Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


de dievegge

Dit is een verhaal uit de categorie Hardcore.
Ik maakte afgelopen zaterdag, vlak voor sluitingstijd, nog een rondgang door de C&A waarvan ik bedrijfsleider ben. Toen ik een praatje maakte met een van de klanten viel mijn oog op een cliënte die opvallend onopvallend probeerde te zijn. Ik besloot haar te volgen. Ze scharrelde wat in diverse bakken en rekken met afgeprijsde dames en kinderkleding. Nadat ze wat goederen had verzameld ging ze naar de paskamers. Enige tijd later kwam ze weer naar buiten, met alleen nog een truitje in haar hand. Dit model beviel haar kennelijk niet want ze hing het terug. Toen ze weer op straat stond sprak ik haar aan. Ze keek me met mooie donkere ogen aan en mompelde wat in gebroken Duits. Ze was beslist niet ouder dan 20 of 21. Het viel me op dat ze voor haar bouw een dikke kont en eigenlijk wat te grote borsten had. Ze was gekleed in een jeans jurkje met knopen van de zoom naar haar hals. De bovenste 3 knoopjes waren los.

Ik voerde haar weer naar binnen en nam haar mee naar mijn kantoortje. Op het moment dat ik de telefoonhoorn opnam om de politie te bellen pakte ze m'n arm en snotterde
"Bitte niks Police bellen "

Ik besloot om het dan maar zelf te regelen. Ik zette haar met haar handen tegen de muur en benen iets gespreid, zoals je dat in politiefilms ziet. Ik begon haar te fouilleren. Mijn handen gleden over de dunne stof van het jurkje. Ze probeerde om mijn vingers te ontwijken. Bij haar billen aangekomen voelde ik dat ze meerdere slipjes over elkaar aanhad. Toen liet ik mijn handen over haar flanken glijden met mijn vingertoppen over de rand van de cups van haar B.H. Weer bewoog ze onzeker bij mijn aanrakingen.
"turn around " beval ik haar

In zette mijn handen onder haar borsten op de stof. Daar voelde ik een aantal zaken die ik bij geen vrouw eerder had waargenomen. Ze keek schuldbewust naar de grond en knoopte zelf haar jurkje tot haar navel open. Daar onder haar B.H. geklemd hingen twee truitjes en een spijkerbroekje die ze uit het rek had genomen. Haar B.H. was doorschijnend en daar, op de plaats van haar borsten zaten ook nog wat spullen verborgen. Ik prikte in haar linker borst. Ze tilde de cup van haar BH op en er vielen een paar bedrukte kindersokken uit. Haar tepel was hard en stond trots vooruit en stak door de stof van haar BH heen. Ook haar andere cup bevatte een paar kindersokjes. Ik voelde dat de spanning in mijn broek begon te stijgen bij deze striptease. Toen wees ik naar haar onderlichaam. Ze keek me geschrokken aan en bukte ze begon onder het jurkje te wriemelen en gooide 3 slipjes op tafel.
"What more have you got hidden under your dress?" vroeg ik.
"Nichts" sprak ze zacht.
"I don't believe you , Take of your dress "

Ze staarde me vol ongeloof aan. Toen ze niet op mijn opdracht reageerde nam ik het initiatief en begon haar jurk verder open te knopen. Ze ging half op het bureau zitten, keek me brutaal aan, en liet me mijn gang gaan. Ze bezat een mooi lijf. Toen ik de jurk geheel los geknoopt had liet ik het van haar schouders glijden. Ik zette mijn vingers onder het elastiek van haar onderbroekje om te controleren hoeveel ze er nog aan had.

Vier in totaal. Resoluut ze pakte het elastiek beet en trok de slipjes wat omlaag. Behulpzaam ging ze staan en het eerste broekjes gleed omlaag. Ze ging staan en een voor een trok ik de gestolen broekjes omlaag en gooide de nog geprijsde slipjes op het stapeltje.

Toen ik weer een broekje beetpakte hield ze me tegen en pakte m’n stropdas en trok me met mijn gezicht tegen haar lijf precies tussen haar borsten. Met haar ene hand maakte ze m'n riem en gulp los en viste mijn harde pik uit m'n boxershort. Ze liet mijn das los en keek me. Zachtjes liet ze haar vingers over mijn snikkel heen en weer glijden. Ik tilde haar B.H. omhoog haar borsten, mooie, harde, punters stonden recht naar voren. Ik ging dicht tegen haar aanstaan en likte haar tepels. Ze steunde toen ik m’n tanden gebruikte en in haar tepels beet. Haar hand bewegingen werden directer en ik genoot van haar masturbatie.

Met haar ene hand trok ze het kruis van het laatste slipje opzij, met haar andere hand trok ze me dicht tegen haar aan en zette mijn eikel tegen haar natte schaamlippen. Ze tilde haar benen van de grond en duwde haar hakken tegen mijn kont. Zo drukte ze mijn lijf langzaam naar haar onderlijf. Mijn pik gleed stukje bij beetje naar binnen. Ze legde haar handen op m’n kont en met een felle stoot zette ze haar nagel in het tere vlees. Ik stootte geschrokken geheel in haar en hield me even bewegingloos. Toen, langzaam, maar zeker begon ik mijn pik in haar nauwe kutje op en neer te halen. Ze begon luidruchtig te kreunen en ik verhoogde het tempo. Snel werd de spanning me teveel en hijgend kwam ik klaar. M’n zaad diep in haar spuitend.

Ze glimlachte, duwde me naar achter zodat mijn pik naar buiten sprong. Ze schoof het kruis van haar slipje op zijn plaats, trok de cups van haar BH weer over haar borsten en pakte haar jurkje, knoopte hem dicht. Nog voordat ik goed en wel door had wat er gebeurde pakte ze een deel van de gestolen kinderkleertjes van tafel en rende m'n kantoor uit.