Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De Buurvrouw Kan Meer...

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Natuurlijk kenden we elkaar. Mijn buurvrouw en ik. Zij woonde boven me in een grote flat van 10 etages. We kwamen elkaar dan ook regelmatig tegen op de trap, in de lift of buiten bij het boodschappen doen. Ik was met de vut en kon haar zodoende elk moment van de dag tegenkomen. Ze was altijd in de weer. Hard rennen om de kinderen naar school te brengen, op de fiets om boodschappen te doen, aan het wassen, strijken, eten koken e.d. Logisch dat ze niet veel tijd had om een praatje te maken. Het bleef dan meestal bij gedag zeggen en we gingen ieder onze weg.

Ondanks haar 6 kinderen zag ze er goed uit. Ze had een volslank figuur met behoorlijke borsten, dat die wat hingen leek me logisch na 6 kinderen gezoogd te hebben. Haar kleren waren met zorg uitgekozen, zodat het leek dat ze slanker was dan ze werkelijk was. Om kort te gaan een aantrekkelijke vrouw. Vorige week kwam ik haar weer tgen op de trap. Na gedag gezegd te hebben knoopte ik een praatje met haar aan, in de wetenschap dat dat toch niet lang zou duren. Ze had echter wel tijd blijkbaar want ze bleef staan en antwoorde op mijn vraag hoe het ging. Op een of andere manier leek het of ze me in vertrouwen wilde nemen met haar verhaal. Ik vroeg of ze trek had in een kop koffie en ze ging daar op in. Ze kwam mee naar binnen en nam plaats op de bank. Alle kinderen waren naar school en ze had dus wat tijd voordat ze die van school moest halen. Immers de hele school was op schoolreisje, dus voorlopig kwamen ze niet terug.

Terwijl ik koffie ging zetten brandde ze los, dat ze het zo zwaar had en dat er van pleziertjes weinig terecht kwam en dat het financieel ook niet allemaal even prettig ging. Al pratende werd ze steeds somberder en het leek erop dat ze zich helemaal liet gaan. Ondanks mijn troostende woorden fleurde ze niet op. Ik zette de koffie neer en ging naast haar op de bank zitten. Terwijl ze aan het vertellen was, legde ik een arm om haar schouder. Ja, zei ze, dat mis ik ook; liefde en aandacht. Dat komt er helemaal niet meer van. Ik val 's avonds laat direct in slaap in bed en m'n man houdt ook al geen rekening met leuke dingen tussen de lakens. Ik begon het te begrijpen en wreef met mijn hand wat over haar rug om haar een beetje te troosten. Ze vond het blijkbaar lekker, want ze vleidde zich wat meer tegen me aan en ik voelde daardoor haar borsten tegen me aankomen. Nu was ik wel geen 20 meer, maar ook niet van beton, dus mijn jongeheer ging een standje hoger staan. Dat maakte me geil en ik ging nu meer door met wrijven en hopen dat ze ook geil werd. Ik legde m'n andere hand op haar dij en begon daar ook zachtjes te wrijven. Tot m'n stomme verbazing deed ze geen poging om m'n hand te weren.

Toen ze klaar was met haar geklaag, keek ze omhoog en ik zag dat ze tranen in haar ogen had.,, Sorry, hoor," zei ze,,, dat ik me zo liet gaan, maar het lucht wel op en je warme hand over m'n rug en m'n been doet me ook wel wat." Ze kwam hoger met haar hoofd en ineens gaf ze me een volle zoen op m'n mond. Ik schrok toch wel enigszins, maar had me gauw genoeg hersteld om te weten, dat ik een vrouw bij me had die maanden gaan sex had gehad en op ontploffen stond. Ik beantwoordde haar zoen met een enorm stuk tong in haar mond te duwen, waarop ze zich wat meer oprichtte en ook haar tong in mijn mond stopte. Dat duurde zo een tijdje, waarna ze zich oprichtte en haar benen over mijn benen gooide en zo op m'n schoot ging zitten. Ik wist niet wat me overkwam, maar werkte zeker niet tegen. Haar tieten staken nu wat rechter vooruit en haar tepels waren ook flink hard geworden. Me lul was nu helemaal stijf, maar kon geen kant uit, want ze zat er met haar kut bovenop. Ik frommelde wat onder haar rok om m'n pik te pakken en hem zodoende wat lucht te geven. Terwijl ik dat deed voelde ik haar slip en kreeg de indruk dat ze flink nat was geworden.,, O, ja ga naar binnen met je hand en pak me bij m'n klitje." Ik liet me dat geen tweede keer zeggen en frommelde wat in haar slip. Ze deed haar benen zo wijd mogelijk en ik ging met m'n vinger langs haar klitje, dat ik steeds groter voelde worden. Terwijl ik zo met haar bezig was, bewoog ze over mijn pik heen die ook alsmaar stijver en stijver werd. Ze lichtte haar truitje op en deed haar BH omhoog waaruit haar borsten met harde tepels ineens naar voren schoten. Ze had toch mooie borsten, met een grote tepelhof en harde tepels. Ze pakte m'n hoofd en bracht die naar haar borsten. Een voor een lurkte ik aan haar tepels en zij ging steeds wilder over mijn pik tekeer.

