Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De evaluatie - deel 3

Dit is een verhaal uit de categorie Groepsex.
Jolanda is lekker bezig
Terwijl ik nog op de grond zit met mijn rug tegen de bank trek ik die beide zwarte jongens lekker stevig af. Met lange halen glijden mijn handen over hun enorme palen, die nog lekker gesmeerd zijn van het sperma en van Astrids kutsappen. Ik voel hoe ze in mijn handen weer opzwellen tot hun onvoorstelbare maar o-zo-heerlijke lengte. Die zijn nog lang niet aan het eind van hun Latijn, gelukkig. Als Arnold naar voren stapt doe ik mijn mond al open. Ik voel me in de zevende hemel: alweer zo’n enorme pik erbij. Arnold heeft er duidelijk ook wel zin in. Er welt al een druppel geil uit zijn eikel en hij stoot zijn pik hard achter in mijn keel. Ach, wat geeft het ook? Ik hou wel van hard en hij krijgt zijn verdiende loon. Als ik zijn eikel tegen mijn huig voel schieten de tranen in mijn ogen en zet ik voor straf mijn tanden in zijn harde paal, wat hem een kreun van pijn en genot doet slaken. Mike rekt met zijn vingers mijn kutje helemaal op zodat ik het geil eruit voel lopen en Jim draagt bij aan het genot door hard mijn tieten te kneden. Als een vrouw daar niet hitsig van wordt… Vol overgave pomp ik zo hard ik kan mijn hoofd over Arnolds pik. Hij heeft het juiste tempo ook gauw te pakken en met zijn handen in zijn zij stoot hij keurig in de maat naar voren.

Net langs Arnold heenkijkend zie ik hoe Cindy beoordeeld wordt door Niek. Zijn glimmende leuter verdwijnt steeds in haar sappige pruim, terwijl ze hem berijdt. Nu naar bh ook uit is zwiepen haar meer dan volle borsten hard op en neer. ‘Pak ze maar dan… en laat voelen hoe lekker je ze vindt’ hoor ik haar zeggen en ik zie hoe Niek op haar tepels aanvalt. Als hij maar niet gesmoord wordt tussen die heerlijke memmen. Ik zou willen dat ik zulke uiers had! Niek pakt Cindy bij haar malse kont en zijn vingers begraven zich in het zachte vlees. Zo kan hij het tempo wat beter regelen en Cindy wipt als een elfje over zijn paal op en neer, terwijl ze zich aan zin schouders vasthoudt. Die is duidelijk ook wat tekort gekomen de laatste tijd. ‘Oh ja, Niek, neuk me, neuk me… stop me helemaal vol! Vind je mijn tieten lekker? Toe maar hoor, zuig dan!’ Ik zie hoe ze haar borsten tegen zijn mond drukt. Leer mij Niek kennen, dat laat hij zich geen twee keer zeggen en hapt met verdubbelde energie in die heerlijke memmen. Hij neemt een tepel tussen zijn tanden en trekt eraan, terwijl Cindy op en neer blijft dansen. ‘Owowow, jaaa… bijt er maar in, neem me, neuk me dan toch…’ kreunt ze geil. Wat een supertieten heeft dat kind toch. Daar zou ik zelf nog graag mee spelen. Wat moet het heerlijk zijn om daar een flinke lading sperma overheen te laten spuiten en ze dan lekker helemaal schoon te likken.

Achter me hoor ik hoe Astrid bezig is met het joggingmaatje van Arnold. Kennelijk is ze weer bijgekomen van de beurt die Jim en Mike haar gegeven hebben. ‘Ben je lekker hard nou? Wil je me neuken?’ hoor ik haar vragen. Hij gromt wat en het ritmische geluid van een lul die afgetrokken wordt houdt op. Ik voel achter me wat bewegen en krijg dan een been van Astrid over mijn schouders. Tja, Arnold II moet er wel bij kunnen natuurlijk. ‘Ohhh, ja, toe maar… heerlijk!’ hoor ik haar dan zeggen. Ja, hij kan er dus wel bij. Aan het bewegen van de bank en Astrids been over mijn schouder voel ik dat hij haar nu flink aan het neuken is. ‘Jaaa, owww… neuk me lekker hard. Na die twee negers kan ik alles hebben!’ Zo, denkt ze dat? Misschien kunnen we haar met zijn allen nog anders over laten denken. Ze gaat het nog lekker vinden ook! Maar dat is de bedoeling niet. Slopen die teef! Maar eerst moet ik mezelf nog even laten doorraggen. En laat Astrid maar even wachten.

