Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De Conciërge - deel 1

Dit is een verhaal uit de categorie Hardcore.
Ik ben Jacob van Holland, 30 jaar, vrijgezel, en gek op alles wat met meisjes te maken heeft.
Mijn beroep is conciërge technische specialisatie op een van de grootste middelbare scholen van Nederland. Ik heb een technische opleiding gehad, ik ben flink gebouwd met een breed figuur, smalle heupen en worstelaarsarmen. Naast mijn vaste taken als conciërge verzorg ik storingsdienst en klein onderhoud. Ook spring ik wel eens bij bij technisch onderwijs. De school heeft tweeduizend leerlingen ingeschreven staan en dat is dagelijks opnieuw avonturen beleven. Ook de leerlingen houden me bezig met problemen die ze zoal op school tegenkomen, kluissleuteltje kwijt of vergeten, fiets lekke band, rits kapot, enzovoort . Je bent vaderfiguur, vraagbaak en eerste aanspreekpunt. Vraag maar aan Ome Jacob is een gevleugelde uitdrukking geworden.
Mede daarom was ik ondanks het grote leerlingenaantal redelijk vertrouwd met “mijn” kinderen en zij met mij, en wist ik aardig wie wie was en hoe ze heette. Vooral de jongens van het eerste en tweede jaar, de brugsmurfjes, wilden in de pauze wel graag een potje met me armworstelen en hingen soms met z‘n tweeën aan mijn arm.
Maandagochtend, bijna 9 uur.
Ze was weer bijna te laat voor school, en haastte zich. Ze gooide haar brommer tegen het hek en deed hem snel op slot. Als ze nu weer te laat kwam, zou er wat zwaaien voor haar, wist ze. Waarom moest ze nou ook nog zonodig nog een keer vingeren onder de douche! Ze holde door de buitendeuren, en struikelde bijna naar binnen toe, liet haar bromfietshelm vallen en raapte hem weer op, juist voor het moment dat de buitendeuren dicht gingen.
“Hoho, voorzichtig” zei ik, die daar met de handen op zijn rug stond te wachten op de telaatkomers. Telaatkomers werden stuk voor stuk opgeschreven in het register en konden straf verwachten. Ze was dit schooljaar al een paar keer eerder te laat gekomen, dus het zag er niet goed uit voor haar. Ze zette het op een lopen richting klaslokaal.
“Hé Joke, wil je even terugkomen?” riep ik. Even later stond ze zwijgend naar de grond te kijken en verwachtte een donderpreek. “Joke,kijk me eens aan?” Ze keek omhoog, in twee vriendelijke blauwe ogen waar een beetje ondeugd uit straalde. Ze wist het wel, de meiden allemaal wel, hij heeft een zacht plekje voor lieve meisjes, etters kan hij niet uitstaan! Vooral die dwarse domme wichten uit het VBO lag hij voortdurend mee over hoop.
“Bijna weer te laat, hè? wat moet ik nou met jou? Straf heb je al gehad, corvee heb je al gehad, je ouders zijn erover aangesproken, wat zal het volgende worden? Ik kan je toch niet blijven dekken?”
Verlegen draaide ze rondjes met de punt van haar schoen over de mat, hij klonk helemaal niet zo boos als hij zou moeten klinken. “Ikeehh…ik werd thuis opgehouden, meneer” fluisterde ze nauwelijks hoorbaar. “O ja?” Vroeg ik, “en wat was er dan zo belangrijk dat je je vrije tijd op het spel zet voor strafmaatregelen, He?” Ze kon hem moeilijk gaan vertellen dat ze heerlijk had staan te vingeren in de douche, en daardoor de tijd vergeten was. Ik keek eens naar haar. Ze was weliswaar wel al zestien, maar had alle trekken nog van een lolita, ze was klein, tenger gebouwd, met perfect gemodelleerde miniatuurvormen, geproportioneerd, maar met rood haar en de bijbehorende roomblanke huid. In haar felblauwe ogen was duidelijk zichtbaar, zag ik, dat de sekshormonen op volle snelheid door haar mooie lijfje gierden.
