Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De Citadel - 2

Dit is een verhaal uit de categorie Vakantie.
Je bent al te ver heen,en de geilheid zet zo een beetje alle redelijkheid overboord! Zonder dwang,zonder willen of niet willen,neem ik z'n eikel in m'n mond. Z'n pik zit te kort bij m'n gezichtsveld,dus ik kan z'n harde lul niet onderscheiden van alle indrukken om me heen. Als hij dan voorzichtig zijn eikel in en uit m'n mond laat glijden,probeer ik zo goed mogelijk zijn warme pik te ontvangen,en lik en zuig zachtjes aan het harde mannenvlees. Zo nu en dan verwijderd hij z'n dikke stam uit m'n onwennige mond,en biedt hij z'n lul weer aan m'n vrouw aan. Ze zit nog altijd bovenop me en beweegt zachtjes haar onderlijf op en neer en verwent zo m'n lul in haar zuigende en knedende kutje. Ze heeft zo haar manier,om als het ware m'n pik af te trekken in haar vochtig gleufje,en door de jaren heen,heeft ze haar "techniek" so to speak,bijgeschaafd en kan me zonder van me los te komen me klaar laten komen. Maar nu kijk ik naar haar gezicht. Ze hangt een twintigtal centimeter boven mijn gezicht en laat haar tong speels en kronkelend over de glanzende eikel van de onbekende fotograaf gaan. Met 1 hand houdt ze een beetje z'n pik in bedwang en stuurt deze in de pijp-posities zoals zij ze hem het makkelijkste kan pijpen.

Haar hand past net om de dikke stam van onze hete fotograaf heen, en merk dat hij zich zo stil mogelijk houdt om niet teveel rumoer te maken en de spanning te verbreken. Ik kijk haar nogmaals aan en m'n geiligheid maakt alweer een sprongetje vooruit als ik haar vingers om de dikke schacht geklemd zie zitten. Dit is voor mij 1 van de mooiste "indrukken" als ik zie hoe een vrij kleine vrouwenhand een behoorlijke pik omklemd.Vaak moeten vrouwen zelfs twee handen gebruiken om een stevige mannenpik te hanteren,en wauw! dat ziet voor mij absoluut geil uit!

Ik kijk haar aan en met geile pretoogjes en blijft ze dapper zuigen en likken aan de inmiddels natte pik. Ik til m'n hoofd wat van het gras op,teneinde haar een heerlijke tongzoen te geven,maar die stijve lul zit in de weg en ik kan niets anders doen dan samen met haar z'n dikke schacht te likken. Om en om verwennen we onze "voyeurfotograaf". We pijpen en likken...geven elkaar toch steeds steelse,geile tongzoenen en de grijzige man begrijpt ons spel en haalt zo nu en dan z'n harde staaf tussen onze lippen vandaan. Vreemd dat hij absoluut geen aanstalten maakt om haar,of mij,te verleiden voor een neukpartij. Schijnbaar is het meer dan genoeg voor hem dat hij klaargezogen word. Wel maakt hij zo nu en dan een foto,althans dat probeert hij,aangezien hij in een redelijk oncomfortabele positie ligt. Hij heeft zelfs nog geen woord gesproken,dus we weten niet of hij Nederlands of Frans spreekt. Hij glimlacht alleen maar en manouvreert behendig z'n mooie pik tussen onze gewillige monden en tongen door. Nu nog verbaast het me dat ik me zo gewillig liet gaan en zonder na te denken die volwassen mannenpik in m'n mond nam. Maar ja,ik merk zelf ook wel dat als er iets geils gebeurt,de adrenaline ervoor zorgt dat je behoorlijk wat remmingen kwijtraakt en in bepaalde "hete" situaties wat makkelijker een drempel overschrijdt.