Terwijl ik Jim en Mike blijf aftrekken en Arnold blijf pijpen trek ik mijn benen onder me en ga op mijn knieën zitten. Arnold moet een stapje achteruit doen en met mijn mond trek ik hem naar de grond, zodat ik op handen en knieën terechtkom, zodat ik hem lekker stevig door kan blijven pijpen. ‘Wil je dat ik je kutje weer lekker volstop, geile neukslet,’ vraagt Mike terwijl zin vinders doorgaan met jet oprekken van mijn kustpieren. Ik schud mijn hoofd zo goed en zo kwaad als het gaat een maak een gebaar naar achteren. ‘Jij geile opdonder,’ begrijpt Jim mijn bedoeling, jij wilt vier kerels tegelijk hè?’ Aan mijn opgetogen glimmende ogen ziet hij dat hij het goed geraden heeft. ‘He man,’ stoot hij Arnold II aan, ‘zij wil je hebben.’ Wat hij doet kan ik achter mijn rug niet zien, maar het teleurgestelde ‘Oh nee’ van Astrid zegt genoeg. Ik druk mijn bekken wat omhoog zodat hij een uitnodigend uitzicht heeft op mijn beide gaatjes. Hopelijk pakt hij mijn kontje, want die vingers van Mike wil ik nu nog even niet missen. Dan voel ik twee handen op mijn heupen en een eikel tegen mijn kutje. Mike wil zijn vingers als wegtrekken maar ik kreun wat afkeurend en probeer mijn kont wat lager te draaien. Jim is weer het snelst van begrip: ‘In d’r kont, man, ze wil dat je d’r in d’r kont neukt. Lekker strak, man.’ Dan doet Arnold ook een duit in het zakje: ‘Ja Harry, neuk die teef toch in haar reet. Je kunt je hier gewoon doen wat je wilt.’ Als bewijs daarvoor stoot hij zijn pik nog een keer extra hard achterin mijn keel, zodat het opwellende speeksel over zijn ballen loopt.

Nou, Harry heeft dat kennelijk ook begrepen want nu voel ik hoe hij zijn warme eikel tegen mijn kontgaatje duwt. Dan drukt hij door en schiet naar binnen. Van plezier stoot ik mijn hoofd hard over Arnolds paal naar beneden en ruk met extra hard aan die zwarte palen van Jim en Mike. Vier pikken tegelijk tot mijn beschikking, wat een weelde. Het valt niet mee om alles een beetje in de maat te houden maar het lukt dan toch. Steeds als Harry naar binnen stoot, ramt Arnold zijn pik in mijn mond en als ze tegelijk terugtrekken, glijden mijn handen naar boven over die pikken van Jim en Mike. In hetzelfde tempo bewerken die twee mijn tieten en mijn kutje.

Vijf tegen een
Tjonge, wat een orgie was het aan het worden zeg. Jolanda werd op de grond gepakt door vier kerels, en ik zat voor de zoveelste keer vanavond met m’n pik in een sappige kut. En wat voor eentje trouwens! Die Cindy had een heerlijke neukspleet zeg, en wat een enthousiasme ook, zoals ze op m’n pik op en neer wipte. En maar knijpen met die nauwe kut van d’r… Het geilste hoertje zou het nog tegen haar af moeten leggen. Hijgend liet ik m’n paal op en neer glijden in haar superkut. Tjonge, dat zo’n jonge meid zoveel tekort kwam zeg! Laat haar maar lekker de schade inhalen bij mij dan. Terwijl Cindy vlijtig doorwipt op m’n pik komt Astrid aangesjokt. ‘Shit zeg, jullie zijn ook al zo lekker bezig. Ik wil ook weer genomen worden, maar die geile trut van een Jolanda heeft alle beschikbare pikken in beslag genomen. En ik krijg er weer zo’n zin in nu…’ Ik reageer niet op het gemok van Astrid en concentreer me op het lekkerste plekje van dit moment : de kut van Cindy. De eigenares daarvan begint flink te hijgen en ongecontroleerd te bewegen… gierend en hijgend voel ik hoe ze klaarkomt op m’n stotende lul. Wat een prachtig gevoel en gezicht is dat… Cindy komt met gesloten toegeknepen ogen heerlijk klaar. Als ze ze opent, kijkt ze me lachend aan: ‘En nou jij Niek… spuiten met die lul van je… laat het me zien kanjer… kom op m’n tieten… wil je dat schat ?’ ‘Jaaa, lekker komen op die geweldige meloenen van je… die pornotieten… mmm.’ Cindy stapt van m’n lul af en pakt hem meteen in haar hand en rukt me klaar. Hijgend spuit ik m’n zaad over Cindy’s goddelijke memmen. Verrukt juicht zij het uit ‘Ohhh, wat lekker, eindelijk weer eens zaad op m’n tieten… jaaa…heerlijk!’

Blijkbaar functioneren jouw oren nog prima. Hoewel je in je reet geneukt wordt, een knots van een pik aan het pijpen bent en twee zwarte boonstammen stijfrukt veert je hoofd op bij het horen van mijn (zoveelste) zaadlozing. Je duwt de pik van Arnold uit je mond en roept luidkeels ‘Zaad? Waar?’ Astrid ziet een lul vrijkomen en roept enthousiast: ‘Niek heeft Cindy’s tieten ondergespoten, kom maar kijken.’ Ze wil je duidelijk weglokken, geloof ik. Jij aarzelt geen moment en laat de vier kerels even aan hun lot over, komt overeind en loopt op Cindy af. Geil genietend smeert die wat zaad over haar tieten uit als jij haar lief vraagt: ‘Mag ik?’ Ze kijkt je vragend aan. 'Ik ben het zaadsletje hier,’ zeg je, ‘vind je het erg als ik het oplik?’ ‘Hi hi… ik ben niet eenkennig hoor. Laat maar eens zien hoe je dat zaad van m’n tieten likt hoor,’ zegt ze geil. Vol overgave begin je meteen Cindy’s imponerende tieten af te likken… al het sperma lik je genietend op. Cindy geniet, dat is duidelijk te zien en jij niet minder.