Mmm, nou, zei ik, ga gauw naar je klas, anders kom je nog te laat voor je les……Dankuwel, fluisterde ze, en liep in marstempo naar haar klaslokaal.

De bel was een kwartier geleden gegaan, het was kwart over vier, en de school was uitgestorven en ik kon naar huis. Ik wilde mijn fiets gaan pakken om naar huis te gaan, deed de deur open van het fietsenhok en hoorde iets ritselen. Daar stond in de achterste hoek kleine roodharige Joke, met haar rok een stuk omhoog en haar slipje bijna op haar knieën. Het schaamrood schoot naar haar wangen en ze bukte zich om haar slipje omhoog te sjorren en toonde mij zo haar lekkere malse billen.
“Wat ben je aan het doen, Joke?” Vroeg ik, alsof ik dat niet wist.
Eeeehhmm, mijn inlegkruisje was vervelend verschoven en hier was niemand meer, dus ik wilde het even recht leggen. “Zeker geen Allways, hè?” Zei ik nuchter. Ze schoot in een zenuwachtig lachje en wist zich met haar figuur geen raad.
“Nou, ik heb heus wel gezien wat je aan het doen was, hoor Joke” zei ik.
De tranen schoten in haar ogen en ze snikte “nu ben ik dood, nu komt iedereen te weten wat ik hier aan het doen was…...

” Waarom denk jij dat, Joke?” Vroeg ik. “U moet hier toch rapport van maken?” Vroeg ze met trillende stem. “Natuurlijk niet, achterlijk, ik hoef toch niet alles te rapporteren!”
“Echt niet?” Sniffelde ze. Ik rook mijn kans, en besloot de situatie uit te buiten. “Ik beloof het je” zei ik. “OOOOhh, dankuwel” zei ze zichtbaar opgelucht en gaf me een hand. Ik stak mijn hand terug uit om die te beantwoorden. Het was een fijngebouwde, kleine smalle jongemeisjeshand, en voelde onmiddellijk het voorgevoel van genot opkomen dat ik zou krijgen als ze met dat kleine handje mijn voorhuid naar achter zou halen.
“Joke” zei ik met aarzeling in m‘n stem, “heb jij geen vriendje?”
“O jawel hoor, maar jongens van mijn leeftijd zijn nog zo onvolwassen, die zijn hier nog lang niet aan toe! Die friemelen wat aan je doosje en voelen wat aan je tietjes en verder niks….”
Ik stond perplex van haar plotselinge openhartigheid, en besloot door te vragen. “Kun je dit soort spelletjes niet beter thuis doen?”
“Nee” zei ze, “thuis heb ik drie broertjes rondlopen en met een zusje deel ik een kamer, ik heb geen moment voldoende privacy.”
“Wat zou je zeggen als ik je nou eens een handje hielp?” Vroeg ik. Ik heb wel een ruimte waar je je gang kan gaan!
“Meent U dat?” Snuffelde ze, en ik zei “Loop maar mee”
We liepen de school in naar de ruimte die de schooldokter gebruikt bij zijn onderzoeken, ik deed de deur van slot, stapte met haar naar binnen en zei “kijk eens, een onderzoekbed, schoon en wel, een wasbakje om je handen te wassen, lekker warm binnen en niemand die je stoort” Ik zag de opwinding in haar ogen. “Mag ik nog een keer om een gunst vragen?” fluisterde ze. “Ja, jij wel” zei ik. Ze zei zachtjes “Zult U me dan niet uitlachen?” “Natuurlijk niet” zei ik.
“Ik droom ervan dat een volwassen man toekijkt als ik bezig ben. Wilt U dat voor mij doen?” Ik dacht dat mijn hart en dubbele slag in de rondte draaide, en wist niet zeker of dat ik het wel goed verstaan had. “Jij wil dat ik blijf toekijken?” Vroeg ik. “Ja graag” zei ze. Nu kreeg ik een vuurrode kleur en wist me met mijn figuur geen raad.
