Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De Curator - 3

Dit is een verhaal uit de categorie Werk.
Langzamerhand veranderde onze intieme "neukerij". Margaretha werd meer en meer slet en mijn slaaf. Ze dacht en leefde met haar kut en kontgat. Haar hardetepels werden haar thermometer.

Soms zat ze in de auto en belde me: "Joost"zei ze dan "ik ben nu al kletsnat, het lijkt of ik tijdens het rijden ejaculeer wanneer ik aan je denk!". Mijn autostoel en slip zijn dan kletsnat en "dan moet ik nog naar een nieuwe client "

Ik voelde en besefte meer en meer dan Margaretha nog leefde en dacht "door haar snee of gleuf".

Ik wil jullie vertellen wat er maandagavond gebeurde.

Ineens stond ze bij mij voor de deur terwijl er een vriend op bezoek is en zegt: "Joost ik "denk aan je grote lul, je tong en je vingers verslaafd!" "Ik kan niet normaal meer denken of werken", "steeds zie ik je stijve in mijn kut glijden en dan trilt alles in me". "Mijn kont jeukt, mijn tepels worden keihard en mijn snee gaat bijna vanzelf voor je openstaan" "Oh ik ben zo ontzettend geil!"

Dan begin ik met mijn eisen, ik wil haar wel maar ze begint toch lastig te worden en geef aan "kom maar binnen maar ik heb bezoek!" Ze aarzelt maar komt binnen.

"Heb je een slipje aan?"vraag ik. Nee zegt ze, "ik heb me in de auto al een keer klaar gevingerd"

Oke, kom verder en trek je rokje omhoog en masturbeer je voor mijn ogen en voor mijn vriend.

Weer aarzelt ze. "Kom op, schiet op, ik heb geen zin om te wachten!" Ze kijkt me aan en vervolgens naar Peter, die gespannen toekijkt. Ze kent Peter niet maar wanneer ik zeg "ik wil dat hem afzuigt en verwent"lijkt ze even in paniek. "Kom op en schiet op!" Peter is even verbaasd maar krijgt bij het zien van haar een enorme dikke lul. "Tja geile slet"zegt hij "zuig me af, ik wil mijn hele lul in je geile bek!" Het lijkt of Margeretha haar verstand verliest, ze knielt, rukt de lul van mijn vriend uit zijn broek en begint met forse halen aan Peter's lul te zuigen. "Doorzuigen slet en slik alles door, hoe beter je hem verwent, hoe sneller ik je kut zal naaien" Het is als een film, mijn curator - echt een lekker en dominant wijf - zuigt als een wilde aan de stijve van Peter, met haar handen vingert ze zichzelf en kreunt van genot. Ik probeer haar harde tepels te strelen."Ze komt klaar nog voor Peter in haar bek spuit. Gulzig slikt ze alles door en likt haar lippen af.

"op je knieeen slet", beveel ik haar en stuw ineens zonder voorbereiding mijn harde leuter in haar kontgaatje. Ze schreeuwt even om dan te kreunen "oh ja, oh ja, neuk me in mijn aars!" Peter's lul begint zich even later opnieuw te verheffen en bast tegen haar ik wil in je snee!" Hij gaat op de grond liggen en comandeert haar op me teef, laat je natte snee over me heen glijden en neuk me met je soppende snee!". Het gaat erg hard, ik verander van positie - moet ook wel - en breng mijn leuter opnieuw in haar kontgaatje. We neuken haar nu met z'n beiden. Ze gilt, krijst en lijkt bijna bewusteloos te raken wanneer ze zeker 8 of 9 keer achter elkaar klaar komt. Ik spuit me leeg in haar kont en Peter komt voor de tweede keer klaar, nu in haar geile snee.

Na en uur zeg ik "Margaretha ik wil dat je mijn financiele problemen echt oplost, zeer snel graag ". "Wanneer je dat doet, zullen we zo vaak als je wilt je bespringen, naaien, penetreren tot je kut er rauw van wordt" "Ik of eigenlijk wij, willen van jouw onze hoer en slet maken" Overdag mag je best curator zijn maar 's-avonds "doe je wat wij willen", "hoor je!" Ze slikt maar stemt in en de volgende keer breng je je collega mee, die blonde trut bij de telefoon!" "Ik wil wel eens zien hoe jij haar kut schoonlikt wanneer wij die trut hebben volgespoten!" "Hoor je wat we zeggen?" Je komt alleen terug met die collega.

Tot de volgende keer...