De vier in de steek gelaten mannen vinden het echter maar niks. ‘Kijk ze nou staan als twee lesbische dellen,’ zegt Jim minachtend, ‘moeten wij soms ook met elkaar aan de gang?’ Honend gelach klinkt van de andere drie. Daar beginnen de heren niet aan zo te horen. Astrid stapt tussen de mannen door op Harry af. ‘Jij mag me neuken, want wij waren al bezig voor die slet van een bazin je van me afpikte… en ik wil ’m ook best in m’n reet.’ Als Astrid op handen en knieën gaat zit Harry in no-time in haar anusgaatje, stijf als hij nog was van jouw kontje. Jim, Mike en Arnold kijken wat hulpeloos om zich heen… Jij en Cindy zijn meer dan intensief met elkaar bezig, dus waar moeten ze met hun pikken heen. Zonder dat Astrid het ziet, knik ik heftig naar haar toe als aansporing voor de drie. ‘Pak die teef, joh,’ fluister ik Jim in zijn oor. Grijnzend knikt hij en spoort de andere twee ook met gebaren aan. Harry is ondertussen van standje gewisseld en ligt nu op zijn rug met Astrid op zijn cocktailprikker. Ideale positie voor wat meer vulling… tegelijkertijd vallen de mannen aan! Mike knielt achter de twee en wurmt zijn lul in Astrids kontje. Meteen protesteert ze, maar die geluiden worden meteen gesmoord door Jim die zijn lul in haar mond propt. Ze kan geen kant op en wordt door de negers meteen stevig gepakt. Arnold pakt haar hand en legt die om zijn pik en snauwt: ‘Trekken, geile snol.’ Ik zie nog een vrij plekje. Haar laatste vrije hand vouw ik om mijn pik en de toevoeging ‘sjorren, kopieerhokhoer!’ is ook vrij duidelijk. We zullen die Astrid eens een lesje leren…

Lekkere lesbo’s
Als ik die heerlijke vette klodders van Niek zie liggen op Cindys prachtig volle borsten voel ik het sap zo’n beetje uit mijn kutje lopen. Dat is veel te lekker om zomaar te laten liggen. ‘Laat maar eens zien hoe je dat zaad van m’n tieten likt hoor,’ zegt ze ook nog. Nou, dat hoef je tegen mij maar één keer te zeggen. Ik leg mijn handen onder haar borsten en druk ze wat omhoog, zodat het zaad er niet zo makkelijk af kan lopen. Dan ga ik met mijn tong over die glooiende bergen en lik de eerste klodder op en zuig hem in mijn mond. Terwijl ik haar tieten zachtjes kneed, voel ik haar tepels nog harder worden dan ze al waren. Die Cindy toch! Niet alleen lekker geil, maar duidelijk nog bi-gevoelens ook. Het kan vanavond echt niet op. Ik knijp wat harder in haar tieten en druk mijn vingers stevig in het zachte vlees. Ze kreunt en legt een hand op mijn rug en begint die te strelen. Met haar andere streelt ze mijn haar en drukt mijn gezicht stevig tegen zich aan. Ik voel hoe mijn wangen tegen haar met zaad besmeurde tieten glibberen. Mijn mond zit nu midden in de diepe gleuf tussen die enorme meloenen, waar ik zoveel mogelijk van Nieks sperma probeer op te likken zonder het door te slikken – dat komt zo nog wel. Ik knijp nog wat harder in haar borsten en begraaf mijn gezicht al draaiend zo die mogelijk tussen haar slijmerige glibber tieten. ‘Ohhh, ja… wat geil,’ hoor ik boven me en ik voel hoe haar hand van mijn rug af glijdt en tastend op zoek gaat naar mijn poesje.

Ik til mijn hoofd wat op en voel hoe mijn hele gezicht nat is van het sperma op Cindys tieten en hoe mijn haren blijven plakken. Terwijl ik mijn hoofd wat achterover houd om het zaad er niet uit te laten lopen vraag ik wat moeilijk: ‘Ben je wel eens met een vrouw geweest? Wil je mijn kutje eens lekker vingeren?’ Cindy kleurt (wat schattig!). ‘Nee… ja…,’ zucht ze dan, duidelijk genietend van mijn lichaam. ‘Toe maar, lekker klein geil ding van me, maak me maar eens lekker klaar. Laat me maar eens voelen hoe je een vrouw kunt verwennen.’ Ik schuif wat verder omhoog zodat ze er beter bij kan. Dan laat ik eindelijk het opgespaarde zaad uit mijn mond lopen. Het is vermengd met mijn speeksel en door de warmte dun geworden, maar wel lekker slijmerig. In een dunne straal laat ik het over haar borsten lopen die helemaal nat worden. Nu nog een beetje uitsmeren! Ik zak langzaam door mijn armen tot dat mijn eigen keiharde tepels Cindys goddelijke prammen raken. Dan beweeg ik wat heen en weer zodat mijn harde knoppen cirkeltjes trekken in de dunne glibber op haar tieten. God wat voelt dat geil!

