Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De Dokter - 2

Dit is een verhaal uit de categorie Extreem.
Debbie ligt nog steeds poedelnaakt op de onderzoekstafel, de dokter komt terug met wat papieren handdoekjes. De dokter maakt Debbie een beetje droog van onderen. Hij beveelt haar nu om op handen en knieen te gaan zitten op de onderzoekstafel. Hij laat de tafel een beetje zakken totdat hij goed uitzicht heeft op haar kontgaatje.

Zo Debbie vertel eens, dit ziet er nog ongebruikt uit. Debbie verkleurd, en biecht de dokter op dat ze alleen een vingertje erin heeft gehad. De dokter verteld haar dat ze zich moet ontspannen en dat hij gaat bekijken of hij er nu ook een vinger in kan stoppen. De dokter duwt zacht met zijn duim tegen het hele strakke kontgaatje aan. Als hij wat harder begint te duwen gaat het gaatje een beetje open staan. Zo nu gaan we beginnen meid.

De dokter trekt weer handschoenen aan, en pakt nu een spuitje. Debbie schrikt even, maar er zit geen naald op. Het dunne spuitje met vloeistof drukt hij in haar kontgaatje en drukt hem langzaam leeg. Debbie vind het een prettig gevoel, en als de dokter het spuitje eruit haalt voelt ze wat vloeistof wat glijmiddel is uit haar lopen.

De dokter zet weer zijn duim tegen haar kontgaatje en hij drukt in een keer de duim naar binnen. Hij gaat helemaal rond met zij duim, en voelt aan alle kanten. Nu wordt het tijd voor een grotere vinger. De dokter steekt zijn wijsvinger er langzaam in, laat Debbie aan het gevoel wennen en begint haar sterretje harder te vingeren. Vinger nummer twee wordt bijgezet en al gauw verdwijnt deze ook diep in haar kontgaatje. Debbie snapt niks van dit onderzoek, maar toch stribbelt ze niet tegen wetende dat ze de vorige keer tot zo'n groot orgasme is gekomen.

Nu haalt de dokter zijn vingers uit Debbie. De dokter zegt dat er nu gereinigd moet worden. Wat dat betekend weet Debbie niet, maar ze neemt keurig plaats op haar rug zoals de dokter zegt. Haar benen worden weer in de beugels geplaatst. De dokter loopt even weg, hij komt vervolgens terug met een grote zak vloeistof met een lange slang eraan. Zo je krijgt nu een klisma Debbie, je zal dadelijk weer helemaal schoon zijn van binnen zodat we straks verder kunnen met het volgende onderzoek. Debbie vind dit echt niet leuk, ze vraagt de dokter wat het vervolgonderzoek inhoud maar de dokter wijdt er niet over uit. De dokter wordt een beetje ongeduldig, en maakt voor de zekerheid Debbie haar benen vast met riempjes. De dokter pakt nu de toch wel dikke slang en begint die in Debbi haar kontgaatje te proppen. Kijk Debbie vandaar dat ik eerst je kontgaatje een beetje heb opgerekt, de dokter probeert geloofwaardig te blijven. Nu de slang diep genoeg zit laat de dokter de klisma in haar kontje lopen. Wow dat geeft een vol gevoel, en nu moet Debbie ook nog zeker een kwartiertje blijven liggen vastgebonden en wel. De dokter geeft haar een pieper, als je moet legen moet je me oppiepen. Na tien minuten houdt Debbie het niet meer en piept ze de dokter op. Hij geeft haar een po, en Debbie moet onder toeziend oog van de dokter zichzelf legen. Het kan haar op dat moment niks schelen, ze heeft zo een pijn. Als Debbie leeg is gaat de dokter haar schoonmaken, ook komt de assistente weer binnen om de dokter te helpen.

Ze ligt weer op haar rug op de onderzoekstafel, de assistent veegt met zachte tissues de ietswat pijnlijke ster. De dokter spoelt nog twee keer met een waterspuitje de hele anus schoon. Debbie's kontgaatje is klaar voor het vervolgonderzoek Emily, zo blijkt de assistente te heten. Is de wachtkamer nu leeg? Emily knikt en de deur is op slot. Debbie kijkt verschrikt, de dokter ziet het en verteld haar dat dit onderzoek in alle rust moet verlopen en dat het ook een beetje pijn kan gaan doen. Debbie wordt op haar handen en knieen gezet.

