Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De Curator - 4

Dit is een verhaal uit de categorie Werk.
Het was woendag toen ik gebeld werd. "Hallo met mij!"Ik wist het, zij was het: "Joost ik wil graag komen samen met Carin Marie, de secretaresse waar je het over had!" "Is dat okè?" "Kunnen we vanavond komen?"

Ik gaf aan dat ik eerst met Peter overleg wilde voordat ik toestemde. Ik beloofde terug te bellen op haar mobiel. "Niet te lang wachten Joost, ik ben hardstikke geil!". Ik gaf aan dat ik direct zou bellen.
Ik overlegde dierect hierna met Peter. Hij stemde in en belde Margaretha terug": "Vanavond zo tegen 20.30 kun je komen maar wel stellen wel voorwaarden". "Welke" vroeg Margaretha. Ik gaf aan dat wij twee echte snollen verwachten met natte gleuven en klaar om te worden gebruikt.
"Oh Joost hou op!", zei ze, "ik heb de hele dag al last van jeuk, geilheid en perverse fantasien". "Ik ben al twee keer klaargekomen, bij het denken en beleven van jouw lul!" Ik voel nu nog je opgezwollen en keihard wordende eikel toen die zich leegspoot in mijn kut"en "wat denk je van mijn kont?" "Het lijkt wel of jij en Peter steeds hun harde staven in me duwen".

Ik onderbrak haar verhaal en liet weten dat die secretaresse Carin Marie ook "moest meedoen en dat ze haar volgeschoten kut moest leeglebberen nadat wij die snol hadden gebruikt". "Ja dat weet ik", zei ze, "ik heb haar gevraagd of ze mee wilde doen". Carin is nog steeds gek op een oud collega van me - een echte beer/hengst - en fantaseert nog steeds over hem. "ZIjn pik was enorm, die vulde haar kut tot in haar baarmoeder en neukte niet maar klopte haar geile en hebberige gleuf volledig vol!" " Samen met haar man, een mislukkeling, denkt en fantaseert ze nog steeds over die ervaring met die oud collega". "Ik", zei Margaretha, "heb ook iets met die man gehad en fantaseer ook nog wel eens over zijn handen, tong en grote kanis" "Hij was voor mij en Carin onbereikbaar". "Gisteren hebben Carin en ik ons samnen klaar gevingerd en daarna nog met een erg vibrator die we de bijnaam hebben gegeven van "onze paardelul/hengst". "Zijn lul is zeker 25 cm, altijd hard, dik en spuit ons (mij en Carin) bijna naar de hel.

"Hij wil ons niet meer, hij vindt onze kutten niet hebberig genoeg of klaagt over onze tepels, die niet hard genoeg worden". Die man wil n.b. dat we al nat worden (echt lekken) als we hem zien!"

Stop maar Margaretha, neem Carin mee en wacht af wat er vanavond gebeurt. "Tot vanavond en ik hing op!". Ik belde Peter en vroeg hem naar Paul. "Zou het Paul geweest zijn, die deze beide meiden zo bespeelde?" Peter zou zich informeren en mogelijk Paul bellen.

Een uur later belde Peter, hij had met Paul gesproken en Paul had hem toevertrouwd dat hij ooit had geneukt met ene Margaretha en ook nog eens met haar secretaresse. "Een enorm geil en ziek wijf die Margaretha", een hoer van de hoogste klasse, volledig verslaafd aan haar eigen kut!"
"Overdag werkt ze degelijk, hard maar ook schijnheilig. Ze heeft het geld hard nodig"

Paul had Peter toegezegd er vanavond bij te willen zijn en had aangegeven dat hij wel eerst Margaretha en daarna die Carin flink wilde neuken. "Dat hebben ze nog van mij te goed".
Peter had ingestemd op voorwaarde dat ik ook zou instemmen. Ik liet Peter weten "laat die Paul er maar bijkomen". Zo begon een ongelooflijk avontuur: Margaretha en Carin zouden bij me komen. Ze verwachten mij en Peter. Ze zouden volledig door het lint gaan, hun kutten zouden branden, als ze Paul zouden aantreffen. Ik kreeg er zelf een harde van wanneer ik dacht aan dat lijf en dier harige kut of gleuf van Margaretha. Een onverzadigbare kut.

Tot straks...