Cindy denkt er duidelijk ook zo over. ‘Jaaa, lekker…’ kreunt ze. Of bedoelt me mijn drijfnatte kutje, dat haar tastende vingers nu gevonden hebben? Ik voel hoe haar vingers eerst over mijn gladde lipjes gaan en er dan als vanzelf tussen glijden. Eerst een en dan twee vingers zoeken zich een weg in mijn warme grotje. ‘Goedzo meiske, voel maar eens hoe lekker of dat is,’ hijg ik opgewonden terwijl ik mijn bekken naar voren stoot, zodat ze dieper komt. De geilheid slaat weer onverbiddelijk toe. Jolanda gaat weer eens de beest uithangen. Ik zak nu helemaal door mijn armen en onze borsten raken elkaar nu helemaal. Ik beweeg mijn bovenlichaam heen en weer en smeer zo het sperma en speeksel over onze tieten uit. Ik voel hoe haar tepels in mijn tieten drukken en die van mij in de hare.

Als ze nu een flinke dildo had zou het helemaal super zijn geweest, maar je kunt helaas niet alles hebben. Zo’n lekker geil en begerig ding is tenslotte ook al heel wat, en zeker als ze van die heerlijke memmen heeft als Cindy! Ze ligt inmiddels plat op haar rug en ik lig over haar heen onze tieten tegen elkaar te wrijven. ‘Oh Jolanda, wat lekker, wat ben je geil… het is zo warm en nat…’ hijgt Cindy steeds zwaarder. Het lijkt er nota bene op dat ze klaar gaat komen zonder dat ik aan haar kutje zit. Die is echt wel wat tekort gekomen, dat is wel duidelijk. En als ze mijn kutje zo lekker vindt, dan moet ze het maar eens echt goed voelen. ‘Voel je hoe nat ik ben… je maakt me zo geil… ik wil je helemaal in me hebben,’ hijg ik in haar oor. Dan kom ik overeind en ga bijna rechtop op mijn knieën zitten. Met mijn handen bewerk ik haar tieten die helemaal glanzen en glibberen van Nieks zaad en mijn speeksel. Ik draai en trek wat aan haar tepels waardoor ze begint te kreunen van genot. Ik schuif iets naar voren: mijn druipnatte pruim hangt nu zo’n twintig centimeter boven haar buik, zodat ze er goed bij kan. ‘Toe maar, lekker ding van me, stop me helemaal vol.’ Cindy laat nu vier vingers naar binnen glijden zodat haar duim als vanzelf tegen mijn klitje komt. ‘Oh, jaaa, heerlijk, wrijf mijn klitje, maak me geil,’ hijg ik terwijl ze haar best doet om mijn genot te verhogen. Ik rijd mezelf eerst langzaam maar dan steeds sneller naar mijn zoveelste hoogtepunt, maar ik wil nog niet klaarkomen. Er kan nog meer in, en dan is het nog lekkerder.

‘Ik wil je hele hand, Cindy, lekker lesbo trutje van me. Jolanda wil je helemaal in zich voelen.’ Cindys ogen worden groot van verbazing. Zo geil als ze is lijkt ze het toch niet helemaal te snappen. ‘Je hele hand erin lieverd, je hele hand,’ zeg ik, terwijl ik haar borsten en tepels stevig blijf liefkozen. ‘Trek hem maar iets terug… mmm… jaaa… niet te ver! Nou je duim in je handpalm… en nou voorzichtig naar binnen… ohhh… denk om je nagels… toe maar, iets verder nog… je bent er bijna… nou je knokkels… owww… ja het lukt… een beetje draaien… zo ja… jaaa, jaaa!’ Als ik voel hoe mijn kutspieren over haar knokkels glijden wordt haar hele hand als vanzelf in mijn opgerekte pruim gezogen en kom ik bijna klaar. Van genot knijp ik hard in haar enorme borsten, maar ze lijkt het niet te voelen. Met glazige ogen kijkt ze hoe haar hand tot aan haar pols in mijn drijfnatte kut zit. ‘Hij zit er helemaal in, hij zit er helemaal in…’ fluistert ze ongelovig. ‘Maak me klaar, lekker tietensletje… laat me komen… zo ja… laat me je vingers voelen… stop me helemaal vol… zover je kunt…’ Als ze dan ook nog met haar andere hand mijn klitje bewerkt, hou ik het niet meer. Ik rijd zo hard ik kan op haar hand. Met een hand reik ik naar achteren om ook haar genotsknopje te vinden. De nagels van mijn andere hand drukken diep in haar tieten en trekken rode striemen over de strak gespannen huid. ‘Ja, zo… dieper… draaien… harder… jaaa… owowow…’ Ik heb mijn lichaam niet meer onder controle en begin heftig te schokken en terwijl ik Cindys pruimensap langs mijn vingers voel lopen, voel ik hoe zij in extase haar heupen omhoog gooit. ‘Ik kom, ik kom, ik kòòòm…’ roepen we beiden in koor als ik mijn kutje hard voel samen trekken om haar hand. We gillen het allebei uit, de een nog harder dan de ander. ‘Ahhh… mmm… ohhh… mmm… ahhh…’ Als ons orgasme langzaam wegebt, trekt ze haar hand voorzichtig uit mijn wijd opgerekte flamoes en laat ik me uitgeput op haar vallen. Als we elkaar dan liefkozend strelen vermengen we Nieks sperma, mijn speeksel en de kutsappen van ons beiden tot een heerlijke nectar.