Dan draait en beweegt m'n vrouw eens weer met haar onderlijf,dan weer tilt ze haar kont wat op en heb ik ruimte om toch even wat hardere plaagstootjes te geven met m'n trillende harde pik. Ik sluit voor een moment m'n ogen en geniet van z'n pik,haar natte kut,de warmet van de zon,het gekriebel van het gras onder m'n inmiddels bezwete kont,en de grijzige man begint met kreunen. M'n vrouw slaakt een klein kreetje als zonder enige aanwijzing,golf na golf zaad uit z'n lul spuit. De eerste stralen gaan langs haar mond en komen vlak naast me op het gras neer. Hij neemt even z'n pulserende pik in z'n eigen hand en begint zich langzaam af te trekken. Dan produceert z'n harde pik,dikke druppels zaad en worden gedeeltelijk door m'n vrouw weg gelikt. Een aantal druppels komen los van z'n glanzende eikel en belanden in m'n mond,op m'n lippen en m'n tong. Onmiddelijk proef ik de "zoute" geur waarna sperma ruikt als ik wel eens een flinke straal op m'n vrouw haar tieten spuit. Achter in m'n keel verzamelt zich een mengeling van zoutige smaken,alsof een rauwe oester je smaakpapillen ondersteboven schoppen met nog nooit eerdere genoten aroma's. Hij trekt zich haast onderdanig terug en veegt zelfs met wat tisseus haar en mijn mond schoon,pakt z'n pik weer in en wederom gaat ie een metertje van ons af zitten en maakt rustig nog wat foto's. Zij gooit zich dan weer over me heen,beweegt haar onderlijf met wat grovere bewegingen en grinnikt en glimlacht naar me,terwijl ze haar tong in m'n mond laat glijden. Ze spoort me aan om klaar te komen,en met een haast duivels lachje,knijpt ze m'n lul naar een hoogtepunt. Als ze dan rechtop gaat zitten,met haar mooie grote borsten,glimmend in de zon,voel ik schoksgewijs m'n orgasme aan komen razen. Ze ziet het aan m'n gezicht als ik klaarkom en houdt dan haar hele lijf stil,en ik spuit golf na golf zaad in haar vochtig kutje. De daarop volgende seconden ebt m'n orgasme weg en is het magische moment weg. Dan laat ze zich langzaam van me af glijden en komt naast me liggen. De zon brand fel op onze bezwete huid,de wind maakt dat we weer wat afkoelen. Ze gaat dan steunend op haar ellebogen een beetje rechtop zitten,opent haar benen zo ver mogelijk en ik kan zien hoe druppelsgewijs m'n lading sperma,tussen haar openstaande lipjes naar buiten druipt. Onze fotograaf heeft dit ook in de gaten en kruipt zowat met de lens tussen haar benen,en aan het klikken van het mechanisme te horen,neemt hij behoorlijk wat close-ups van haar lichtbehaarde kutlipjes die ongewild m'n sperma weer de vrije loop laat. Na een tweetal minuten hangt de fotograaf z'n camera wat opzij en begint liefdevol met de overgebleven tisseus haar gleufje schoon te wrijven. M'n vrouw grinnikt en meent dat de oude snoeper toch even aan haar kutje wilt zitten! Ik glimlach terug en geef haar nog een heerlijke zoen.

Dan propt de grijze man de natte tissues bij de rest en laat die in z'n foto-tas verdwijnen. Hij staat op en steekt galant zijn handen uit en nodigt m'n vrouw uit om op te staan. Even later staat ze vrijwel naakt te glimmen in de zon. Zonder ook maar op andere wandelaars en bezoekers van de Citadel te letten,begint ze zich wat te fatsoeneren,klopt het gras van haar huid en kleren,maar laat haar slip toch maar in m'n broekzak zitten. Ik sta ook op,trek m'n broek op en we verlaten het redelijk verscholen plekje. Als ik me even omdraai en kijk waar we gelegen hebben,merk ik toch dat je vanaf dit wandelpad een behoorlijk onbelemmerd uitzicht hebt op het stukje gras.

Na het geil avontuurtje,nemen we wat te drinken op het verder gelegen terras. Sorry,maar met een heerlijk koel biertje,spoel ik de zoutige smaak uit m'n mond en kijk eens rond of ik nergens onze fotograaf zie zitten. Naast ons aan het tafeltje komt een koppel van ongeveer onze leeftijd zitten. Dan als de serveerster hun bestelling heeft opgenomen,leunt de brunette zich ver naar ons tafeltje en zegt dat ze nog nooit zo een geil tafereel heeft gezien. En ze wilde ook nog weten of die fotograaf ingehuurd was of...