,,Stop ook een paar vingers in m'n kut. Dat moet makkelijk gaan, want ik ben de laatste maanden niet zo nat geweest." Ik deed wat ze zei en het duurde niet lang of ze stond op het punt te knappen en haar goddelijke vocht over m'n broek te laten lopen.,, Ik wil dat je tegelijk klaarkomt met me. Dat je broek dat helemaal onder zit is geen probleem, ik was alles wel voor je." Binnen 10 seconden ontploften we allebei. Haar geil spoot alle kanten uit, want mijn vingers zaten behoorlijk diep in haar grot. Het sperma spoot bij mij uit m'n eikel en niet alleen m'n broek was zijknat, maar ook m'n shirt in m'n broek zat onder de vlekken. Na een flink aantal stoten rustten we even uit. Kom, zei ik, dan gaan we naar de badkamer en zullen we ons wat opfrissen. Ze ging gewillig mee en in de badkamer kleedden we ons gezamenlijk uit. Haar slip zat onder het geil en mijn kleren waren ook flink nat.

Laten we ons nog niet opfrissen, want ik heb nog wat fantasieen die ik uit wil leven en waarvoor ik bij mijn man geen gelegenheid krijg. Ik zal m'n slip uitdoen, maar m'n kleren aanhouden. Ik wil dat je me onder m'n rok helemaal een beurt geeft. Je lul moet in m'n kut, in m'n reet en je hand kan ook m'n hele vagina bezitten. Daarna kom jij ook wel aan de beurt, maar eerst ik. Ik begon tegen haar aan te rijden en met mijn handen tegen haar billen aan, drukte ik haar kut tegen m'm lul aan, die natuurlijk alweer in de vijfde versnelling terecht was gekomen. Ik wachtte even om met m'n handen onder haar rok te gaan, waardoor ze steeds heter en geiler werd en haar lichaam dicht tegen me aandrukte. Ze deed haar truitje omhoog, bracht haar hand onder haar tieten en bracht die zo naar m'n gezicht. Ik liet m'n hoofd wat zakken en likte de tepels af. Harder had ik ze nog nooit gevoeld. Ze gooide haar hoofd naar achteren en begon zachtje te kreunen.,, Pak m'n kut, laat je handen het werk doen onder m'n rok. Pak m'n reet en begin m'n roze ster te bewerken. Je maak me gek door alleen maar over m'n rok te wrijven." Ik gaf gehoor aan haar vraag en trok haar rok langzaam omhoog, waarna ik met m'n vingers over het schaamhaar begon te wrijven. Het gekreun werd harder en haar lichaam ging heftiger tegen mij aan staan rijden. Ze had flink wat schaamhaar en daar hield ik wel van, dus ik bleef lekker in de krullen bezig. Het werd haar te gortig. Ze bracht haar hand naar de mijne en leidde die tussen haar dijen, die ze al flink uit elkaar had staan. Ze pakte 2 vingers en bracht die tussen haar schaamlippen naar binnen. Begin daar maar mee, de rest komt vanzelf. Ik ging een paar keer flink naar binnen bij haar (na 6 kinderen had ze toch een behoorlijk strak kutje) en na ongeveer 1 minuut voelde ik een partij nattigheid naar buiten komen waarbij ik vroeg of ze klaar kwam ofdat ze aan het pissen was. Ze stond zo te kreunen, dat ze geen antwoord kon geven, maar na enige tijd kwam ik er wel achter dat ze klaar was gekomen.