Stoelendans
Jolanda weet wel hoe ze aan haar gerief moet komen, maar de mannen laten zich ook niet onbetuigd. Die houden zich bezig met die kleine sloerie van een Astrid. Die zouden ze wel eens een lesje leren, en hoe! Terwijl ze voorovergebogen op Harry zat, heeft Mike haar kontgaatje gevuld, Jim zijn paal in haar mond gestoken en laten Arnold en Niek zich door haar aftrekken. Het ‘arme kind’ kan geen kant meer op. Ze probeert nog wat te protesteren maar met drie flinke pikken in al haar gaatjes en vijf paar sterke handen lukt dat niet erg. Jim pakt haar hoofd met beide handen beet en trekt het hard op en neer over zijn enorme paal. Als hij diep achter in haar keel stoof moet ze kokhalzen. Ze loop rood aan, maar Jim blijft gewoon doorpompen. Er komt een gesmoord, soort kwekkend geluid uit haar mond elke keer dat hij diep doorstoot en haar ogen puilen bijna uit hun kassen. Dat is niet zo gek, want ook van de andere kant wordt ze flink opgevuld. Steeds als Harry zijn toch behoorlijk flinke lul uit haar kutje terugtrekt, stoot Mike zijn enorme zwarte tuinpaal in haar kontgaatje. De eerste paar keer komt hij er niet helemaal in, maar als hij haar stevig bij haar heupen pakt en hard doorstoot gaat het steeds beter en verdwijnen al die centimeters soepel helemaal naar binnen, zodat zijn grote hangende zak tegen haar kutje kletst. Hoewel Harry onderligt, is hij niet echt de verliezer. Hij hoeft zijn mond maar open te doen om in een lekker speen te kunnen happen, en dat doet hij dan ook. Beurtelings kauwt hij ze helemaal dieprood. Elke keer als hij lekker doorbijt, geeft Astrid een kreun en gaat er een schok door haar lichaam, maar dat kan natuurlijk ook van een van die drie pikken komen, die al haar gaatjes in een stevig ritme tot op de bodem toe vullen. Arnold en Niek hebben de minste plaatsen, maar ze maken er het beste van. Terwijl Astrid wanhopig aan hun stijve leuters trekt, strelen ze goedkeurend over haar rug, geven haar een flinke klets op haar kont als Mike terugtrekt en om de beurt ontfermen ze zich over een van haar tieten. Steeds als Harry op een andere speen gaat kluiven nemen zij de vrijkomende eens lekker onder handen. Tussen duim en wijsvinger, goed knijpen en helemaal uitrekken, of gewoon lekker hard in haar tieten knijpen.

De mannen zijn wat stil. Afgezien van het gepraat van Jolanda en Cindy en het jammerende gekreun van Astrid is alleen hun gehijg te horen. Als Mike zijn overmaatse salami nog een paar keer genadeloos hard in haar kont gestoten heeft, vindt hij het tijd om te wisselen. ‘Hé mannen, plaatsje opschuiven? Dan geeft iedereen al haar gaatjes een beurt.’ ‘Stoelendans, goed plan,’ vind Arnold, en ook de andere mannen grommen instemmend. Astrid lijkt even opgelucht als iedereen zijn harde paal terugtrekt, maar die neukslet heeft kennelijk niet begrepen wat de bedoeling was. Als ze overeind wil komen wordt ze door vijf paar handen stevig vastgepakt. Jim gaat liggen en houdt met een hand zijn lantaarnpaal overeind. De andere mannen pakken Astrid onder haar schouders en haar knieën op en laten haar zo op zijn pik zakken. Ze kreunt wat, maar er is geen ontsnapping mogelijk. Iedereen zoekt weer een plekje, en het geboor en gestoot begint weer. Hoe passiever Astrid wordt, des te geiler worden de mannen. Na iedere keer wisselen stoten ze met verdubbelde kracht toe. Het arme schaap valt bijna flauw van uitputting, maar de mannen kennen geen genade. Ze moest een lesje krijgen, dus dat krijgt ze ook. Hardhandig stoten ze zo diep ze maar kunnen, en vooral voor Jim en Mike is dat echt erg diep. Hoe harder die geile slikhoer kreunt, hoe harder ze in haar gaatjes stoten.

