudere man zit samen met een jongen van een jaar of 25. Beiden zitten openlijk met een stijve. De oudere man heeft zijn hand in het kruis van de jongen. Door het stoom zien wij niet alles, maar duidelijk is dat de jongen geniet van de strelingen van de oudere man. De jongen zit achterover geleund en zijn paal staat recht vooruit. De man staat op een gegeven moment op en gaat op de schoot van de jongen zitten. We zien het niet duidelijk, maar aan het gekreun maken wij dat de man zich langzaam over de harde paal van de jongen laat zakken. De man maakt op en neer gaande bewegingen. Als de jongen luid begint te kreunen en onsamenhangende schokkende bewegingen maakt, maken wij op dat hij zijn zaad heeft verschoten in de darmen van deze man.

Enigszins door de hitten bevangen verlaten wij de stoomsauna. We lopen richting een deur naar een trap leidt. Op de boven verdieping aangekomen komen wij in een ruimte met tv schermen, waarop homo porno wordt gedraaid. Wij lopen naar rechts en komen in een soort darkroom, waar een bed staat, een paard en een sling hangt. Om de sling zien wij veel bedrijvigheid. Als we dichterbij komen zie ik hier de jongen van een zojuist uit de stoomsauna. De jongen ligt in de sling en wordt door een wat oudere man diep in zijn kont geneukt. Aan het hoofdeinde van de sling zien wij twee mannen, waarvan er één zijn lul diep in de strot van de jongen heen en weer pompt. Een andere jongen trekt en zuigt afwisselen aan de dikke lul van de jongen die in de sling hangt. Door al deze waarnemingen staat mijn pik stijf en recht vooruit. Mijn handboek, welke ik om mijn middel heb staat in een rechte pint naar voren. Ook bij Hans is duidelijk te zien dat hij van dit alles opgewonden is geraakt.

Wij besluiten samen door te lopen richting de ruimte met de cabines. Hierin nemen wij plaatsen en sluiten de cabine af. Hans gaat languit op zijn rug liggen en trekt zijn handdoek weg. Ik neem plaats tussen zijn benen en begin hem te likken aan zijn flinke hang zak. Zijn ballen zuig ik een voor een naar binnen. Hans kreunt van genoegen als ik langzaam vanaf zijn ballen langs de stam van zijn dikke harde pik naar boven glijd. Als ik bij zijn eikel beland cirkel ik met mijn tong plagend om zijn paars/rode eikel. Langzaam open ik mijn lippen en omsluit deze harde kloppende eikel. Hat smaakt lekker, naar meer. Voorzichtig laat ik zijn lul dieper in mijn mond glijden. Ik zuig aan deze paarse harde knop als aan een lollie. Met mijn tong maak ik draaiende bewegingen om de eikel bvan Hans. Hans kreunt en knort als een krolse kater die op zijn wenken en aan zijn geile behoeftes wordt voorzien. Ik voel de handen van Hans door mijn blonde haren glijden. Voorzichtig voel ik dat hij de druk opbouwt en mijn hoofd verder over zijn stijve lul heen duwt. Doordat dit af en toe iets te ver gaat moet ik kokhalzen. Direct als Hans dit merkt laat hij mij los. Ik wil dit echter ervaren en blijf stug door pijpen. Ik wil de hele paal van mijn geliefde in mijn mond. Als ik weer mijn hoofd over zijn dikke pik heen laat zakken merk ik dat ik als ik slik bewegingen maak, zijn paal tot diep in mijn keel kan voelen. Hans kronkelt als een geile kater onder mijn behandeling. Ik voel zijn eikel nu in mijn strot en lik met mijn tong onder zijn ballen. Zo diep in mijn keel had ik niet verwacht dat dit mogelijk was. Hans begint zwaarder te ademen en kreunt dat hij gaat komen. Ik houd zijn dikke harde lul echter diep in mij keel en voel een schokkende ontlading. Zijn zaad wordt rechtstreeks via mijn slokdarm mijn maag ingespoten. De geile en liefdevolle blik van Hans doen mij smelten. Ik laat mij over heem heen zakken en lig nu op zijn gespierde body. De lust hem nu te bezitten, te neuken tussen die harde gespierde billen overmannen mij nu.

Voorzichtig plaats ik mijn lul tussen de benen van Hans net onder zijn zak. Ik beweeg wat heen en weer en Hans geniet zichtbaar. Hij spuwt in zijn hand en brengt deze naar zijn gaatje. Hij plaatst zelf zijn benen over mijn schouders en brengt mijn pik in stelling. Hij vraagt mij met kracht in één keer toe te stoten. Als ik dit doe bemerk ik dat mijn lul voor de helft in hem verdwijnt. De tranen in zijn ogen en de kreet die hij uitbrengt doen mij inzien dat ik hem peinig. Ik houd stil, totdat ik voel dat Hans zelf neukende bewegingen begint te maken. Heel voorzichtig voer ik het tempo weer op. En langzaam glijd ik steeds wat dieper in het nauwe gaatje van Hans. De gespierde billen voelen heerlijk aan. Ik wil meer van deze geile billen voelen en vraag Hans op zijn buik te gaan liggen. Ik ga nu over hem heen liggen en voel de stevige spieren van zijn kontje en zijn rug onder mij. Mijn pompende lul wordt nu gemasseerd door zowel zijn samen knijpende bil spieren als zijn strakke kutje. Ik ga nu niet zo diep in hem, maar beiden genieten hier ruchtbaar van. Hans schuift door mijn pompende bewegingen over het matras. Ineens kreunt hij het uit en voel ik zijn kringspier mijn lul afknellen. Voor mij wordt dit teveel en spuit mij leeg in de darmen van Hans. Kreunend ligt Hans onder mij en heeft het matras voorzien van een flinke lading zaad. Beiden blijven wij nog geruime tijd in de cabine tegel elkaar aan liggen. Strelend, zoenend en liefkozend liggen wij van elkaar te genieten. Mijn verliefdheid lijkt na deze gebeurtenissen meer en meer toe te nemen.

Als wij weer thuis zijn lijkt het mij steeds langer te duren voor wij elkaar weer zien. Wij genieten van elkaar, maar lijken alles in het geniep te doen. Voor de buitenwereld en de familie houden wij de schijn op. Wie weet hoe lang dit kan duren en wij dit zullen volhouden.