Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De collega van mijn vrouw

Dit is een verhaal uit de categorie Plassex.
Laat ik even de personen uit dit waargebeurde verhaal omschrijven. De namen zijn echter om epersoonlijke redenen gewijzigd.

Annemiek, 40 jaar, lekker lijf, grote tieten en kale kut.
Beate, 21 jaar, klein, zeer slank en naar later bleek ook kaal en kleine borsten.
Karel, ik dus, 45 normaal postuur en geschoren.

Enige tijd geleden gaf Beate aan dat ze ons zulke gezellige en vrolijke mensen vond en dat ze wel eens bij ons wilde eten. Wij moesten lachen toen ze dit vertelde en nodigde haar uit. Als ze wilde kon ze haar vriend ook meenemen. We spraken af voor een vrijdagavond en zo geschiede. Daar Annemiek vrijdagmiddag vrij was, zou Beate samen met haar vriend naar ons huis komen. Om 18:30uur was het zover. De deurbel ging en daar stond Beate, maar zonder vriend. Deze moest werken en zou daarna gaan stappen met zijn vrienden. Ook goed. beate ging op de bank zitten en begon gezellig te kletsen met Annemiek. Ik schonk wat te drinken in voor ons. Om half negen kregen we toch wel trek en ik begon met het voorgerecht en trok een tweede fles wijn open. De dames gingen aan tafel zitten en we spraken over van alles en nog wat. Tijdens het eten vloeide de drank rijkelijk en bij de koffie namen we nog een lekker likeurtje.
Het was inmiddels bijna twaalf uur geworden en werden steeds meliger. op een gegeven moment hadden we het over de collega's op hun werk. Hoe ze er uit zagen en kleden. Annemiek zei over een collega dat ze er niet aan moest denken hoe ze er naakt uitzag. Voor haar gevoel had die een enorme bak tabak tussen har benen hangen. Gieren deden we. Beate vertelde dat ze daar ook n iets van moest hebben. Kaal vond ze het mooiste. Wel vond ze het jammer dat ze kleine borsten had. Die van Annemiek waren 90E en die van haar A75. Ik moest lachen en kwam met mijn hand naar voren en voelde aan Beate haar borstjes. Ze duwde mijn hand niet weg, maar lie me gewoon gaan. Hé, zei Annemiek. dat doe je niet. Geeft niet reageerde Beate en voelde aan de borsten van Annemiek met de opmerking "Vergeleken met jou heb ik niks". Ach wat maakt het uit, jullie zijn beiden lekkere meiden, oppperde ik.
beate zat tussen ons in en om het minst of geringste lachen we door de drank in een deuk. Op een gegeven moment moest Beate naar de wc. Ze stond op van de bank, maar door de drank verloor ze haar evenwicht en viel tegen mij, tussen me armen, aan. Lag in een deuk en liet wat urine lopen. Kut zei ze, nu is mijn broek nat. Maakt niet uit. We wassen hem wel even en doen 0m in de droger, zei Annemiek. Beate lag nog steeds tussen mijn armen en ik knikt5e naar Annemiek. Zij begreep de hint. Ik hield mijn armen zo dat ik met mijn handen over haar borstjes kon wrijven. Annemiek zei tegen beate dat ze haar wel even hielp om d´r spijkerboek uit te doen en boog wat naar voren om de knoop los te maken en de rits naar beneden te doen. Ja maar ik moet nog steeds plassen, zei Beate. laat maar lopen zijn Annemiek. Je broek is toch al nat en voor de grond geeft het niet. En terwijl Annemiek de broek van Beate uit deed, liet ze haar gouden vocht lopen. Toen Annemiek de spijkerboek en slip van Beate helemaal had uitgedaan, zakte ze door haar knieen en dook met haar gezicht tussen de benen van Beate. Ze begon meteen te likken. Beate schrok. Hé ik heb nog nooit met een vrouw gevreen, zei ze. Maar ze liet Annemiek wel gaan en begon al snel te kreunen. Ik trok haar truitje omhoog en masseerde haar bortsjes. Beate draaide haar hoofd wat naar achteren en zo konden wij even lekker tongen. Langzaam kroop ik achter haar weg om mijn kleren ook uit te doen. Mijn lul was al ghoed stijf en toen ik weer voor Beate stond nam ze deze gewillig in haar mond en begon me zalig te pijpen. Annemiek lag Beate heerlijk te likken en aan het gekreun van Beate zou een orgasme niet lang uitblijven. Door de geilighei stond ook ik op knappen en het zou niet lang duren of ik zou mijn zaad laten lopen. Beate begon te trillen als een gek. Dat was het teken dat ze haar eerste orgasme kreeg. Ik hield haar hoofd vast en spoot mijn lading sperma diep in haar keel. Ze moest ervan kokhalzen maar slikte zo goed en zo kwaad als het kon alles door.
Tijd om bij te komen gunde we elkaar niet. Annemiek ging nu op de rand van de tafel liggen en we dirigeerde Beate haar hoofd naar de kale natte kut van Annemiek. Zonder problemen begon ze deze te beffen en vingeren. Zelf ging ik achter Beate staan en duwde mijn nog steed stijve lul lekker in haar nauwe, zeer natte kale kutje. Ook Annemiek haar orgasme liet niet lang op zich wachten. Op haar hoogte punrt duwde ze Beate haar gezicht dicht tegen haar kut aan. Ook beate kwam voor een tweede keer klaar en zakte door haar knieen. Ze lag op de grond bij te komen en Annemiek lag nog steeds op te tafel. God was wat dat lekker, zei Beate. Nou maak je borst maar nat, zei Annemiek. We gaan nog wel even door en kwam overeind. Beate lag nog steeds op de grond. Annemiek kwam van de tafel af en liep naar Beate toe en ging wijdbeens over haar heen staan. Ze trok het hoofd van Beate weer naar haar kut toe en Beate begon were te likken. Aan de reactie van Beate zag ik dat ze schrok. Annemiek opende nl. haar sluizen en stond zo in de mond van Beate te plassen. Beate proeste en slikte deels de urine door. Annemiek stapte van Beate af en liep de kamer uit. Ik stapte op Beate af en likte haar gezicht schoon en vingerde haar nog steeds natte kutje. We tongde heerlijk en ik tilde haar wat op zodat ze over mijn weer stijve lul kon gaan zitten. Ik denk dat we zo´n 10 minuten hebben liggen wippen toen Annemiek de kamer weer in kwam. Ze had zich omgekleed. Annemiek was nu gekleed in hooge kaplaarzen met een hak van 12cm, zwarte nijlons en verder niets. Wel had ze wat speeltjes als verschillende virbrators meegenomen en glijmiddel.