Als ik nog nagenietend Cindys goddelijke borsten lik, hoor dat de mannen iets anders van plan zijn met Astrid. Allemaal hebben ze hun leuter diep en hard in Astrids mond, kut en kontje gehad en hebben ze zich door haar linker- en rechterhand goed laten aftrekken. Mike is weer aan de beurt om haar kontgaatje wat verder op te rekken, maar hij heeft een ander idee. ‘Hé, zullen we een paddestoel van haar maken, mannen?’ wil hij weten. ‘Ja, lekker!’ is Jim het met hem eens, maar Niek, Arnold en Harry kijken hem niet-begrijpend aan. ‘Een paddestoel, hoe bedoel je?’ wil Niek weten. ‘Je weet wel, man, op een paddestoel zitten en op en weer wippen,’ zegt Mike, ‘kijk, zo gaat dat.’ Hij pakt Astrid, die nog op haar knieën zit, bij haar heupen beet en draait haar hardhandig op haar rug. Dan pakt hij haar bij haar kuiten vast, trekt ze omhoog en buigt ze dan zover door dat haar knieën boven haar hoofd hangen. Ze maakt bijna een koprol achterover, maar hij houdt haar vast zodat haar kont recht omhoog staat. Van boven kijk je nu recht in haar rode, gezwollen kut en het grote zwarte gat dat ooit haar kleine sterretje was. Mike gaat wijdbeens over haar heen staan en richt zijn paal naar beneden. Dan zakt hij door zin knieën en laat zich met een klap zakken, zodat zijn enorme geslacht zich diep in het gat onder hem boort. Astrid slaakt een gesmoorde kreet als ze voelt hoe diep hij nu kan stoten. ‘En nou gewoon lekker op en neer wippen,’ roept Mike en hij voegt de daad bij het woord. In een flink tempo beukt hij op en neer op de kromgebogen Astrid. Steeds als zijn billen die van Astrid raken klinkt er een flinke klets en een kreun uit haar mond. ‘Alleen jammer dat je haar nu maar in één gaatje tegelijk kunt nemen,’ hij Mike, hard door pompend.

Maar als Cindy Astrid zo met open mond op de grond ziet liggen, krijgt zij ook een idee. ‘Bij mij kan ze er zo wél bij hoor,’ zegt ze en loopt naar het geile tafereeltje toe. Terwijl Mike blijft doorbeuken en de andere mannen Astrid vasthouden zodat ze onder zijn geweld niet omvalt, gaat ze met haar rug naar Mike staan, tussen Astrids zwaaiende benen. Dan laat ook zij zich zakken, zodat haar warme pruim recht boven Astrids mond komt. ‘En nou mij lekker beffen,’ zegt ze terwijl ze haar kut op de lippen van Astrid drukt. Die doet inmiddels slaafs wat van haar verwacht wordt en ze begint Cindy te likken of haar leven ervan afhangt. Terwijl haar gezicht steeds natter wordt van Cindys sappen, nemen de mannen om de beurt plaats op de paddestoel en pompen haar lekker op. Mike en Jim neuken haar alleen in haar reet, maar de andere drie proberen ook haar kutje eens uit in dit nieuwe, voor hen tamelijk comfortabele standje. Ze kunnen flink tempo maken met een minimum aan inspanning. De wachtende mannen houden Astrid vast, knijpen gemeen hard in haar tieten, of trekken zichzelf voorzichtig af. Zelf kom ik op mijn hurken voor Cindy zitten zodat ik op die heerlijke borsten en tepels kan zuigen terwijl ze mijn kutje en klitje met haar vingers bewerkt. Dan begint Cindy plotseling klaar te komen: ‘Likken kreng, zuig me leeg… oh, Jolanda, mijn tepels… ik kom bijna… ja, ja, ik kom… ik kom… ahhh, ahhh,’ gilt ze het uit, terwijl ze haar vingers hard in mijn kutje priemt.

Dat is bijna teveel voor de mannen die inmiddels op klappen staan. Ze zitten allemaal weer dicht tegen een hoogtepunt en beginnen zwaar te hijgen. Maar dat gaat zomaar niet! Dat kleine stukje neukvlees dat ze nu helemaal beursneuken is niet goed genoeg voor hun heerlijke sperma, dat is voor mij! ‘Niet op haar klaarkomen, hoor jongens, ik wil het van jullie allemaal hebben!’ Ik sta op, help Cindy van Astrid af en ga op mijn rug op de vergadertafel liggen. ‘En nou moeten jullie me allemaal lekker allemaal over me heen spuiten hoor. Help jij ze een beetje, lieverd?’ vraag ik aan Cindy. Dat is niet tegen dovemansoren gezegd. Als opdrachtgever neemt Niek de ereplaats bij mijn gezicht in en houdt zijn lul uitnodigend voor mijn mond. Enthousiast hap ik toe. Iemand pakt mijn hand en brengt hem ergens achter me naar zijn paal. Jim of Mike, dat kan niet missen, dat voel ik als ik die enorme lengte begin af te trekken. Dan Arnold komt naast Niek staan en Cindy daar weer naast. Met een hand trekt ze hem af en ze buigt zich voorover, zodat ik haar enorme tieten op mijn buik voel drukken en pijpt Harry die aan mijn andere zij naast Jim staat. De voor mij onzichtbare paal die ik aftrek moet immers van Jim zijn, want Mike komt tussen mijn benen staan, spreid ze uit elkaar en drukt zijn goddelijke harde worst in mijn kontje. Hij krijgt maar geen genoeg van roomwitte kontjes neuken.

