Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De Campingbuurvrouw

Dit is een verhaal uit de categorie Vakantie.
Op het laatste nippertje was ik toch nog op vakantie gegaan. De caravan van mijn ouders geleend en onverantwoord doorgeplankt richting de zon. Zo kwam ik uit op een camping aan de Costa Brava. Man alleen, die net door zijn meisje is gedumpt. Ik had geen zin in liefdesverdriet en had me voorgenomen om flink van bil te gaan, je kunt het maar beter van je afneuken vond ik.
Geen idee, waarom ik eigenlijk met de caravan ben gegaan, want ik had natuurlijk ook een last minute kunnen nemen.
Maar daar staat tegenover dat kamperen een stuk informeler is. Als je roes wilt uitslapen, dan doe je dat gewoon en je maakt je potje klaar wanneer je zelf wilt. En wat ook zo is, met kamperen heb je altijd aansprak.
Mijn caravan stond nog niet, of ik had al een uitnodiging van een paar Rotterdammers. ‘Als ik zin had, moest ik maar een pilsje komen pakken.’
Zo zat ik ’s avonds met twee stellen en een paar van hun koters onder de luifel bier te drinken. Netty de vrouw van Jan die me had uitgenodigd zat me met meer dan gewone belangstelling te bekijken. Ik zal niet ontkennen dat mijn ogen ook af en toe verdwaalden. In die bikini hingen een paar heerlijke tieten, ze zag er gewoon heerlijk uit.. Ik schatte dat ze eind veertig was, een lekkere rijpe vrouw die ik wel zou kunnen neuken als ze vrij was geweest.
Om een uur of half een stapte ik op en ging licht aangeschoten naar het toiletgebouw om mijn tanden te poetsen. Kom ik Netty tegen die naar me knipoogde. ‘Je gaat toch niet iedere avond hier bij ons rond zitten hangen. Ga stappen man! je kan iedere vrouw krijgen als je wilt. Ik zou het wel weten als ik jou was.’
‘Ik ben er net’ zei ik. Maar ze had gelijk, tussen die gezinnen had ik eigenlijk niks te zoeken.
Ik ging de caravan in en zette het dakluik open en liet de bovenste helft van de deur openstaan zodat het wat door kon tochten.
Ik lag in mijn bed, las nog wat en trok me even lekker af op de tieten van Netty als een heerlijk slaapmutsje.
Maar ineens hoorde ik zachtjes de onderdeur opengaan van de caravan. GVD toch geen inbreker? Ik zat rechtovereind in bed. Zie ik de contouren van Netty. ‘Sssst ‘zegt ze, ‘ik ben het, ik moet je nog even wat komen vragen, laat het licht maar uit.’ en ze doet de caravandeur helemaal achter me dicht.
‘Ze draaide er niet om heen. ‘Ik kom neuken met je, ik ben al de hele avond geil van je, en jij van mij, ik ben niet gek. Pak ze maar eens vast. ‘maar jouw Jan dan...? wierp ik tegen. ‘Maak je geen zorgen om Jan, die snurkt als een os en is zo impotent als de neten. Ik wil eindelijk weer eens een harde pik in me voelen. Ik heb ook vakantie.’
Ze kroop bij me op bed en zag in de schemering dat ik naakt was en ze greep meteen naar mijn lul. ‘Ooh wat heb ik dat gemist. Zonder omwegen begon ze me te pijpen en veegde met mijn natte harde lul als in extase langs haar wangen. ‘Weet je echt zeker... probeerde ik tegen te werpen. ‘Ik ken hem al 25 jaar, hij slaapt overal doorheen.’
Ik was na dit antwoord helemaal om. Ik strikte haar bikinitopje los en haar heerlijke hangers bungelden boven mijn buik.
Haar bikinibroekje voelde zeiknat op de plek van haar kruis en het lag al snel op de grond.
Ik dook op haar tieten en zoog gulzig aan haar harde tepels, ze kreunde van genot. Ik zocht en vond haar drijfnatte en kale kut en stak er meteen drie vingers in. ‘Ohh ja wat is dit geil’, kreunde Netty. ‘Neuk me even snel, dan gaan we strak nog een keer en langer.’
Die woorden waren aan mij wel besteed. Ik draaide haar onder me en stootte in een keer naar binnen. Ze had een heerlijk natte kut. Ze trok zich naar me toe en sloeg haar benen om me heen. ‘Verwen Netty eens, want ze komt zo veel te kort.’ Het was maar goed dat ik de poten goed stevig had uitgedraaid, want we gingen te keer als beesten. ‘Ohh ja..., kreunde ze ‘Ohh ja, wat is dit geil’ en ze krapte met haar nagels op mijn rug en beet in mijn oorlelletje. Het duurde niet lang of ik stootte mijn zaad diep uit in haar kut. Ik voelde hoe haar kut zich samentrok toen ze heftig maar ingehouden kreunend klaarkwam.
Ze hield mijn kont stevig vast zodat mijn lul lekker lang in haar klopte en gevangen zat en tongde em.
We dronken een blikje cola en rookten een sigaretje en ze vertelde me over de sleur in haar leven met Jan. Ze had gewoon recht op een geile minnaar vond ze. Al snel waren we weer in de stemming en we deden een negenenzestig en ik neukte haar nog een keer op zijn hondjes van achter langs.
Voldaan ging ze om een uur of drie naar haar caravan. Ik viel heerlijk in slaap.
Ik werd rond een uur of tien wakker van de warmte met een heerlijke erectie en ik trok me even heerlijk af op de herinnering aan een geile nacht met Netty mijn vakantiebuurvrouw.
Het leek wel of de duvel er mee speelde. Maar weer ging mijn caravandeur open. Daar stond Netty weer in de deuropening en ze betrapte me terwijl ik met mezelf speelde. Ze deed de deur dicht en kwam meteen naast me liggen. Jan is naar het strand met de kinderen’ zei ze toen ze mijn verschrikte blik zag. ‘ik zei dat ik hoofdpijn had’ maar die is nu meteen over’ lachte ze geil. Ze trok haar bloesje uit en haar short en kroop meteen weer naast me. Haar kut was heerlijk nat van verlangen en ik zoog aan haar klit terwijl zij mijn lul weer onder handen nam.. Ik keek haar in haar geile ogen en klom bovenop haar en naaide haar weer ongegeneerd. We kwamen weer heerlijk klaar.
Die hele week neukten op verschillende momenten. Jan had helemaal niks door.
‘Als je in de buurt bent, moet je een keer langs komen ‘ zei Jan toen ze eind van de week weer naar huis reden ’ Zal ik doen’ zei ik. Netty knipoogde toen ze wegreden. (Heb ik inderdaad gedaan, Maar wel op een moment dat Netty alleen thuis was ;-)
De week erna stond er een caravan van een man vrouw en haar zuster. Net gescheiden en maar meegegaan om niet thuis te kniezen. Het was een lekker ding en ze had zich voorgenomen om vooral veel te lezen. Maar zon, drank, warmte, heerlijk geil weer. Na de eerste avond was het ijs gebroken tussen haar en mij en we neukten er heerlijk samen op los. Haar zus en man blij, toch nog wat privacy omdat haar zus inmiddels bij mij bivakkeerde. Wij blij omdat we in mijn caravan onze geile frustraties van een verbroken relatie op elkaar botvierden.
Ik ben eigenlijk maar één keer uit geweest. Maar ik vond er geen bal aan. Heerlijk uitgerust en sufgeneukt kwam ik voldaan terug van vakantie.