Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De Curator - 2

Dit is een verhaal uit de categorie Werk.
Twee dagen later

Ik ben in de keuken bezig en controleer enige bankafschriften. Mijn mobiel gaat "Met mw. Fink ik wil je huis bekijken". ":Schikt het vanmiddag?" Eergisteren, flitst door me heen sloeg ze op tilt, gisteren bleef ze stil en vanmorgen werd ik bang. "Zal er gedonder komen door die onvoorziene vrijpartij?" en nu is ze ineens aan de telefoon. Spontaan zeg Ik: "sorry van eergisteren", "het spijt me dat had niet mogen gebeuren!" "Vanmiddag om 16.00 uur"en beeindigt het gesprek.

Tegen vieren zie ik een zwarte auto voor mijn huis stoppen. Mw. Fink stapt uit en belt aan. Wanneer ze nog maar amper binnen is begint ze "ik ben drijfnat", ik heb me gisteren de hele dag gevingerd, thuis op 't kantoor en in de auto. Ze laat haar tas vallen, laat zich door knieen zakken en rukt mijn pik uit mijn broek. Ineens verandert mijn lul in een keiharde staaf. "Spuit mijn mond vol" en begint me enorm te pijpen, tot heel diep in haar keel. Het lijkt of ze me enorme halen probeert leeg te melken terwijl ze mijn ballen masseert. Haar rechthand glijdt tussen haar benen en zie tot mijn schrik dat ze geen slipje draagt en dat ze haar kut heeft kaalgeschoren. Ineens klopt mijn eikel als nooit tevoren, zwelt en mijn lul spuit zich volledig in haar gulzige mond leeg. Ze slikjt alsof ze er wel yochurt van lust. "Jammie" wat jammer nou!". Ik zier haar heupen schokken, het geil trussen haar benen glinsteren en ineens zie ik haar mooie schaamlippen die hongerig openstaan.

"Neuk me in mijn kut a.u.b." "Ik hou het niet meer". Verdwaasd sta ik nog na te genieten terwijl mijn kleine jongen ineens erg snel groeit. Mijn pik is weer keihard, zak door mijn knieeen, tussen haar benen en steek mijn gaffel in haar gulzige natte snee. "Oh wat is dat lekker, wat geil zoals je je pik in me drijft", hijgt ze. "Stoot door, neuk me als een hengst", "ik wil je geile merrie zijn, "ok spuit me vol". Ik sla door en neuk haar als een beest, terwijl ze gillend klaarkomt ga ik door, steek mijn middelvinger in haar kontgaat, zuig aan haar tepels en ze komt opnieuw klaar. "Doorgaan gilt ze", "Spuit mijn natte slettekut a.u.b. helemaal", "Ik wil al je geile zaad in me voelen spatten!"

Wanneer ik klaarkom, ligt ze kronkelend onder me en zie hoe mijn zaad uit haar mond en kut loopt.
Ineens verandert ze. Ze staat op, fatsoeneert zich en wil even lijst met me doornemen.

Tja, zo ging het een tijdje door. De curator kreeg een naam Margaretha en ik werd langzamerhand
haar minnaar en slaaf. Ze manipuleerde me wanneer ze haar zin niet kreeg.

Maandagmiddag 22 aug. j.l.

"Joost" (mijn naam) je moet langskomen om iets te tekenen. "Wat vroeg ik haar?" Het gaat over de IB Groep. Ik begreep het niet maar besloot te gaan. Eènmaal bij haar op 't kantoor, keek ze me met geile en hebberige ogen aan. "Ik wil je pik voelen", ik wil dat me naait als een beest!" En ze keek naar mijn bobbel. Ze had een kort rokje aan en daaronder droeg ze geen slipje. "Joost ik lek helemaal uit mijn kut, ik me vanmorgen al drie keer gevingerd" Schiet op, komt er nog van van?"

Ineens ging ze op d'r knieen en knoopte mijn gulp los. Ik stond perplex, werd toch erg geil, mijn pik werd keihard en duwde haar mond over mijn eikel. "Oh ik kom bijna klaar", zei ze hees.

Ineens trok ze resoluut haar rok omhoog en ging in haar blote kut op haar bureau zitten"Steek hem erin", ram me lek, spuit mijn kut voel"Ik zag haar kletsnatte doos en aarzelde niet. Ik ramde mezelf staande in haar natte snee. Ze schreeuwde het uit: "oh neuk me slaaf, je bent mijn slet en speeltje, jouw dikke en harde staaf is van mij!". "Doorgaan, ram me vol, maak me klaar, oh ga door, oh..., ga door!". Ik voelde haar harde tepels, haar gespannen bilspieren en zuigende kut en ineens liet ik de hele lading in haar knallen. Ik kwam klaar als een beest en zij? "twee keer, drie keer, ik weet het niet. Ze reageerde als een nymfomane. "Ik wil dat je straks nog eens doet en daarna nog eens, ook in m'n kontgaatje!"

Ik kwam langzaam tot bezinning en realiseerde me dat ik iets moest tekenen. Ze wilde er niet over praten en gaf aan: "mond houden, ik ben de baas over je en kan met je doen wat ik wil!"

"ik zal zorgen dat het goed voor je afloopt maar daarvoor moet je nog veel presteren". "Ik wil dat je twee keer in de week hier komt alleen 's-avonds en doet wat ik wil!" "Ik wil in je mond pissen, aan je ballen zuigen en iedere keer zullen mijn kut schoon moeten likken!"

"Kom op, ik zie je woensdagavond om 21.00 u weer..."