“Ga maar op die stoel zitten” zei ze. Terwijl ik de deur op slot draaide, ging ze met haar lekkere kontje tegen de zijkant van de onderzoekstretcher staan en knoopte haar rok los. Ze kroop op het bed, leunde achterover, deed haar slipje uit, en spreidde haar benen tot ze tegen de beensteunen aan lagen die vrouwen zo goed kennen. Ze streelde haar buik, over haar Tshirt haar borstjes, sjorde haar Tshirt en BH uit, en lag daar prachtig naakt met alleen haar witte sokjes nog aan. Ze was kennelijk een ervaren vingeraarster. Opnieuw begon ze met zichzelf te strelen en op te lekkeren. Ze streelde en kneedde haar malse jonge billen en begon zachtjes te kreunen. Ik had de grootste moeite mijn erectie binnen mijn broek te houden, foei, als ze toch eens wist hoe geil ze erbij lag en hoe ze mij opwond. Ik kon me niet meer inhouden en zei zachtjes “Joke, laat mij het maar doen, dat lijkt me veel lekkerder!”
Ze zuchtte en zei “wil U dat voor me doen?” Ik schoof mijn stoel dichterbij, en streelde haar hals, haar schouders, haar armen, haar lekkere kleine borsten, haar vlakke tienerbuikje, haar dijen, haar schaamhaargrens, en ze lag te kronkelen van genot. “Ooooohhhh” kreunde ze, “wat doet U dat lekker” Met gesloten ogen lag ze te genieten. Ik ging verder, en besloot om haar de beurt van haar leven te geven. Ik legde haar benen in de beugels, en streelde haar billen, bilnaad, staartwortel, haar kleine rose gaatje, de buitenkant van haar schaamlipjes, en zag de eerste druppel vocht tussen haar lieve lipjes uit sijpelen.
Ik kwam nog wat dichterbij en genoot van het uitzicht van dat mooie naakte tienerlichaam dat daar gespreid en open voor me lag. Ik schoof de stoel opzij, schoof m‘n schoenen uit en slipte uit mijn broek. Mijn boxershort stond absurd als in een cartoon met een dikke tent recht naar voren. Ik schoof hem naar beneden en zwabberde hem van mijn voeten af. Ik kuste teder haar buitenste schaamlippen en voelde een rilling van genot door haar heen gaan. Ze had dunne rode haartjes op haar heuveltje en een mooi geslotenliggende roze spleetje. Ik snoof verlekkerd de geur van haar jonge kutje op, het had de frisse geile seksgeur van een jonge meidenkut, en haar huid had die aparte albastblanke kleur van roodharigen. Haar borsten waren klein, goed ontwikkeld en behoorlijk stevig. Ik genoot van het kneden van de elasticiteit van die kleine tietjes, en voelde haar tepels keihard worden onder mijn strelingen. Ik kneep en kneedde zachtjes haar billen en streelde de welvingen van haar heupen. Met mijn ene hand omvatte ik een van haar billen en met mijn andere hand streelde ik met mijn wijsvinger zachtjes de haartjes van het begin van haar bilspleet en voelde haar huiveren. Ze lag met haar hoofd opzij tegen haar schouder te kwijlen van genot.
Ze opende haar ogen en fluisterde “ik heb een mooi kutje, hè?” “MMMmmmm” bromde ik met moeite, “prachtig, nog nooit gezien, zo mooi!” Trots keek ze naar me naar beneden. Ze vroeg plots “zou je wel met me willen vrijen? Ik ben aan de pil, hoor!” “Graag,”mompelde ik schor, ik werd gek van geilheid door haar vraag en kroop met mijn borst tegen de stretcher, en kuste haar lieve kutje. Ik spreidde haar lipjes en ging met mijn tong op zoek naar haar kleine klitje. Ik plaagde en likte er aan en volgde haar schaamlipjes naar beneden en weer terug naar boven naar haar pareltje. Ze begon met haar heupen te schokken, en ik verminderde de druk en snelheid iets, ik wilde haar nog niet te laten komen. Ze greep mijn hoofd en kreunde “kom, kom diep in me….”