Niek komt als eerste klaar. Ik voel zijn eikel schokken en ik pak hem beet om er een paar flinke rukken aan te geven. Maar terwijl ik hem uit mijn mond haal schiet de eerste straal al uit zijn eikel, in mijn mond en over mijn kin; de volgende stralen komen op mijn wangen, kin en hals. Dat heeft kennelijk een stimulerende werking op de overige vier. Cindy komt net op tijd overeind om niet in de weg te liggen. Ze trekt Arnold naast haar met vaardige hand af. En net als zijn eerste stralen op mijn buik kletsen, begint de zwarte hengstenlul van Jim zijn lading over mijn borsten te lozen. Harry moet zich nu noodgedwongen zelf helpen, maar dat lukt hem prima. Ook hij begint met een krachtige straal mijn brand te blussen. Dikke witte klodders vallen straal na straal op mijn buik en borsten. Ze spuiten zich helemaal op me leeg zodat mijn hele lichaam een zalige smeerboel wordt. Mike trekt nu zijn paal uit mijn kontje en boort hem in een stoot diep in mijn kutje en neukt me met een paar lange slagen. Dankzij het eerdere vingerwerk van Cindy en het vakkundige neukwerk van Mike, die tegelijkertijd mijn klitje masseert, kom ik gillend klaar. Als ik mijn hele onderlichaam van genot voel verkrampen, is Mike ook eindelijk zover. ‘Godver, geile hoer, ik spuit je vol… arghhh,’ gromt hij, en dan voel ik hoe hij bij de volgende stoot een krachtige warme straal in mij loost. En nog een. Dan pas trekt hij dat heerlijke apparaat helemaal terug, richt het op mijn buik en trekt zich verder af. Nog vier, vijf krachtige witte stralen weet hij eruit te schieten, eerst tussen en op mijn borsten, en dan steeds lager. Zijn laatste druppels komen op de plek waar mijn schaamhaar had kunnen zitten, en ook Arnold en Harry slagen erin daar hun laatste kwakje te deponeren. Dan zijn de mannen eindelijk helemaal uitgespoten. Heaven, I’m in heaven, zingt het in mijn hoofd, als ik helemaal onder het sperma uitgeteld op tafel lig.

Compleet uitgewoond
Eindelijk wordt het weer een beetje stil op kantoor. Ik lig nog op mijn rug na te genieten, met een hand zachtjes vingerend en met de ander een beetje rondjes te draaien in de dikke laag sperma die op mijn gezicht, borsten en buik is terechtgekomen. Mike komt wat moeizaam overeind en loopt naar Astrid toe, die nog voor oud vuil op de grond ligt. ‘Hier, schoonlikken, kreng,’ zegt hij, terwijl hij zijn pik tegen haar lippen duwt. Het sletje kent inmiddels haar plaats en begint hem gehoorzaam helemaal schoon te likken, wat haar op een goedkeurend gekreun van Mike komt te staan. ‘En vergeet mijn ballen niet, weet je,’ voegt hij haar nog toe. Cindy zit met één hand met haar nog gloeiende pruimpje te spelen en kijkt verliefd naar Nieks leuter, die weliswaar niet stijf meer is, maar nog wel behoorlijk gezwollen, en waar nog een dikke druppel uit zijn paarse eikel opwelt. ‘Zal ik die nog even doen,’ vraagt ze of het een dossiermap is die ze moet archiveren en zonder antwoord af te wachten pakt ze zijn pik en laat hem zuigend en slikkend in haar mond verdwijnen. ‘Ik was jou wel even schoon,’ zeg ik tegen Jim, voordat hij zich ook door Astrid laat leegzuigen, want zo’n enorme zwarte hengstenpik moet je pakken als het nog kan. Daar heeft Jim wel oren naar. Hij doet een stap dichterbij en terwijl ik op mijn rug blijf liggen hangt zijn enorme slang in mijn open mond. Ik lik hem over zijn hele imposante lengte schoon en zuig er de laatste druppels uit. Cindy heeft zich inmiddels over Harry ontfermd en Arnold maakt nog een keer gebruik van de gratis diensten van Astrid, en zo zijn even later al die vijf goddelijke neukpalen weer helemaal schoon.

Ik veeg met een hand een lok haar van mijn voorhoofd, en tegelijkertijd een lik sperma in mijn haar, maar dat had ik niet in de gaten natuurlijk. God nog aan toe, wat een avond. Ga je voor een evaluatie naar een klant, krijg je alles bij elkaar vijf heerlijke pikken, twee malse kutjes (en vier even malse tieten) en een lading sperma waar je u tegen zegt. Als is dat van tevoren had geweten, had ik mijn dildo meegenomen, maar dit was al meer dan ik had durven dromen. Maar wat nu? Ik heb nog meer projecten vanavond, dus het wordt zo langzamerhand de hoogste tijd om op te stappen. Nog op mijn rug liggend trek ik mijn kousen even goed op. Ze zijn gelukkig heel gebleven, al zitten ze op de boorden en op mijn dijen wel vol met vlekken. Lekker. Mijn kontje gloeit nog na en mijn kutje zit nog helemaal vol. Waar halen die donkere mannen al dat zaad toch vandaan? Ik wrijf met een vinger over mijn buik en vis een dikke klodder op die aan mijn vinger blijft hangen. Genietend laat ik hem in mijn mond zakken, lik mijn vinger af en slik hem dan door. Smakkend proef ik nog wat na… goddelijk. Voorzichtig kom ik overeind en loop naar de hoek van de kamer waar mijn kleren liggen. Ik voel hoe de klodders sperma van die heerlijke kerels langzaam naar beneden beginnen te glijden.