Ik zal je nu even pijpen voordat je m'n reet ga bewerken. Ze ging door de knieen en pakte m'n lul beet en bracht hem langzaam tussen haar lippen naar binnen. In het begin kwam alleen de eikel aan de beurt en trok ze met haar rechterhand aan m'n lul. Met haar linkerhand begon ze haar tieten te bewerken. Keihard trok ze aan haar tepels en dat leken geen tepels meer, maar kleine pikjes begonnen het te worden. Vertel me wanneer je denkt dat je gaat spuiten, want dan stop ik. Ik kan jou ook plagen hoor, zei ze. Het zaad van je wil ik in m'n kont hebben en daarvoor heb je flink wat nodig. Ze ging door met pijpen en nu nam ze steeds meer van m'n stijve pik in haar mond. Met haar handen voelde ze m'n ballen en wreef daar heel langzaam overheen. Het duurde niet lang of ze begonnen hard te worden en ze kreeg in de gaten dat ik klaar kon komen. Ze stopte abrupt met pijpen en haalde m'n lul uit haar mond. Ze stond op, begon met me te tongen en hield m'n lul in haar hand, zonder eraan te trekken. Na een flinke tongzoen draaide ze zich om en bukte zich, met de handen op de rand van het bad. Gooi m'n rok omhoog en steek je stijve pik in m'n kont. Ik spuugde wat over haar bilnaad en trok het velletje van m'n pik naar achteren om zodoende met m'n blote eikel de aanval op haar rozetje in te zetten. Langzaam schoof ik m'n eikel naar binnen en ik moet zeggen dat ging makkelijk. Als ze dan niet veel sex heeft gehad is haar kont toch regelmatig gebruikt. Ik bleek gelijk te hebben. Druk maar door, zei ze, want ik ben vaak bezig met harde spullen in m'n kont. Hier kan je dus heel wat insteken. Dat klopte ook. Toen m'n eikel erin zat, schoof ik met elke stoot verder naar haar maag en bij de laatste stoot werd ze helemaal geil van m'n schaamhaar dat tegen haar reet aanging.,, Ja, heerlijk. Ga door zo een tijd en spuit dan m'n darmstelsel helemaal vol. Pak m'n tieten en probeer die tepels nog harder en groter te maken. Ik pak m'n klitje wel en ga met een paar vingers m'n kut in. Op deze manier moet het lukken om alles tegelijk te laten lopen."

Ik zocht een goed standje waarmee ik me goed kon afzetten om bij de laatste stoten haar kont helemaal tegen m'n schaamhaar aan te drukken en m'n lul zover mogelijk naar binnen te dringen, waarbij het zaad zo diep mogelijk haar darmen in kon gaan. Ze had haar vingers inmiddels zo diep in haar kut dat ik haar vingers tegen m'n lul aan voelde gaan. Dat was zo'n geil gevoel dat ik haar vertelde dat het klaarkomen elk moment kon gebeuren.,, Als je zo ver bent, zeg het dan, want ik laat niet alleen geil uit m'n kut lopen, maar ik moet ook pissen en ik heb geen zin dat in te houden, dus alles komt tegelijk." Binnen 10 seconden ging ik zo tekeer dat ze begreep dat lange Nelis het zaad niet meer binnen kon houden. Ik trok haar aan haar tieten dicht tegen me aan en bij de eerste lozing begon ik te brullen als een leeuw. Luttele seconden later kwam ze ook en ze gilde nog erger dan ik. Terwijl we zo aan het schreeuwen waren liet ze het geil lopen en net toen we onze ademhaling wat rustiger hadden, ging ze helemaal wijdbeens staan en zei me m'n handen tegen haar kut te houden.

Toen ik ze tegen haar kut had, voelde ik de eerste geile plasdruppels komenen en niet veel later kwam er een waterval van het goddelijk, gouden zijk uit haar kut over m'n handen - die ik als een tuitje richting bad had gedaan - en haar pis kwam zo in het bad terecht. Het gaf een heerlijk gehoor haar zeik in het bad te horen vallen. Ook de zeiklucht deed ons allebei geil blijven. We bleven zo nog even staan, toen ze klaar was en na haar uitgekleed te hebben, waste ze zich af en gingen we naar de kamer. De koffie was koud geworden, maar onze gevoelens voor elkaar waren een stuk warmer. Ik zei haar dat ik haar begreep in haar situatie en sprak met haar af dat ze mocht komen wanneer ze wilde om wat van zulke ontspanning te genieten. Dat gebeurde dus ook.