Ik kroop naast haar en ze tongde me op de manier die tieners eigen is, lief en onbeholpen. Ze tilde haar benen uit de beugels en schoof iets op, zodat ik tegen haar aan kon liggen. Ik kuste haar terug en ging weer op zoek naar haar heerlijke tongetje. Ze kreunde en liet me het tipje van haar tong likken en zuigen. Ik draaide naar mijn gevoel om van genot van dat lekkere tongetje. Ik drukte haar knieën open om haar te kunnen penetreren. Op m‘n knieën gezeten cirkelde ik met m‘n hand mijn eikel rond haar rose schaamlipjes en voelde haar schokken toen ik daarmee haar klitje raakte. Ze had een vuurrode toet en rode oren gekregen van opwinding, terug was niet meer mogelijk. Ik hield mijn piep tegen haar openingetje, haar prachtig kleine witrose binnenlipjes konden mijn dikke paarse eikel maar nauwelijks bedekken. Ik drukte mijn jantje dieper door, en zaadlozend van geilheid gleed ik haar jonge lichaam binnen. Kennelijk was ze met een speeltje in haar kutje bezig geweest, want ik ontmoette totaal geen weerstand. Onvoorstelbaar strak, nauw, en vochtig zat ik in haar kleine kutje, tot aan mijn ballen in haar geschoven. Ik voelde hoe de punt van mijn lul de hals van haar baarmoedermond openduwde en iets binnenschoof. Dit geheel gevuld zijnde gevoel moest heerlijk voor haar zijn. Ik streelde met een natte vinger haar klitje, keek naar haar en zag haar ogen wegdraaien, op weg naar het eerste volwassen orgasme dat ze niet zelf had opgeroepen. Haar spieren verkrampte en woest schokkend en kreunend kwam ze klaar. Ik bleef zachtjes doorpompen tot ze bevredigd achterover viel.
Ze opende even later haar ogen en was zich bewust van mijn grote harde lul die nog in haar stak. “MMMmmmm, wat lekker” mompelde ze. Ik begon opnieuw zachtjes te bewegen en zag haar opnieuw reageren. Nu duurde het iets langer, maar ook deze keer kwam ze stuiptrekkend klaar. “Oohhhhh’ zuchtte ze“, “ik heb hele slappe knieën gekregen.”
Nu vond ik dat het mijn beurt wel was, en begon langzaam maar zeker met langzame lange halen een orgasme op te bouwen. Ik greep haar bij haar heupen en nek, tilde haar van het bed, en liet haar op en neer dansen alsof ze niets woog. Als verdoofd liet ze zich aan mijn lul spiesen, en begon halverwege weer te kreunen. Ik voerde mijn tempo op en beukte nu met kracht mijn lul diep in haar. Dat moest een geweldige ervaring voor haar zijn, want vrijwel tegelijk begonnen we te zuchten en steunen, en even later kwam ik zinderend van geilheid en genot diep in haar kleine kutje klaar. Hete stoten gloeiend sperma spoten diep in haar baarmoeder, en ze begon te snikken van genot. “OOOoohh, wat lekker, ik kon het voelen spuiten, U hebt me op fantastische manier tot vrouw gemaakt, dankuwel.”
Uitgeteld vielen we terug achterover op het brancardbed, en ik deed een stuk tissue van de rol tussen haar benen.
Lief lachte ze naar me, en zei zacht “het zal lang duren voor ik een vriendje vindt dat net zo lekker teder en goed neukt als U.”
Nou, lachte ik, dat zou wel eens mee kunnen vallen.