De assistent trekt handschoenen aan, en begint de ster van Debbie te vingeren met twee vingers. Ze lijkt te weten wat er gaat gebeuren, ondertussen pakt de dokter de eendenbek die normaal in je kutje gaat. Met wat glijmiddel duwt hij de eendenbek in Debbie haar kont. Zo nu gaan we je kontgaatje eens oprekken, want straks moet de vleesthermometer erin. De dokter begint te draaien aan het wieltje, Debbie heeft het gevoel dat ze uit elkaar gaat scheuren. De assistent ziet het en ze begint de klit van Debbie te masseren. Nu Debbie wat afgeleid is gaat het beter. De assistent blijft haar masseren, en de dokter doet wat onderzoekjes met een wattenstaafje. Ook spuit hij nog even snel een spuitje glijmiddel in haar openstaande kontgaatje voordat hij de eendenbek weer sluit en uit haar kont haalt.

Debbie nu krijg je een temparatuurmeting. Debbie hoort het amper want ze is geconcentreerd op de massage van de assistent. De tafel wordt wat lager gezet op de hoogte van de dokter zijn thermometer. Het eerste stukje van de thermometer gaat er makkelijk in. De dokter voelt zijn eikel kloppen, als de ster hem zo knijpt. Nu moet het dikkere gedeelte erin. De dokter voelt het ingespoten glijmiddel langs zijn pik lopen. Hij duwt met een flinke stoot zijn pik naar binnen. Hij is er nog niet helemaal in, en Debbie begint te brullen. Debbie toch, even flink zijn zegt de assistent, en ze pakt een vibrator uit het kastje. Ze plaatst hem op haar klitje, en dat zorgt ervoor dat het laatste stukje thermometer in haar nu ontmaagde kontgaatje verdwijnt. Tot zijn ballen zit de dokter in Debbie haar kont, hij drukt nog even extra aan en begint haar dan met korte harde stootjes te neuken.. Hij blijft al die tijd diep in haar, en Debbie begint aan het gevoel te wennen. De dokter beveelt de assistent een grote vibrator in haar kutje te steken. En zonder dat de lul uit haar ster gaat wordt ze nog meer opgevuld met de vibrator. De assistent neukt haar kutje flink hard met de vibrator van zeker 21 cm, in haar kont zit een niet minder kleine lul. De dokter voelt zijn pik nu nog strakker in Debbie zitten, en begint haar hard te neuken. Hij moet bijna komen, maar hij vind het tijd voor de final test. De assistent lijkt precies te weten wat hij bedoeld en haalt de vibrator uit haar kut. Ook de dokter stopt even met haar kontje te neuken.

Debbie moet op haar rug gaan liggen, en de dokter neemt staand plaats voor haar kontje. Hij drukt zijn pik in een stoot naar binnen en begint Debbie weer te neuken. De assistent heeft weer handschoenen aangedaan, en daar gaat weer veel glijmiddel overheen. Ja dit is the final test!!! De assistent gaat naast de dokter staan en bekijkt hoe de lange lul in en uit Debbie gaat. Ze stopt twee vigers in Debbie, dan 3,4 en nu aaaahhrrrgg haar vuist. Debbie schreeuwt het uit, maar ze kan geen kant op. De dokter voelt zijn pik kloppen, hij zit zo strak in Debbie dat hij het niet lang meer gaat uithouden. Debbie krijgt een vibrator aangereikt voor haar klit. Ze zet hem er haastig op, want ook voor haar is het bijna niet meer te houden. Twee minuten later voelt ze de tintelingen door haar onderlichaam gaan. Ze krijgt een mega orgasme, de stralen schieten op de vloer. De assistent duwt nu hard in Debbie's kut met haar hand, het is net alsof ze de pik van de dokter wilt pakken. De dokter voelt dit kennelijk ook, en met grote slierten spuit hij de net ontmaagde ster van Debbie helemaal vol.

Debbie die nog helemaal ontdaan is van dit onderzoek wordt lekker gewassen door de assistent. Als Debbie weer helemaal is aangekleed wordt er meteen een nieuwe afspraak gepland.