Eerst maar gauw mijn rioslip weer aan, anders loopt het zaad uit mijn kutje langs mijn benen op de grond. De kanten voorkant plakt meteen vast in het sperma dan op mijn schaamstreek zit. ‘Wat ga jij nou doen,’ wil Niek weten. Hij heeft alweer een halve stijve en speelt met die enorme tieten van Cindy, die nog steeds bezig is om Harry schoon te likken. Als ze nog even doorgaat kan ze weer opnieuw beginnen, want hij heeft alweer een behoorlijke paal staan en zijn adem gaat ook al weer wat moeizaam. ‘Ik moet er van tussen, Niek. Ik moet nog naar twee andere projecten, kijken of daar alles wel naar wens gaat.’ ‘Hè, wat jammer, net nou het pas echt gezellig wordt,’ antwoordt hij, stevig Cindys tieten knedend, terwijl die Harry inmiddels gewoon weer aan het pijpen is en diens ballen masseert. ‘Ja, dat zie ik!’ zeg ik met spijt in mijn stem. Op mijn hurken zittend pak ik mijn bh steek mijn armen door de bandjes en duw de cups tegen mijn borsten. Ze plakken vast op het zaad en achter mijn rug maak ik de sluiting vast. Dan trek ik mijn blouse en knoop hem dicht. Deze keer laat ik alleen het bovenste knoopje open om geen al te verleidelijk uitzicht te geven op mijn decolleté waar de klodders nog op zitten. Niet dat dat veel uithaalt, want de dunne stof plakt ook meteen vast en de donkere plekken geven precies aan waar ik geraakt ben. Overal dus. Dan trek ik mijn rok aan en stop mijn blouse erin. Ook op mijn buik kleeft alles en als ik buk om mijn schoenen aan te trekken voel ik hoek mijn blouse onder mijn borsten tegen mijn maag aan plakt. Heerlijk. Als ik mijn jasje maar aanhoud is er bijna niets van te zien, gelukkig.

Dan pak ik mijn tas en zie hoe Mike naar Astrid loopt met zijn alweer stijve lul voor zich uit. Hij pakt haar bij haar heupen en trekt haar omhoog en naar zich toe. Ze laat het gelaten toe. ‘Hier met die lekkere kont van je, geile snol. Ik neuk je graag in je witte reetje, weet je,’ zegt hij nog terwijl hij in een keer hard in haar nog gapende kontgat stoot. Harry zit inmiddels op zijn knieën, Cindy op handen en voeten er voor, terwijl ze hem pijpt of haar leven ervan afhangt. Niek zit op zijn knieën achter haar en neukt haar genietend met lange halen. Arnold staat even te kijken terwijl hij zich langzaam aftrekt. Dan gaat hij op zijn rug liggen en kruipt met zijn hoofd onder Cindys buik door tussen haar benen en begint haar klitje te likken terwijl Niek rustig doorneukt. Jim heeft inmiddels ook weer een paal waar je U tegen zegt. ‘Mondje open maar weer schatje,’ zegt hij tegen Astrid, en als ze dat doet heeft ze zijn eikel weer achter in haar keel voordat ze beseft wat er gebeurt.

Ik zwaai nog even naar Niek, die druk bezig is zijn receptioniste te beoordelen. De twee joggers werken met haar ook nog wat aan hun conditie en de twee zwarte magazijnmannen zijn bezig dat sletje Astrid weer een ongelooflijke beurt te geven. Ze is nu compleet sufgeneukt en laat zich willoos aan alle kanten volpompen door die machtige zwarte palen. Jammer dat ik nu weg moet, het wordt inderdaad net gezellig! Als ik de kamer uitloop zie ik hoe Niek me een bemoedigend knikje geeft met een hemelse uitdrukking op zijn gezicht. Wat wil je als je met je pik in zo’n lekker jong, strak en sappig pruimpje zit. Wanneer ik de trap afloop voel ik mijn slipje, bh en blouse aan mijn lijf plakken. Een dikke klodder zaad loopt langzaam uit mijn kutje en veroorzaakt een grote natte plek in mijn dunne slipje. Ik voel iets langs de binnenkant van mijn dijen gaan en de boord van mijn kousen word verdacht plakkerig.‘Ja Jolanda,’ zeg ik tegen mezelf, ‘dit was een prima evaluatie!’

Dit lange verhaal heb ik samen met mijn e-mail vriend Niek geschreven, om de beurt een hoofdstuk.