Karel, ga jij eens op de bank zitten en Beate sabbel even lekker aan zijn lul. Maar je moet wel met je kont en kut naar mij toe gebogen staan. Beate begreep er niks van, maar begon aan mijn lul te zuigen. Annemiek stond achter haar en zmeerd wat glijmiddel op haar vingers en smeerde dat weer uit op het aarsje van Beate. Wat ga je doen, vroeg Beate? Niet zeuren reageerde Annemiek en voor beate er erg in had, duwde Annemiek een vinger in de kont van Beate. Ik hield Beate vast zodat ze niet omghoog kon gaan en zo had Annemiek vrij spel. Omdraaien, zei Annemiek tegen Beate. Ze pakte Beate bij haar schouders en drukte haar langzaam mijn kant op. Ik stuurde Beate haar benen naast die van mij en richte mijn lul richting haar kontje. Annemiek liet beate langzaam zakken. Door het glijmiddel ging het kontje van Beate vrij makkelijk open, maar ze gaf wel een gilletje. Toen ze eenmaal gewent was, zakte ze zelf wat meer over mijn lul heen en begon zo wat neukbewegingen te maken. Annemiek verschoof de salontafel zo dat deze voor Beate kwam en pakte een dubbele dildo. Ze schoof deze bij haar zelf naar binnen en bij Beate. Op die wijze werd beate heerlijk gesandwiched. Door de trillingen van de vibrator voelde ik mijn zaad alweer opkomen en met een kreet spoot ik de darmen van Beate vol. Ook Annemiek en Beate kwamen beide klaar. Annemiek haalde de dildo uit hun kutten en Beate liet zich wat ontspannen, maar bleef wel boven op mij zitten. Ondertussen masseerde ik haar tietjes. Mijn lul werd slapper, maar zat nog wel in de kont van Beate. Annemiek kwam nu naar voren en begon te tongen met Beate. Ze draaiden hun hoofden zodang dat we uiteindelijk met zijn drietjes lagen te tongen.
nadat we wat gedronken hadden en weer op krachten waren gekomen, wilde ik het kutje van Beate wel een likken. Zo ging ik op de grond liggen en kwam Beate met haar kut boven mijn gezicht zitten. Ze boog voorover en pijpte samen met Annemiek mijn lul weer stijf. Toen mijn lul weer stijf genoeg was ging Beate wat rechter boven mijn hoofd zitten en Annemiek zakte over mijn lul heen. Zo likte ik Beate, neukte Annemiek en de meiden tongden elkaar. na verloop van tijd kwamen ze beiden weer klaar en zakte ze op de grond in elkaar. Door al dat geneuk en drinken was mijn blaas behoorlijk opgezet. Ik zei dat Beate en Annemiek met hun hoofden tegen elkaar aan moesten gaan en elkaar ook moesten vingeren. Terwijl ze elkaar aan het vingeren en tonge waren richtte ik mijn lul op hun gezicht en pisde hun helemaal onder. Annemiek hield hara mond open, slikte een geeelte door en gaf een ander deel over aan Beate. Ook Beate slikte nu al het gouden vocht door en deed hetzelfde bij Annemiek. Ook Beate moets eer plassen en nu was het mijn beurt om het op te vangen en door te slikken. Toen beate uiteplast was hield ik nog een beetje over in mijn mond. Annemiek en Beate kwamen bij ijn gezicht en ik spuugde een deel over in hun monden en we slikte met zijn allen alles door.
Voldaan bleven we zitten. Het was inmiddels 4 uur snachts geworden en we besloten dat beate niet met de taxi naar huiz zou gaan maar lekker bij ons bleef slapen. We lieten de boel de boel en liepen naar onze slaapkamer. Ook daar hebben Annemiek en ik Beate nog enkele keren heerlijk verwend. De volgende ochtend werden we door Beate gewekt op een wel heel lekkere wijze. Om beurte pijpte en befte ze mij en Annemiek. We kamen allebei hierdoor lekker klaar. Als beloning neukte ik Beate nog een keer en likte Annemiek haar ook nog klaar. Hierna bood ze ons een drankje aan. Beate had in de keuken naar glazen gezocht en kwam met drie champagne glazen aanzetten gevuld met.... haar ochtend urine. We zetten de glazen aan onze monden en dronken gedrieen deze in een teug leeg. Hierna gingen we gesamenlijk onder de douche en keerde Beate huiswaarts. Ze zij wel dat we dit niet tegen haar vriend mochten zeggen en dat ze graag vaker bij ons kwam eten. Want zo lekker had ze nog nooit gegeten.