Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De Curator - 1

Dit is een verhaal uit de categorie Werk.
Donderdagmiddag,

Ik belde aan voor mijn afspraak, de deur werd geopend. De secretaresse vroeg waarvoor ik kwam. Ik vertelde dat ik failliet was verklaard en me deze middag bij de curator diende te melden.
Ze ging me voor en opende de deur: " Mw. Fink uw afspraak is er". Mevrouw? Heb ik een vrouwelkijke curator? "Gaat u zitten meneer sprak mevrouw Fink!" Daar zat ik ineens tegenover een oudere - een vijftiger? - dame die mijn zaken moest afwikkelen. Ze was wat truttig gekleed en keek nogal afstandelijk. Terwijl ze me vragen begon te stellen, zag ik haar ogen even rusten bij mijn bobbel. Heel even maar. Zou het een geil wijf zijn, dacht ik. Ze pakte een map en kwam op een stoel bij me zitten. Ze keek me aan "ik wil u enkele vragen stellen". Ze schoof nog wat dichterbij en likte met haar lippen. Zou ze thuis tekort komen? Misschien heeft ze wel geen vent of vingert zichzelf regelmatig.

Ik legde mijn hand op mijn bobbel en zei ineens "volgens mij komt u veel tekort en bent u erg gefixeerd op sex."Ik zag u naar mijn bobbel kijken en ineens kwam u dichterbij zitten." Neukt u wel eens?" Fantaseert u veel over sex?" Ze viel stil en slikte alsof ze door "de mand viel". Ze stond op en ging op eens weer achter haar bureau zitten. "Wat een taal meneer, gedraag u voortaan wat netter anders laat ik u er uitzetten!" "Het spijt me mevrouw" maar die gedachten kwamen ineens in
me op.

Ik zag hoe gefrustreerd ze was en hoe ze met zichzelf worstelde. "u ziet er best aantrekkelijk uit mevrouw, uw man zal blij met u zijn!" Ik merkte dat ze de controle over zichzelf verloor. Aan de andere kant hoorde ik een deur dichtslaan. "Mijn secretaresse gaat naar huis", zei ze en vervolgens "kom we moeten ons haasten", "het is al laat!" Sorry mevrouw voor mijn onbeschaamdheid maar u ziet er verdrietig en moe uit. "Heeft u geen man?" Nee gaf ze aan, ik ben alleenstaande en zag dat ze met haar rechterhand in haar kruis wreef. Ze verzette zich en ineens vroeg ze "bent u getrouwd geweest?" Nee gaf ik aan "ik was voor mijn faillissement
sportinstructeur en vanwege mijn sportschool had ik geen ruimte voor een partner. Ik vree meestal met mijn clienten daar ze thuis nauwelijks aan hun trekken kwamen.

Ik herken vrouwen die sterke verlangens hebben en graag hard genaaid willen worden. "U ook mevrouw Fink" "Dat zie ik zo, "laat u toch gaan!" Waarom trekt u uw hand terug? Glij toch in uw slipje en vinger uzelf lekker. "Ik zal er niets over vertellen".

Na een half uur lag ze op haar knieen voor me en pijpte me terwijl ze zichzelf klaarvingerde. Toen ze voor het eerst klaarkwam, gaf ik aan "ga op je knieen, dan neuk ik je vanachteren. Ze kreunde enorm die ik in haar binnendrong "Wat een grote harde pik heb je, wat lekker ah ja neuk me met lange halen. Ze was kletsnat en het geil droop langs haar billen. Terwijl ik haar neukte, kreunde en gilde ze "Zo ben ik nog nooit geneukt", ga door a.u.b. ga door!" Ze kwam 2 keer achter elkaar klaar. Ik spoot haar ineens vol en liep volledig leeg in haar kut. Ze stond op en geneerde zich wat alsof ze zich schaamde voor haar eigen lust en begeerte. "Sorry sprak ze, vergeet wat er is gebeurd!" We zullen de stukken verzamelen. Ik gaf aan dat ze best een lekkere kut had, mooie billen en inmiddels had ik haar borsten gezien "Mooi zijn ze meid!" Ze staan er goed bij.

Ben je al een tijd niet geneukt? Ze vertelde dat ze bijna 4 jaar niet gepakt was, dat haar vriend haar niet meer begeerde en zich van haar had afgewend. Ze had daarom woedend de vriendschap verbroken maar fantaseerde nog wel over hem. "Wat doet hij nu?" vroeg ik. "Heeft hij een andere vriendin?" Ik denk, gaf ze te kennen dat hij er wel drie heeft.